Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!
Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!
Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!
Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!
Videó beküldése

Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó fázisok, a munkás-elhelyezés, a valósidejű és az...

A Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó fázisok, a munkás-elhelyezés, a valósidejű és az action timer mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Vár a konyhaművészet világa! Vettetek egy éttermet, aminek sikere tőletek függ. Kizárólag a legfinomabb hozzávalókat használjátok fel, friss növényekkel fűszerezzétek az ételeket, és ne várakoztassátok meg a vendégeiteket - ha így tesztek éttermetek virágozni fog.
Ültessétek le a vendégeket, vegyétek fel a rendeléseiket, és készítsetek fenséges ételeket.

A szabályokat lépésről lépésre, együtt fogjátok megtanulni a 8 egymást követő forgatókönyvön át. Lassan, de biztosan haladva éttermetek fejlődni fog, és egyre nagyobb elvárásokkal kerül majd szembe. Megvan bennetek mindaz, ami ahhoz kell, hogy mesterszakácsokká váljatok? A Legyél sztárséf! egy valós idejű kooperatív játék 2-4 fő részére 8 éves kortól.

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 21% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 9 500 Ft-tól
 • 36 ajánlat

Kategória: Idő alapú
Mechanizmus: Moduláris tábla, Kooperatív, Váltakozó fázisok, Munkás-elhelyezés, Valósidejű, Action Timer

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!heidmar666, Budapest - XV. kerület, Blaha

Csak személyesen itt: Budapest - XV. kerület, Blaha!

Pár alkalommal került csak elő, ezért megválnánk tőle. Hibátlan, hiánytalan állapotban.

1 érdeklődő


Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!va_zoli

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár tartalmazza a csomagküldés árát is!

Átvétel Fóton, Göncz Árpád városközpontnál vagy mpl/fox/packeta a vevő terhére.

3 érdeklődő


Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!medve.zsolt, Budapest, XI.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, XI.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Alapjáték és a kiegészítő is megvan, de egyben szeretnénk eladni. A kiegészítő ára 7000 Ft + az alapjáték 12.000 Ft. Együtt 19.000 Ft-ért eladó a kettő. Külön-külön nem eladó. Átvétel személyesen Budapest XI., vagy FoxPost-al postázom, de a postaköltség a vevőt terheli. Az alapjátékot 1x végigjátszottuk, de a desszert kieget csak kibontottuk, végül nem játszottunk vele. Mindkettő tökéletes állapotban van.

0 érdeklődő


Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!szenczizsofi

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer játszottunk vele, de azóta sajnos nem kerül elő. Jópofa játék, de a társaságunk a bonyolultabb játékokat kedveli inkább, így kihasználatlanság miatt eladnám. Személyesen Budapesten tudom átadni, csomagküldéssel pedig bármelyik automatába.

2 érdeklődő


Kitchen Rush + Kieg (KS promókkal)ryoulaughing

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Angol nyelvü, teljesen védőzött, alig használt játék KS promókkal és a kieggel és minden finomsággal. Foxal tudom küldeni.

2 érdeklődő


Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!krisztina.horvath.91, Hódmezővásárhely

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Hódmezővásárhely! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó. Állapot: kitűnő, hiánytalan állapotú, kétszer játszott. Csomagküldés megoldható a vevő terhére: Foxpost, Packeta, MPL (megbeszélés szerint)

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! társasjáték videók (11)

Kapcsolódó cikkek

 • Kitchen Rush: Hozhatok desszertet? - Post-COVID szimulátor

  Ismertető2022.06.24. 13:00:00 / Ismertető, Bemutató

  Korábban már sikerült felvirágoztatnunk egy lepusztult éttermet, rangos elismeréseket tudhattunk magunkénak, óriási figyelem irányult ránk. Azután viszont kifogytunk az ötletekből, szép lassan kezdett elhalványulni a csillagunk fénye.

 • Kitchen Rush - Offline konyhaszimulátor

  Ismertető2021.11.18. 09:00:00 / Ismertető, Bemutató

  Gyerekként sokan találkoztunk olyan online játékokkal, melyekben pincérnek csaphattunk fel, és a vendégek idegrendszerével versenyt futva próbáltuk teljesíteni minden óhajukat több-kevesebb sikerrel. Ez a világ kerülhet most a játékasztalunkra.

 • A társasjáték soha nem fog kihalni [Telex.hu]

  2021.02.16. 10:00:00 / Érdekes, 2021

  A társasjáték néhány éve óriási divat Magyarországon is, rengetegen ébrednek rá, hogy van élet a Gazdálkodj okosan!-on, de még a Catan telepesein túl is. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a társasjáték-tervezők legszűkebb elitjében ott van egy

Kommentek

Kommentek

 • batik.balazs

  2022-02-14 21:36:39

  Én örülök minden kritikának, persze mindegyiket fenntartással is kezelem, ami "ismeretlenektől" jön, de mivel tényleg nagy pénzekről van szó, a "más kárán tanul az ember" faktor is bejátszik.

  Lényeg a lényeg:

  Vásárlás előtt érdemes kipróbálni a Kitchen Rush-t, mert bármilyen csábító, könnyen megégetheti az ember magát a konyhában.

 • Clio

  2022-02-14 21:11:27

  Örülök, ha segítettünk. Nyilván nem akarjuk senkinek a kedvét elvenni ettől a játéktól teljesen szubjektív, hogy kinek mi jön be :) . De ennyi pénzért tényleg jobb, ha az ember előbb kipróbálja, és utána dönti el, hogy megveszi-e vagy sem :) .

 • batik.balazs

  2022-02-14 20:53:54

  Szeretem ezeket a fórumokat olvasni, mert így tudom, mely játékoknak ne fussak neki vakon, hanem próbáljam ki valahol előbb.

  Köszönöm a negatív és pozitív kritikákat, a wishlist -emen rajta van a játék, most mellé írtam, hogy előtte próbáljam ki valahol mindenképpen.

  Köszi mindenkinek! 🤗

 • Clio

  2022-02-14 19:47:54

  Mikor először megláttam ezt a játékot magával ragadott a külseje, ígéretesnek tűnő belső tartalma. Miután megvettünk és nekiültünk játszani, sajnos ez a varázs hamar elillant. A játék maga könnyen tanulható, fokozatosan építkezik. Szép az étterem, a játékostábla, úgy az egész játékra ez jellemző, hogy szép. A fa alkatrészek is kifejezetten cukik. Azonban ha túljutunk ezen a "rózsaszín ködön" a játék maga már nem nyújt kiemelkedő élményt. Legalábbis bennünk hagyott egy üresség érzést. Végig játszottuk a kampányt szinte 1 nap alatt, és utána ott maradt bennünk, hogy ez most ennyi volt? Persze embere válogatja, de nekünk nagy csalódás volt. Hiába lehet újra és újra játszani bármelyik szintet, mégsincs benne már kihívás.... Összegezve sajnos nekünk annyira nem jött be ez a játék, bár nagyon szeretni akartuk... =(

 • ronaiheni

  2021-11-09 06:20:07

  Hát óriási csalódás volt ez a játék. Rengeteg videó és leírás , kritika után nagyon vártuk , hogy kipróbálhassuk. 4 en egy társasjátékos klubban nekiültünk és hát nagyon nem jött be. Szeretjük a kooperatív és a versengő játékokat is . De ez sem erre sem arra nem volt igaz. Gyakorlatilag egy stopperre és homokórára kapkodsz és próbálsz a másikon átnyúlva matatni a táblán és a magad elötti játékostáblán. Hát nekünk mindannyiunknak az volt az élmény , hogy várod kb 10* egy menet alatt , hogy megfordíthasd a homokórádat. Sajnáljuk , mert nagyon szerettük volna szeretni ... de nem ment.

 • g3o

  2021-04-01 15:20:24

  Dávid nagymestere az egyszemélyes játékok kifejlesztésének, ebből a játékból viszont hiányzik.

  Próbálok egy játszható feltételrendszert kialakítani. Ha valakit érdekel, ne adj isten tesztelne és javaslatokkal állna elő, jó lenne.

 • rocky015

  2021-03-21 10:25:42

  Tegnap sikerült kipróbálni a Kitchen Rush-t.

  A párommal mindketten a vendéglátásban dolgozunk így ez a játék adja magát és nagyon bele tudjuk élni magunkat. Rendre sikerül mindig a vártnál jobban teljesíteni, de hát az évek meg a rutin.😆

  Folyamatos hajsza az idővel, az alapanyagok vásárlása, mosogatás; imádjuk.

  Merőben új játék, itt effektíve az idő ellen játszotok, ami az egyik legnagyobb ellenfél. A konyha egy nagyon jó kooperatív zónát teremt és akik szeretnek együtt dolgozni, össze dolgozni, azok imádni fogják.

  Nem bábuk, hanem homokórák vagytok, azok személyesítenek meg benneteket. Addig dolgoztok, végzitek az adott feladatot, amíg le nem pereg a homok. Közben a fő időmérő pörög, összesen 4 percetek van egy körre és le kell főzni a megadott ételt, előtte be kell szerezni a hozzávalókat, fűszereket; ha nincs tányér, akkor azt el kell mosogatni.

  Minket megvett, az egyik legjobb befektetésünk ismét. Csak ajánlani tudom mindenkinek!🙂

 • harnas1207

  2021-02-04 18:24:04

  A játékot abból a célból próbáltuk ki, hogy kicsit kirántson minket a vérre menő eurók világából. Alapvetően hatalmas újítás a valós idejű mechanizmus, így kezdhetném azzal is, hogy ezt mindenki próbálja ki legalább egyszer! A tartalom az árhoz viszonyítva igen kevés, de pl a kártyák száma teljesen megfelelő. Amit hamar le kell szögeznem, hogy utálom a tutorial játékokat. Lejátszol 6-7 partyt, hogy megismerj minden szabályt majd belekezdesz az igazi gamebe..... jah , hogy ez volt a game? Mert hogy a Kitchen Rush valójában egy pályás kihívás, aminek szabályait 7 másik mpáylán keresztül mutatják be. Ez családi körökben nagyon jól működhet, de számomra nagyon átverés szagú. De visszatérve a játékra, a tematika nagyon erős, a hangulat magával ragadó! A konyhai sürgésben pont annyira észnél kell lenni, mint egy komoly stratégiai játékba. Bár valljuk be, ha rájössz melyik lépés melyiket követi, akkor ugyanazzal a taktikával az összes pályát végig lehet vinni. Ebből kiindulva hiába van 1000 féle mesterkélt nehezítés a játékba, a megoldás ugyanaz lesz, amibe a szerencsfaktor nagyon erősen bele fog szólni. Nálunk a forgatókönyv végigjátszása után érdektelenné vált a konyhai rohangálás, de simán el tudom képzelni, hogy gyerekes családban sok-sok esti programot tud majd biztosítani. Amit viszont nehezen tudok elképzelni, az az, hogy ezzel hogyan játszanak 2 főnél többen? Ha nincs alfa gamer, akkor tuti a bukta. Négy kéz is összeakad, hát még a nyolc? Biztos forrása lehet egy családi veszekedésnek a túlsütött főétel..... Egy szóval ez egy különleges játék, ami véleményem szerint nem mindenkinek való, de mégis mindenkinek érdemes megismernie.

 • Dorothi

  2020-10-17 19:59:30

  Egyik kedvenc telefonos játékom a konyha menedzsment volt, még a mai napig van letöltve ilyen játék, ahol rohangálsz jobbról balra, megfeszített tempóban időre próbálod elkészíteni a vevők rendelését. :) Örülök, hogy megjelent magyarul is, szuper szép a design, minőségi alkatrészekkel (külön kiemelném a megformázott fa hozzávalókat, mint kenyér, tészta, sajt, hús...stb, nagyon igényes lett a kivitelezés + a kártyák színvilága is modern, szép), öröm vele játszani.

  Ez a játék kooperatív, 2-4 fő részére, tehát együtt kell játszani a különböző fejezeteket. Nagyon jól van felépítve, 2 fővel játszunk, a 6.forgatókönyv következik épp. Mint ahogy a telefonos játékban is, itt is nehezedik fejezetről fejezetre, ahogy halad előre a story. Érdekes kivitelezés ez a valós idejű homokóra játékos jelző, jópofa, kreatív megoldás. Nagyon sok mindent kell egyszerre csinálni, persze időre, csak fogod a fejed. :) Ezt elkerülendő, érdemes előre egyeztetni, ki mit fog csinálni az adott forgatókönyvben és főleg milyen sorrendben tesszük mindezt. A játékszabályban alapból benne vannak a forgatókönyv leírások, egyértelmű minden, könnyen elsajátítható. 2 féle időkeret van benne: egy normál (4 perc) és egy családi (5 perc) -azoknak, akik gyerekkel játszanak, több időt kapjanak teljesíteni a pályákat. Aki pedig kihívásokra vágyna: meg vannak határozva kihívást jelentő célok is pluszban, szóval bőven van mit csinálni, ez egy extra pörgős társas. :) Aki társasozás közben ált. inkább lazulni szeret, az messziről kerülje el, mert itt pörögsz, mint egy rendes étteremben, nincs lazsálás.

  Ajánlom mindazoknak, akik egy extrém módon pörgős, valós időben játszódó társasra vágynak és mindezt egy modern konyhai menedzsmenttel szeretnék megfűszerezni.

A Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! társasjáték és kiegészítői (2)

 • Kitchen Rush: Hozhatok desszertet? társasjáték Kiegészítő

  Nem is olyan régen, vásároltatok egy régi éttermet, és kiszolgáltátok az első vendégeiteket. Az éttermet fel kellett újítanotok, alapanyagokat kellett vásárolnotok, ki kellett fizetnetek az alkalmazottaitokat, egyre összetettebb ételeket kellett készítenetek, és gondoskodnotok kellett a megfelelő raktározásról. Ahogy az éttermetek bővült, egyre igényesebb...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Kitchen Rush: Hozhatok desszertet? társasjáték Kiegészítő 7000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Kitchen Rush: Unerfreulicher Besuch társasjáték Kiegészítő

  The health department has received a tip that your restaurant is unsanitary from time to time. Now you are facing regular inspections. Only if you keep your kitchen clean will you get a good rating. Otherwise, your reputation will suffer and a fine won't be long in coming. You can play any scenario with the health department. This will make the scenarios...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Vangelis Bagiartakis, Dávid Turczi
 • Illusztrátor:  Bartłomiej Kordowski, Natalia Kordowska
 • Kiadók:  Pegasus Spiele, Albi, Galakta, Compaya.hu - Gamer Café Kft., Artipia Games, Tower Tactic Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, német, magyar, lengyel, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • English/Thai edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lengyel
 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: cseh

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! társasjátékhoz