Kép forrása: http://jemmagazin.hu/wp-content/uploads/2020/10/JEM-Borito_91-1.jpg

Megjelent a JEM magazin 91. száma!

Játékos Emberek Magazinja (JEM) egy ingyenes, online társasjáték-magazin, ami 2013. április 1. óta megjelenik minden hónap 1-jén. A JEM magazin célja a társasjátékozás élményének terjesztése, a társasjátékos kultúra népszerűsítése.

Megjelent a JEM magazin 91. száma! - JEM - Játékos Emberek Magazinja

Játékismertetők: KartográfusokNova LunaA Bűvös RengetegSztorikockaBull's EyeAgraThe King's AbbeyElvetemült veteményesRoundforestLama Express Retro Játék Kalauz: CapitalyJátékelmélet: Variable Player PowersKlubbemutató: Győri Társasjáték EgyesületInterjú: Andrew Bosley Ha a böngésződ egyből megjeleníti, akkor egér jobb gomb, "Mentés másként..."

A magazinban megtalálható társasjátékok akciós árai

Egyszer volt, hol nem volt... - A Bűvös Rengeteg

Ismertető, 2020.08.28. 14:00:00

A bűvös rengeteg egy kétfős kártyajáték, melynek alapötletét nem más, mint egy mese inspirálta. Ezek a mesei elemek pedig a lapok gyönyörű illusztrációiban is visszaköszönnek.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...


Kommentek

  • Barnil

    2020-10-06 17:23:51

    A Társasjátékok.com révén figyeltem fel erre a "magazinra". Szerintem nagyon jó ötlet, csak így tovább. Rengeteg játék, szinte az összes, tetszett.
    A Kartográfusokat ismerteti. Ugye ez a játék lett az év komplex játéka, így mindenki ezzel játszik. A nagy hype ellenére nekem még nem volt alkalmam a játékot kipróbálni, pedig nagyon ígéretesnek tűnik.
    A Nova Luna nekem teljesen idegen volt, nem is hallottam még róla. /Bár a cikk szerzője is így volt vele, nem csak én./ Imádom a lapkalehelyezős játékokat és Uwe Rosenberget egyaránt. Remélem azért megjelenik egyszer magyarul is a játék, hogy szélesebb körben elérhető legyen.
    A Bűvös rengetegről már nagyon sokszor hallottam, sokan dicsérik, milyen jó két fős játék. A grafikája tényleg hozza a varázslatos, természetközeli hangulatot. Mindenképp kívánságlistás, aztán ki tudja hogy alakul a későbbiekben.
    A Sztorikockával már volt szerencsém többször is játszani, szerintem fantasztikus fejlesztő játék lehet gyerekeknek, de felnőttek is élvezhetik.
    Még amiről szeretnék szót szólni, az Elvetemült veteményes, a Roundforest és a Lama express.
    Először is az Elvetemült veteményes, aminek a grafikai stílusa nagyon közel áll a szívemhez. Játékmechanikai szempontból, viszont engem annyira nem fogott meg, mindenképp szeretném először kipróbálni.
    A Roundforest számomra igazi karácsonyi ajándék. Ez elég fura tudom, de a játék mérete, látványa stb. nekem valamiért karácsonyi hangulatokat hoz. Kíváncsi vagyok, mennyit tud ez a játék, mindenesetre nagyon mutatós darab.
    És végül a Lama express. Nekem ez a játék valahogy kimaradt. Én sem értem miért, pedig anno a Ki nevet a végén? játékokat sokszor játszuottuk gyerekként. Ez a játék pedig egy cuki, színes nosztalgiavonat. Szó szerint is. A még gyerkőc rokonaimnak ez egy igazi bombabiztos ajándékötlet. :)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kartográfusok
  • Nova Luna
  • Elvetemült veteményes
  • A Bűvös Rengeteg
  • Roundforest
  • Sztorikocka
  • Agra
  • Bull's eye
  • The King's Abbey