Unmatched: Piroska vs Beowulf
Unmatched: Piroska vs Beowulf
Unmatched: Piroska vs Beowulf
Unmatched: Piroska vs Beowulf
Videó beküldése

Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

Az Unmatched: Piroska vs Beowulf egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a terület mozgatás és a pontról pontra mozgás...

Az Unmatched: Piroska vs Beowulf egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a terület mozgatás és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Az arénába újabb harcosok érkeztek. Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt szembe. Vajon melyikük nyeri kettejük párbaját, és ki lesz az Unmatched legújabb bajnoka?

Az Unmatched egy fordulatos taktikai párbaj, ahol a játékosok ismert karakterek bőrébe bújva küzdhetnek meg egymással. Az egyes készletek szabadon keverhetőek.

Forrás: Kockamanó
Az üzletekben most 11% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 5 700 Ft-tól
 • 19 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Harc, Miniatűrök, Mitológia, Könyv alapú
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Pakli tervezés, Terület mozgatás, Pontról pontra mozgás, Vedd el, Card Play Conflict Resolution, Line of Sight

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Unmatched: Piroska vs Beowulfdavid.mate, Debrecen vagy Nyíregyháza

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Debrecen vagy Nyíregyháza! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

A játékot sajnos a társaságban más is megvette, így nem került elő annyiszor amennyiszer érdemes lenne polcon tartani! A játékot egyszer próbáltuk. Hiánytalan, makulátlan, kopástól és mindentől is mentes! Szinte új :)

12 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték videók (5)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • edaadri2

  2022-06-17 10:50:32

  Ez az Unmatched kiadás is nagyon egyedi lett a sorozat szokásához híven. A kártyák szépek, viszont Piroska elég pszichopatára sikeredett az art-okon, bár tegyük hozzá, ez volt a cél :D Engem Arya Starkra emlékeztet a Trónok Harcából.

  Beowulf harci dühhel operál a játék során. Sérülés esetén és különböző kártyáhatásokkal kaphatunk harci dühöt (maximum 3 lehet a birtokunkban). Ezeknek a düh tokeneknek a felhasználásával tudjuk erősíteni a kártyáink hatását, például jóval nagyobbat tudunk sebezni. Segítője, Wiglaf egészen sok élettel rendelkezik, így tankolni is lehet vele. Mind a ketten közelharcosok. Alapvetően nekem visszaadja a barbár vikinges érzést, szerintem nagyon elkapták. A mechanikája is kifejezetten tetszik, ez az egyik kedvenc hősöm.

  Piroska pakli mechanizmusa nagyon ötletes. A dobópaklid tulajdonképpen a kosarad, ahova gyűjtöd a nagymamának szánt ajándékokat (ki mit visz, ízlések és pofonok :D) . Minden kártyának van egy egyedi szimbóluma (virág, róka, tőrök), ezek lesznek az ajándékok. A legutolsó dobott lap van legfelül, annak a szimbóluma lesz az aktuális aktiváló szimbólum. Ez azért fontos, mert a kártyák 2 féle képességgel rendelkezhetnek: az egyik mindenképp aktiválódik, a másik viszont szimbólumhoz kötött. Pl. Figyelmen kívül hagyhatom az ellenfél kártyájának összes hatását (ez mindenképp megtörténik), ezenfelül ha a kosaramban virág szimbólum van felül, akkor az ellenfél kártyájának az értékét is figyelmen kívül hagyhatom. Számomra ez egy kimondottan nehéz mechanika, nem ajánlanám kezdésnek. Ügyesen kell kombinálni a lapokat, hisz a szimbólumok mindent megváltoztathatnak. Könnyen borul a taktikája az embernek. Piroska közelharcos, segítője, a Vadász pedig távolsági. Érdemes vigyázni a Vadásszal, közelről még nagyobbat üt.

  Összegzésképp: ez egy nagyon elmés kiegészítő, izgalmas meccseket lehet játszani a karakterekkel. Ennek ellenére kezdésnek nem ajánlom, nem belépő szintűnek mondanám. Második (vagy sokadik) Unmatchednek viszont tökéletes :)

 • ryuk669

  2022-04-11 00:13:18

  Nem mertem megvenni az alapjátékot mert kicsit tartottam ettől a játéktípustól, de videókat nézve egyre jobban szimpatizáltam vele és ez a kieg. mind témájában mind látványilag nagyon megtetszett, úgyhogy megvettem "ax eladom" alapon. Hát azóta már tervbe van az alapjáték és a többi kieg. is. Nagyon tetszik a karakterek egyedi képessége, szerintem piroska igazán baszó lett, de úgy érzem csak azért mert beowulf több figyelmet kíván a játék során, hogy megfelelően tudjuk kamatoztatni a haragjelölőket. Most kicsit bánom hogy csak egy pálya van ehhez a kieghez, de az ajtós megoldás nagyon tetszik. Alig várom, hogy kipróbálhassam más karakterekkel is ezt a táblát.

 • Unmatched

  2022-03-29 14:42:06

  Sziasztok,

  Sokan már jó pár játékon túl vagyunk és megtapasztalhattuk, hogy sok minden kell a ha nyerni szereténk egy Unmatched partiban. Maga a játék jól van balanszolva, kinek melyik karakter a kedvence és véleménye szerint a legerősebb.

  Ha szeretnéd a baráti társaságon kívül megmérettetni magadat és egy verseny keretén belül kíváncsi vagy mire vagy képes, akkor itt egy remek lehetőség:

  • Meghirdetem az első Budapesti Unmatched bajnokságot
  • Helyszín: Budapest
  • Időpont: 2022.05.01 (Vasárnap)
  • Svájci rendszerben 4 forduló
  • Nevezési díj: 500 Ft
  • Díjazás: Kupa, érem, oklevél
  • Pontos részletek késöbb

  Ha érdekel és egyedül vagy akár többen is jönnétek, ezen az email címen tudtok érdeklődni: unmatchedbajnoksag@gmail.com

 • dannytrejofan

  2021-12-22 17:29:38

  Ha van már némi tapasztalatod az Unmatched játékokkal, és bejöttek az eddig megjelent kiegészítők is (márpedig valószínűleg így van, ha az interneten éppen ezeket böngészed), akkor a Piroska vs. Beowulf kiegészítő is jó szívvel ajánlható. Nagyon pozitív, hogy a kiadó nem csak úgy "cash grab" felfogásban dobálja piacra az újabb karaktereket, de jól látszik, hogy minden új szereplő és paklija mögött alapos tervezés és jól átgondolt koncepció van. Piroska és Beowulf játékstílusa is kellően eltér a korábban megjelent hősökétől, mindketten új színt visznek a játékba. Jól balanszolt mindkettő, de kell néhány kör, mire alaposan kiismerjük őket.

  A hozzájuk csomagolt térkép is hoz némi újdonságot a csukható/nyitható kapukkal. Negatívum viszont, hogy az eddig megjelent dobozoktól eltérően ebben csak egyetlen térképet kapunk, némileg módosított zónajelölésekkel a két oldalán - megértem, ha valakinek a színekkel kitöltött körök helyett jobban bejönnek a gyűrűk (tény, hogy így a board is jóval pofásabb), de számomra átláthatóbb a korábban megszokott mezőjelölés, mi mindig azt az oldalát használtuk a pályának.

  Szerintem talán ez a legizgalmasabb Unmatched szett az Árny és Köd mellett, de a sorozattal ismerkedőknek talán első körben a Bigfoot vs. Robin Hood, vagy az alapjáték ajánlható, az ottani karakterekkel egyszerűbb felvenni a ritmust. Aztán, ha megtetszett, csatába állíthatjátok Piroskát is :)

Az Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték és kiegészítői (16)

 • Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Deadpool társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték

  Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti be. E csatatéren senki sem egyenlő! Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték 9000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

  Robin Hood és Bigfoot berágtak, amiért őket az Első felvonásból kihagyták, ezért mindketten be akarnak törni az Unmatched arénáiba. Azonban előtte még kettejüknek is van egy kis nézet eltérése, a vadonnak ugyanis csak egyetlen csúcsragadozója lehet. Melyik fog dominálni a másik felett? Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték 5700 Ft-tól! - 4 felhasználó és 23 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték

  In battle, there are no equals. "They show extreme intelligence, even problem-solving intelligence. Especially the big one." He has hunted many a dangerous predator, but against a pack of raptors, is Robert Muldoon the hunter or the hunted? In Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors, these clever girls use their speed and agility to surround their...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték

  In battle, there are no equals. "Dinosaurs eat man… Woman inherits the earth." The greatest predator the world has ever known is closing in on the tenacious Dr. Sattler. Who has the slightest idea what to expect? In Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex, the massive T rex unleashes fearsome attacks and seems unstoppable while Dr. Sattler makes full...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
 • Unmatched: Árny & Köd társasjáték

  A kopogós macskakövekre lomhán gomolygó, sűrű köd telepszik, miközben a gázlámpák fénye megremeg, ahogy az árnyak egyre elmélyülnek. A viktoriánus Anglia utcáin végig fut a rettegés és borzongás. A dokkoknál éppen egy hajóról rakodnak ki, és a munkások értetlenül vakargatják a fejeiket a koporsókláttán. A belvárosban betörésektőlnyugtalanok az emberek, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Árny & Köd társasjáték 11250 Ft-tól! - 23 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Battle of Legends társasjáték

  GAME SYSTEM This entry is to allow for discussion/rating of the game system as a whole. It is not for a specific product or release. Versions will appear on the individual item pages. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték

  In battle, there are no equals. Unmatched: Buffy the Vampire Slayer features four heroes. Buffy will hit you with Mr. Pointy or summon her Slayer's strength for a cartwheel kick. When it's time for backup, she'll take her pick between insightful Giles or reliable Xander. Spike, a relentless hunter, seeks the shadows and calls on Drusilla's Sight to let him...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Redemption Row társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Unmatched: Teen Spirit társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Unmatched: For King and Country társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

  Elég elszánt vagy a következő felvonásra? Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel! A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték 12990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Houdini vs. The Genie társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Rob Daviau, Justin D. Jacobson, Noah Cohen, Brian Neff
 • Illusztrátor:  Rob Daviau, Ian O'Toole, Marc Aspinall
 • Kiadók:  White Goblin Games, IELLO, GaGa Games, Ogry Games, Restoration Games, Mondo, Reflexshop Kft, Mancalamaro, Tcg Factory, Geekach Games
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, francia, magyar, olasz, lengyel, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 15 cm x 25 cm x 7 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 15 cm x 25 cm x 7 cm
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 22.9 cm x 29.5 cm x 6.7 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: francia
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: olasz
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjátékhoz