A nagy western utazás
A nagy western utazás
A nagy western utazás
A nagy western utazás
Videó beküldése

A nagy western utazás társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A nagy western utazás egy összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve 2016-ban és 2022-ben több, összesen 2 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a...

A nagy western utazás egy összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve 2016-ban és 2022-ben több, összesen 2 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a pakli építés, a változó setup és az ownership mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Amerika a XIX. században: Farmerként újra és újra Texasból Kansas Citybe tereled marháidat, ahonnan vonat szállítja őket tovább. Ehhez nem csak a csordádat kell jó állapotban tartanod, hanem az út menti különböző épületeket is hatékonyan ki kell használnod. A siker érdekében megfelelő embereket kell felfogadnod: csordádat felügyelő cowboyokat, saját épületeidet felépítő mesterembereket és a fontos vasútvonalat irányító mérnököket. Ha okosan irányítod csordádat, élsz a lehetőségekkel és megbirkózol a marhaútvonal buktatóival, akkor biztos lehetsz benne, hogy győztesként kerülsz ki a játékból.

A NAGY WESTERN UTAZÁS egy kivételes „gémer” játék, tele izgalmas és változatos stratégiai döntésekkel, hogy akárhányszor újrajátszhasd!

Játékelemek:

1 játéktábla
4 játékostábla
92 marhakártya
28 célkártya
54 munkáslapka
18 veszélylapka
22 wigwamlapka
47 épületlapka
4 játékosszám kiegészítő lapka
5 állomásfőnök-lapka
4 marhahajcsár
4 mozdony
56 játékoskorong
4 tanúsítványjelző
55 érme
1 munkaerőpiac-jelző
1 pontozótömb
1 szabályfüzet

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 31% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 11 000 Ft-tól
  • 10 ajánlat

Kategória: Közgazdaság, Vadnyugat, Állat
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Pakli építés, Változó setup, Ownership, Track Movement

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

A nagy western utazás társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

A nagy western utazássarruken, Budapest, lehetőleg Zugló

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, lehetőleg Zugló! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kiváló állapotú példány. Alapjáték 11000 Ft, Rails to the North kieggel együtt 17000 Ft.

2 érdeklődő


A nagy western utazásbatameister, Szeged

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Az új változatra váltás miatt eladó. 2-szer játszott, hibátlan állapotú.

1 érdeklődő


A nagy western utazás + Rails to the North + 2 mini kiegpeter7012, Dunaharaszti, Bp. VII Astoria esetleg Foxpost

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Dunaharaszti, Bp. VII Astoria esetleg Foxpost! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Alapjáték párszor játszott, a kiegészítő egyszer sem Adom hozzá a további mini kiegészítőket is: - At the Poker Table - The Eleventh Building Tile Csak egyben, nem bontom meg a csomagot.

1 érdeklődő


Great Western Trailjevimester, Hévíz, Keszthely és környéke

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Hévíz, Keszthely és környéke! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság / polcürítés miatt eladó Kétszer játszottunk vele, azóta áll a polcon. A lapok védőzve vannak.

4 érdeklődő


A nagy western utazásm.revin07, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

Rails to north kiegészítővel együtt (angol). Az alapjátékban magyar és német játékszabály is.

1 érdeklődő


A nagy western utazástarsashobbi, Győr

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Győr! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer játszott, kártyák védőben voltak.

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (4)

A nagy western utazás társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

  • petersson8

    2022-09-10 04:47:09

    Szerintem meg rettenetes a kategorizálás. Mikor tanuljuk már meg végre, hogy az amatőr és a profi nem minősítés, és még csak nem is fokozat. Az amatőr jelentése, hogy nem hivatásszerűen, megélhetésből végzett tevékenység, a profi pedig, aki abból él, azért kap fizetést, hivatása a tevékenység. Lehet valami nagyon szar profi és zseniális amatőr.

  • harnas1207

    2021-11-25 11:46:05

    Nagyon jó a kategórizálásod! (bár én a Nagy Westernt a Gyakorlott kategóriába tenném)

    És igazad van, hogy a gémer és családi jelzők valószinű mindannyiunknál mást jelentenek!

    Úgy tudom a nagykönyv szerint az a gémer, aki él hal a társasájékokért, gyűjti őket és legszivesebben állandóan játszana. Ergo a kocka nem digitális változata. Én nem így használom a jelzőt.

    Számunkra a gémer az aki:

    • Aki 4-5 órát is rááldoz egyetlen játékra
    • igényli a komplex igazi agyégetős játékokat
    • beleéli magát, versenyszellemmel játszik
    • 50-100 partyt is lejátszik egyazon játékkal
    • folyamatosan kutatja hogyan lehet jobb, elemzi a stratégiákat
    • azért játszik, hogy győzzön, nem az együtt töltött önfeledt pillanatokat élvezi

    Ebben a tekintetben nem különböztetném meg a játékokat, hogy mi gémer és mi nem. Sokkal reálisabb az általad leírt kategórizálás. Számomra viszont van egy igen fontos tényező: a balansz. Sok játék hírdeti magát összetettnek, mert ezer taktikát kínál, ami már bőven kimeríti az össszetettség fogalmát. De kis idő ráfordításával hamar kiderül, hogy abból 1-2 kimagaslik, akkor az pont olyan, mintha csak két útvonalon tudnál elindulni. Ezt hívjuk "koca játék" effektnek. Ha 100 különböző ember játszik vele egyet, soha fel sem tűnik. Ha évente egyszer kerül elő, akkor sem. De ha napi 3 party lemegy, akkor egyből rádöbbensz a turpisságra. Kérdés, hogy fog-e zavarni? Akkor fog, ha a fenti kategóriába esel.

  • binor08

    2021-11-25 10:01:02

    Kedves harnas1207!

    Szeretnék néhány gondolatot itt hagyni még. Ahogy írtad, nagyon nem mindegy milyen társasággal játszunk és egyetértek a példád levezetésével is. Szerintem amiben különbözünk, hogy egyszerűen mást jelent számunkra egy-egy fogalom, ami leginkább a társasjátékos világra ráragadt gyér szókincs miatt lehet. Gamer vagy családi. És ezzel ki is fújt a jelző amivel illethetsz egy euró típusú játékot. Márpedig teljesen elcsúszik, hogy kinél mit jelent ez a két szó, nem is szabadna önmagukban használni, holott én is ezt teszem, mert ez az elterjedt. A másik túlságosan leegyszerűsített megfogalmazás, hogy gamer vagyok vagy nem. Én gamernek tekintem magam, azért mert bárhol, bármikor bármivel szívesen ülök le játszani a játék öröméért. Megint mások más miatt tekintik magukat egyik vagy másik kategóriába.

    Ezért írok néhány példát, hogy ebben a hatalmas társasjátékos univerzumban én hol helyezem el a GWT-t gamerként, úgy hogy eme sorok olvasóinak többségéhez hasonlóan nem próbáltam ki több száz játékot.

    Kezdő (monopolyn kívül még nem játszottam mással): Eladlak, Dixit, Vigyázz(6), Sushi Go!

    Amatőr (De durva ilyen játékok is léteznek - lásd fentebb - próbáljunk már ki valami komolyabbat): 7csoda, Carcassone, Alhambra, Century Fűszerút, Stone Age

    Gyakorlott (Jó-jó ezek tetszenek, de kellene valami agyalósabb): Vízválasztó kategória, ha valaki ezekkel kezdi meg a társasjátékokkal való ismerkedést van rá esély, hogy nem ül le többet játszani. Istanbul, Five Tribes, Concordia, Viticulture

    Haladó (Hajlandó vagyok egy kisebb könyvnyi játékszabályt is megtanulni, de maradjon meg benne némi véletlenszerűség): A nagy western utazás, Tzolk'in, Marco Polo

    Profi (Jöhet bármilyen nehéz, bonyolult és vaskos szabálykönyvvel bíró játék): Korokon át, Terra Mystica, Brass Birmingham

    Ezek alapján van aki az első két kategóriát tekinti családinak, van aki az első hármat, és van aki az első négyet.

  • harnas1207

    2021-11-09 17:11:05

    Kedves binor08!

    Megpróbálok röviden válaszolni. A játék helyezését nem firtattam, hiszen ismerem a célközönséget. A családi szint számomra 3/5 nehézséget jelent a BGG mércéjével élve. (Nem kisgyermekes családra utalva)

    Minden játék többféle stratégiát kínál, de a társasok 95%-ban ezek nincsenek egyensúlyban. Eltér az általuk elérhető maximális, illetve az elérhető biztos minimum pontszám is. Ez a tény akkor fog feltünni, ha maximalista, matekos felfogású és rendkívül győzelemre éhes csapattal játszik az ember sokszor, rövid időn belül.

    Kicsit lefordítva egy példával élve: Ha a családdal játszom egy XY játékot, akkor lehet nyerni akármilyen taktikával. Egyik 40 pontot, a másik 55 pontot hoz a konyhára, stb. Ha a baráti társaságommal játszom, akkor csak a 110 pontos taktikával nyerhetek, és biztos lehetek abban, hogy mindenki ezt fogja játszani. Azért fontos számunkra a több "nyerő" taktika, hogy ne legyen egysíkú a játék.

    Nagyon nem mindegy egy játék megítélésénél, hogy milyen társasággal játszuk azt.

    Ahogy írtam is, a játék élvezetes volt, de számunkra hamar kevés lett. Ez a mi egyéni véleményünk.

  • binor08

    2021-11-09 16:31:35

    Kedves harnas1207!

    Nem értek egyet azzal, hogy a különböző stratégiák csak látszólag léteznek. Én úgy fogalmaznék, hogy vannak elsőre egyértelműen nyerőnek tűnő stratégiák, viszont a többivel is lehet nyerni, csak jobban kell ismerni a játékot. Nálunk volt már győzelem minden variácóban. (elvittük a vonatot a végéig, megépítettünk 6-7 épületet, vettünk rengeteg tehenet, vagy éppen nulla közelire fogyasztottuk a paklit) Pont ezért ez családi játéknál mindenképp nehezebb szint. Fontos, hogy figyeljünk a másikra, tudjuk stratégiát váltani, ha kell, de ha úgy adódik ragaszkodjunk a kiterveltekhez. Ráadásul én csak az alapjátékkal játszottam. Azt nem értem, hogy miért játszik valaki egy játékkal, ha úgy áll hozzá, hogy úgyse lehet máshogy nyerni, ezért minden körben ugyanazt csináljuk. Mint minden BGG-n előkelő játéknál itt is előfordul, hogy valaki túlzott elvárásokkal ül le, majd a "csak ennyi, ez mit keres az x-ik helyen" érzéssel áll fel. Ez a játék korántsem tökéletes (talán ilyen nem is létezik), de méltán van előkelő helyen és a műfaj kedvelőinek kifejezetten ajánlom.

  • harnas1207

    2021-06-15 15:32:34

    A nagy western utazás egy olyan játék, amit nagyon-nagyon akartam szeretni, de nem sikerült. Hiába játszottunk AI-val, hiába volt házi szabály, hiába a kiegészítő és a sok promó, egyik sem tudta orvosolni a játék alap hibáit, ami alapján nálunk elvérzett a vadnyugati marha terelgetés. Szögezzük le mindjárt az elején, hogy a GWT egy jól kidolgozott családi játék, mely nálunk gamer kezekbe került. Viszont a BGG 10. hely és az a tény, hogy csak jót hallottam erről a játékról mindenképp kipróbálásra adott okot. A mechanizmus nagyon jó és pörgős, paklit építesz, Caylus módra építesz épületeket és taktikázol, hogy be tudd előzni ellenfeleidet a megfelelő stratégiai pontokban. A játékidő kb 30 perc/fő, ami egyáltalán nem vészes. A tábla számomra letisztult volt, a komponensek jó minőségűek. Azonban húzózsákokat mindenképp ajánlott lesz beszerezni! Az első pofáraesés, akkor következik, mikor rádöbbensz, hogy látszólag 3 stratégia van a 3 különböző segédek miatt, de ebből az egyik atom gyenge, sőt szinte teljesen felesleges a játékba. Igen, az építkezésben 3-4 épületnél soha nem fog senki tovább menni, ha nyerni akar. A ballansz tátongó sebét tovább fokozza, hogy a megszerezhető állomásfőnök lapkák bizony elég OP-k. Ez önmagában nem lenne problémás, ha nem egyféle stílussal lehetne megnyerni a játékot: nálunk elég volt egy játék, hogy a taktika adott legyen, fixen ugyanaz a segéd, fixen ugyanazok a lépések, ugyanazért a lapkáért, ugyanazon városokba. Aki gyorsabb, szerencsésebb vagy csak épp kezdő játékos, az az első körtől kezdve vezeti a játékot és meg is nyeri. Ezen persze a lapok és a lehelyezett lapkák változtathatnának, de pont erről szól a játék, hogy a szerencsét kell menedzselni. Ugyan csak 2-3 fővel játszottuk, de úgy tűnt hiába a több fő, nem változik a játék képe. Aki az elején eléri a legjobb falatokat, az beelőzhetetlen. Számunkra még így is élvezetes volt a GWT, de iszonyat hamar kitanultuk és unalmassá vált. Ilyet legutóbb a Village-nél éreztem.

  • hierroo

    2021-05-09 16:37:11

    Igen szép játék ez, és szólóban is lehet játszani, bár ki kénem azért próbálni, mert nem tudom mennyire izgalmas úgy. A szóló kártyákat szerencsére le lehet tölteni, úgyhogy kinyomtatható.

    Például itt: https://boardgamegeek.com/filepage/151608/garth-specialized-automa-gwt-solo-play

    Azoktól kérdezem, akik játszották már: szépnek szépm de nem száraz egy kicsit ez a játék?

  • deze76

    2021-03-13 14:51:32

    Igen, pont mostanában olvastam róla. 😊

    Kicsit félve várom, mert ahogy magamat ismerem meg fogom venni. Persze, ha nem változik a játékmenet, akkor nem, mert szerintem ez a kiadás is szép (belül). 😊

    Szerintem ennél a játéknál nem számít sokat a magyarítás, hiszen elég sok helyről elérhető hozzá magyar szabály, és utána teljesen nyelvfüggetlen. Szóval bátran be lehet szerezni külföldi kiadást is,akár külföldről is, ha tényleg ennyire nem kapható. 😮

    Bár, amilyen gyorsan megy az idő lassan kiadásra kerül a szebb változat is, ha jól emlékszem idén nyárra ígérték.

    Addig inkább a kipróbálásra gyúrnék, mielőtt költségbe vered magad, hogy tényleg Neked is annyira fog-e tetszeni. 😊

  • Alleira

    2021-03-13 10:25:49

    Jönni fog egy új, sokkal szebb változat és hozzá majd kiegészítők még. Annyira nehezen beszerezhető volt, amióta a fogam fenem rá, hogy reménykedek benne, kiadják magyarul az újat. Már nagyon érdekel ez a sokak àltal dicsért jàték, és jó lenne a western party játékok után valami más western élményt szerezni a jàtékasztalunkon :)

  • palcsanad

    2021-03-13 02:15:21

    .

  • deze76

    2020-05-23 18:43:54

    Sikerült végre kipróbálni, és azt kell mondjam, hogy nagyon jó élmény volt. Annak ellenére, hogy első alkalommal ültünk le hozzá mindhárman , és így hosszabb is lett...kb. 3 órán át tartott. 😊

    Tényleg nem egy egyszerű játék, ami igazából a sok infó, és pontszerzési lehetőség miatt van így szerintem, mert azt kell, hogy mondjam, hogy maga a játék félelmetesen jól érthető a térképen, és játékosok tábláján található piktogrammoknak hála.

    Nagyjából minden adja magát...csak a nyerő(nek vélt) stratégiát kell kitalálni, és törekedni a megvalósításra. 😊

    Véleményünk szerint (azt gondolom a játék közben tapasztalt reakciókra hagyatkozva, írhatom a többiek nevében is), megérdemelt helyen van a bgg-n. 😊

    Sajnos a krónikához tartozik, hogy a csomagolás nem volt hibátlan, hiszen hiányoztak belőle alkatrészek (2 db), amit azonban napokon belül pótolt a viszonteladó (külön köszönet a Szellemlovas játékboltnak!).

    Természetesen ez a játékélményből nem von(t) le semmit. 😊

    Maga a játék minősége szerintem jó, kivéve a játékosok saját tábláját, ami indokolatlanul vékony papír alapú (nem magyar kiadású a játék)...ezt nem is értem, de tény, hogy azon csak a korongjainkat, és a munkásainkat tároljuk. A "teheneket" (kártyákat) érdemes kártyavédőzni. 😊

    Összességében csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy ne a külső alapján döntsetek, mert a belbecs sokkal jobb... egy próbát mindenképp érdemes tenni.

    Mi többször is elő fogjuk még venni. 😊

  • PlayHoo_95

    2020-04-03 22:15:58

    A doboza nem túl vonzó de ennek ellenére egy nagyszerű játékot tartalmaz, hatalmas újrajátszhatósággal. Ez a játék tele van izgalmas és változatos stratégiai döntésekkel ami miatt inkább csak tapasztaltabb játékosoknak ajánlom!

  • kelemen.ati

    2019-05-04 13:15:22

    A Dominion-ban megismert pakliépítés az alapmechanizmus, ami köré szépen be van építve a vadnyugati feeling, marha hajcsárok bőrébe bújva. A játék emellett más, ügyes mechanikát is kínál és ezáltal válik összetetté. Az építkezések mellett, szakembereket bérelhetünk fel, bővíthetjük a vasút-hálózatunkat, hogy ezáltal minél messzebre lévő városba is eljuthassunk, növelve ezzel a győzelmi esélyeinket. Egyetlen hátránya – ha hátrány – hogy valóban 2-3 órás egy-egy parti hossza. De nincs üresjárat, a játékmenet pörgős, a vele eltöltött idő hamar tovaröppen. Mindenképpen ajánlott, főként az árérték arányt tekintve.

  • c.gergo

    2019-03-30 07:42:41

    Ez az a játék amin nem tudtunk megegyezni a párommal! ő utálja én imádom! emiatt nagyon ritkán kerül elő! de amikor igen az nagyon nagy élmény....nekem :D zseniális

  • vbence343

    2019-03-01 10:26:19

    Ez a játék is nagyon összetett, baromi élvezetes.

    A vadnyugaton mindenki a pátbajokra számít. Ebben a játékban viszont marhákat kell terelgetnünk.

    A játéktábla először nagyon zsúfoltak tűnhet de inkább csak mindent segít észben tartani. Maga a játék nagyon szép, igényes

    Sokat gondolkodó emberekkel nem jó ezt jázszani mert úgy a legjobb, ha pörgetve van, és úgy akár másfél óra alatt is letudható egy meccs.

    Ez a játék is 10/10-es nálam.

Az A nagy western utazás társasjáték és kiegészítői (9)

  • Great Western Trail: Promo Station Master Tiles társasjáték Kiegészítő

    Included in Great Western Trail: Rails to the North expansion Two promotional Station Master Tiles enclosed to the French "Plato Magazine #95". (Note: A Dutch version also exists, provided by 999games. However, to date, the Dutch version has not been made available for purchase, it is only provided to the owners of the Dutch first edition of the base...

    • Játékidő: 150 perc
    • Min. játékidő: 75 perc
    • Max. játékidő: 150 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Deutscher Spielepreis 2017 Goodie Box társasjáték Kiegészítő

    The Deutscher Spielepreis 2017 Goodie Box is a product to support the Deutscher Spielepreis, the second biggest German board game prize, for which thousands of players vote each year between May and July for their favorite game. This box contains a small expansion for four of the top ten games of the Deutscher Spielepreis 2017: A Feast for Odin, First...

    • Komplexitás: 2/5
  • Great Western Trail: The Eleventh Building Tile társasjáték Kiegészítő

    Included in Great Western Trail: Rails to the North expansion Originally part of the Deutscher Spielepreis 2017 Goodie Box. Great Western Trail: The Eleventh Bulding Tile adds four new double sided building tiles (one for each colour). Front side: Perform the action "Remove a hazard". Back side: Move your engine up to as many spaces forward as you have...

    • Játékidő: 150 perc
    • Min. játékidő: 75 perc
    • Max. játékidő: 150 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Great Western Trail: Rails to the North társasjáték Kiegészítő

    Use the expanding rail network to open new delivery options for your cattle drive. The rails have progressed further to the north, which opens new opportunities for you to deliver your cattle farther than before, even to cities outside American borders. Those locations can be highly advantageous, but they require more work and effort, such as constructing...

    • Játékidő: 150 perc
    • Min. játékidő: 75 perc
    • Max. játékidő: 150 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott játékosszám: 3
    • Max. ajánlott játékosszám: 3
    • Min. ajánlott játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Great Western Trail: Rails to the North társasjáték Kiegészítő 7990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Brettspiel Adventskalender 2018 társasjáték Kiegészítő

    Brettspiel Adventskalender 2018 is pretty much what the name says it is: A board game advent calendar for 2018 that contains 25 small expansions or accessories for 25 different games from different publishers. The game rules for each item are included, but they will also be posted separately on the publisher's website on each day from December 1st to 24th....

    • Great Western Trail: At the Poker Table társasjáték Kiegészítő

      Brettspiel Adventskalender 2018 Promo. Setup: Set the game up as usual. Afterward, place the poker table next to the game and leave some room around it. Depending on the player count, take the bonus markers shown below and stack them in one corner of the poker table in ascending order so that the 6-point bonus marker lies on top. Playing the game The game...

      • Játékidő: 150 perc
      • Min. játékidő: 75 perc
      • Max. játékidő: 150 perc
      • Max. játékosszám: 4
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 12+ éves
      • Komplexitás: 3/5
    • Super Power társasjáték Kiegészítő

      • Great Western Trail: 13th Building Tile társasjáték Kiegészítő

        Add each new building tile to the existing building tiles of its color. This promo comes with four identical 13a/b building tiles, one in each player color. 13a: Discard exactly one gray cattle ("Jersey") and perform one single auxiliary action. Perform the action "Place one of your private buildings onto a building space on the trail". For each craftsman...

        • Játékidő: 150 perc
        • Min. játékidő: 75 perc
        • Max. játékidő: 150 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
      • A nagy western utazás (második kiadás) társasjáték

        Emlékszel a régi időkre vadnyugatára? Nos, az idők változnak! A Great Western Trail az elismert szarvasmarha-tenyésztős játék, Alexander Pfister-től. A játékosok megpróbálják átterelgetni csodájukat a közép-nyugati prérin, hogy eljussanak Kansas City-be. De vigyázz! Más cowboyok is hasonló célokat tűztek ki maguk elé. Nyeregbe! Igazi epikus kalandok...

        • Játékidő: 150 perc
        • Min. játékidő: 75 perc
        • Max. játékidő: 150 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 1
        • Ajánlott játékosszám: 3
        • Max. ajánlott játékosszám: 4
        • Min. ajánlott játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Komplexitás: 4/5

        A nagy western utazás (második kiadás) társasjáték 16990 Ft-tól! - 3 felhasználó és 24 üzlet árulja ezt a játékot!

      Részletes adatok

      Részletek

      • Játékidő:  1.5 - 2.5 óra
      • Játékosok:  2 - 4
      • Ajánlott életkor:  12+
      • Komplexitás:  Összetett
      • Tervező:  Alexander Pfister
      • Illusztrátor:  Andreas Resch
      • Kiadók:  Pegasus Spiele, Gigamic, 999 Games, eggertspiele, Zvezda, Arclight, Lacerta, Delta Vision Publishing, MINDOK, YOKA Games, Korea Boardgames co., Ltd., Broadway Toys LTD, Conclave Editora, Stronghold Games, uplay.it edizioni, Ediciones MasQueOca, Ludicus, Plan B Studio
      • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol

      Alternatív nevei


      Kiadások

      • Dutch edition
        • Kiadás éve: 2016
        • Nyelv: holland
      • English/German first edition
        • Kiadás éve: 2016
        • Nyelv: angol
      • English-only first edition
        • Kiadás éve: 2016
        • Nyelv: angol
      • Chinese edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: kínai
        • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.2 cm
      • Czech edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: cseh
      • English/German second edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: angol
        • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.2 cm
      • English-only second edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: angol
        • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.5 cm
        • Súly: 1.8 kg
      • French first edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: francia
      • German-only edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: német
        • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
        • Súly: 1.6 kg
      • Hungarian edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: magyar
      • Italian edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: olasz
      • Japanese edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: japán
        • Méretek: 29.5 cm x 8.6 cm x 29.5 cm
        • Súly: 1.7 kg
      • Korean edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: Korean
        • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Polish edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: lengyel
        • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Portuguese edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: portugál
        • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Romanian edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: román
        • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.2 cm
        • Súly: 1 kg
      • Russian edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: orosz
        • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Spanish first edition
        • Kiadás éve: 2017
        • Nyelv: spanyol
      • English-only third edition
        • Kiadás éve: 2018
        • Nyelv: angol
        • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.2 cm
        • Súly: 1.7 kg
      • French second edition
        • Kiadás éve: 2018
        • Nyelv: francia
        • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Spanish second edition
        • Kiadás éve: 2019
        • Nyelv: spanyol
        • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.5 cm
        • Súly: 1.7 kg
      • English/French edition
        • Kiadás éve: 2020
        • Nyelv: angol
        • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Korean second edition
        • Kiadás éve: 2020
        • Nyelv: Korean
        • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.3 cm
      • Chinese second edition
        • Kiadás éve: 2021
        • Nyelv: kínai

      Hasonló játékok

      Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) A nagy western utazás társasjátékhoz