Marvel: Crisis Protocol – Hulkbuster
Videó beküldése

Marvel: Crisis Protocol – Hulkbuster társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék a Marvel: Crisis Protocol kiegészítője.

A Marvel: Crisis Protocol – Hulkbuster egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 - 99 játékos részére, az átlagos játékidő 1.5 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Angol:
Iron Man’s Hulkbuster armor is one of Tony Stark’s crowning achievements, a machine created to attempt the impossible: contain a raging Hulk. It is among the most substantial...

A Marvel: Crisis Protocol – Hulkbuster egy közepesen összetett kiegészítő a Marvel: Crisis Protocol társasjátékhoz, 2 - 99 játékos részére, az átlagos játékidő 1.5 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Angol leírás

Iron Man’s Hulkbuster armor is one of Tony Stark’s crowning achievements, a machine created to attempt the impossible: contain a raging Hulk. It is among the most substantial armored suits devised by Tony Stark. While lacking the versatility and agility of other armors, this heavy-duty protection has maximum force augmentation designed to allow the wearer to survive prolonged melee combat with a force as strong as an out-of-control Hulk. Its hardened carbon-composite plating and integrated anchoring system enable the wearer to withstand several punches from an enraged Hulk while the magno-hydraulic pseudo-musculature can lift 175 tons.

This is a a full expansion set a miniature that come with card, rules and specific powers.

Kategória: Kiegészítő

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Kiterjedt család

Ez a játék egy kiterjedt társasjáték család része!

Marvel: Crisis Protocol – Hulkbuster társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Marvel: Crisis Protocol társasjáték és kiegészítői (56)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1.5 óra
  • Játékosok:  2 - 99
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Kiadók:  Atomic Mass Games
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel: Crisis Protocol – Hulkbuster társasjátékhoz