Gloomhaven: Jaws of the Lion – The Founders of the Lost Cabal
Videó beküldése

Gloomhaven: Jaws of the Lion – The Founders of the Lost Cabal társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2023
Értékelem!

Ez a játék a Homályrév: Az oroszlánfalka kiegészítője.

A Gloomhaven: Jaws of the Lion – The Founders of the Lost Cabal egy összetett kiegészítő a Homályrév: Az oroszlánfalka társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére. Az alapjáték több, összesen 4 díjat és jelölést is kapott 2020-ban. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a...

A Gloomhaven: Jaws of the Lion – The Founders of the Lost Cabal egy összetett kiegészítő a Homályrév: Az oroszlánfalka társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére. Az alapjáték több, összesen 4 díjat és jelölést is kapott 2020-ban. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a kampány/harci kártya vezérelt mechanizmusra.

Kategória: Kiegészítő
Mechanizmus: Kampány/Harci kártya vezérelt

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Gloomhaven: Jaws of the Lion – The Founders of the Lost Cabal társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Homályrév: Az oroszlánfalka társasjáték és kiegészítői (6)

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Isaac Childres
  • Kiadók:  Cephalofair Games
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Gloomhaven: Jaws of the Lion – The Founders of the Lost Cabal társasjátékhoz