Marvel Crisis: Protocol – Bullseye & Daredevil
Videó beküldése

Marvel Crisis: Protocol – Bullseye & Daredevil társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Marvel: Crisis Protocol kiegészítője.

A Marvel Crisis: Protocol – Bullseye & Daredevil egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a measurement movement...

A Marvel Crisis: Protocol – Bullseye & Daredevil egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a measurement movement mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Fiúként Matt Murdock megvakult egy radioaktív vegyi anyagokkal történt balesetben. Bár már nem látott, a vegyi anyagok fokozták Murdock többi érzékszervét és hihetetlen 360 fokos radarérzékkel ruházták fel. Az évekig tartó harcművészeti képzésének köszönhetően és az igazságosság hajlíthatatlan törekvésével felvértezve Matt Murdock, mint Daredevil - a félelem nélküli ember - védi az ártatlanokat!

Bullseye, a pszichopata gyilkos az egyik leghalálosabb ember a világon. A pusztakezes küzdelemben nyújtott kiváló képességein túl Bullseye veleszületett képessége, hogy bármit képes halálos erővel és pontossággal elhajítani. Álruhás bűnözőként Bullseye a világ legnagyobb hőseinek keresztezte az útját, ám különös gyűlöletet érez nemezise, Daredevil iránt, és semmi sem állíthatja meg abbéli törekvésében, hogy végül egyszer és mindenkorra lenyomja.

Forrás: Szellemlovas
3 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 12 990 Ft-tól
 • 3 ajánlat

Kategória: Háború, Kiegészítő, Miniatűrök, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kockadobás, Measurement Movement

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

A Marvel: Crisis Protocol társasjáték és kiegészítői (88)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Kiadók:  Atomic Mass Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel Crisis: Protocol – Bullseye & Daredevil társasjátékhoz