Unmatched: Árny & Köd
Unmatched: Árny & Köd
Unmatched: Árny & Köd
Unmatched: Árny & Köd
Videó beküldése

Unmatched: Árny & Köd társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

Az Unmatched: Árny & Köd egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A játékot 2020-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok...

Az Unmatched: Árny & Köd egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A játékot 2020-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a szövetségek, a pakli tervezés és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Lépj be az arénába, és ereszd egymásnak a viktoriánus regények legendás szereplőit!
A kopogós macskakövekre lomhán gomolygó, sűrű köd telepszik, miközben a gázlámpák fénye meg-megremeg, ahogy az árnyak egyre elmélyülnek. A viktoriánus Anglia utcáin végig fut a rettegés és borzongás. A dokkoknál éppen egy hajóról rakodnak ki, és a munkások értetlenül vakargatják a fejeiket a koporsók láttán. A belvárosban betörésektől nyugtalanok az emberek, a tettest ugyanis senki sem látta. A pletykák szerint pedig egy emberszerű, de termetes, szakadt rongyokat viselő szörnyeteg rémítgeti a helyieket. A kiváló detektív és hű társa igyekeznek felderíteni a különös esetek rejtélyeit. Aztán az események hirtelen eszkalálódnak.

Lépj be az Unmatched arénáiba, és mérd össze a viktoriánus regények legendás szereplőit! Vajon melyikük oldalán válsz bajnokká? Az örökké előre tervező, éles eszű Sherlock Holmes és Dr. Watson kerekednek felül? Esetleg a Transzilvániából származó Drakula és menyasszonyai hamarabb veszik a detektív és segédje vérét, minthogy feltárják az ügyet? És mi a helyzet Dr. Jekyllel & Mr. Hyde-dal, az egy testben élő ember-szörnnyel, vele is elbírnak a rémmesék vámpírjai? És kire fog lecsapni a semmiből a Láthatatlan ember?

Az Unmatched sorozat egy rendkívül izgalmas, hatalmas variációval bíró aréna játék, amiben a játékosok különböző pop kulturális, irodalmi, filmbeli vagy egyéb szereplőt sorakoztatnak fel egymás ellen, hogy kiderítsék, amire minden kocka keresi a kérdés: melyikük nyerne, ha összecsapnának? Az Árny & Köd 4 legendás, viktoriánus korabeli, irodalmi szereplővel bővíti az Unmatched sorozat harcosainak gárdáját, de sorozat lévén bármelyik korábbi vagy későbbi epizód hőseivel ugyanúgy összemérhetőek.

Az Unmatched szabályai könnyen tanulhatóak, akár 8-9 éves kortól kiváló szórakozást nyújt 2-4 játékos számára, egy-egy ütközet pedig mindössze 20-30 percig tart. A játékosok egy arénába helyezik el karaktereiket és azok segédeit (már ha van nekik), és a karakterek paklijait használva igyekeznek legyőzni ellenfeleiket. Az alap koncepció rendkívül egyszerű, viszont mély, taktikus játékra hagy teret az Unmatched, amiben sosem lehet kétszer ugyanazt a mérkőzést lejátszani.

A játékosok a körükben 2 akciót hajtanak végre, és a játékban összesen 3 fajta akció közül lehet választani: mozgás, támadás és tervezés. A mozgás során minden hős és segéd annyit mozoghat, amennyi a karakter saját mozgás értéke, ekkor lehet pozicionálódni, felkészülni a támadáshoz vagy épp menekülőre fogni és időt nyerni. A tervezés egyszerű akció, a villám ikonnal ellátott kártyákat lehet kijátszani, azokra az ellenfél nem tud reagálni. A támadás a játék "legkomplexebb" része, ekkor a támadó, ha olyan pozícióban van, hogy ezt megtehesse, akkor kijátszik egy támadás kártyát képpel lefelé, a védő pedig, ha tud vagy akar védekezni, szintén képpel lefelé kijátszik egy védekezés kártyát. Ezután mindketten egyszerre felfedik a kártyáikat, és akinek nagyobb értékű a lapja, az nyeri meg az ütés-váltást, ez bizonyos kártyák képességei miatt számít. A cél pedig térdre kényszeríteni az ellenfelet az életerőpontjai bedarálásával, mielőtt ő tenné ezt meg velünk.

Te kinek az oldalán fogsz először harcolni az Unmatched: Árny & Köd harcosai közül?

Forrás: Szellemlovas
2 felhasználó és 29 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 8 000 Ft-tól
 • 31 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Horror, Harc, Könyv alapú
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Szövetségek, Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Card Play Conflict Resolution

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Unmatched: Árny & Köd társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Unmatched: Árny & Ködgpeeter, Dunaújváros

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Dunaújváros! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kipróbált, promó lapokkal.

0 érdeklődő


Unmatched: Árny & Ködszofi888, Budapest Jászai mari tér

Csak személyesen itt: Budapest Jászai mari tér!

Megunt játék:) 5-6party van benne

3 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Unmatched: Árny & Köd társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2020

Kommentek

Kommentek

 • sitatom

  2022-08-07 23:25:30

  Szia!

  Érdeklődnék, hogy összejött a meghírdetett verseny?

  Ha sikerült, akkor hányan voltatok?

  Tök jó kezdeményezésnek tünt.

 • attilavarga195

  2022-08-07 11:18:51

  Nem hittem volna, hogy ekkora élményt fog adni ez a játék. Nagyon egyszerű felütés és nem komlikált a tanítása sem. Azoknak nem tudom ajánlani, akik vérre mennek egy játék alatt mert akkor komoly problémaforrás is lehet a játék. A különleges karakterek balansza nagyon érdekessé teszi az élményt és egy kissé a régi párbajkártyák hangulatát jutatja eszembe, mindezt persze teszi rendkívül elegánsan. A karakterek szinte életre keltek a kezeink között és még egy céges rendezvényen is ékköve lett az estének, hiszen ki ne szeretné a klasszikus gladiátor felütést.

 • edaadri2

  2022-06-01 23:28:24

  Ismét egy remek kiegészítő. A karakterek nagyon el lettek találva, tényleg rájuk jellemző pakli mechanikákat sikerült megalkotniuk. Egyik sem sablonos, nagyon izgalmas velük játszani.

  A láthatatlan ember kicsit olyan, mint egy rogue: üt és fut.

  Dracula szívja az életerőd három feleségével karöltve, akik persze sosem lehetnek teljesen halottak.

  Jekyll és Hyde kicsit Alízra hasonlít, viszont itt aktívabban részt tudsz venni a karakter átalakulásában. Nekem ez jobban bejött.

  Sherlock pedig Watson támogatásával tör az élre a győzelemért. Nyomok után kutatva megnézheted az ellenfél lapjait, találgathatsz. Dr. Watson nem csak harci képességeit, hanem orvosi tudását is beveti, így gyógyítani fog a játék folyamán.

  Csak ajánlani tudom :)

 • Unmatched

  2022-03-29 14:42:25

  Sziasztok,

  Sokan már jó pár játékon túl vagyunk és megtapasztalhattuk, hogy sok minden kell a ha nyerni szereténk egy Unmatched partiban. Maga a játék jól van balanszolva, kinek melyik karakter a kedvence és véleménye szerint a legerősebb.

  Ha szeretnéd a baráti társaságon kívül megmérettetni magadat és egy verseny keretén belül kíváncsi vagy mire vagy képes, akkor itt egy remek lehetőség:

  • Meghirdetem az első Budapesti Unmatched bajnokságot
  • Helyszín: Budapest
  • Időpont: 2022.05.01 (Vasárnap)
  • Svájci rendszerben 4 forduló
  • Nevezési díj: 500 Ft
  • Díjazás: Kupa, érem, oklevél
  • Pontos részletek késöbb

  Ha érdekel és egyedül vagy akár többen is jönnétek, ezen az email címen tudtok érdeklődni: unmatchedbajnoksag@gmail.com

 • banczadavid

  2022-03-14 12:24:53

  Annyira gyönyörű a grafika, de mondjuk igaz ez az egész unmatched családra. A komponensek jó minőségűek, a kártyákban itt sem lehet csalódni. A négy új karakter egyszerűen fenomenális, bár az elején egy kicsit tartózkodtam ettől a résztől, mert a választható hősöket annyira egy "univerzumból" vettnek éreztem és ezzel mintha rontanák a játék sokszínűségét. Maradjunk annyiban, hogy ez a tartózkodás addig tartott, amíg meg nem vettem és a játék megvétele elég hamar eljött. Azóta fantáziáltam egy árny és köd vol. 2-ről is. (Farkasember, Frankenstein és szörnye, Némó kapitány, Van Helsing) Mindegy is, mert még a vol. 1-nél tartunk. A 4 karakter érezhetően bonyolultabb, mint az előző hat, de ha az előz{ekkel játszott az ember, akkor tudja, hogy mire kell figyelnie. Ezek esetében ténylegesen nem árt, ha ismered a paklid, mert cifrább képességekkel van tele, de ne ijedjen meg senki, mert egy-két kör után rá lehet érezni. Megjelenik az első karakter, akinek nincs társa, és az egész paklit egyszemélyben tudja használni, nem kell félnie attól, hogy a társa meghal, és esetlegesen gyülhet a kezében a használhatatlan kártyák száma. Rögtön kedvencé vált a rejtőzés mestere a láthatatlan ember. A többi karakter is szimpatikus, de már így is sokat írtam, ezért inkább letészem a lantot. 😢

 • csongrady.p

  2022-03-13 21:23:58

  Ebben a kiadásban szereplő karakterek valóban közelebbinek érződnek egymáshoz mint a legendák ligája első felvonásban. Ugyanakkor míg az utóbbi kiadásban bár a karakterek közül van ami sokkal erősebbnek vagy gyengébbnek tűnik a másikhoz képest, mégsem igénylik feltétlenül a karakter és annak kártyáinak pontosabb ismeretét ahhoz hogy ringbe szállj velük. Itt egy-egy karakter győzelemre viteléhez jobb már nagyjából ismerni a lapjait ezáltal már fejben összerakni taktikákat.

  Nagyon izgalmas karakterek vonulnak fel igazán érdekes képességekkel és kártyákkal. Megfelelő taktika és időzítéssel mindegyik karakter ütős.

  Pl Drakula legdurvább 6-os értékű kártyáját Sherlock egy 1-esre tudja változtatni, a visszacsapásról nem is beszélve. Drakula vérszívó képessége nagyon jó és menyasszonyaival biztosan senki sem szeretne keringőzni. A láthatatlan emberrel szemben pedig vigyázni kell hová lép az ember.

 • dannytrejofan

  2021-12-22 20:37:44

  Az Árny és Köd az Unmatched sorozat magyarul eddig megjelent részeinek ékköve, a legizgalmasabb figurák és a legérdekesebb játékmechanikák is talán ebben szerepelnek. A négy főhős (Drakula, Dr. Jekyll és Mr. Hyde, a láthatatlan ember, illetve Sherlock Holmes) merőben eltérő játékstílust képvisel, mégis sikerült úgy kibalanszolni őket, hogy bármelyik játékos bármelyik ellen eséllyel bevethető legyen. Mindegyik pakli jól reprezentálja a karaktert, akit mozgathatunk vele, tényleg élmény minden alkalommal elővenni ezt a kiegészítőt. Nálunk a személyes kedvenc Drakula, de Sherlock is óriási troll tud lenni, utóbbi ráadásul jól bevethető például az első doboz nagy favoritja, Medúza ellen is (mert ugye minden kiegészítő minden karaktere vegyíthető és egymás ellen is beküldhetőek, ez az Unmatched sorozat egyik nagy erőssége).

  Kezdő játékosoknak elsősorban a Legendák ligája első felvonását, vagy az azt követő Bigfoot vs. Robin Hood kiegészítőt ajánlanám, az ottani hősök talán könnyebben tanulhatóak. Akiknek az bejött, ez a kiegészítő kihagyhatatlan. Kíváncsian várom az elvileg néhány hónapon belül megjelenő Volume 2-t is, bár az eddig megjelent videók alapján az ottani felhozatal elég OP lesz a mostanáig csatarendbe állt hősökhöz képest. Remélem az eddigi módon ügyelnek majd rá, hogy ne legyenek verhetetlen karakterek és Drakulának legyen azért esélye Akhilleusszal szemben :D

 • porcine

  2021-09-05 09:22:02

  Az Unmatched sorozat nálunk nagy kedvenc, így nem is volt kérdés az újabb rész beszerzése. A karakterek elosztása azonban annál inkább, ugyanis a fiaim ragaszkodtak Drakulához, de végül megyegyeztek, így Dr. Jackyl is játékba került. A játékban az a jó, hogy nem kiegyenlítettek a karakterek, mindenki másban erős,bár eddigi tapasztalataink alapján Bigfoot a legerősebb (Bigfoot vs. Robin Hood részből). Nekem Sherlock Holmes és Watson doktor jutott, akik összeszokott párosként küzdöttek, de nem nyertek.

  A grafika szuper és hangulatos, az alkatrészek kitűnő minőséget képviselnek, a kártyák szépek, a minik jól kidolgozottak és sokat hozzáadnak a játékhoz. Nálunk 8 éves kortól nagyon megy, különösen azért, mert a régebbi részek karakterei simán kompatibilisek az újakkal, így magas az újrajátszatósági faktor. Hangulatos és rövidebb (max. 40 perc) csatákhoz bátran ajánlom.

Az Unmatched: Árny & Köd társasjáték és kiegészítői (19)

 • Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Deadpool társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték

  Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti be. E csatatéren senki sem egyenlő! Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték 10000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 34 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

  Robin Hood és Bigfoot berágtak, amiért őket az Első felvonásból kihagyták, ezért mindketten be akarnak törni az Unmatched arénáiba. Azonban előtte még kettejüknek is van egy kis nézet eltérése, a vadonnak ugyanis csak egyetlen csúcsragadozója lehet. Melyik fog dominálni a másik felett? Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték 8080 Ft-tól! - 24 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték

  "Okos kislány..." Sok veszélyes ragadozóra vadászott már, de egy raptorfalka ellen vajon Robert Muldoon a vadász vagy az üldözött? A raptorok a gyorsaságukat és mozgékonyságukat használják ki, hogy körülvegyék zsákmányukat, és ha falkában vadásznak, még erősebbek lesznek. Az vadőr és biztonsági csapata viszont csapdákat állít, hogy lelassítsa ellenfelét...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték 12990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték

  "A dinoszaurusz megeszi az embert... az asszony örökli a földet." A világ valaha ismert legnagyobb ragadozója csap össze a bámulatos kitartásáról híres Dr. Ellie Sattler-rel. Kinek lehet a leghalványabb fogalma mi sül ki ebből? A hatalmas T-Rex félelmetes támadásokat indít és megállíthatatlannak tűnik, miközben Dr. Sattler teljes mértékben kihasználja...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték 11000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Battle of Legends társasjáték

  GAME SYSTEM This entry is to allow for discussion/rating of the game system as a whole. It is not for a specific product or release. Versions will appear on the individual item pages. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték

  In battle, there are no equals. Unmatched: Buffy the Vampire Slayer features four heroes. Buffy will hit you with Mr. Pointy or summon her Slayer's strength for a cartwheel kick. When it's time for backup, she'll take her pick between insightful Giles or reliable Xander. Spike, a relentless hunter, seeks the shadows and calls on Drusilla's Sight to let him...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték 19290 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték

  Az arénába újabb harcosok érkeztek! Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték 7440 Ft-tól! - 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Redemption Row társasjáték

  Ezek a Marvel szuperhősök a csatatéren keresik a megváltást! Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc egyedülálló játékélményt nyújt. Ráadásul...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Unmatched: Redemption Row társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték

  Két bérgyilkos és egy bűnüldöző ügyvéd az utcán méri össze az erejét? Üdvözöljük a Pokolban. Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Teen Spirit társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Teen Spirit társasjáték 17990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: For King and Country társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

  Elég elszánt vagy a következő felvonásra? Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel! A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték 12290 Ft-tól! - 25 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték

  Vajon a megtévesztés mestere vagy a kívánságok furfangos bajnoka kerül ki ezúttal győztesen? Most hogy kiszabadultak a fogságból itt az ideje egymással is rendezni nézeteltéréseiket. Ki-ki a saját eszközével. A hatalmas dzsinnek a lámpásba zárva bőven volt ideje csiszolgatni készségeit. Houdini pedig a megtévesztés mestere, de ha bajban lenne segítségére...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték 8152 Ft-tól! - 27 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték

  Unmatched Adventures: Tales to Amaze, which is themed around the pulp adventures, tall tales, and local legends of the mid-20th century, gives you a whole new way to play Unmatched. In the game, players work together to defeat one of two villains: Mothman or the Martian Invader. Each villain has a unique battlefield with unique objectives. If the villain...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
 • Unmatched: Brains and Brawn társasjáték

  Unmatched: Brains and Brawn, the fifth and final Unmatched Marvel set, features some of Marvel's hottest heroes: Spider-Man, Dr. Strange, and She-Hulk. Spidey swings around the battlefield, using his spider-sense to keep him safe. Dr. Strange has, well, the best card names in the game: Behold the Seven Suns of Cinnibus! And She-Hulk won't think twice about...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Sun's Origin társasjáték

  Unmatched: Sun's Origin spotlights two heroes from the rich history of Japan. Oda Nobunaga was the daimyo of the Oda clan, renowned for unifying feudal Japan. He is a master tactician, making his honor guard even more dangerous (and just so happens to be a powerhouse in Tales To Amaze). Tomoe Gozen was a legendary onna-musha of the Minamoto clan. She...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 40 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Rob Daviau, Justin D. Jacobson, Chris Leder, Kevin Rodgers
 • Illusztrátor:  Andrew Thompson, Ian O'Toole
 • Kiadók:  Albi, White Goblin Games, YOKA Games, IELLO, Fantasmagoria, GaGa Games, Ogry Games, Mandoo Games, Restoration Games, Mondo, Reflexshop Kft, Mancalamaro, Tcg Factory, Buró, Geekach Games, Lucky 6ix
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán, bolgár

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • English edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.7 cm x 29.5 cm x 7 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
  • Súly: 1 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: ukrán
 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 23 cm x 29.5 cm x 7 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 22.9 cm x 29.5 cm x 6.9 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: német
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 23 cm x 29.5 cm x 7 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.5 cm x 23 cm x 7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Unmatched: Árny & Köd társasjátékhoz