Marvel: Crisis Protocol – Kingpin
Videó beküldése

Marvel: Crisis Protocol – Kingpin társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Marvel: Crisis Protocol kiegészítője.

A Marvel: Crisis Protocol – Kingpin egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra. Wilson Fisk egy igazi bűnöző lángelme, és a...

A Marvel: Crisis Protocol – Kingpin egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra.

A Szellemlovas leírása:

Wilson Fisk egy igazi bűnöző lángelme, és a legrettegettebb, legveszélyesebb és leghatalmasabb bűnöző New Yorkban. Egyszerű utcai gengszterként kezdett, ám Fisk zseniális intellektusát, fizikai erejét és nyers könyörtelenségét felhasználva eltűntette az összes vetélytársát, és végül a város teljes szervezett bűnözésének feje lett.

Kingpinként Fisk mesteri manipulátor, aki úgy irányítja az eseményeket, hogy növelje a hatalmát és alvilági birodalmát. Amikor példát kell statuálni, Kingpin a harcművészetekben szerzett jártasságait és hatalmas erejét felhasználva teljesen összezúzza ellenségeit a fizikai összetűzésekben. Pókembert, Daredevilt és a Punishert is ellenségei hosszú listájában tudja, ám Kingpin nem fél ellenségei gyengepontjait felhasználni a legyőzésükhöz.

Forrás: Szellemlovas
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 6 990 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Háború, Kiegészítő, Miniatűrök, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Kockadobás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Marvel: Crisis Protocol – Kingpin társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

A Marvel: Crisis Protocol társasjáték és kiegészítői (88)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Kiadók:  Atomic Mass Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel: Crisis Protocol – Kingpin társasjátékhoz