Marvel: Crisis Protocol – Magneto & Toad
Videó beküldése

Marvel: Crisis Protocol – Magneto & Toad társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Marvel: Crisis Protocol kiegészítője.

A Marvel: Crisis Protocol – Magneto & Toad egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra. Max Eisenhardt, a férfi, akiből Magneto vált...

A Marvel: Crisis Protocol – Magneto & Toad egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra.

A Szellemlovas leírása:

Max Eisenhardt, a férfi, akiből Magneto vált, elképzelhetetlen diszkriminációval és gonoszsággal szembesült a Harmadik Birodalom hatalomra kerülése során, a második világháborúban. Túlélte, de nagy részben annak köszönhetően, hogy mutáns ereje a mágneses mezők irányítására megnyilvánult. A háborút követően elhatározza, hogy nem hagyja, hogy valaha is ilyen sorsra jussanak a mutánsok. Mutánstársaival szemben megalkuvás nélküli szabadságharcos, ám szélsőséges hite a mutánsok felsőbbrendűségében éket ver Magneto és közeli barátja, Xavier professzor közé. Magnetot elképzelései arra késztették, hogy megalakítsa a mutánsok testvériségét, akik a mutáns felsőbbrendűség nevében küzdenek.

A Mortimer Toynbee, más néven Varangy, genetikailag hibás mutáns. Születése óta láthatóan mutálódott, ezért szülei árvaházba adták, ahol külselye miatt folytonos zaklatásnak van kitéve. Amikor Magneto felfedezte és maga mellé vette, Varangy elfogadta az őt elutasító és megalázó emberi faj meghódításának és leigázásának tervét. Varangy megkérdőjelezhetetlen hűséggel szolgálja Magneto-t, kihasználva különleges ugrái és az ősfogó nyelv mutáns képességeit.

A miniatűrök és tereptárgyak festetlenül érkeznek. Némi összeszerelés szükséges, és nagyon apró alkatrészeket is tartalmaznak.

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 13 990 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Kiegészítő, Miniatűrök, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Kockadobás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Marvel: Crisis Protocol – Magneto & Toad társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

A Marvel: Crisis Protocol társasjáték és kiegészítői (90)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  Will Shick, Will Pagani
 • Kiadók:  Atomic Mass Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel: Crisis Protocol – Magneto & Toad társasjátékhoz