Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Videó beküldése

Imagine társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

Az Imagine egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A játék 2017-ben megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek és a színészkedés...

Az Imagine egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A játék 2017-ben megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek és a színészkedés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Képzelj el egy játékot, aminek csak a képzeleted szabhat határt... vagy próbáld ki!

Az Imagine party társasjáték egy izgalmas feladványokból álló játék, ahol multifunkciós szimbólum-kártyákon szereplő egyszerű ábrák mozgatásával és egymásra helyezésével viheted közelebb a többieket a megoldásához.

Mitől különleges?
A világszinten is ismert kommunikációs játékkal ellentétben itt nincs lehetőséged mutogatni, megszólalni, sem pedig rajzolni. A rendelkezésedre álló 61 darab szimbólum kártyát kell minél ügyesebben felhasználnod, hogy játékostársaid rájöjjenek feladványodra. Ha valaki rájön a feladványodra, mindketten kaptok egy pontot./p>
Hogyan lehetséges ez?
Használd a fantáziádat! A többi játékos csak egy egyszerű kört lát a kártyán? Neked mondjon többet! Legyen egy ember feje, a felhők mögül kibújó nap, egy narancs egy gyümölcsös kosárban, vagy akár egy fa lombja! A lehetőségek tárháza végtelen. Keress hozzá további alakzatokat, forgasd el a kártyákat, tedd egymásra, késztesd mozgásra a lapokat, hogy ábráid "megelevenedjenek". Engedd, hogy a képzeleted irányítsa a játékot! Ez a győzelem kulcsa!

Tipp
Nagyon jól megy a játék? Találj ki új feladványokat! A közös emlékek jó alapul szolgálnak ahhoz, hogy új szavakat, vagy szókapcsolatokat alkoss. Elsóztátok az ételt egy kerti főzés alkalmával? Legyen a kiválasztott szó a "babgulyás"! Nemrég született új családtag? Vicceld meg az újdonsült szülőket a "hasfájás" szóval. Légy kreatív, csalj mosolyt játékostársaid arcára!

A doboz tartalma:

 • 65 feladvány-kártya
 • 61 szimbólum-kártya
 • 35 zseton
 • 1 játékszabály

Letöltés
Magyar nyelvű játékszabály

Angol nyelvű játékszabály

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 10% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 6 990 Ft-tól
 • 40 ajánlat

Kategória: Partijáték, Következtető
Mechanizmus: Szövetségek, Színészkedés

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Imagine társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Imagineduplaketto22, Budapest, Kálvin tér

Csak személyesen itt: Budapest, Kálvin tér!

Bontatlan, fóliás játék.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Imagine társasjáték videók (12)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • bigacs

  2023-02-12 17:10:08

  A baráti társaságunkban nagy kedvenc, egyszerűen imádjuk. Ez az a játék, amelyiknél még a kisgyermekes anyuka is be tud csatlakozni hozzánk, ha van fél órája a fürdetésig/altatásig/stb. Rövid idő alatt viszonylag sok kör megy le és így az a fél óra is jóval többnek tűnik. Nagyon vicces, hogy mennyire másként működik az agyunk, ki mire asszociál, mennyire eltérően használják az ábrákat a nők és a férfiak. Meglepő, hogy olyan embereknek megy kifejezetten jól, akik nem is rajonganak az asszociációs társasjátékok iránt, illetve vannak akik a párjuk szinte összes feladványát hamarabb fejtik meg a többieknél, de ha a partnerük karácsonyi, születésnapi, stb. ajándékáról van szó, azt többszöri célozgatás esetén sem találják ki. Talán érdemes lenne ilyen esetekben is az Imagine-t alkalmazni 🙂.

  Egyébként korábbi hozzászólásokra reagálva én is úgy gondolom, hogy a Concept és szerintem akár az Activity mellett is lehet helye az Imagine-nek a polcon, ugyanakkor, ha az a cél, hogy minél több különböző mechanikájú társasjáték legyen a gyűjteményünkben és korlátozott a tárolási kapacitás vagy már olyan mennyiségű a társasgyűjtemény, hogy egy típusból érdemes csak 1-et választani, ahhoz, hogy ne csak a polcon porosodjon, hanem használva is legyen, biztos választanék közülük. Ez alapján nálam a tuti befutó bizony az Imagine lenne.

 • atihawk

  2022-06-28 13:14:32

  A családomban nagyon kevés társasjáték van ami ekkorát tudott ütni mint az Imagine. Zseniális asszociációs játék, még azok is élvezik, akik amúgy egy sima Activity-ben nem szívesen vesznek részt. Azt kell hogy mondjam, a legjobb társasjátékozós emlékeim egy része ehhez a játékhoz kötődik, pedig még egy éve se volt, hogy sikerült beszereznem.

  Nagyon tetszik benne, mindamellett, hogy szórakoztató, még gondolkodásra is készteti az embert. Magamon is észrevettem, hogy rengeteget kell agyalnom egy-egy szónál a megfelelő asszociációhoz, ez pedig mégélvezetesebbé tette a játékot. Nagyon is felfrissíti az ember memóriáját amikor megpróbálja például kitalálni, miként mutassa be a többieknek a "totemoszlop" kifejezést. (Bármennyire is ügyesen mutattam be, sajnos nem sikerült megfejtenie a többieknek :D )

  A lapkák minőségére se lehet panasz. Rengeteg játék után is kiváló állapotban vannak a mieink, szóval ettől sem kell tartani, ha esetleg túl sokat használná az ember. A kifejezések és kifejezendő dolgok száma pedig rendkívül sok, így aki attól fél, pár játék alatt mindent sikerült elmutogatni megnyugodhat.

  A negatívumokról talán annyi, hogy elég nagy asztalra van szükség ahhoz, hogy jól láthatóan kipakoljuk az összes lapot. Egy nagyméretű étkezőasztal a minimum, ahol kényelmesen el lehet férni, és egy lapka sem veszik el az éterben. Ezenkívül negatívumként megemlíthető, - de ez talán csak engem zavart - hogy volt kifejezés amit 2 lapkából vagy akár egyből is ki lehetett találni, de olyan is, amihez 5-6 lapka sem volt elegendő. Érdemes lenne szerintem súlyozni a pontozás során (már ha valaki számolja a pontokat vagy kompetitíven ül neki), mert sokszor az első bekiabálásra (mielőtt még elkezdené kirakni a játékos egyáltalán a szót) már ki is találták a megfejtést.

  Ez is a "must have" kategóriába tartozik, az árát mindenképp megéri, az anyagminőség miatt még talán olcsóbbnak is mondható a szükségesnél. Ha akciósan tudtok rá lecsapni semmiképp se hagyjátok ki, ennyi biztos.

 • Bator

  2022-02-03 10:01:47

  Nagyon jó asszociációs partijátéknak tartom, suliban többször játszottunk vele.

  Legjobban talán azt szeretem benne, hogy nagyon vicces amikor már 10 perce csak egyvalaki mutogat és már minden lehetséges dolgot említettünk, ezért már a legbetegebb elképzelések is felszínre jutnak.

  Kitűnő a közösség teremtő ereje, aki az elején szkeptikus az is be akar majd szálni a játék közben.

 • vargaviki0912

  2022-01-13 11:30:19

  Szórakoztató, mind a kitaláló, mind a mutogató játékos részéről kreativitást igénylő játék. Eleinte kicsit nehéz, de ha belejön az ember, akkor viccesebb a játék. Meglepő, hogy 1-2 apróságból valaki milyen hamar kitudja találni a feladványt, máskor meg egy tök evidens dologra nem jönnek rá. De ettől izgalmas és élvezhető a játék.

 • gpeeter

  2021-11-02 07:54:33

  Mint az activity annyi, hogy itt csak mutogatni lehet és csak a kártyákat használhatod erre.

 • soetigabor

  2021-08-13 21:35:55

  Jó ideje megvan a játék, és annak ellenére, hogy engem az újdonságok vonzanak, majdnem minden partin előkerül, és mindig nagyon jól érezzük magunkat közben. A setup-nál rendre elképedek, hogy mennyi kártya van, a parti közben pedig minden alkalommal megállapítom, hogy még több kellene... :) Ettől függetlenül remekül kihozza mindenkinek a kreatív énjét, és szinte egy feladvány sem maradt még kitalálatlan. Egyre viszont határozottan emlékszem: egyszer egy csapat nőnek próbáltam elmutogatni a Mission: Impossible intróját. Sosem voltam még olyan csalódott. :D

 • ghtyshd

  2021-01-31 14:33:13

  Nagyon szeretem ebbe a játékban azt, hogy Activity elvű, és mégis senki se tud kihátrálni belőle az „én nem tudok rajzolni” aduásszal.

  A játék konkrétan kényszerít a kreativitásra. Ez bizonyos szempontból nagyon jó, mert sokszor sírva röhögünk, hogy valaki miként akar megoldani valamit… de néha megnézzük a kártyán szereplő szavakat és rájövünk, hogy nincs az az isten, hogy ezt valaki le tudja „animálni”.

  Én erősen gondolkodtam abba, hogy megveszem a family verziót, hogy így vegyítsem a kettőt és több alkatrészből lehessen dolgozni, de már így is hatalmas asztalfelületet kíván meg a játék.

  Összességében én ajánlom, de valószínűleg ha nem lenne meg, akkor nem venném meg. Nekem és a társaságnak valahogy nem jött be. Valahogy nem tudtuk kiélni benne magunkat, szemben egy sima (vagy egy extrém) activityvel.

  De ez tényleg csak személyes vélemény, a játékkal magával nincs probléma. Az alkatrészek jók, sőt nagyon jók. Nem tudom miként van megoldva ez az átlátszó lap, de nagyon szép, hajlítható, nem kell félni, hogy eltörik vagy meghajlik. A doboz inzertje pontos, szép. A játékosszámot jól kezeli, és még pontocskák is vannak. A szó gyűjtemény pedig tág, egész konkrétan 65 kártya van, mindegyiken 8 szó/szócsoport/mondás, szóval 520 kitalálandó fogalom van. Épp emiatt az újrajátszhatósága hatalmas.

 • barany.bence

  2021-01-03 23:08:46

  Egy nagyon érdekes és jó Activity változat. A piktogrammok érdekesek, a feladványok pedig olykor nagy kihívást tudnak jeletneni. Néha elég érdekes kreálmányok sikerülnek egy egy szó kitalálásakor, ez tényleg az a játék, amely nem szab határt az emberek fantáziájának. :D Felhőtlen szórakozás és egy nagyon kellemes partijáték. Én úgy javaslom a játékot, hogy ne számoljátok a pontokat. Így is teljes élményt ad, sőt... :)

 • Floranna

  2020-09-04 10:41:48

  Az Activity-t zseniálisan kiváltotta ez a játék. A Concept mellett igazán zseniális, modern partijáték.

  Ajánlom mindenkinek, aki frissességet szeretne vinni a házibulikba.

  Nagyobb képzelőerőt és kreativitást igénylő játék, én olyan társasággal játszanám, amelyik fogékony erre.

  A játék tanulást kíván, szerintem kell pár kör, mire az ember rájön arra, hogyan működnek az áttetsző kártyák.

  Nekem nem is volt jó élmény az első pár kör, tanulni kell ezeket pakolgatni.

  A kártyák jobban kopnak, mint a többi játékunknál, ezért próbálunk rá nagyon figyelni.

  Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kicsit kreatívabb partijátékot, ami megmozgatja mindenki fantáziáját.

 • harnos.szilvi

  2020-05-01 11:58:40

  Ez a játék zseniális! Nincs túlbonyolítva, egyszerű piktogrammokon keresztül kell minden feladványt ábrázolnunk.

  Aki szereti az activity-t de nem tud rajzolni, az például biztos imádni fogja :D.

  Családdal, barátokkal, nagyobb társasággal is ez a tökéletes játék, garantált a nevetés.

  Ötletesek a feladvànyok, több nehézségi szint van, és ezért tényleg élvezetes. Nagyon jókat szórakozunk ezen a játékon, függőséget tud okozni.

  Remélem lesz hozzá kiegészítő pakli is.

 • antoska.laura

  2020-04-16 17:22:40

  Nagyon szórakoztató játék, ez a kedvenc társasom. Nagyon sokat szoktunk nevetni, ajánlom mindenkinek, aki szereti az activityt vagy az ahhoz hasonló játékokat.

 • k.jonathan6

  2020-04-10 15:45:45

  Némelyik kör nagyon vicces tud lenni, főleg, mikor több értelmű a kártyákkal való mutogatás :D Családdal is és barátokkal is élvezet. Habár 3-8 játékosig lehet vele játszani, barátnőmmel van hogy ketten játszunk, csak azért, mert tudjuk, hogy a nevetés garantált :D

 • renii96renii96

  2020-04-02 15:38:35

  Régóta vágytam a játékra és nem okozott csalódást.:) Nagyon jók és ötletesek a feladványok, megmozgatja a kreativitást, problémamegoldóképességet egyaránt. Kisebbek kis segítséggel tudják játszani, de így ügyesen becsatlakozhatnak a játékba. Az első játéknál kicsit több gondolkodást igényelt egy-egy feladvány megoldása, kirakása, de ha bele jön az ember, hamar ráérez a játék ütemére. Szórakoztató az egész család számára.

 • mvotir

  2020-02-18 19:01:45

  Fantasztikus partijáték 3-8 főnek, minél többen játsszák, annál jobb. Mi az időjelölőt és a pontszámítást is elfelejtjük, ha ezzel játszunk. Maga az, hogy elmutogatunk ezekkel az átlátszó lapokkal olyan összetett szavakat és kifejezéseket, aminél először csak pislogsz, hogy ez lehetetlen, aztán hopp, már ki is találták.. önmagában is felbecsülhetetlen érzés. Amikor például ismert filmeket kell kitalálni, akkor is nagyon érdekes, ki milyen jelenetre fókuszál, vagy esetleg magát a címet próbálja elmutogatni. Az egyik kedvenc ilyen jelenetem, amikor a Jurassic Parkból annyit mutogattam csak el, hogy ül a pasi a vécén és megeszi egy szörny, 3 lap és fél perc kellett a megfejtéshez a többieknek :D

  Azt sokfelől hallottam, hogy mivel az Imagine és a Concept annyira hasonló, el kell dönteni, melyik típus tetszik jobban és azt megvenni. Szerintem elférnek egymás mellett a polcon, kellően változatosak a játékok így, nem olyan szembeötlő a hasonlóság, a játékmenet meg szerintem egészen más hangulatú. Én mindkettőt imádom. :)

  Egyébként ha egy társasággal játszuk, akkor gyorsan végig lehet pörgetni a kifejezéseket, ugyanazt elmutogatni meg nem olyan élvezetes, ezért itt is előkerülnek már a saját kártyák, vagy csak simán gondolunk valamire és azt adjuk elő. Természetesen a témamegjelölés is elhagyható, attól függ, mennyire vagyunk már egymásra hangolva és milyen nehezen találjuk ki egymást rejtvényeit.

  Anyukámnak egyébként annyira megtetszett, hogy saját szavakkal játsszuk, hogy még hittanórára is bevitte tanítási céllal. Először néhány példán megmutatta, hogy is zajlik a játék (pontozás és időmérés nélkül), mik a szabályok. Utána pedig a gyerekeknek kellett egy-egy saját ötletet elmutogatni a többieknek. Amikor pedig belejöttek, eddig tanult bibliai történetet kellett mutogatniuk a kártyákkal (lapok nélkül, saját kútfőből). Olyan remek ötleteket mutattak, hogy aztán anyu mindet kikérdezte tőlünk, szerintünk ezzel melyik történetet mesélték el. :D A legelgondolkodtatóbb pedig az volt, hogy a játék elején megkérdezte a csoportot, hogy ki szokott otthon társasjátékozni, és senki nem volt, aki ismert volna BÁRMILYEN társasjátékot. Erre viszont pillanatok alatt ráéreztek és mindenki nagyon élvezte. Remélhetőleg ez egy olyan élmény volt, hogy felmerüljön az igény bennük és elkezdjenek majd otthon is játszani a családdal.

 • keknefelejcs2001

  2020-02-13 23:24:00

  Nincsenek szavak. Ha egy könnyed party játékot keresel a barátaiddal, vagy egy családi társast megfelelő kreativitást biztosítva a gyereknek, hát ezt a társast kerested. Az élmény fantasztikus, minden korosztálynak tartogat izgalmakat. Bár bevallom mi sosem pontozunk, a játék öröme elnyomja a győzelmi vágyat- ami a mi barátainknál ritka azért. Az egyszerű letisztult minimalista dizájn egy új fimenziót nyit meg. Mindent úgy rakhatsz egymás mögé, mellé, hogy absztarkt formákból történeteket alkothatsz meg a végén. Olyan embereknek ajánlom akik élvezik ezt a fajta szabadságot, és nem lesznek idegesek ha egy szó kitalálására 10, vagy akár több percet is kell szánni. Az ára is jó, manapság sokkal borsosabbak az árak, teljesen reális. Aki bizonytalan az nézze meg a Fun with geeky-es srácok videóját, meggyőző lesz, azt megígérhetem.

  A játék szabálya röviden: kapsz egy szót, és egy meghatározást. Mondjuk a szó amit el kell mutogatnod majd a szépen illusztrált lapokkal a távkapcsoló, és a besorolása a tárgy kategória. Ezt elárulod a többieknek, majd próbálják ki találni ennek függvényében a szót. Aki kitalálta pontot kap, ahogy az is aki elmutogatta. Az egyes szavak nehézségi szint szerint eltérő pontot érhetnek.

  Nagyjából ennyi. Ugye milyen egyszerű? Ettől válik a bulik közepévé.

 • asztalbetyár

  2020-02-04 10:17:04

  Szardínia. Ez könnyű lesz, kell víz, csónak, hal, ember, szájába bele a hal... Semmi... Hiába mutatom, még csak közelében sincsenek.

  Ekkor jön a szikra: rakjuk ki Európát. Igen, ez jó lesz, szóval földközi tenger, olasz csizma, Vezúv, sziget és nem korzika. Ez az!

  Az érzés, mikor kitalálják a feladványod, felbecsülhetetlen. Egyszerű komponensek, kis helyigény, a dobozt tekintve talán túlárazottnak tűnhet a játék, de a nagy fokú újrajátszhatóság és az élmény, amit megfizetünk. A játék pedig nem hagy cserben. Világos háttér, azaz asztal azért nem árt, vagy egy nagy szürke karton, így nem mondhatom, hogy bárhol előkapható móka, de maga a játék ötlete az átlátszó kártyákkal ezt kívánja.

  Kicsiknek, nagyoknak egyaránt szórakoztató és bátran ajánlom.

 • nikike007

  2020-01-05 01:09:45

  Nagyon szórakoztató játék. Hasonlít az Activityhez, amit szintén szeretek, így nálam befutó. :)

 • rr21

  2020-01-04 23:00:09

  Vicces és kreativitást igénylő játék, mi leginkább pontozás nélkül játszottuk eddig. Activitys beütése van, nagyszerű újragondolással. Különösebb megkötések nélkül is baromi jó szórakozás, nagyon mókás dolgok tudnak születni :D

 • jenei.balazs87

  2019-09-02 14:22:48

  Jó kis játék, de soha nem nyertem még vele, ezért 4/5. A túl sok "Harry Potter" bekiabálás miatt bevezettük, hogy nem szabad tippelni addig, amíg az első lap kirakásra nem kerül... :)

 • Wiwiiikkeeh

  2019-09-01 22:37:59

  Mi munkaidőben játszottunk vele, pontozás nélkül. A feladványok nagyon jók, sokszor percekig keresgéltük a kis lapkákat, hogy mit hogyan lehetne kirakni.

 • jacsoibir

  2019-08-04 16:14:20

  Ez az a játék, amiben hamar abba szoktuk hagyni a pontozást :D mondjuk a pontokat jelölő kis tokenek már kicsit viharvertek, mert ez volt az egyik első játék amit beszereztem és az egyetemi baráti körömben meg a koliban nagyon addiktív lett, kb féléven keresztül alig bírtam rávenni őket h mással játszunk. (És az emberek sorra szereztek be maguknak saját példányt.) Hihetetlen mértékben előhozzák a kis átlátszó kártyákon lévő piktogramok az emberekből a kreativitást, és hatalmas nagy nevetéseket is okoz. Elképesztő mennyi mindent ki lehet hozni a kártyákból. Nagyon tetszik, hogy a feladvány kártyák mindkét oldalán vannak feladatok. Néhol mondjuk a kategóriák túlságosan is megkönnyítik a dolgot, máskor teljesen indokolatlanok (khmm szabadidő - vasalás ???) mi ezért sokszor nélkülük játszunk. Összességében egy pörgős, vicces, kreatív partyjáték, a műfaj kedvelőinek mindenképp érdemes kipróbálnia. Az újrajátszhatósága is nagyon jó, illetve lehet hozzá saját feladványokat gyártani, az egyetemen a szakunkhoz illő feladatokkal játszottunk :)

 • saxomusic

  2019-07-13 17:36:21

  Nagyon jó Activity típusú játék! Egyszerű, vicces és pörgős:) Eszméletlenül tetszik az alapötlet, hogy átlátszó kártyákkal kell elmutogatni egy adott szót:) Sokat lehet nevetni közben, mert asszociációs játék is, amiről neked lehet rögtön beugrana az adott dolog, arról másnak egy tök más juthat az eszébe :D Bárki részt tud benne venni, a gyerekektől a nyagyszülőkig. Pontozás nélkül is élvezhető a játék, játszhatunk egyénileg vagy csapatokban, időre vagy időlimit nélkül is. Ha megunnánk a játékban szereplő feladványokat, újakat találhatunk ki.
  Fejleszti a kommunikációt és a probléma megoldó képességet. Azért is szeretem, mert közben jobban megismerhetjük játékostársainkat, kicsit beleláthatunk a gondolkodásukba, logikájukba:)

 • Jaga

  2019-06-30 23:15:32

  Akár haverokkal, akár családdal remek kikapcsolódást, szórakozást és élményt nyújt ez a játék.

 • kitka6

  2019-05-03 14:58:52

  továbbfejlesztett activity. IMÁDOM!

 • kchpank1.kv

  2019-04-03 15:14:26

  Muszáj lesz beszereznem egyet, úgy látszik kötelező darab lesz a rongyosra használt Activity helyett. :)

 • intrisz

  2019-04-03 12:16:13

  Az egyik legjobb a saját kategóriájában. Nagyon ötletes, kreatív. Gyerekeknek is szuper. Abszolút családi játék is számomra. Ajánlom.

 • ARduel

  2019-04-03 08:14:23

  Nagyon okos, kreatív játék, közhely, de tényleg a Concept testvére lehetne :D aki azt szereti, szerintem ezt is fogja!

 • sz-tomy

  2019-04-02 19:34:58

  Ettől a játéktól kreatívabbak leszünk. Gyerekeknek is ajánlom.

 • marglferenc

  2019-04-02 17:08:13

  Tudom ajánlani azoknak, akik Activity-Dixit-Concept vonalon mozognak. Nincsen benne taktikázás, stratégia, de nagyon kellemes perceket tud okozni és tényleg rá kell hangolódni a másikra. Csapatépítőkre is nagyon jó!
  Egyetlen negatívum, hogy a feladatok nehézsége eléggé eltérő és ez a különbség pontokban nincs honorálva.

 • sealma1111

  2019-03-01 06:34:07

  Egy olyan társas, amit szinte bármennyi játékos játszhat, mindig jól jön, ha egy baráti társaság összejön. Az imagine ilyen, mert nem lépkedni kell, vagy karakterekkel mozogni, hanem a közösségre épít. Akárhányan találgathatnak, hogy a soron lévő vajon mit szeretne az átlátszó, műanyag, egymásra tehető kártyákkal elmutogatni. Kicsit hasonlít a concept nevű társasra.

A Imagine társasjáték és kiegészítői (2)

 • Imagine: jeux de société promo társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Imagine Family társasjáték

  Az elmúlt évek legnagyobb sikerű társasjátékának, az Imagine-nek a legújabb családi kiadása! Az asszociációs játékok királyának tartod magad? Hang kiadása nélkül is képes lennél rávezetni bárkit a megoldásra? Használd a fantáziádat és készíts elképesztő alakzatokat, vezesd rá a játékostársaidat a megoldásra. Itt a lehetőség, hogy a családoddal közösen...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Imagine Family társasjáték 8590 Ft-tól! - 41 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 30 perc
 • Játékosok:  3 - 8
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  藤田 真吾 (Shingo Fujita), Shotaro Nakashima, 大木基至 (Motoyuki Ohki), Hiromi Oikawa
 • Illusztrátor:  Shintaro Ono, Laura Michaud
 • Kiadók:  Gamewright, Asmodee, Cocktail Games, Lautapelit.fi, HUCH! & friends, Ghenos Games, REBEL.pl, Happy Baobab, Broadway Toys LTD, Lifestyle Boardgames Ltd, Oliphante, Moonster Games, Galápagos Jogos, REXhry, ボドゲイム (Bodogeimu), Reflexshop Kft, Ігромаг
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, észt, finn, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: japán
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
 • Finnish/Swedish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: finn
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 15.1 cm x 19.6 cm x 4.6 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 15.1 cm x 19.6 cm x 4.6 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 15 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 15.1 cm x 19.6 cm x 4.6 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: Korean
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 15.1 cm x 19.6 cm x 4.6 cm
 • Russian edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 20 cm x 5 cm x 15 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 15 cm x 19 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 15.2 cm x 19.5 cm x 4.6 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 39.4 cm x 49.5 cm x 12.7 cm
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 15 cm x 19.5 cm x 5 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 19.5 cm x 15 cm x 5 cm
 • Russian edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 20 cm x 5 cm x 15 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Ghenos Games Italian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 15 cm x 17 cm x 5 cm
 • Chinese edition
  • Nyelv: kínai
 • Estonian edition
  • Nyelv: észt

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Imagine társasjátékhoz