Homályrév: Az oroszlánfalka
Homályrév: Az oroszlánfalka
Homályrév: Az oroszlánfalka
Homályrév: Az oroszlánfalka
Videó beküldése

Homályrév: Az oroszlánfalka társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Homályrév: Az oroszlánfalka egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A játék több, összesen 4 díjat és jelölést is kapott 2020-ban. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a...

A Homályrév: Az oroszlánfalka egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A játék több, összesen 4 díjat és jelölést is kapott 2020-ban. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, az egyidejű akciók, a hatszög-rács és a pakli tervezés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Győzd le a szörnyeket a Homályrév önálló, 25 történetből álló kampányában.
Légy az egyik leghírhedtebb kalandozócsapat, az Oroszlánfalka tagja, és élj át felejthetetlen kalandokat ebben az isten háta mögötti városban. Amikor egy sötét erőkkel paktáló titkos társaság egyesével rabolja el a város szegényeit, rátok hárul a feladat, hogy utánajárjatok a dolognak… már ha eleget fizetnek érte.

A Homályrév: Az Oroszlánfalka egy kooperatív társasjáték taktikus harci elemekkel, aminek egy egyedi, folyamatosan változó világ ad otthont. Harcedzett kalandozókat játszotok és vállvetve kell küzdenetek egy kihívásokkal teli küldetéssorozaton át, ami döntéseitek nyomán formálódik.

A küldetések során egy letisztult harcrendszer segítségével, kockák nélkül nézhettek szembe a játék által irányított ellenfelek hordáival, akik ellen egy jól kiválasztott és időzített képesség bevetése elengedhetetlen a sikerhez.

Ez egy különálló, önmagában játszható kaland, amely a Homályrév eseményei előtti időkbe kalauzolja a játékosokat. A játék négy új karaktert tartalmaz – Valrath Red Guard (tank, tömegvezérlés), Inox Hatchet (távolsági sebzés), Human Voidwarden (támogatás, elmekontroll) és Quatryl Demolitionist (közelharci sebzés, akadálymanipuláció) –, amelyek akár az eredeti Homályrév játékban is használhatók.

A játék 16 szörnytípust is tartalmaz (köztük hét új standard szörnyet és három új főnököt), valamint egy új kampányt 25 történettel, ahol a játékosokra hárul a feladat, hogy kivizsgálják a városon belüli rejtélyes eltűnéseket. Ez Vermlings műve lenne, vagy valami sokkal baljósabb történik?

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
3 felhasználó és 35 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 17 000 Ft-tól
 • 38 ajánlat

Kategória: Fantasy, Felfedező, Kaland, Harc, Miniatűrök
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kampány/Harci kártya vezérelt, Egyidejű akciók, Kooperatív, Hatszög-rács, Pakli tervezés, Rács mozgás, Megtervezett körök/akcók, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány, STR-10 Legacy Game, Akció visszakeresése, Once-Per-Game Abilities, Critical Hits and Failures, Limitált kommunikáció, Line of Sight, Deck Construction

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Homályrév: Az oroszlánfalka társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Homályrév: Az oroszlánfalkaheidmar666, Budapest XV. ker, belváros

Csak személyesen itt: Budapest XV. ker, belváros!

A negyedik küldetésig játszottuk, de nem nyerte el senki tetszését, ezért eladóvá vált. Hibátlan, hiánytalan. Visszarendezve, semmi nem lett felragasztva.

0 érdeklődő


Homályrév: Az oroszlánfalkam.zsombor3, Oktogon

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Oktogon! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontatlan, fóliás

2 érdeklődő


Homályrév: Az oroszlánfalkakanyo.attila, Budapest XXI. kerület, Szigethalom

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest XXI. kerület, Szigethalom! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó egy egyszer végigjátszott, hibátlan és hiánytalan állapotú, magyar nyelvű, visszarendezett Oroszlánfalka társasjáték. A matricák nem lettek felragasztva. Személyesen átvehető munkanapokon Budapest XXI. kerület, hétvégente Szigethalmon egy előre egyeztetett időpontban. Foxposttal is tudom küldeni, de annak díja a vevőt terheli.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Homályrév: Az oroszlánfalka társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb kooperatív játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2020

Heavy Game of the Year

nyertes, Golden Geek Awards, 2020

Legjobb tematikus játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2020

Legjobb egyszemélyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2020

Kommentek

Kommentek

 • nedudki74

  2023-05-22 12:14:37

  Lehet, ugyanakkor jól elszórakozunk vele, a gyerekeknek tetszik történet-vezérelt játék. Engem zavar inkább, hogy nem kiszámítható.

 • Pcs

  2023-05-22 11:33:58

  Ez egy ameri típusú játék, ehhez hozzá tartozik a szerencsefaktor. Szerintem pont ez adja a játék lényegét. A hagyományos RPG-k kockákat használnak, ez a játék kártyákat, de a lényege ugyanaz. Ha kihagynád a támadásmódosítókat, nem lenne értelme a játéknak, mert minden túl kiszámítható lenne, odalépek a szörnyhöz, lenyomok neki mondjuk x-et, aztán a csapattársam is és már vége is. Emellett ha minden számítható lenne, nem lenne semmi kockázat: előre tudnám, megéri-e pl. közel menni egy szörnyhöz...

  Ha a szerencse és ez a fajta kiszámíthatatlanság nem jön be, akkor lehet, hogy ez nem a te játékod, de lehet, hogy egyáltalán az ameri nem a te világod.

 • nagycsl

  2023-05-22 11:08:27

  Támadásérték-módosító kártyák nélkül elvész a karakterfejlesztés egyik legfőbb vonzereje: módosítani a paklidat. Biztos lehet nélküle játszani vele de szerintem hozzáad a játékélményhez: amikor a minden extrával felturbózott támadásodra kihúzod a nullázó lapot vagy amikor a kb. esélytelen utolsó lapos támadásodra kapsz egy kétszeres szorzót és megnyered a küldetést. Talán könnyebb és jobban számolhatóbb nélküle.... Nekem inkább az elemek mozgatásával/ kihasználásával van inkább gondom, nagyon-nagyon ritka, hogy ki tudom használni őket és ahhoz képest elég sok 'adminisztrációt' rak bele a játékba.

 • nedudki74

  2023-05-22 10:53:53

  Valaki játszotta már a támadásérték-módosító kártyák nélkül? Ez az első ilyen játékunk és biztos túl eurós vagyok ehhez, de nem igazán értem miért nem lehet simán annyival támadni, amennyi az általunk kiválasztott és kijátszott kártyán van. (Értem a buzdítás, összezavarás, átok stb szerepét, de ezzel együtt sok szerencsefaktort tesz bele a nullázóval és a kétszerezővel.)

 • Pcs

  2023-02-21 07:22:10

  Nem tudom, milyen szabályra gondoltál, ami felesleges? Szerintem az összes szabálynak megvan a helye ebben a játékban, ráadásul az első öt küldetésben fokozatosan vezet be a szabályokba, nem kell a kezdés előtt hosszasan tanulni őket. A túl sok statisztikát sem értem, igazából távolságokra, támadó értékre, védelemre, elemi erőkre kell figyelni. A "csilli-villi túldíszített kártyák" alatt a keretet érted a szöveg körül? Mert én azt nem érezném túldíszítésnek, sőt, más játékokhoz képest elég szegényes, ez abszolút nem akadályoz a tanulásban. Ráadásul nem sok mindent kell tanulni a kártyákról: mindegyiken egy szám és két képesség van, amik nagyrésze mozgás vagy támadás. A karakterfejlődést pedig valahogy vezetni kell a küldetések között, ahogy Peti1212 írta, használhatsz applikációt is, ha zavar a ceruza. Ami pedig a "térképen végigfut, szörnyeket lecsap, kincseket felkap" taktikát illeti: talán az első pár küldetésben működik, később azonban ennél összetettebb a játék. A Heroquest-el még nem játszottam, de az is, akárcsak az oroszlánfalka a klasszikus szerepjátékokra épül, csak jobban leegyszerűsíti azokat, ráadásul ott ha jól olvastam, kell egy "mesélő" is, amit az oroszlánfalka kiiktatott.

 • peti1212

  2023-02-21 05:25:28

  Milyen újításra, vagy fejlestésre gondolsz? Legyen applikáció vezérelt, vagy teljesen automatizált? Szerintem nem kellene, a szabályokat ha játszva megtanulod, akkor játék közben nem kell a címjegyzéket fellapoznod állandóan. Az írogatás játékonként sem vesz el sok időt, sőt ez is csak plusz ad a valódi játékélményhez. De vannak erre már több apllikáció is ennek a problémának a könnyítésére. Én azt gondolom inkább, hogy nem ez a te játékod.

 • piczilzsolt

  2023-02-20 21:12:12

  A valódi újitás a kalandfüzetben található küldetés játékpályák. Érdekes és egyedi koncepció a kártyás aktiválás és a dobókocka elhagyása, EZ a része is tetszik a játéknak. A sok felesleges szabály és túl sok statisztika amit figyelni kell viszont nem. Most őszintén, a Heroquest ezt egyszerűbben megoldotta 30 évvel ezelőtt. Amikor a karater mappában megtaláltam a ceruzával vezethető karakterlapot bevallom elmosolyodtam, "nocsak, hát valami helyett nem tudtak újjat kitalálni" mondtam. Sajnos ez a játék is beleesik a modern társasjátékok design csapdájába, az alkotók úgy gondolták a csilli-villi túldiszitett kártyák majd elvakitják a játékoskat. Csak éppen igy nehezebb a tanulási folyamat. Valamint tényleg túl sok (kártya)jelet és változót kell észbe tartani ami miatt csökken a játékélmény. Amikor viszont bemagolod az összes szabályt és mindenre figyelsz, a játék már csak kicsit nyújt részletesebb, izgalmasabb játékot mint az előbb emlitett Heroquest. A profi játékosoknak nem változott a taktikája egyik játékban sem: térképen végigfut, szörnyeket lecsap, kincseket felkap. Homályrév: Oroszlánfalka osztályzat: 3/5.

 • Pcs

  2023-01-08 17:09:12

  Ha alapjátékként a Homályrévre gondolsz, akkor ez annak az egyszerűsített, rövidebb formája. Történetében pedig annak az "előzménye". Ebben 25, a nagyban 95 küldetés (és számtalan random küldetés) van, ebben 4 karakter, a nagyban 17 karakter...

  Ez egy történetvezérelt legacy típusú játék, tehát elvileg egyszer lehet végigjátszani, folyamatosan alakul a történet, fejlődnek a karakterek, változnak a képességek stb. Persze van eltávolítható matrica készlet, és vissza lehet mindent rendezni, és újrajátszani, de az alaptörténet marad. Ez igazából egy kooperatív társasjátékba oltott szerepjáték, ahol nincs szükség mesélőre, a kockák helyett kártyák vannak stb.

  Ha szereted a fantazy világot és a szerepjáték típusú játékokat, akkor valószínűleg tetszeni fog. Ha rászánod magad, mindenképpen ezt vedd meg előbb, mert ebben az első öt küldetés jól bevezet a játékmenetbe, a szabályokba stb. Ha ez tetszik, akkor valószínűleg meg fogod venni a nagyot is.

  És hogy megéri-e az árát? Huszonezer forintért kapsz minimum ötven óra szórakozást. A nagy ötvenezer környékén megvehető és minimum kétszáz óra szórakozás. Ez ha jól számolom óránként 250 Ft.-...

  Sokaknak az nem tetszik, hogy a küldetések nagy része arról szól, hogy "ölj meg minden ellenfelet" , de ez egy dungeon crawler játék, ezeknek ez a lényege. Ráadásul sokan szerintem nem tudják kellően beleélni magukat, illetve a kampányok közötti eseményeket (városlátogatás, városi események, térkép ragasztgatás, szintlépés stb.) nem élvezik.

 • wolfi888

  2023-01-08 15:46:08

  Sziasztok! Ezzel a játékkal kapcsolatban kérdeznék, hogy megéri a pénzért vagy hamar megunja az ember? Az alapjátékkal se játszottam még, de nem tervezem megvásáolni azt, mert szerintem nagyon drága. Szívesen fogadom a segítőkész kommenteket. Üdv mindenkinek.

 • peti1212

  2022-12-03 23:22:59

  Délután 2órától kínoztuk az Oroszlánfalkát 3fővel, mivel szeretem az ameri típusú játékokat ezért nem tudok rosszat írni róla. 3. küldetésen vagyunk túl, de már itt is volt, hogy egyedül fejeztem be az adott fejezetet. Nagyon tetszik, ahogyan bevezet a játék szabályaiba az első 5 küldetés. Nem kezdőknek való játék az érződik. Holnap reggel folytatás

 • thufirhawat333

  2022-10-10 14:51:49

  Szerintem jól fogtok vele szórakozni; az elején, főleg, amikor még a kezdeti fejlődés szakaszában vagytok, és egyre-másra jönnek be az új rendszerek; a végére fullad inkább monotonitásba. Amolyan jó volt, de ennyi pont elég is volt érzéssel pakoltuk el. Ugyanakkor nem minden játék él meg 10+ alkalmat az asztalon.

  Hasonló cipőben voltunk, én is örültem, hogy megkaptuk ajándékba, mielőtt beruháztunk volna a nagyba.

  Valami komolyabb narratíva kiemelhette volna, de az inkább csak azt a célt szolgálta, hogy keretet adjon a "Kill all monsters" célkitűzésnek.

 • kok_o

  2022-10-10 08:12:41

  Lebeszélni és csak magamat beszéltem le róla :), eszem ágában sincs bárki mást lebeszélni róla. Sőt, őszintén kívánom, hogy legalább olyan jó legyen a játék mint szeretnéd.

 • sitatom

  2022-10-10 07:57:33

  Én még nem tudok róla nyilatkozni, hogy milyen játék. Nagyon szeretném, hogy jó legyen. Senkit nem szeretnék lebeszélni róla.

 • kok_o

  2022-10-10 07:49:56

  Amikor megjelent a Homályrév, teljesen rá voltam pörögve, hogy kell, még akkor is, ha maximum játékos létszám 2 fő lett volna. Úgy voltam vele, hogy akár egyedül is végignyomom. Aztán eleinte nagyon drágának találtam, majd elfogyott az első kiadás. Nézegettem használtan, de amikor lett volna 1-1 jobb vétel mindig lemaradtam róla. Időközben megjelent a második kiadás, de az már még drágább volt, és meggyőztem magam, hogy az árából simán tudok venni 2-3-4-x db másik játékot amivel legalább a szokásos társaság is szívesebben játszik.
  Amikor megjelent az Oroszlánfalka, én azt hittem kiegészítő, nem is nagyon olvastam utána, teljesen letettem a Homélyrév világról, de olvasva a kommenteket, úgy érzem jól tettem, valószínűleg, a Homélyrév, de még az Oroszlánfalka is csak a polcon ülne. :(
  Abban biztos vagyok, hogyha lesz rá lehetőségem, akkor mindenképpen kipróbálom, de valószínűleg megvenni nem fogom, részben az itteni kommentek miatt.

 • sitatom

  2022-10-10 07:26:46

  Nekem már 2 hónapja pihen a polcon az Oroszlán falka, még nem sikerült rávenni magunkat, hogy belevágjunk. Sajnos nem te vagy az első akinek az volt az érzése, hogy a végére kifullad a játék. Szerintem a 9 hónapos végig játszás nem is tünik olyan intenzív, töménynek. (Mi a Pandemic Legacy évadokat 2-3 hét alatt lenyomtuk.) Én még mindig nagyon bizom a játékban, hogy elnyeri a tetszésünket. Egyre jobban meggyőzöm magam, hogy jól csináltuk, hogy nem a nagy Homály révbe ruháztunk be, hanem a kistesóval kezdtünk.

 • thufirhawat333

  2022-10-08 08:54:52

  Néhány kaszt-specifikus mellékküldetés kiesett, továbbá négy másik küldetés a kettéágazó (majd önmagába visszakanyarodó) történet miatt, így, ha jól számolom, 19 küldetést teljesítettünk, kb 9 hónap alatt. Egy-két hét leforgása alatt öt-hat questet bedarálva, majd tartva egy hosszabb szünetet. Az első hat kimondottan jó volt, a második hat szórakoztató, főleg, hogy itt jöttek be a side questek (ezek alapján abszolút ajánlom is a játékot, ez már jelent tíz játékalkalmat, és nem minden játékban van annyi), a végére viszont nehezebben akaródzott kipakolódnia az asztalra, csak annyira összefüggőek voltak a kalandok (főleg az utolsó három-négy), hogy nem szerettük volna egy újabb szünet beiktatásával kettévágni a sztorit. Lehet, hogy pont ez hiányzott. Talán része volt ennek az is, hogy az érdekesebb skilleket már bezsebeltük, és a fejlődés kimerült abban, hogy "eddig két ellenséget sebzett ez a kártya, most már hármat!" vagy "eddig négy HP-t sebeztél, most ötöt!", és a dungeon crawlerekre egyébként is jellemző, erősen kontrollált közegben így újdonság sem nagyon volt azon a téren, hogy miként közelítjük meg az adott kihívást.

 • sitatom

  2022-10-08 08:24:12

  Körülbelül mennyi idő alatt játszottátok végig a 25 küldetest?

 • thufirhawat333

  2022-10-08 00:59:43

  Ebből bizony csúnyán kifutott a szufla a játék végére. Az utolsó pár küldetés alattmár nem is a végjátékot, hanem inkább a végét vártuk, hogy azután asztalra kerülhessen az ISS Vanguard.

  A játék nem rossz. Amit vállal - körökre osztott dungeon crawler asztali emulálása -, azt tisztességel le is teszi az asztalra. De egy pont után kevés a "kill all enemies" feladat, elburjánzott a monotonitás. A karaktereink határait pedig túl jól ismertük, hogy soha ne kerüljünk igazi veszélybe - szerencsére ezen lehet azzal változtatni, ha megemeljük a scenario szintjét.

  Nem szórakoztunk rosszul; de a vége nem kararktikus élményben bontakozott ki, hanem abban, hogy örültünk a következő játéknak.

  Talán egy kicsit rövidebbre vagy egy kicsit változatosabbra szabhatták volna - a mellékküldetések például nem érződtek kötelességnek, mert érdekesebb mechanizmusokkal dolgoztak. Megkockáztatom, hogy jobban élveztük őket, mint magát a kampányt.

  Érdemes lehet négy-öt küldetésenként beiktatni egy hosszabb szünetet.

 • sitatom

  2022-08-14 09:34:05

  Én már beszereztem a társast. Neked mire lenne szükseged?

 • bloodmaster

  2022-08-13 14:12:18

  Kedves sitatom

  Hát egyelőre semmi, azért is kérdeztelek, hátha te már előrébb tartasz ebben a történetben:)

 • sitatom

  2022-08-11 16:27:26

  Kaptam magyar szabályfüzetet átolvastam, nem vette el a kedvem úgyhogy azóta beszerzesre került a játék. Sajnos még játszma még nem került bele. De most már remélem csak órák illetce napok kérdése es legalabb az első pár betanitos palyat letudjuk.

  Neked esetleg digitálisan van bármilyen magyar nyelvű anyagod hozzá?

 • bloodmaster

  2022-08-11 14:26:54

  Szervusz sitatom,

  Érdekelne, hogy végül sikerült magyar szabályfüzetet szerezni valahonnan a játékhoz?

  Ill. tényleg elég maga a füzet magyarosítás?

  Válaszodat előre is köszönöm:)

 • sitatom

  2022-08-11 06:19:19

  Martin köszönöm a reakciódat, a válaszod. Kicsit megnyugtattál a most leírtakkal. Szerintem is, jó ha nemcsak pozitív vélemények, hanem a nem tetsző, negatív kritikák is visszaköszönnek a társasjátékok véleményezésénél. Nekem az természetes, hogy nem teszem ”tönkre a társasjátékokat” ragasztással, széttépéssel összefirkálással vagy bármi mással. Már a Pandemic legacy 1. évadot is háromszor sikerült újra játszanunk az évek alatt. Ennyi jó van benne, hogy öregszik az ember nem emlékszik mindenre pár év múlva. Természetesen nem ugyanaz az élmény többedik játékra, mint elsőre, de nagyon élvezetes így is. Még egyszer köszi.

 • marteen007

  2022-08-10 20:09:41

  Szia sitatom

  Azért nem kell elkeseredni, mert a harc rendszer jól kivan találva és a karakter fejlődés is jól igazodik a harchoz (nem érdemtelen a sok dicséret). És ha nem játszottam volna már néhány jó történet vezérelt játékkal akkor talán elég is lett volna az a történeti aláfestés, ami itt van. Meg én szeretem, ha vannak egyéb feladatok is a kaland közben nem csak harc, illetve, ha a harc csak része a kalandnak és nem maga a kaland. De ez engem nem is ért váratlanul mert sok helyen olvastam és videókban is elmondták, hogy ez a játék (és Homályrév) nem mindenkinek való. A kritikát is azért írtam csak mert túlsok túl pozitív kritikát láttam és gondoltam jó, ha van itt más véleményt is. Csereként, kipróbálásra van nálam a játék (talán ezért tudok elfogulatlan lenni), de nem bántam meg hogy kipróbáltam és tervezem tovább játszani is bár végig játszani nem hiszem, hogy fogom. Tipp: Ne kezd az elején rögtön ragasztani a matricákat (mert nem fontosak annyira) és ha nem jön be a játék még el tudod adni.

 • sitatom

  2022-08-10 08:44:35

  Szia Marteen!

  Nagyon elszomorított a leírásod. Nem rég szereztem be a kis Homályrévet akciósan (örültem is neki mint majom a farkának 💆). Sajnos még nem sikerült összehozni a ráfogékony társaságot, így még bontatlanul pihen a polcomon. Reményeim szerint hétvégén legrosszabb esetben kipróbálom egyedül.

  Szerintem az mindig jó ha vannak kritikák mind a két irányba. Én szeretem az elmarasztaló kritikus leírásokat. Az nem lehet hogy minden társas mindenkinek bejöjjön. Azért a leírásod után, gyorsan elolvastam újra 4-5 pozitív beszámolót is, csak hogy helyre álljon a lelkibékém 😊.

  Most már kicsit azért tartók tőle, hogy nem fog eltalálni a játék. Ahogy írtad ” Erre a játékra különösen igaz, hogy csak bizonyos embereknek fog tetszeni” remélem én ebbe a bizonyos emberek csoportjába tartozom, majd. és még legalább két játékos társam legyen....

  Most beugrott, hogy a mennyire rávoltunk feszülve a Aeon's end legacy - tortenetek a vilagvege utanrol játékra. Nagyon tetszett a történet amiket olvastunk róla. Aztán valahogy pont a csaták, a szörnyekkel való küzdelem az nem jött be. Sajnos azt elég korán tartalékba helyezttük, talán ha a harmadik küldetésig, borítékig ha játszottunk.

 • marteen007

  2022-08-09 20:29:33

  Erre a játékra különösen igaz, hogy csak bizonyos embereknek fog tetszeni. Ezzel a tudattal ültem le mellé és az első 5 küldetésen vagyok túl és nehezen veszem rá magam a folytatásra. Valahogy ez a játék nekem nem Ameri hanem amolyan öld a szörnyeket játék. Itt folyamatosan harcolni kell nagyon kevés a történetet irányító döntés (bár később lesznek elágazások állítólag a történetben).Én azon kaptam magam az 5. pálya közepén hogy elkezdek csalni mert nincs kedvem az összes szörnnyel harcolni mert nagyon unalmasan ismétlődő lett a harc. . A feladatok is abban kimerülnek, hogy különböző szörnyekkel harcolsz. A harcrendszere nagyon jó ahogy trükközől hogy hogyan használd ki jól a kártyáid alsó és felső képességét. Amikor eldobtatja veled a játék a legjobb lapodat, de kockáztatsz és visszaszerzed. Szóval a harc rendszer szuper és a karakter is fejlődik, egyre jobb harcos lesz. Ha az akciós harcos játékot keresed akkor az Oroszlánfalka jó választás lehet, bár a grafika nekem nagyon nem jött be, amolyan viccesen gagyi érzésem van tőle, igaz engem már az FFG és Awaken Realms játékok nagyon elkényeztetett. És nagyon zavart a játékmenetben az a kényszerűség ahogy kerülik a dobókockát. 3-4 dobó kocka helyett kapsz egy csomó módosító kártyapaklit (persze így elmondhatják, hogy itt nem kell kocka) ami ugyan azt tudja csak több helyet foglal az asztalon és macerás figyelni. Mivel ez 20eFT nem kevés pénz mielőtt megveszed tégy egy próbát vele egy játékklubban. Na a Homályrévnek a közelébe sem fogok menni 😊

 • sitatom

  2022-07-28 12:54:14

  Igen, elvileg elég a füzet.

 • lrekasi

  2022-07-28 09:03:00

  MaRo válaszát annyival egészíteném ki, hogy a játékszabályon túl a kártyák, illetve a játéktérre nyomtatott szöveg is tulajdonképpen a szabály részét képzi, így biztos elég neked, ha a füzet van lefordítva csak?

 • MaRo

  2022-07-27 22:49:16

  Szia!

  Mivel gémklub adta ki szerintem fordulj az ügyfélszolgálatukhoz hátha tudnak segíteni.

  Megnéztem pár voltot de sehol nem láttam hozzá az elérhető szabályt. Mivel ők a kiadók meglepne ha nem tudnának adni.

 • sitatom

  2022-07-27 12:57:25

  Sziasztok!

  Valaki nem tudja, esetleg van letölthető magyar szabály az Oroszlánfalkához?

  Ha megoszaná, hogy hol azt megköszöném. 😇

 • clodo

  2022-07-09 23:30:33

  Olyan nagy volt a hype a Homályrév körül, hogy gondoltam teszek egy próbát az Oroszlánfalkával. Ameri műfajban a Nemesist és a Star wars Lázadást ismerem, ezeket nagyon szeretem is, bár a SW ritkán kerül elő a hosszú játékidő miatt (mindig ünnep, amikor előkerül), a Nemesis gyakrabban, mivel 1-1,5 óra alatt lemegy. Az Oroszlánfalkával az első 4 küldetésen vagyok túl, mindegyiket egyedül játszottam 2 karakterrel. Ez az első játék, amivel egyedül játszom és teljesen beszippantott, amit nem gondoltam volna. Szuper ahogy fokozatosan hozza be a szabályokat, a harcrendszere jóval átláthatóbb és logikusabb, mint a Nemesis / SW. Imádom a karakterek fejlődését, a szívemhez nőttek a csaták során. Azt veszem észre, hogy a játék során szárnyal a fantáziám, teljesen benne vagyok a történetben, azt se hallom meg, ha valaki hozzámszól. Elfelejtek inni és wc-zni. 😊 Szerintem könnyebb játszani, mint a másik két játékkal a könnyen átlátható szabályok miatt, ami nem jelenti azt, hogy könnyen lehet győzedelmeskedni. Mindegyik pálya nehézségét kedvünkre állíthatjuk, de számomra a legnagyobb bravúr, hogy a küldetések után még nincs vége a játéknak és még egy csipet "kalandjáték kockázatot" is kapok, ami felcsigáz, hogy belekezdjek a következő küldetésbe. A füzetes pálya nagyon jól működik, minden fontos információt tartalmaz. Negatívumként annyit említenék, hogy a setup kicsit hosszú, mondjuk ameri műfajban még ez is rövidnek számít (nem egy Eldritch Horror) és a történet egy kicsit bugyuta.

  Összességében értem miért szeretik: optimális játékmenet, pörgős, tele meglepetésekkel, fordulópontokkal, megszerezhető kincsekkel, amerikhez képest rövid setup és elpakolási idővel. Azt nem tudom megítélni, hogy indokolt-e a BGG helyezés, de azt biztosan ki merem jelenteni, hogy aki még nem játszott amerivel, az nyugodtan kezdje ezzel. Hangulatban azért jobb a Nemesis és a SW is, de egyiket sem játszanám egyedül (SW-t nem is lehet).

  Ha már rendesen megtanultam, bevezetem a baráti társaságba is. 😊

 • sitatom

  2022-05-27 20:08:43

  De jó, hogy vagy Robby. Én ezt nem tudtam, hogy előbb játszódik a kis tesó.

  Most már tutira eldőlt a sorrend. Köszi mégegyszer!

 • Robby

  2022-05-27 17:55:22

  Bár biztosan tudod, de azért is jó az Oroszlánfalkával kezdeni, mert az időben is a nagy Homályrév előtt játszódik és arra is jó, hogy megismerd a történetét, a karakterek (ha nagyon tetszett valamelyik) természetesen átvihetők a nagyobb változatba is, ha nagyon beszippant a világa és folytatod a történetet, kalandokat. Amúgy területileg az Oroszlánfalka Homályrév városában és közvetlen környezetében játszódik, a nagyobb tesó meg egy nagyobb területet is magába foglal a város körül. A nagy dobozban 17 (18) karakter van, de ott sem érhető el egyből mindegyik. 1-2 plusz képesség is bejön (pl.: láthatatlanság meg repülés amikkel itt még nem találkoztam), de amúgy a játékmenet szinte teljesen megegyezik. Szóval teljesen jó választás az Oroszlánfalka, mert nem megy kárba sem idő, sem pénz, akárhogyan is fog tetszeni a játék.

 • sitatom

  2022-05-27 12:37:14

  Köszönöm a korrekt és részletes leírást. Szerintem ez a kis Homályrév lesz a következő amit beszerzek. A nagy meg valószínűleg nekem nem lesz a gyűjteményemben, bár ha erre ráharapunk nagyon akkor ki tudja:D

 • Robby

  2022-05-26 20:38:46

  Láttam már a nagy Homályrévet, játszani még nem játszottam vele és még nem is vettem meg. Szerintem aki nem HC gamer, annak inkább ki kellene próbálnia a játékot mielőtt belevág, mert nem biztos, hogy az ő játéka lesz hosszú távon. Az Oroszlánfalka is teljes értékű Homályrév, pár apróbb eltérés van köztük, amint láttam. Talán a legnagyobb eltérés, hogy a nagy dobozos játékban összeszerelhetős térképelemek vannak a kis dobozosban meg egy füzet. A grafika az egyik verziónak sem az erőssége. Mondhatni, hogy a szépen kidolgozott karakterlapokon kívül nincs is semmi. A térképek többnyire egy színűek, néhány tereptárgy szerű dolog (kavics, bokor....) töri csak meg az egyhangúságot. A kártyákról teljesen hiányzik a grafika. A másik nagy eltérés a játékmenetben, hogy a kis dobozosban kapunk egy elég jó bevezetőt 5 pályán kersztül, ami alatt meg lehet tanulni a játékot és nem az 52 oldalas játékszabály fogad egyből. Tehát aki csak ki szeretné próbálni, vagy még nem túl gyakorlott játékos annak mindenképpen az Oroszlánfalkát ajánlanám. Amúgy a játék alapból egyszerű. Viszont a körök alatt annyi mindent kell adminisztrálni, hogy az már szinte a játékélmény rovására megy. A kártyákkal való játékot nagyon jól oldották meg, láttam már nagyon hasonló machanikát több játékban is, de itt amikor elfogynak a kezünkből a lapok, akkor el is veszítünk egyet a pihenések alkalmával, így azért be van határolva a játék hossza. Ez jó is meg az egyik hibája is. Nem tudjuk kiszámítani, hogy most menjek még el összeszedni a kincseket, vagy inkább a feladatra koncentráljak. Ugyanis, ha kész a feladat, akkor már nincs esélyem gyűjtögetni. Viszont a fejlődés lassú (ami szintén elriaszthat játékosokat) és amit nagyon nem értettem, hogy a felszerelés java is csak kalandonként vagy nagy pihenésenként egyszer használható. Ugyanakkor elég drága. Kicsit lehetne jutalmazóbb a játék, nagyon sokat kell dolgozni a dolgokért. A történet nem egy nagy szám, de azért elmegy.

 • sitatom

  2022-05-26 06:03:07

  Robby!

  Te láttad már illetve játszottál a nagy Homalyrev-vel, ahhoz képest gyengusz a grafikája a kis tesónak vagy alapból is gyengének ítéled meg?

  Nekem még egyikhez sem volt szerencsém, de mind a kettőn erősen járnak a gondolataim. Valószínűleg a kisebbiket fogom elsőre beszerezni.

  Ha még lesz tapasztalatod spoiler mentesen írhatnál.( Köszi ).

 • Robby

  2022-05-25 13:58:05

  Ígéretemhez híven folytatom a leírást a játékról az első (bevezető) játékok után. Az előpakolás elég hosszú időt vesz igénybe, az első pálya lényegesen gyorsabban lement mint az előkészítés (és akkor az elpakolásról még nem is beszéltem). Pedig a térképlapokat sem kell keresgélni és a kis jelölők egy tárolót is kaptak ami azért gyorsít a folyamaton. A grafika továbbra is gyengusz, a kártyákról hiányzik is, baromi jól nézett volna ki, ha mondjuk a karakterek kártyáin egy jó kis grafikával megtámogatták volna az akciókat. Rögtön találtam egy hibás kártyát is, remélem, hogy nem lesz több. (a Vörös Gárdista - Megdöbbentő lépés lapján az van, hogy Támadás 3 a leírásban meg az, hogy sérül 2-t) A grafikára visszatérve az első küldetésnél egy vasúti sín szeli át a helyszínt. Ezt így hirtelen nem tudtam értelmezni. Mit keres ott egy jó állappotban levő sín? Ok, hogy van sín, de hogy került oda? Akkor ez egy posztapokliptikus világ vagy mi? Gyorsan belelepoztam a térképekbe és több "modern" dolgot nem láttam, a többi résznek olyan középkori világ hangulata volt. Na mindegy, ezen túltettem magam (hátha még a későbbiekben lesz rá magyarázat vagy akármi). Kártya vagy kocka? Itt a kártyák töltik be a kockák szerepét, egészen jól működik a dolog, tetszett, de több helyet foglal és több időbe kerül, de jól áll a játéknak. Az ellenségeket minden felpakolásnál bele kell tenni egy kis műanyag talpba, majd játék végén kiszedni, ez viszont egy negatívum. Más játékba ha ezt alkalmazzák akkor általában minden ellenfél kap külön talpat. Tudom itt az elit miatt két féle talp van, így nehéz is lenne, illetve hely sincs sok a dobozban. A füzetes térkép miatt viszont negatívum, hogy egyből látszanak az ellenségek, nincs az a "bemegyek az ajtón és meglepetés, hogy mi vár rám" érzés. Ez a tanítós mechanizmus is egy kicsit túl lett tolva, de sajnos nem tudom kifejteni, mert annyi mindent tudnék még írni, de véges a hely. Amúgy egy nagyon jó játék, de a hype miatt kritikusabban álltam hozzá.

 • sitatom

  2022-05-11 22:36:44

  A hely az nagy kincs tud lenni, főleg ha már nincs :D

  Csak egy kicsivel lenne olcsóbb ez "KIS" Homályrév már nekem is itt lenne a polcomon. Pedig most is van még vagy 10-12 játékom amit ki kellene próbálni már hónapok óta pihen a polcon a Vörös Előőrs, Finca, Holtak tele, Gaia Project, Azután, Korkép, Mennyei ser…, és akkor haladni kellene a Pandemic Legacy 0. évaddal már 6 hete. hogy márciust le tudtuk benne már- már elfelejtettem, hogy milyenek is az ügynöktársak, miket is csináltunk már benne és még a Végzeteket sem játszottukvégig …. Jól végig gondolva nem is csak a hely a kincs hanem az idő is. ááá és mennyi mindent szeretnék még kipróbálni…

  Úgyhogy nagyon várom, milyennek láttod a tényleges játékot az Oroszlánfalkával.

 • Robby

  2022-05-11 21:43:03

  Az eredetivel még nem játszottam, de ez elvileg szinte mindenben ugyanaz. Szeretnék egy jó dungeon crawler-t, de nem tudtam még dönteni a Homályrév, Taited Grail, és a Mage Knight között. Nem sok helyem van már a polcon, sajnos nem fér el az összes nagy dobozos. Mindenképpen be fogok számolni a tapasztalatokról.

 • sitatom

  2022-05-10 22:13:29

  Szia Robby!

  Teljesen elszomorodtam, ahogy olvastalak. Én azt hittem a világ legjobb társasjátékának a leegyszerűsített változatát kapjuk meg. Rövidebb játékidővel egyszerűbb szabályokkal és sokkal kellemesebb áron, de ugyon úgy fantasztikus élménnyel.

  Már a nagy Homályrévvel játékkal is nagyon szemezzünk egy ideje, de féltünk tőle, hogy nem fog tetszeni és azért meg hogy csak úgy bele vágjunk nekünk drága.

  Remélem majd írsz akkor is ha már belevetetted magad a játék sűrűjébe és csupa kellemes élményed lesz, de ha még sem akkor is oszd meg velünk, ha maga a játék sem annyira jó.

  Amúgy te játszottál az eredeti verzióval is?

 • Robby

  2022-05-10 21:47:35

  Sikerült előszednem a játékot, de sajnos az első benyomások hatalmas csalódást okoztak, így a játékig még nem jutottam el. Miért is? Szóval elkezdtem az előkészületeket a leírások szerint. Van egy Kiegészítő kalandfüzet meg egy Kalandkönyv meg külön egy lap, ami beleférhetett volna bárhova. Viszont a Bevezető játékszabályok-ban az van, hogy vegyétek elő a Kalandfüzetet (ami nincs) , szóval akkor most füzet vagy könyv? Aztán a kis paíron a szörnyek bezacsizásánál hivatkozik arra, hogy Szerzetből kettő is van, de a Szörnyetegből is, amit nem említ. Na mindegy kitaláltam. Nem értem, nem bírtak még két plusz szörnyet saját paklival kitalálni? Ha már a szörnyeknél tartunk akkor elég fantáziátlan nevűek és nem túl szépen megrajzoltak. Mindegy, mert azért nem ront a dolgon (sokat), de egy ilyen játéktól kicsit többet vártam volna. A karakterekből is van 4. Tiéd a választás, - ja, nem, mert ha 4-en játszotok akkor a már csak az jut ami marad. Lehetett volna pár fantáziadúsabb és több karakter is. A fordító után a grafikusnak sem adnék piros pontot. Kedvencem még ez a "négyszögletes jelölő" ami egy téglalap, vagy karaktertábla, vagy bármi más meg a "szörnylaptok". A kártyákról is hiányzik a grafika, persze így is teljesen használható, de azért hasonló játékoknál sokat dobott a játékon, ha már ezeket kell pörgetnünk (pl. Mage Knight). Miután bezacsiztam a szörnyeket, nem találtam a helyüket a dobozban. Jó, hogy megcsináltatta a játék velünk. Legalább zacsit kaptunk eleget. Tudnék mág pár lehangoló dolgot írni, de szerintem ennyi elég. Azért remélem, ha eljutok a játékig, akkor az valamennyire kárpótolni fog ezekért a bosszantó dolgokért, mert amúgy nem tűnt rossz játéknak.

 • Robby

  2022-04-22 00:03:14

  Ez is már a polcon figyel. Kipróbálása még várat magára, mert ezt nem lehet csak úgy elkezdeni és pikk-pakk lenyomni egy partit. A 2-es és 5-ös táblából elég nehezen lehetett kinyomhodni a tokeneket, a többivel nem volt baj. A játék így elsőre teljesen olyan mint a Homályrév csak kompaktabb méretben és lapozós térképpel. Nem tűnik rossz játéknak (azért is vettem meg), de azért az a hype ami körülveszi egy kicsit túlzás szerintem.

 • ryuk669

  2022-04-21 17:21:38

  Én belevetettem magam már a homályrév szabálykönyvébe, és nem mondom, hogy nehezen érthető, de mindenképp kívánja a megfelelő játékostársakat. Már ha nem egyedül ülünk neki, és bár én magányos farkasként is megállom a helyem, más nem biztos hogy annyira szivesen bogarássza és fedezi föl ennek a hosszú kalandnak minden rejtélyes zugát. Nekem szerencsére jópár ismerős rendelkezik a nagytesóval, így én is, mint sokan, arra gondoltam, hogy elsőre csak Az oroszlánfalkát szerezném be, főleg mivel még nincs akkora komoly, összeszokott, társajátékozós baráti köröm, hogy beruházzak a nagy játékba. Szerintem annak ellenére hogy ez egy kompakt kiadása a Homályrévnek, még nem ajánlanám olyanoknak, akik nem szeretnének jópár órát beleölni a társasba. Nem egy Mars terraformálás: Árész expedíció, ahol próbálták a nagytesó hibáit javítva szépíteni a külcsit és rövidíteni a játékidőt. Bár a Homályrévnél valamelyest rövidebb, de a design maradt. XD Bár én nagyon szeretem az ilyen 90-es évek fantasy stílust, lehet egyedül vagyok ezzel. :'D És mivel új karakterek találhatóak benne, így kiegészítő gyanánt is megállja a helyét, hiszen a Homályrévbe is használhatóak. Rőviden: aki egy olcsóbb de! homályrév szintű játékmenetre vágyik, annak ajánlom, aki egy sokkal könyebb verzióra, annak nem igazán.

 • lrekasi

  2022-04-12 11:49:31

  Csatlakozok a kinyomós problémával küzdőkhöz, nagyon oda kellett figyelni, volt, amit javítani is kellett. Ennek ellenére a játék - eddigi 3 befejezett küldetés után - nagyon tetszik a srácaimnak, és én is nagyon meg vagyok vele elégedve.

  Nem vagyok RPG fan, sőt, de szeretem a történeteket, ha van egyéni képesség a játékban, jó designt is előnyben részesítem. Ezt mind hozza a játék.

  Pros (számomra): a játék fokozatosan von be a szabályokba, apránként fedezheted fel a mélységet. A történet átgondolt, a nyelvezet és a fordítás jó minőségű, így nem zavar a sok olvasás :) Tetszik a spirálozott könyv használata, mint térkép, bár kicsit faramuci megoldás, hogy 2 füzetet is kell alkalmasint használni. Sok játékóra mehet bele, mégis egy normál dobozméret mellett. A minik is tetszetősek, érdekes karakterek. Átgondolt, érthető szabályok. Harcrendszere kártyákkal operál és nem kockával, így számolható, bár van szerepe a szerencsének is. Könnyen menthető a játékállás. Kártyák tartósak, jó minőségűek, egyelőre nem igényli szerintem a kártyavédőt - én szinte mindent szoktam :).

  Cons (ismét csak számomra): nem kedvelem a horrort, nekem némileg véres a story, de 12-13 éves srácam eddig átlendültek ezen. Eddig csak szörnydarabolásról szól. A dobozba picit nehéz visszapakolni - szerintem a karakterek mehettek volna plasztik ágyba a külön dobozka helyett, és így felszabadult volna némi hely. A kinyomó problémás.

  Annak ellenére, hogy a fantasy világ lénykavalkádja nem a kedvenc műfajom - élvezem a játékot, és srácaimnak is rögtön kedvence lett. Összességében nagyon élvezhető, átgondolt játék. A nagytesót biztos nem vettem volna meg, mert ha nem jön be, akkor az túl drága tanulópénz lett volna. Ez, a maga 20k összegével a vállalható kockázat volt számomra. Meglátom, ha haladunk a történettel, akkor is marad-e a véleményem, de remélem igen 😃 És akkor a nagytesó is opcióvá válhat.

 • dmaczak

  2022-04-09 09:23:10

  Az ember már azt sem tudja, hogy milyen jatékot vegyen, erre meg jönnek a jobbnál jobb kiegészítők. Hamarosan ez is megrendelésre kerül... amint valaki kijátsza, és eladásra bocsátja... :)

 • davee.s570b

  2022-03-12 18:44:42

  Én ma vettem át a magyar verziót, nekem nem volt problémám a kipattintós dolgokkal, pedig én is hallottam rosszakat róla.

 • ktms

  2022-03-12 09:01:54

  Mi tegnap este bontottuk ki. Egy board-al volt kicsit nehezebb, de ahhoz sem kellett szike. A doboz is rendben.

 • Mixike

  2022-03-11 09:27:49

  Csak óvatosan, két ismerősömtől is azt hallottam, hogy ilyen rossz minőségben még nem kaptak kézhesz társasjátékot. A kinyomkodóív szike nélkül felejtős, a doboz szakad. A gémklub oldalán a játékra ha rámentek, ott is van egy kritika ezzel kapcsolatban.

 • ubazsi

  2022-03-11 08:17:28

  Már kapható szerencsére. :D

 • ubazsi

  2022-03-11 08:17:15

  Érdemes, mindenképp.

A Homályrév: Az oroszlánfalka társasjáték és kiegészítői (4)

 • Gloomhaven: Jaws of the Lion – Roguish Individuals társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Gloomhaven: Envelope X Reward társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Komplexitás: 3/5
 • Homályrév társasjáték

  Gloomhaven egy egyedülálló taktikai, harci stratégiai társasjáték, ami nem mellesleg a legacy típusú játékok sorai között foglal helyet. Kalandorok bőrébe bújva alakítjátok a történetet egyéni képességekkel és célokkal. Együtt kell működnötök, hogy felfedezzétek a világ kazamatáit és elfeledett romjait. A zsákmányok és a tapasztalat növeli majd a...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Homályrév társasjáték 40000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 30 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Frosthaven társasjáték

  Kalandozzatok a fagyos északon ebben az epikus történetben! A Frosthaven egy kis előőrs történetét meséli el. Egy előőrsét, amely White Oak fővárosától messze északra fekszik, folyamatosan küzd a zord időjárással, valamint az ismert és ismeretlen erők inváziójával. Azonban egy csapat zsoldos a végsőkig kitart, hogy a települést visszahozzák a pusztulás...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 5/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 120 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Isaac Childres
 • Illusztrátor:  David Demaret, Alexandr Elichev, Francesca Baerald
 • Kiadók:  Asmodee, Arclight, Albi, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Galápagos Jogos, Hobby World, Feuerland Spiele, Cephalofair Games, Siam Board Games, Asmodee Italia, Albi Polska, Lord of Boards, Asmodee China, Meanbook Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.9 cm x 29.2 cm x 10.2 cm
  • Súly: 2.6 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
  • Méretek: 23 cm x 29 cm x 10.5 cm
  • Súly: 3.2 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 23 cm x 29 cm x 11 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 23 cm x 29 cm x 10 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 22.9 cm x 29.2 cm x 10.2 cm
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 22.9 cm x 29.2 cm x 12 cm
  • Súly: 2.9 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 22.9 cm x 29.2 cm x 10.2 cm
  • Súly: 2.6 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: francia
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 22.9 cm x 29.2 cm x 10.2 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: portugál
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol
 • Ukrainian edition
  • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Homályrév: Az oroszlánfalka társasjátékhoz