Marvel: Crisis Protocol – Beast & Mystique
Videó beküldése

Marvel: Crisis Protocol – Beast & Mystique társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Marvel: Crisis Protocol kiegészítője.

A Marvel: Crisis Protocol – Beast & Mystique egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra. Mystique egy kortalan alakváltó, aki képes...

A Marvel: Crisis Protocol – Beast & Mystique egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra.

A Szellemlovas leírása:

Mystique egy kortalan alakváltó, aki képes megváltoztatni fizikai megjelenését és hangját, hogy tökéletesen utánozza bármelyik másik emberét. Korai életéről keveset tudunk, bár azt állítja, hogy több mint 100 éves. Élete során számos jelentős, mutáns ügyekbenben érintett személyt meggyilkolt, magas rangú, befolyásos tábornokoknak és politikusoknak adta ki magát, és számos alkalommal összecsapott az X-Men-nel.

Dr. Hank McCoy az X-Men egyik alapító tagja, aki fokozott ügyességgel és kiemelkedő értelemi képességekkel rendelkezik. McCoy progresszív mutációkon ment keresztül, amelyek egyre inkább vad, bestiális megjelenést kölcsönöztek neki, beleértve az agyarakat, a karmokat és az emberfeletti érzékszerveket. Annak ellenére, hogy látványa állatias, Beast megőrizte intelligenciáját; globális tekintélynek örvend a mutánsok között, a legjobb genetikusok között tartják számon és a mutáns jogok lelkes híve.

A miniatűrök és tereptárgyak festetlenül érkeznek. Némi összeszerelés szükséges, és nagyon apró alkatrészeket is tartalmaznak.

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 13 990 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Kiegészítő, Miniatűrök, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Kockadobás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Marvel: Crisis Protocol – Beast & Mystique társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

A Marvel: Crisis Protocol társasjáték és kiegészítői (90)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Kiadók:  Atomic Mass Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel: Crisis Protocol – Beast & Mystique társasjátékhoz