Kép forrása: https://tarsasozz.blog/static/b82d85e822fe308f108463822487da5f/67390/A-nagy-western-utazas-tarsasjatek-14.jpg

A nagy western utazás - egy marha jó stratégiai játék [tarsasozz.blog]

A nagy western utazás egy pakliépítős stratégiai társasjáték, ahol a western új arcát láthatjuk: nem lesz itt lövöldözés, sem banditák, mind a BANG!-ben, sokkal inkább a cowboyok (vagyis marhapásztorok) hétköznapi fáradságos munkáján lesz a fókusz: marhákat fogunk terelgetni a pusztaságban. Egyszerűnek tűnik, azonban csak az nyerhet, aki a legkiválóbb csordát terelgeti a legkülönfélébb marhafajtákkal egészen Kansas City-ig. Készen állsz a nagy utazásra?

A nagy western utazás - egy marha jó stratégiai játék

A nagy western utazás egy pakliépítős stratégiai társasjáték, ahol a western új arcát láthatjuk: nem lesz itt lövöldözés, sem banditák, mind a BANG!-ben, sokkal inkább a cowboyok (vagyis marhapásztorok) hétköznapi fáradságos munkáján lesz a fókusz: marhákat fogunk terelgetni a pusztaságban. 🤠🐄 🌵 Egyszerűnek tűnik, azonban csak az nyerhet, aki a legkiválóbb csordát terelgeti a legkülönfélébb marhafajtákkal egészen Kansas City-ig.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • A nagy western utazás