Qwirkle
Qwirkle
Qwirkle
Qwirkle
Videó beküldése

Qwirkle társasjáték

társasjáték, 2006
Értékelem!

A Qwirkle egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot az Év Játékának választották 2011-ben (Spiel des Jahres) és jelölték is 2012-ben (Magyar Társasjátékdíj), illetve 2007-ben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár...

A Qwirkle egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot az Év Játékának választották 2011-ben (Spiel des Jahres) és jelölték is 2012-ben (Magyar Társasjátékdíj), illetve 2007-ben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a pakli tervezés, a minták és a négyszög-rács mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

2012-ben Magyar Társasjátékdíj jelölt.

A 2011-es év játéka díj nyertese ez az egyszerű, mégis gondolkodtató logikai játék. Célja, hogy különböző sorokat alkossunk az asztalon az előttünk lévő elemekből. Persze több szabályt is figyelembe kell vennünk az elemek elhelyezésekor.

Kezdődhet a játék

A játékban lévő 108 elem, avagy kő hat különböző színű és formájú lehet. Ezekből minden játékos magához vesz hatot a zsákból kihúzva. Mindenki csak a saját köveit láthatja. A játék kezdetekor lehet licitálni, hogy ki milyen hosszú kombinációt tud kitenni az asztalra, persze szabályosan. Aki a legtöbb követ tudja lerakni, az kezdi a játékot. Döntetlen esetén a fiatalabbik játékos kezd.

A soron következő játékos két akció közül választhat: kijátszik egy vagy több követ, vagy eldobhat bármennyit a kezéből. Mindkettő után ismét kihúz annyi elemet a zsákból, hogy hat legyen nála.

A kövek kijátszásának szabályai

Minden sorban csak azonos formájú vagy azonos színű elemek szerepelhetnek. Például elképzelhető egy olyan sorozat, ahol minden kő csillag alakú, de van köztük kék, piros, zöld is. Egy másik sorozatban lehet mindenféle alakú elem, de csak piros vagy csak narancsszínűek.
A sorozatok maximum hat kőből állhatnak, nem ismétlődhetnek bennük az egyes elemek.
A lehelyezett köveknek csatlakozniuk kell a már meglévőkhöz. Nem lehet az eddigi elemektől teljesen függetlenül létrehozni egy új sorozatot.
Egyszerre bármennyi kő lehelyezhető, de csak egy sorozatba. Lehetséges az asztalon lévő sor mindkét oldalát vagy közepét kiegészíteni. Sőt, a többi sorozatba is beszámítanak a lehelyezett elemek.

A kövek kicserélése

Ha a játékos nem akar, vagy nem tud követ helyezni az asztalra, el kell dobnia a nála levőkből. Bármennyit eldobhat. A kiválasztott köveket félre kell tenni, majd annyit kell húzni a zsákból, hogy ismét hat legyen a játékosnál. Ezután a kidobott elemeket vissza kell keverni a zsákban lévők közé.

A pontozás

Az érintett sorozatokért annyi pont jár, amennyi kő szerepel benne. Ez érvényes az éppen lehelyezett kőre is. Például ha egy három tagból álló sorozathoz lerak a játékos egy negyediket, az négy pontot ér. Ha a lehelyezett elem több sorozatot is érint, akkor a játékos mindegyik sorozat után kap pontot.
A legtöbbet érő sorozat a QWIRKLE! Ez a játékban elérhető leghosszabb sor, azaz hat kőből áll. Ezért ugye jár a hat szokásos pont a kövek száma után, valamint hat bónuszpont is. Még több pontot kap a játékos, ha a lehelyezett kő más sorozatokat is érint.

Az utolsó körök

A végjáték akkor kezdődik, mikor kiürült a húzózsák. Ilyenkor már nem tudnak húzni a játékosok, annyi kővel folytatják a játékot, amennyi náluk maradt. A játék akkor ér véget, mikor valamelyik játékos lerakta az utolsó kövét. Ez hat pluszpontot jelent számára.
A játékot az nyerte, akinek a legtöbb pontot sikerült összegyűjtenie.

A játék értékelése

Habár nincs sok elem a játékban és nem tűnik túl változatosnak, azért érdemes egy próbát tenni vele. Néhány gyakorlójáték után már komoly stratégiákat lehet bevetni, sokszor keresztbetéve másoknak – vagy magunkkal kibabrálva, ha a másiknál van a keresett kő. A játék igen egyszerű, de lehet agyalni a következő lépéseken, figyelve a többiek reakcióit.
A játékelemeket tartósak, a kövek vastag fából készültek. A szabálykönyv rövid és áttekinthető, minden meg van magyarázva példákkal és képekkel.
Ami hiányzik a játékból az a pontozáshoz szükséges jelzők. Sajnos a pontokat egy papíron vagy valamilyen más módon vezetnünk kell, de azt hiszem ez nem egy nagy probléma.

A játék több mint megfelelő olyan alkalmakra, mikor kicsit agyalni szeretnétek, de mégsem egy komoly, többórás, összetett stratégiai játékkal akartok vesződni. Néhány Hive vagy Ingenious parti után bátran elővehető.

Jó szórakozást!

Szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 79% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 2 550 Ft-tól
 • 58 ajánlat

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Pakli tervezés, Minták, Négyszög-rács

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Qwirkle társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Partnerek ajánlatai

Qwirklenémet

raktáron   új
10 990 Ft

Qwirkle Travelnémet

raktáron   új
6 534 Ft

Qwirkle társasjáték - Színek, formák, kombinációk játéka Schmidt Spielemagyar

raktáron   új
9 510 Ft

Qwirkle társasjáték - Színek, formák, kombinációk játéka Schmidt Spielemagyar

raktáron   új
10 510 Ft

Qwirkle társasjáték - Színek, formák, kombinációk játéka Schmidt Spielemagyar

raktáron   új
10 680 Ft

Qwirkle társasjáték - Színek, formák, kombinációk játéka Schmidt Spielemagyar

raktáron   új
10 680 Ft

Qwirkle társasjáték - Színek, formák, kombinációk játéka Schmidt Spielemagyar

raktáron   új
10 680 Ft

Qwirkle társasjáték - év társasjátéka 2011-benmagyar

raktáron   új
11 990 Ft

Qwirkle - Formák, színek, kombinációk!magyar

raktáron   új
12 650 Ft

Qwirkle – Formák, színek, kombinációk! – társasjátékmagyar

raktáron   új
12 990 Ft

Qwirkle fémdobozos – társasjátékmagyar

rendelhető   új
3 290 Ft

Qwirkle társasjáték

rendelhető   új
10 990 Ft

Qwirkle - Formák, színek, kombinációk!magyar

rendelhető   új
13 490 Ft

Qwirkle formák színek kombinációk társasjátékmagyar

rendelhető   új
16 000 Ft

Qwirkle társasjátékmagyar

értesítés kérhető   új
9 790 Ft

Qwirkle - Formák, színek, kombinációk! társasjátékmagyar

értesítés kérhető   új
12 990 Ft

Qwirkle társasjáték - fémdobozos változat

raktáron   új
2 410 Ft

Qwirkle társasjáték - fémdobozos változat

raktáron   új
2 700 Ft

Qwirkle társasjáték - fémdobozos változatmagyar

raktáron   új
2 700 Ft

Qwirkle társasjáték - fémdobozos változatmagyar

raktáron   új
2 700 Ft

Qwirkle társasjáték - fémdobozos változat

raktáron   új
2 700 Ft

Qwirkle fémdobozos társasjátékmagyar

raktáron   új
3 290 Ft

Qwirkle fémdobozos - kisebb, utazó méretmagyar

raktáron   új
3 290 Ft

Qwirkle - Formák, színek, kombinációk! Fémdobozosmagyar

rendelhető   új
3 390 Ft

Qwirkle kártyajátékangol

rendelhető   új
3 990 Ft

Qwirkle - Formák, színek, kombinációk! - BONTOTT társasjátékmagyar

rendelhető   használt
12 090 Ft

Qwirkle femdobozosromán

értesítés kérhető   új
3 900 Ft

Qwirkel társasjáték fémdobozban

értesítés kérhető   új
3 290 Ft

A felhasználók ajánlatai

Qwirkle - Star Wars editionTTHTTL, 1028 Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: 1028 Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Másfelé fordult a gyerekeink érdeklődése.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Qwirkle társasjáték videók (7)

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • syndi-cate

  2023-09-11 09:23:04

  Nagyon szeretjük az absztrakt társasokat, úgy mint (a teljesség igénye nélkül) : Nova Luna, Spirits of the Forest, Sagrada, Qin, Glüx, Kulami, stb és nagyon szeretjük a Star Wars világát (ne tudjátok mennyi SW témás dolog, ketyere és miegymás van otthon, még a kulcstartómon is egy birodalmi rohamosztagos fityeg), így nem csoda hogy nagyon örültünk mikor beszereztük az egyik kedvenc absztrakt játékunk, a Qwirkle Star Wars témás kiadását. 😍

  Játékmenet egy az egyben megegyezik a sima Qwirkle-vel: formák és színek megfelelő kombinációinak egymás után oldalszomszédosan történő lerakása, egy sor/oszlop max 6 elemet tartalmazhat (mivel 6 variáns van színekből és formákból is). Pontszámítás folyamatos, a lerakott elemek aktuális sor/oszlop mennyisége adja a pontot, de aki az utolsó 6. elemet rakja le valahová, az dupla (12) pontot kap érte. S kb ennyi, ezt pakolgatjuk addig amíg elfogynak az elemek. Minőségre nincs panasz, festett nehéz tömör fa kockák.

  A Star Wars téma hozott némi mókát a játékba. Eleve az hogy Star Wars-ról van szó. A játék első felében még volt R2-D2 szerű prüttyögés mikor aktuálisan őt toltuk be, vagy vigyorogva elindítottam Youtube-n az Imperial March zenét, mikor lassú kimért mozdulatokkal betoltam a hatodik Darth Vader elemet a helyére (feleség meg csak forgatta a szemét hogy: na ez már megint hülye 🤪).

 • nofia10

  2023-07-11 07:04:04

  Nekünk is megvan ez a játék, de már nem is tudom, mikor vettük elő utoljára. Nálunk ez az egyik legkihasználatlanabb társas (sajnos, nincs egyedül, van egy pár, ami nem jött be végül a családnak). Nem tudom a pontos okát, miért is mellőzzük (azon kívül, hogy nem egy mai darab)... Nekem kicsit olyan jellegtelen, „íztelen” ez a játék, pedig alapvetően nincs bajom az absztrakt játékokkal. Olyan sok gondolkodást nem igényel (szerintem), mert még a vége felé sem túl összetett, átláthatatlan az asztalkép. Sok múlik viszont a szerencsén, ki mit húz a zsákból. Én főleg a gyerekeimmel játszom, őket teljesen hidegen hagyja, de el tudom képzelni, hogy más családokban a gyerekeknek is bejön, mert végül is egy egyszerű, könnyed, rakosgatós játék. És olvasva az eddigi hozzászólásokat, most én is hajlok arra, hogy a több éves parkolópálya után, lehet, újra elő kellene venni. Gyerekek is nőttek, én is változtam…

 • mr.zehy

  2022-12-21 14:54:59

  Örök kedvenc családi szórakozás, 70 éves anyóst is rá lehet venni egy kis rakosgatásra, de az unokaöcséimmel is hatalmas partik mennek.

 • robsteady

  2021-04-16 11:05:43

  Készítettem hozzá egy számolótáblát, ha valakit érdekel: https://drive.google.com/file/d/1xBmv2zvpkDh6Tz7On6aTqdVc_iIP0r-I/view?usp=sharing

 • robsteady

  2021-04-09 10:44:48

  Igazi absztrakt élmény!

  Minősítésem: (lehetséges öt pontból ( > vagy < ) a két jellemző véglet szerinti minősítés. Amelyikhez közelebb áll a < azaz "nagyobb" jel, annak javára és a nagyobb vagy kisebb jelölők mértékében jellemző tulajdonságot látsz)

  Gyenge kivitelezésű ><<<< Minőségi komponensek
  Absztrakt >>>>> Tematizált
  Könnyed szórakozás >>>>< Komolyabb játék
  Lineáris játékmenet >>>>< Rejtett mélységek
  Kötött jól definiált szabályok >>>>> Szabad szabályértelmezés
  Szerencsefaktor >>><< Észjáték
  Aktív játékosszerep >>><< Passzív játékosszerep
  Rövid játékidő >><<< Hosszú játékidő

 • saxomusic

  2019-07-19 21:47:28

  Végtelenül egyszerű logikai játék, két perc alatt elmagyarázható szabályokkal. Különböző formákat és színeket ábrázoló kövekből kell sorozatokat létehoznunk, amelyet nem alkothat két teljesen egyforma kő. A köveket úgy kell kijátszani, hogy a lent lévőkhöz kapcsolódni tudjon. Ahogy halad előre a játék, úgy kell egyre több mindenre figyelni. Már a fiatalabb korosztály is tud vele játszani, 3-4 játékossal a legjobb. Az egész család szeret vele játszani. :)

A Qwirkle társasjáték és kiegészítői (7)

 • Qwirkle Cubes társasjáték

  A Qwirkle Cubes, a 2011-es év játékának a Qwirkle-nekegy új változata. Míg az eredeti játékban falapocskák voltak, mindegyiken egy színes ábrával, ebben a változatban kockák vannak. Minden kockán megtalálható mind a 6 forma, azonos színnel jelölve. Feladatunk ugyanaz, mint a Qwirkleben, tehát olyan sorok vagy oszlopok kialakítása, melyek formában vagy...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 6+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Qwirkle Trio társasjáték

  Qwirkle Big Box includes both the Qwirkle base game and two expansions: Qwirkle Select and Qwirkle Connect. These expansions can be used individually or together. Qwirkle Select adds an extra element of strategy to Qwirkle with powerful star tokens that allow you to take a tile off the board and add it to your hand. Qwirkle Connect adds bonus point...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 6+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Qwirkle: Erweiterung 1 társasjáték Kiegészítő

  Qwirkle Erweiterung 1 consists of two expansions for the abstract strategy game Qwirkle: Qwirkle Select and Qwirkle Connect. These expansions can be used individually or together. Qwirkle Select adds an extra element of strategy to Qwirkle with powerful star tokens that allow you to take a tile off the board and add it to your hand. Qwirkle Connect adds...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 6+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Qwirkle kártyajáték Társasjáték

  A közkedvelt Qwirkle társasjáték most már kártya formájában is, amit bárhová könnyedén magaddal vihetsz! A játék célja, hogy a játékosok azonos színű vagy formájú kombinációk összegyűjtésével minél több pontot szerezzenek. A győzelemhez jó stratégiára és egy kis szerencsére van szükség. A játék menete: Minden játékos 9 lappal indul. A játékot a legtöbb...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Qwirkle kártyajáték Társasjáték 2490 Ft-tól! - 15 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Qwirkle: Erweiterung 2 társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 6+ éves
 • Qwirkle Mega Pack társasjáték

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 6+ éves
 • Qwirkle: Connect társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Susan McKinley Ross
 • Illusztrátor:  (Uncredited)
 • Kiadók:  Schmidt Spiele, 999 Games, Green Board Game Co., Outset Media, MindWare, Competo / Marektoy, Corfix, Korea Boardgames co., Ltd., G3, IELLO, Productief BV, Compaya.hu - Gamer Café Kft., Éveil & Jeux, ADC Blackfire Entertainment, cutia.ro, Coiledspring Games, GoKids 玩樂小子, Lúdilo, MS Edizioni, Inter Hobby Co., Ltd.
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, magyar, olasz, Korean, norvég, lengyel, román, spanyol, svéd, (semleges), szlovák

Alternatív nevei


Kiadások

 • MindWare multilingual edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Mindware multilingual edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 6.7 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Qwirkle
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Productief BV Dutch edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 6.6 cm
 • IELLO French edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
 • MindWare French edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 26.8 cm x 26.8 cm x 7 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Mindware multilingual edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 6.6 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Mindware multilingual edition 2010 (alternative cover)
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 6.6 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Outset Media edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 6.6 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Schmidt multilingual edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.2 cm x 29.2 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • G3 / Schmidt / Corfix / Compaya multi-lingual edition with Spiel des Jahres mark
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Schmidt Spiele multilingual edition 2011 with SdJ
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.2 cm x 29.2 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • MindWare English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.3 cm x 13.3 cm x 6.4 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Productief BV Dutch/French edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: holland
 • Green Board Game/Mindware multilingual edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.2 cm x 29.2 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • IELLO French edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 13.3 cm x 13.3 cm x 6.4 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Korea Boardgames edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: Korean
 • Productief BV Dutch edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
 • Schmidt multilingual edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 13 cm x 13.5 cm x 5.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • 999 Games Dutch/French edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • 999 Games Dutch/French edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
 • Berkshire Hathaway English limited edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.2 cm x 29.2 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Chinese first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 7.2 cm
 • French/German/Italian deluxe edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • MindWare English/French/Spanish edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 7 cm
 • Multilingual Disney-themed edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.3 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Multilingual Simpsons-themed edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.3 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • French/German/Italian Star Wars edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.3 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Mindware English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1 kg
 • Mindware English "Over 3 Million Sold" edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1 kg
 • Outset English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
 • Chinese second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 13.3 cm x 13.3 cm x 6.4 cm
 • MindWare English edition 10th Anniversary
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English Berkshire Hathaway edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 12.7 cm x 5.1 cm
 • Green/Mindware English edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.5 cm x 26.5 cm x 7 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • MindWare French edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 6.7 cm
 • Nordic edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: finn
 • EN/FR/ES edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English UK edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 15 cm x 6 cm
 • Green/Mindware English edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.5 cm x 26.5 cm x 7 cm
 • English deluxe edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
 • Polish/Czech/Slovak/Hungarian/Romanian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 11.4 cm x 18.4 cm x 4 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • FR/GE/IT edition w/ acrylic tiles
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29 cm x 29 cm x 8 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
 • French edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: francia
 • MS Edizioni Italian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: olasz
 • 999 Games Dutch/French edition 2024
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 24 cm x 24 cm x 5 cm
 • Chinese edition
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 26.6 cm x 26.6 cm x 7 cm
 • French/German/Italian travel edition
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 11.4 cm x 18.4 cm x 4.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Inter Hobby Korean edition
  • Nyelv: Korean
 • Lúdilo Spanish edition
  • Nyelv: spanyol
 • MindWare English/French/Spanish "Over 4 Million Sold" edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.5 cm x 26.5 cm x 7 cm
 • Nordic edition
  • Nyelv: finn

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Qwirkle társasjátékhoz