Kartográfusok: Hősök
Kartográfusok: Hősök
Kartográfusok: Hősök
Kartográfusok: Hősök
Videó beküldése

Kartográfusok: Hősök társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Kartográfusok: Hősök egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 100 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a vonal húzás, a ceruza-papír, a solitaire és a játék végi bónuszok mechanizmusokra. Ahogy...

A Kartográfusok: Hősök egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 100 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a vonal húzás, a ceruza-papír, a solitaire és a játék végi bónuszok mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Ahogy Nalos határai egyre messzebbre nyúlnak, úgy egyre nagyobb a veszély is, mely a királyságot fenyegeti. Sorra érkeznek a bátor hősök, de vajon lesz-e elég erejük megküzdeni a rajtuk ütő szörnyetegekkel..?
Bár az északi földterületeken nagy megtiszteltetésnek számít térképészeti munkát végezni, sajnos az expedíciókon való részvétel egyre veszélyesebbé vált az utóbbi időkben. Szerencsére a Gimnax királynőhöz hűséges hősök bátran szembeszállnak a fenyegető Dragul hordákkal! Használd ki a bátor lovagok erősségeit, és terjeszd ki Nalos Királyságának területét – a királynő dicsőségére!

A Kartográfusok: Hősök önálló játékként is működik, de a Kartográfusok játékot is kiegészítheted vele, ahol a feladatod hasonló lesz: az egyes évszakoknak megfelelő mennyiségű kártya kerül felfedésre, a rajtuk látható különböző színű tetris-szerű alakzatokat kell rögzítened saját térképedre - szem előtt tartva, hogy mindegyik évszak végén más-más feltételek teljesülése esetén kapsz pontot. Egyedül a felbukkanó szörnyek képesek beleszólni a jól átgondolt térkép kinézetébe - ezeknek alakzatát ugyanis nem a saját térképedre, hanem szomszédod lapjára rajzolod be, és ha a szörnymezők melletti területek üresen maradnak, az sajnos súlyos mínusz pontokat jelent. A játék nem csak a szakma elismerését vívta ki (2020-ban Kennerspiel des Jahres jelölként a legjobb három játék közé jutott), hanem a játékosok számára is kiemelkedő élményt nyújt.

 • Gyors játék, amiben a szimultán rajzolás miatt szinte nincs holtidő,
 • a fiatalabbak is élvezettel rajzolhatják térképüket, kiélhetik kreativitásukat,
 • ugyanakkor a formák, színek minél több pontot érő kombinálása felnőttek számára is kihívást jelent.

Miben nyújt újat a Hősök kiadás?

 • 16 új pontkártyát tartalmaz, melyekkel az évszak végi pontozások még változatosabbá tehetők.
 • 4 új rajtaütéskártyával érkezik, ezeknek a szörnyeknek pedig már különleges hatásuk van!
  Miután a játékosok a szokásos módon végrehajtották a rajtaütéskártyát (átadták térképüket a szomszédjuknak, aki berajzolta arra a kártyán látható formát, és a térképek visszakerültek tulajdonosukhoz), a kártya képpel felfordítva az asztalon marad, mivel innentől kezdve érvényesül a szörny hatása. Például, ha a Sárkánytűz szörnymezőivel szomszédos mezőket sikerült lefedni, a játékos 3 érmét kitölthet az érmesávján.
 • A névadó 4 hőskártyával pedig új tereptípus kerül játékba. A kard szimbólum jelöli magát a hőst, egy hőskártya felfordításakor ezt bárhová berajzolhatod a térképeden, ezt követően pedig jelölnöd kell a berajzolt hőshöz tartozó támadásmezőket is. A támadásmezők azonnal elpusztítják a korábban berajzolt szörnyeket, illetve azokat is, melyek később "kerülnek a hős útjába". Az elpusztított mezőket X-el kell jelölni, ezek elveszítik eredeti tereptípusukat, ugyanakkor kitöltött mezőnek számítanak.

A Hősök önálló játék, a felsorolt újdonságokon túl a 100 lapos térképtömböt és a felfedezéskártyákat is tartalmazza, így semmi nem áll az újdonsült birodalmi térképészek útjába. Ugyanakkor a rajtaütés-, felfedezés- és a pontkártyák keverhetők a Kartográfusok dobozában lévőkkel – az új szabályból részletes útmutatást kapunk arra, hogy milyen játékelemeket hogyan érdemes kombinálni a két kiadásból.

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 16% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 3 000 Ft-tól
 • 34 ajánlat

Kategória: Fantasy, Építés / Terjeszkedés
Mechanizmus: Egyidejű akciók, Vonal húzás, Ceruza-Papír, Solitaire, Játék végi bónuszok, Változó setup, Négyszög-rács, SET-03 Grid Coverage, Bingo

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kartográfusok: Hősök társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Kartográfusok: Hősökmd.markusz, Tolna, Szekszárd

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Tolna, Szekszárd! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó.

0 érdeklődő


Kartográfusok: Hősökdavidberes, Budapest, Fót

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, Fót! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Uj, bontatlan, magyar

0 érdeklődő


Kartográfusok: Hősökkiss.adri123, Nagykovácsi, Hűvösvölgy Stop Shop, Gödöllő

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Nagykovácsi, Hűvösvölgy Stop Shop, Gödöllő! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Csak bontott, sosem játszott. Foxpost, GLS, Packeta, Posta megoldható.

0 érdeklődő


Kartográfusok: HősökPitor

Csak személyesen!

Új, másikkal játszunk a családban, térképre egyszerűen berajzolod, de a feladványok alapján választunk mit, hova...

0 érdeklődő


Kartográfusok: Hősökdani1234, zugló vasútállomásnál átvehető

Csak személyesen itt: zugló vasútállomásnál átvehető!

2 lap hiányzik, nem kerül elő.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Kartográfusok: Hősök társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Kulpasz

  2023-03-30 21:35:22

  Nálunk időről időre előkerül a Kartográfusokkal együtt. Mi általában úgy játszuk, hogy a szörnypaklikat egyesítjük, és használjuk a hőspaklit is. Az alapjáték felfedezéskártyái valahogy jobb alakzatok, változatosabb élményt nyújt szerintem. De lehet, a Hősökkel együtt lett teljes a tetrisz eszközkészlet 😅 Azzal is egyet kell értsek, hogy itt nagyon sok pontot lehet már szerezni a pontkártyákkal. Craylund D kártyának két évszak alatt 77 pontot hozott, az alapjátékban meg néha a végeredmény volt annyi. De az a jó, hogy teljes mértékben variálható az összes kártya az alapjátékkal, és így egy széles nehézségi szint tartományt lehet belőni.

  Viszont tényleg vagy elvesztek információk fordításnál, vagy én alapból nem kerültek rá kártyákra, de én is belefutottan, hogy most a Troll ál/Medúzánál mit is csinálunk pontosan. Aztán utánanéztem BGGn, hogy Trollnál évszak végén az pusztít, akinek berajzolták, Medúzánál meg az pusztít, aki berajzolja, közvetlen rajzolás után. Zombi amúgy írja, hogy üres mezőt fertőz csak (Covid alatt kaptam még a játékot, nem hagyhattuk elkanászodni őket sosem).

  Összeségében beláthatatlan időn belül fognak csak elfogyni nálunk a térképek, mert csak ketten játszunk, de szerintem el fognak, mert azért jó kis játék ez esti kikapcsolódásra. Azt különösen imádom, hogy a dobozok borítója egy képet alkot, mint a Centuryban is. Én csak így árulnám boltokban 🙂

 • berkoregi

  2022-07-08 09:32:23

  Nekem eddig a kedvencem. Nálunk is van a társaságban akinek nem annyira jött be, másoknak nagyon tetszett. Nagy előnye, hogy akárhány fővel játszható, amíg van térkép - akár egyedül is lehet, bár ezt még nem próbáltam. App formájában is beszerezhető. Nekem főleg az tetszik benne, hogy minden a saját döntéseden múlik (szörnyeket kivéve) mivel magadnak rajzolod a térképet, így nem okolhatsz mást a logikai bakikért, nincs akkora szerencsefaktor vagy kiszúrás a másikkal, mint sok más játékban.

 • nagy.i.

  2022-06-11 11:37:30

  Ha valakinek megvan a "sima" Kartográfusok: ez a verzió nem nyújt gyökeresen más játékélményt. Vannak benne újdonságok, de olyan sokat ezek nem adnak hozzá. Viszont, ha valaki úgy érzi, kezdi kijátszani a sima verziót és vágyik egy kis változatosságra, új kártyákra, új rendeletekre (célkitűzésekre), azt meg fogja kapni ezzel a verzióval, így minden további nélkül megéri beszerezni.

  Ha valakinek nincs meg a "sima" Kartográfusok: bármelyik verzióval jól fog járni, a sima verzióval és a Hősökkel is. Nyugodtan beszerezheti ezt a verziót is, nem kell fokozatosságot tartani, a Hősök is teljesen érthető, jól tanulható, vannak benne új színek a sima verzióhoz képest, de ezek nem feltétlenül teszik bonyolultabbá, nehezebben tanulhatóvá.

  Egyébként mind a sima Kartográfusokat, mind a Hősöket jó szívvel ajánlom.

 • batik.balazs

  2022-05-21 19:17:50

  Én is nagyon várom, a 4-5. térképcsomag az csomagonként 75 darab kétoldalú térkép lesz, pici extrákkal, de a 6. térképcsomagban 2x75 lap lesz, ott valami igazán komolyra lehet számítani.

  Nálunk is gyorsan fogynak a térképek, de még nem elég gyorsan, hogy lamináljunk, de már beszéltünk róla, hogy az lesz a vége.

  A 4-5-6. térkép fedőlapja egy ideje már elérhető az oldalon is, picit lehet tudni, mi lesz bennük.

 • ryuk669

  2022-05-21 17:39:39

  Nagyon várom! Az eddigiekből be lett laminálva minden térképből 8-8 darab és van hozzá szuper jó filcünk is, úgyhogy csak az acetont kell elviselni és mehet a buli. :D Mi nagyon szeretjük még ha már nagyon sokszor játszottam is, mert minden játékostárs megkedvelte. A hősöket még halogattam, de lehet beszerzem a közeljövőben azt is. Örülök hogy jön még pár térkép, az eddigiek változatossá teszik az alapot, úgyhogy szerintem megéri megvenni az újakat is.

 • batik.balazs

  2022-05-21 15:47:26

  Kedden (05.24) indul a Kartográfusok 4-5-6. térképcsomag előrendelés a Thunderworks Games-nél, illetve kiadnak mellé egy Hősök Mini kiegészítőt (Champions Mini Expansion) 6 új hőssel.

  Hösök:

  Csatolmány: https://ibb.co/bb6WRCJ

  És itt lehet feliratkozni a hírlevélre, itt értesítenek, ha megkezdődik az előrendelés: Link.

  (Szinte biztos, hogy a Reflexshop is hozza majd őket, de még nincs hivatalos bejelentés.)

 • csongrady.p

  2022-03-22 08:52:42

  Szerintem is jó játék és ha otthonra nyomtatnál magadnak kártyát és lapokat hozzá sem biztos hogy sokkal olcsóbb lenne. Szerintem rá lehet kapni, bár lehet hogy az alap játék alkalmasabb a kipróbálásra, mert egyszerűbben teljesíthető feladatok vannak benne és nehezebb elrontani menet közben.

  Hősök csillagozott mezői csak jelölések, arra az esetre ha szörny kerül oda akkor azonnal megsemmisül.

  Terminológia szerint a falurégió egy falu típusú mezőkből álló összefüggő rész. Így az említett 2x2 példa esetén hiába van több 2x2 összefüggő rész egy falurégión belül az csak egynek számít, mivel a kártya kimondja hogy egy falurégión belül ha van legalább egy ilyen akkor pontoz.

  Szerintem elég ritka jelenség hogy nem jönnek sem hősök sem szörnyek, de ha mást nem akkor az egyik évszak elején a húzó pakli felső felébe keverjétek bele a hőst és a szörnyet is.

 • batik.balazs

  2022-03-22 08:08:15

  Nekünk a Kartográfusok az egyik kedvenc játékunk, a társasjátékos naplóm szerint ezzel játszottunk eddig a legtöbbet. Nagyon sok simerősünket megfertőztük, többüknek megvettük ajándékba is alkalmakra, csak hogy ők is tovább fertőzzenek. Sikere abban rejlik az egyszerű szabályai miatt, hogy egy fárasztó nap végén, vagy egy hosszabb szünetben elő lehet venni, szóval bármikor segít kikapcsolódni.

  Amikor a Reflexshopban csomagajánlat részeként kedvezménmyesen meg lehetett venni a három térképcsomagot (Nebblis, Affril, Földmélye) és mellé a Hősöket, azonnal megrendeltem, másnap rohantam érte. Az új térképcsomagokat kipróbáltuk, jól illeszkednek a főjátékhoz, de a Hősök - mivel nagyobb falatnak tűnt - a polcra került és egészen múlt hétig ott is volt, aztán végre kibontottuk.

  A játék magában is játszható, nem kell hozzá a Kartográfusok, viszont ha az is megvan, akkor a szabályokban leírtak szerint a két játék kombinálható. Egyelőre csak magában játszottuk, azóta már többször is, ezeket a tapasztalatokat osztanám meg veletek, de nem tudom elkerülni, hogy összehasonlítsam a Kartográfusokkal.

  A kártyák és alakzatok
  A kártyákon lévő artworkök szebbek, kidolgozotabbak lettek. Javaslom, mindegyiket nézegessétek egy kicsit, sok energiát tehettek bele. A berajzolandó alakzatok nagyjából újak, de unalmasabbak, mint a korábbiak, talán kapkodva találták ki őket.

  A rendeletek
  Vannak köztük elég kreatívak, de többnél úgy érzem, hogy "mert kellett", hogy meglegyen a 4x4. Sokkal nagyobb pontokkal dobálóznak a rendeletek és több lett az, ami kimondottan oszlopra vagy sorra vonatkozik.

  A hősök
  Ezek lennének az újdonságok, amik nem lettek jól kihasználva. Ha korábban jönnek, mint a szörnyek, akkor területeket le lehet velük előre fedni, ha később, addigra meg már biztosan kezelve lettek a rajtaütések.

  Szörnyek
  Interakcióba tudnak lépni szomszédos mezőkkel, ez bele tud kavarni a játékba.

  Az eredeti játék után, kicsit csalódás a Hősök, de ha csak azt tudod beszerezni, ne habozz! Jól fogsz szórakozni.

 • soetigabor

  2022-01-31 14:32:46

  Kvarclovaghoz hasnolóan én sem rajongok már az alapjátékért sem, de javasolnám első körben a BGG-n az angol játékszabályt, hátha a fordításnál ment el a dolog. Egyébként mi 2 esetben szoktunk háziszabályozni is egy játékot. Egyrészt akkor, amikor valamit nem értünk a játékszabályban, és megpróbáljuk a szerintünk leglogikusabb módon játszani, de van olyan is, hogy jobban tetszene nekünk valahogy máshogy. A lényeg, hogy élvezzük. :)

 • kvarclovag

  2022-01-31 14:04:10

  Nem én leszek az, aki meggyőz. Nekem már az alap Kartográfusok se nagyon tetszik. Már azt sem értem, mért nem rajzolja meg egy kockás papírra mindenki magának a pályát 😃 Egyszerűen ez egy olyan játék, ami nem nekem való. Attól még lehet nagyon jó, és másoknak tetszhet. Lehet, hogy te a kiegészítőjével vagy így.

 • sammy

  2022-01-31 13:51:53

  Valaki győzzön meg, hogy ez jó játék, mert eddig kétszer játszottunk vele, és nem venném le még egyszer a polcról. A leírás se egyértelmű mindenütt, lásd pl a hősök által elpusztított mezők. Ha a zombit úgy rajzoljuk be, hogy nincs mellette hely, akkor egy teli mezőt pusztít el vagy át kell rajzolni zombivá. A rendeletek kiértékelésénél se teljesen egyértelmű: ha 2x3-as tömbben van falu, és a rendelet szerint a 2x2-es tömbért ad 6 pontot, akkor a 2x3-asban láthatok két tömböt is...

  Eddig mindig úgy sikerült keverni a paklit, hogy alig jöttek elő hősök-szörnyek... tudom, ez szerencse, de valahol pont úgy jön ki a lépés, hogy ezáltal nem is találom kellően izginek.

  Köszi!

 • Hutvágner Gábor

  2022-01-30 10:30:29

  Csak pontosításként: hősök nem pusztítják el a mezőket. A kis csillaggal a mezők sarkában csak jelezzük, hogy a hős merre tud támadni. Ha a későbbiekben szörny kerülne oda, akkor őt is legyőzi (az adott mezőn).

 • syndi-cate

  2022-01-18 11:59:49

  Ugyanazt írhatom ide, mint a Kartográfusokhoz, annyi még, hogy ez kicsit bővebb a hősök miatt:
  Igazi relax játék, számtalanszor elővesszük.
  Hivatalos gyártói oldalon van térkép generátor, amivel végtelen variációkban lehet új térképeket csinálni.

 • veerzoltan80

  2021-08-20 10:18:30

  Több mindennel egyetértek. A hősök lerakása nagyon jó feladat igazi gondolkodást igényel, és kb semmire nem jó ha a szörnyek még nem jöttek le. A szörnyek igen jópofák, terjedő zombikór, sárkány akit ha körbekerítessz megkapod a kincsét stb. Remek, csak nem sok, négy új szörnyi ezt keverni kell - célszerű - az alap játékkal. Az ajánlás szerint a felfedezés kártyákat ne keverjük, eddig nem is tettük de a hétvégén tuti szabályt is szegünk 🙂 szebbek az új kártyák rajzolasilag, és a két új térképlap is jó, sajnálom hogy a szigetes nem került bele, oltári poén lett volna.

  Egy nap és három játék után azt kell mondjam remek lett a cucc, hoz újdonságot bőven, fenntartja azt hiszem a hypeot a játék körül.

 • mvik19

  2021-08-20 09:22:03

  A kartográfusok alap játék nagy kedvencünk. Rendszeresen előkerül és akkor jópár parti belekerül. Nagyon vártuk ezt a verziót is. Kellően olyan, mint az eredeti, de épp annyiban más, hogy kicsit feldobja az alap szituációt. Jó ötlet, hogy a hősök elpusztíthatják a szörnyeket, de ezzel egyidejűleg olyan mezőket is, amik fontosak lennének. Így sosem egyszerű úgy lerajzolni őket, hogy mindenképp pozitív hatásuk legyen. Külön tetszett, hogy a szörnyeknek is vannak képességeik. Lehet keverni az alap játékkal. Úgy még nem próbáltuk, de tuti még sokszínűbb lesz tőle az egész. Ha ilyen irányba halad a sorozat, tuti a kedvencek között marad. Le a kalappal a készítők előtt. Külön tetszett, hogy a grafikák a kártyákon szerintem szebbek lettek. Remélem lesz még jó sok kiegészítője, esetleg folytatása.

 • Peter

  2021-08-16 22:20:09
  Indulhat az előrendelés! Érkezik a Kartográfusok: Hősök, extra meglepetéssel! • veerzoltan80

  2021-08-10 12:46:59

  A nyár végének - ősz elejének egyik legjobban várt kiegészítője nálunk. A kartográfusok, úgy kezelve is, hogy a hype a játékot felfelé nyomja a rajongók között, az idei év egyik legjobb játéka volt számunkra. És úgy, hogy ezt soha nem gondoltam volna. A társas mint eszköz hosszú ideig, még a modern vonal megismerése után is a táblás, figurás, erős asztalképes, sokkártyás fogalomkörben mozog a családban. Na hát a kartográfusok mint tudjuk ennek a gyakorlatnak teljesen szembemenő kivétele. Papír, ceruza, pár lapocska, aztán hajrá. Papiros modern tetris kicsit megbolondítva fantasy elemekkel, egyszerűen imádnivaló.

  Azt sem gondoltam volna oha hogy ehhez a típusú játékhoz lehet kiegészítőt csinálni, mármint nagyobb dobozban.mert anno ugye promó lapokat lehetett szerezni az alapjáték vásárlásakor. És az a furcsa helyzet áll előa KS kampányalapján, hogymég nagyobb dobozba is kerül mint az alapjáték, remélem nem levegővel lesz kitöltve :)

  az teljesen egyértelmű, hogy az alapjátékot jóval nehezíteni fogják az új opciók, de ezt nem érzem bajnak, kell a kihívás. Arról nincs infó, hogy a retail verzióban benne lesz-e minden jóság ami a KS kampányban szerepelt, én örülnék neki ha több térképelrendezést is kapnánk, igazán, különösen az Affril szigetes megoldása, hát ott lenne mit számolgatni :)

  Egy szó mint száz kiemelt helyen van a nagyonvárjuk kategórián belül is, addig is amíg megjön fogyasztjuk tovább az alap térképlapokat :)

  A KS projekt oldala, ahol utána lehet nézni a kampány elemeinke, de arról nincs hírem hogy a retailban benne lesz-e minden.

A Kartográfusok: Hősök társasjáték és kiegészítői (17)

 • Cartographers: A Roll Player Tale – Skills Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

  As your party sets out across the Kingdom of Nalos, you’ve acquired valuable skills to aid in your map-making. Spend your coins wisely to make the best use of your newfound talents and emerge with the queen’s favor! During setup, you will shuffle the eight skill cards and deal three of them face up, returning the remainder to the box. Once per season, each...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 100
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Cartographers: A Roll Player Tale – Skills Mini Expansion társasjáték Kiegészítő 2000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Cartographers: Ambush Card Promo Pack társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 100
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Cartographers: Ambush Card Promo Pack társasjáték Kiegészítő 2500 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Kartográfusok: Nebblis térképcsomag társasjáték Kiegészítő

  Tedd próbára kartográfusi tudásod a manók különleges térképével! Úgy hírlik, hogy az ősi törpök kovácsműhelyeit varázslat segítségével kapcsolták össze a nagy Astmork vulkánnal. Királyi térképészként szívesen látja a saját szemével. Most egy hegy előtt állsz, amely lángot ont ki magából egy másik világ éjfekete egén. Ez a térkép a nagy hírnév és dicsőség...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 75
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Kartográfusok: Nebblis térképcsomag társasjáték Kiegészítő 1590 Ft-tól! - 20 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Cartographers Map Pack 2: Affril – Plane of Knowledge társasjáték Kiegészítő

  Készen állsz, hogy te legyél a legjobb királyi térképész? Dobd fel az egyedi hangulatú - mégis nyugalmas - Kartográfusok társasjátékodat. Szerezd be a különleges Affril térképcsomagot és játékra fel! Hirtelen megnyílik egy szédületesen mély hasadék, és furcsa lények lovagolnak át rajta, denevérszerű lovaikon. Tudod, hogy csak egyetlen lehetőséged lesz...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 75
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Cartographers Map Pack 2: Affril – Plane of Knowledge társasjáték Kiegészítő 1800 Ft-tól! - 1 felhasználó és 19 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Kartográfusok: Földmélye térképcsomag társasjáték Kiegészítő

  Vajon rajtad kifog ez az új térképcsomag? Nalos birodalmának minden szegletén csukott szemmel is eligazodsz már, és jobban ismered a királyságot, mint a saját tenyered? Úgy érzed, már nem jelent számodra kihívást a Dragul egyetlen támadása sem, és újabb izgalmakra, még érintetlen területekre vágysz? A Kartográfusok Földmélye kiegészítő térképeivel...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 75
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Kartográfusok: Földmélye térképcsomag társasjáték Kiegészítő 1800 Ft-tól! - 1 felhasználó és 20 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Cartographers: Skills Mini Expansion 2 társasjáték Kiegészítő

  As your party sets out across the Western Lands of Nalos, you acquire valuable skills to aid in your map-making. Spend your coins wisely to make the best use of your newfound talents and emerge with the queen’s favor! During setup, you will shuffle the eight skill cards and deal three of them face up, returning the remainder to the box. Once per season...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 100
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Cartographers Heroes: Collector's Edition társasjáték

  Kickstarter Collector's Edition of Cartographers Heroes with a large box that holds Cartographers as well. The larger box (318 x 227 x 72mm - Roll Player sized) and has room to store additional Cartographers content (sold separately) from Cartographers: A Roll Player Tale, the original Skills Mini-Expansion, and the Ambush Mini-Expansion. This version of...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 100
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Der Kartograph & Die Kartographin: Unbekannte Lande társasjáték Kiegészítő

  The expansion pack Der Kartograph & Die Kartographin: Unbekannte Lande brings players three new game board blocks for The Cartographer or Cartographers Heroes: Nebblis - Plains of Flame, Affril - Plains of Knowledge, and Undercity - The Depths of Sabek. Each double-sided block comes with new rules to vary the game, as well as three new scoring cards to go...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 75
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Cartographers: Packs de parchemins társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 100
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Kartográfusok: Fagyvidék társasjáték Kiegészítő

  Hűvös szél hozza magával a Fagyvidék kiegészítőt, ahol a Kajika berendezi otthonát, a fagyos Jégóriások haladnak keresztül a havon. Gimnax királynő egy veszélyes küldetést adott számodra ezen az elátkozott helyen, folytatva a korábban jövedelmező munkádat: fejezd be egy másik Kartográfus által elkezdett munkát. De vigyázz magadra! Ezt a veszélyes...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 75
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Kartográfusok: Fagyvidék társasjáték Kiegészítő 2120 Ft-tól! - 21 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Kartográfusok: Kethra szteppyéje társasjáték Kiegészítő

  Ebben a térképcsomagban Kethra, a kapuk istennőjének sztyeppéje felé veszed az irányt, ám nem csak felfedezni mégy – a misztikus jelzőtüzeket is újra életre kell hívnod. A Kethra sztyeppék ürességeitől kezdve a hegyek tetejéig új kihívás vár rátok. Azon kívül, hogy egy új területet kell felfedeznetek és megalkotni hozzá a legpontosabb térképet, találjatok...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 75
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Kartográfusok: Kethra szteppyéje társasjáték Kiegészítő 2090 Ft-tól! - 22 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Kartográfusok: Kürtszurdok társasjáték Kiegészítő

  A feladatodnak sosincs vége, hiszen újabb és újabb izgalmas, csodákkal és veszélyekkel teli tájak tárulnak eléd. Ebben a térképcsomagban a pusztába indulsz, hogy felfedezd Kürtszurdokot, ahol messzi földről jött kereskedők kínálják értékes portékáikat, melyek tán neked is hasznodra válnak. A kihalt vidék mélységében fekszik a hírhedt Saurian piac...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 99
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Kartográfusok: Kürtszurdok társasjáték Kiegészítő 2090 Ft-tól! - 20 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Cartographers: Heroes Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves

  Cartographers: Heroes Mini Expansion társasjáték Kiegészítő 2500 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Der Kartograph & Die Kartographin: Ferne Expeditionen társasjáték Kiegészítő

  This expansion contains three modules with new maps and 12 new cards. The players can use the modules together with both The Cartographer or Cartographers Heroes. In addition, 4 promo cards "Held*in" for the game Cartographers Heroes are included. 3 new modules: Frostweiten – Das Reich der Frostriesen Kethras Steppe – Rotzahn & Goldbauch Hornhelm – Der...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 100
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Cartographers: Architects Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

  Set out to chart the Stonespine Mountains! You may encounter an ambush by a slime monster, but thankfully a new hero Hortgully is there to protect you! Enjoy four new cards that add more variety to your games of 'Cartographers' and 'Cartographers Heroes'. All the cards have thematic tie-ins to 'Stonespine Architects' 1 ambush card (Slime) 1 hero card (the...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 100
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Cartographers: Map Pack Collection társasjáték Kiegészítő

  Explore new realms to chart their secrets and become the greatest cartographer in the kingdom! Cartographers: Map Pack Collection includes three new maps featuring thematic twists and gameplay additions to expand your game of Cartographers or Cartographers Heroes. The three maps (1: Nebblis, 2: Affril, and 3: Undercity) were previously sold separately in...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 75
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Kartográfusok társasjáték

  A Kartográfusok egy flip & write jellegű társasjáték, azaz a játékosok újabb és újabb kártyákat felfordítva és azokhoz alkalmazkodva rajzolnak a saját térképükre. Ez a műfaj alapvetően egy gondolkodós, mégis könnyed, relaxáló játékmenetet biztosít, egy kis egymás-levesébe-köpős csavarral. Minden játékos egyszerre játszik, nincsen saját köre, ezért 1 főtől...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 100
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Kartográfusok társasjáték 4500 Ft-tól! - 3 felhasználó és 17 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 45 perc
 • Játékosok:  1 - 100
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  John Brieger, Jordy Adan
 • Illusztrátor:  Lucas Ribeiro, Davey Baker
 • Kiadók:  Pegasus Spiele, Raven Distribution, Arclight, Intrafin Games, Gen-X Games, Hobby World, REXhry, Thunderworks Games, Ludofy Creative, Ogry Games, Mandoo Games, Reflexshop Kft, Gameland, Buró
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 14.6 cm x 20.3 cm x 4 cm
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: holland
 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14.6 cm x 20.3 cm x 4 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 14.6 cm x 20.3 cm x 4 cm
 • Gen-X Spanish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 14.6 cm x 20.3 cm x 4 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
  • Méretek: 14.4 cm x 20.2 cm x 4 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 14.5 cm x 20 cm x 4 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 15.7 cm x 23.5 cm x 4.7 cm
 • Buró Spanish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: cseh
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: olasz
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: japán
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 14.6 cm x 20.3 cm x 4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Kartográfusok: Hősök társasjátékhoz