Kép forrása: https://metabro.hu/wp-content/uploads/2020/12/ev-kartyajateka_2020_vagabund2.jpg

Ezek voltak a legjobb a kártyajátékok idén – szavazz és nyerj [Metabro]

Legalábbis a Vagabund Kiadó szerint, ami ötödik éve tart közönségszavazást a témában. Szavazni hétfő éjfélig lehet.

Ötödik éve hirdeti meg az év utolsó napjaira a Vagabund Kiadó az év legjobb magyar nyelvű és fejlesztésű kártyajátéka közönségszavazását. A bejelentés szerint “második körben” a jubileumra pedig ezt kiegészítik az év legjobb nemzetközi gémerjátéka szavazással is.

Az akcióról tavaly is írtunk, először a kiírásról, majd az eredményről is – ami akkor a Fesztáv sikerét hozta, még ha az nagy jóindulattal (vagy rosszindulattal?…) nevezhető csak kártyajátéknak. Második a Vagabund által kiadott Arborétum lett, a harmadik pedig podcasterünk, a Mit Játsszunk?-os Győri Zoltán játéka, az Igen.

[Cikk folytatása]

Ezek voltak a legjobb a kártyajátékok idén - szavazz és nyerj! - metabro.hu

Legalábbis a Vagabund Kiadó szerint, ami ötödik éve tart közönségszavazást a témában. Szavazni hétfő éjfélig lehet. Ötödik éve hirdeti meg az év utolsó napjaira a Vagabund Kiadó az év legjobb magyar nyelvű és fejlesztésű kártyajátéka közönségszavazását. A bejelentés szerint "második körben" a jubileumra pedig ezt kiegészítik az év legjobb nemzetközi gémerjátéka szavazással is.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

02Feb

Játssz kocsmázást odahaza: Hajnóczy Soma társasjátéka a fröccsről

Érdekes | 2021.02.02. 14:00:00

Budapest legendás italozói és talponállói a járványhelyzet miatt bezártak, de kétségbeesni nem kell!

29Dec

Így születnek a magyar szabályok - Interjú Heim Hunorral

Érdekes | 2022.12.29. 18:00:00

Interjú Heim Hunorral, a Lángművesek születéséről, illetve a magyar társasjáték lokalizáció helyzetéről.


Kommentek

  • lilipl

    2021-01-09 22:04:16

    Én eddig nem ismertem ezeket a játékokat valahogy sosem jöttek velem szembe. Most a cikk miatt megnézegettem őket és a Fröccs nevű játék egészen felkeltette az érdeklődésemet. Tetszik a kártáyk kinézete és a játék sem tűnik túl bonyolultnak. Lehet elővezetem majd a többieknek és ha a többségnek is elnyeri a tetszését beszerezzük mi is.

  • hierroo

    2021-01-07 22:28:05

    A Spicy az egy különleges grafikájú játék, szimpatikus. A Fröccs az olyan magyaros, és ötletes, a Chachapoya is nagyon szép és izgalmasnak tűnik. A Red Dragon nem fogott meg annyira, de ez szubjektív. De ennél nem is a kinézet a lényeg szerintem.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fröccs
  • Spicy
  • Chachapoya
  • Red Dragon
  • Chachapoya: A Yapalocté Expedíció