Claim - Na, ki a király?
Claim - Na, ki a király?
Claim - Na, ki a király?
Claim - Na, ki a király?
Videó beküldése

Claim - Na, ki a király? társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Claim - Na, ki a király? egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 25 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós, az aukció/licit, a terület befolyásolás/irányítás és az auction: once around mechanizmusokra. Meghalt a...

A Claim - Na, ki a király? egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 25 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós, az aukció/licit, a terület befolyásolás/irányítás és az auction: once around mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Meghalt a király!

Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre…
Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom öt frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled.
Vajon képes leszel elnyerni a Birodalom frakcióinak támogatását?

Éljen a király!

A CLAIM egy gyors, kétszemélyes, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok és megannyi bájos fantasy lény… és mindez kedves, humoros grafikával, melyet az ismert sztárgrafikus Mico készített!

Ebben az egyszerű ütős-vivős kártyajátékban 2 fordulóban mérkőzünk meg egymással. Az első fordulóban csatlósok felfogadásáért versengünk egymással, minden elvitt ütésünk ebben a szakaszban majd kihatással lesz a második fordulóra, ugyanis most építjük meg ahhoz a paklinkat. Amint a felbérelhető csatlósok elfogytak, a második fordulóban a megszerzett lapjainkkal ismét egymásnak feszülünk, megpróbálva minél több és értékesebb ütést bezsebelni egymástól. A játék végén pedig összesítjük a támogatóinkat. Az a játékos, aki az ötből legalább három frakciót maga mellé tudott állítani a hozzájuk tartozó legtöbb pont bezsebelésével, az új uralkodónak kiálthatja ki magát!

A CLAIM kártyajáték Univerzuma 5 pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!

Hamarosan érkezik a CLAIM sorozat többi része is a Vagabund kiadó gondozásában.

A játékszabály csak néhány perc, és már szinte minden ismert és kedvelt magyar társasjátékos reviewer és influenszer bemutatta a játékot!

Győri Zoli - https://youtu.be/uGk4LZ0RaiM

DRAFT Vlog - https://youtu.be/LktEpDE4I_Q

Szekeres Feri - https://youtu.be/Ii38NR8VNd0

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 27% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 1 990 Ft-tól
  • 27 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy
Mechanizmus: Ütés-váltós, Aukció/Licit, Terület befolyásolás/irányítás, Auction: Once Around

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Claim - Na, ki a király? társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Claim - Na, ki a király?009gmlml, Budapest, Győr

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, Győr! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó 1-2 alkalommal játszott Claim játékom. Kérésre szívesen küldök állapotfotót.

1 érdeklődő


Claim - Na, ki a király?fkferas8, Tatabánya

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Tatabánya! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer játszott. Magyar. Claim-es prémium kártyavédőben. Sérülésmentes, teljesen új állapotban ELADÓ!

0 érdeklődő


Claim - Na, ki a király?adri.macska, Budapest 2, 5, 13, kerület

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest 2, 5, 13, kerület! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt

5 érdeklődő


Claim - Na, ki a király?vacogi

Csak csomagküldéssel! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nekünk nem igazán jött be. A birtokomban lévő összesen 8 doboz+4 faj promó egyben is eladó. (18K)

1 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Claim - Na, ki a király? társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

  • batik.balazs

    2022-11-29 08:33:47

    A későn jövő trónkövetelő

    "Tudtam, csak nem sejtettem", hogy erre a játékra szükségünk van, csak azt nem tudtam, mikor vegyem meg az elsőt. Nagyon sokáig húztam, halasztottam, mindig volt valami prioritás, de végül a Társasjátékok Ünnepén a vagabundos Szöllősi Peti győzött meg arról, hogy eljött az én uralkodásom ideje is, eljött az idő, hogy a polcunkra kerüljön. Ezt ott még megtoldotta egy visszautasíthatatlan ajánlattal is, így azonnal Erősítés paklival és egy promó frakcióval tértem haza.

    Játék alapja könnyen tanulható. A csavar a dologban, hogy a frakciókban rejlő lehetőségek miatt odafigyelést igényel minden egyes hívás vagy ütés. Persze, ebben a játékban nem kell ezeket véresen komolyan venni: bármelyik frakció is keveredetik a játékosok asztalára, marad a pörgős, humoros játékmenet.

    Apropó humor! A kártyalapok egytől egyik zseniálisan gyönyörű és végtelenül humoros alkotások. Persze, lesz akinek a stílus elsőre nem fog bejönni, erre az esetlre azt javaslom, lassan pörgesse át és nézze meg alaposan a kártyákat növekvő számsorrendben. Biztos vagyok benne, hogy meglátja benne azt, ami rengeteg játékost - és most már köztük minket is - rabulejtett. Számomra olyan, mint ha festményeket pörgetnénk az asztalon.

    Mivel - alapjaiban - ez egy "színre szín" ütésvivős játék, a kártyákról vita nélkül megállapítható, hogy melyik színhez (illetve melyik frakcióhoz tartoznak). Akkor is, ha egy új frakciót kevereünk a játékba.

    Apropó frakciók! Kicsit örülök annak, hogy későn csöppentem bele a Claim világába, mert így azonnal megnyílt számomra az a rengeteg kiegészítő és promó frakció, kiegészítő helyszín, kiegészítő eszközök, amik az évek alatt kiszélesítették a játék palettáját. Azt is tapasztaltam, hogy a fórumok, csoportok tapasztalt játékosai szívesen adnak tanácsokat, akár játékstílusról, akár vásárlási ötletekről legyen szó.

    Saját magam példázva, azt tudom mondani,senkinek nem késő elkezdeni Claimmel játszani. A mérete miatt pedig bárhova magunkkal tudjuk vinni a zsebünkben,

  • banczadavid

    2022-03-03 12:57:18

    Valóban egy könnyen tanulható ütés-váltós kártyajáték. A grafika elragadó. A szabályok egyszerűek, így 1-2 kör után, már bárki jogot formálhat a trónra. A trónhoz nem kell más, csak legalább 3 teljesen különböző habitus faj lojalitása. Na mi a király? Hát ez a játék mindenképpen. 😊

  • Csiracsirke

    2021-08-19 19:56:07

    Kipróbáltuk ma a párommal és játszottunk vele jó pár kört és azt kell hogy mondjam, hogy rákattantunk, a szabályát igazából el sem olvastam mert a D3meeple youtube video elég jól elmagyaráz mindent. Tetszik ez a fantasy világ és hogy a kártyák illusztrációi növekvő sorrendben változnak ötletesnek tartom. Két szakaszból áll a játék az elsőben követőket gyűjtesz, a középről felhúzott lapokért küzdünk meg, a másodikban megy a harc a frakciók szavazataiért az nyer a végén aki 3 frakció szavazatát megszerezte. 5 frakció van a játékban hasonmások, goblinok, élőholtak, lovagok, törpök. Egyes frakcióknak képességük is van. Lényegében ennyi, sokat elő fog még kerülni egyetlen negatívum hogy a kártyák élei valóban hamar kopnak érdemes védőzni. Azthiszem ha már megunjuk ezeket a frakciókat akkor befektetünk egy két kiegbe illetve a 2. részbe. Azt még szeretném megemlíteni hogy utazáshoz királnduláshoz remek játék a méretei miatt bárhol elő lehet kapni egy kis partyra.

  • hierroo

    2021-06-21 22:54:53

    Még egy Mihajlo Dimitrievski által rajzolt társasjáték! És ezeken a kártyák is olyan jó kis karakterekkel vannak! Viccesek, és mindegyik figurának simán lehetne saját története. Ebben a játékban a kártyák lehetnének sima egyszerű jelek, meg színek, de ezekkel a lényekkel életre keltette őket a rajzoló! Nagyon jó kis játék!

  • Wullo

    2021-06-21 21:50:49

    Régen imádtam apukámmal snapszerezni úgyhogy annyira nem lepett meg hogy mikor pár napja kipróbáluk a Claim-et egyből beleszerettem :D
    Sajnos valahogy eddig nem sikerült nyernem pedig lement már pár parti a párommal - de legalább végre neki is van sikerélménye, Azulban, Tiny Epicben, Clank!-ben mostanában folyton én nyerek xD

    De csak kihívásként élem meg, rá kell éreznem a nyertes stratégiára!

    Egyébként nagyon tetszik a grafikája, a Nullás goblin a kedvencem :P

  • ubazsi

    2021-05-10 08:02:43

    Áh, nekünk ezek a normál dobozok is mininek tűnnek. :)

  • godzsakattila

    2021-05-09 13:43:18

    Talán te említetted, de ha nem akkor bocs, hogy kölyökként a snapszert nagyon szeretted, nah mivel én is, így az ütés vivés eleve bejön. Nagyon igényes kivitelezésnek tűnik, a világa, "sztorija" is bejön. Megnéztem a Mit játszunkos videót róla, hát a bővíthetősége bámulatos, alapból is van egy csavarintás, de azokkal a vegtelenségig lehet "bonyolítani" bővíteni, kombinálgatva pont ahogy mondod, az újrajátszhatósága "unlimited". 😁

  • rocky015

    2021-05-09 12:50:04

    Ahogy mondod, a fillerek közt szerintem 'Top5'-ös szerény véleményem szerint.
    Sőt akár több is lehet annál, ha használod hozzá a kiegészítőket ahogy UBAZSI írta. Az újrajátszhatósága végtelen.

  • godzsakattila

    2021-05-09 12:11:38

    Ezt a játékot eddig nem ismertem, de nagyon jó kis fillernek tűnik az elmondásotok és a hivatalos infok alapján.

  • rocky015

    2021-05-09 11:19:32

    És ha ügyes vagy, még időben bezserezted a fém dobozos pocket verziót, amit bárhová magaddal tudsz vinni😀 kis helyet foglal és minőségben sem tér el az eredeti méretű változattól.

  • ubazsi

    2021-05-09 10:20:18

    Az egyik legjobb 2 személyes játék, ha elkezdi az ember alig tudja abbahagyni. Ha véletlenül egysíkúvá válik, akkor jöhet a temérdek kiegészítő és a kombinációs lehetőségek kimeríthetetlenek.

  • Ratmayer

    2021-02-22 01:12:58

    Szerezzük meg a különböző frakciók támogatását, miután meghalt a király.👑 A Claim egy izgalmas könnyen tanulható kártyajáték. Ebben az ütős váltós csatában egymás után két körben küzdünk meg egymással. Érdekessé teszi a játékmenetet a fajok különböző tulajdonsága. A versengést az a játékos nyeri, aki a legtöbb szimpatizánst állítja maga mellé. A Claim 2-vel már nem csak kettő, hanem akár négyen is lehet játszani. ✌️

    Nyerd el te is a nép támogatását! :)

    Értékelés: 7/10

  • kreka28

    2021-01-20 21:42:55

    A reflexshopba voltam megnezni a kínálatot és megkérdeztem az általam eladónak hitt fiatalembert, hogy milyen játékot ajánl, amit a párommal ketten tudunk játszani, kevés helyet foglal és magunkkal tudjuk vinni utazáshoz. Kiderült, hogy az illető nem eladó, de nagyon ért a játékokhoz. Rögtön a claim-et ajánlotta és az általa elmondottak alapján meg is vettem az alapjátékot. Még aznap kipóbáltuk és hát azóta sem tudjuk lett. Csodálatos világ, gyönyörű illusztrációk. Különösen tetszik, hogy az egyes lények képességei összhangban vannaj azzal, amit a fantasy regények alapján tudunk. Valóban van benne szerencsefaktor, de azért taktikázni is lehet. Rengeteg kiegészítő van hozzá, végtelen lehetőségeket tartogat. Az egyetlen probléma, hogy nem olyan olcsó, ha az összes kiegészítőt megvesszük, annak az árából két egész estét játék is kifér.

    Ajánlom mindenkinek, aki szereti a pörgős kártyajátékokat és a fantasy világát.

  • bonzo18

    2020-11-02 23:48:52

    Remek játék ha szereted a szerencse faktor és a taktikai játék keverékét. Míg az első körben nagy szerepet kap a szerencse, addig a második körben már komoly taktikai lépések követik egymást. Jó pofa játék, nagyon ötletes figurákkal és tökéletes pároknak.

  • Dorothi

    2020-10-17 10:08:32

    Jópofa filler, az ütős-vivős játékmenet 2 etapból áll, először egy központi kártyáért megy a csata 1-1 saját lappal, utána a második részben pedig a megszerzett lapok játszanak egymással szemben. 5 frakció van a játékban és külön mókás, hogy lehet keverni az egyes paklikat (ez persze akkor fontos, ha megvan már több Claim pakli is), a lényeg mindig az, hogy 5 fajta fantasy csapat legyen 1 játékban. Az nyer, aki a többségi frakciót megnyeri magának a végére. Gyors játékmenet, mókás grafika, kis doboza miatt bárhova magaddal tudod vinni. Kártyavédővel is belefér a dobozba, ami nagy előny, lehet kapni külön Claim designos kártyavédőt, amivel még hangulatosabb bevédőzni. Az első dobozból kimaradt a játékszabályból, hogy ha egyenlő értékű kártyával szálltok csatába a központi lapért, akkor a hívó fél viheti el a kártyát, ő nyeri ezt a kört.

  • jevimester

    2020-08-24 13:04:06

    Nyaraláshoz vettük az alapjátékot az esős napokra, és tökéletes útitársnak bizonyult!
    + Könnyen tanulható, szép kivitelezésű ( a rajzokat/karaktereket imádjuk :D ) , egyszerű és pörgős játék. Az egyszerűsége ellenére jókat lehet taktikázni.

    - A lapok szélei sajnos viszonylag gyorsan kopnak, így ha esetleg ez valakit zavar, ajánlatos beszerezni egy pakk kártyavédőt.

A Claim - Na, ki a király? társasjáték és kiegészítői (20)

  • Claim: Ghosts társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Claim: Reinforcements – Magic társasjáték Kiegészítő

    Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre… Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled. Vajon képes...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Claim: Reinforcements – Magic társasjáték Kiegészítő 2490 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim: Reinforcements – Mercenaries társasjáték Kiegészítő

    Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre… Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled. Vajon képes...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Claim: Reinforcements – Mercenaries társasjáték Kiegészítő 3200 Ft-tól! - 8 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim: Reinforcements – Maps társasjáték Kiegészítő

    Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre… Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled. Vajon képes...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Claim: Reinforcements – Maps társasjáték Kiegészítő 2800 Ft-tól! - 1 felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim: Dark Elves társasjáték Kiegészítő

    Claim: Dark Elves is a new faction for the card game Claim and/or Claim2 with a unique ability, and this faction can be swapped for one of the existing factions in the base game to provide greater replayability. In Phase 2, if you collect at least one Dark Elf into your score pile in a trick, you must discard a non-Dark Elf card in your score pile from the...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • CLAIM Erősítés: Félelem társasjáték Kiegészítő

    CLAIM Erősítés - Félelem - Na, ki a sötét? A világpremierrel együtt jelent meg a Claim: Erősítés - Félelem pakli, először a magyar játékosok kaparinthatták kezükbe az új, sötét frakciókat! A trón birtoklásáért folyó küzdelem előcsalogatta az eddig bujkáló sötét teremtményeket az Árnyvilágból. Vámpírok, Zombik, Vérfarkasok és Árnyak rajzottak elő vérre és...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    CLAIM Erősítés: Félelem társasjáték Kiegészítő 1500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 19 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim: Reinforcements – Fire társasjáték Kiegészítő

    Az új király meghalt, és csak egy évet töltött a trónon! Nem túl hosszú élet egy király számára. Most öt új frakció csatlakozott a hatalmi harcokhoz, hogy megszerezzék a trónt. A gnómoknak fogsz kedvezni, feltételezvén, hogy megvédenek az óriások dübörgő lépteitől? Kihasználod a látnokok bölcsességét? Magadhoz tudod édesgetni a félénk trollokat, hogy...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Claim Erősítés: Jég társasjáték Kiegészítő

    CLAIM Erősítés - Jég: Na, ki fagyok ÉN? A világpremierrel együtt jelent meg a CLAIM ERŐSÍTÉS: JEGES pakli, amire komoly optikai upgrade-et talált ki a kiadó, hiszen MINDEN kártyára fólia borítás került, mely kiemeli a lényeket a jeges háttérből! Feltartóztathatatlanul közeledik a rettenetes tél, és el sem tudjuk képzelni, hogy miféle borzalom érkezik a...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    Claim Erősítés: Jég társasjáték Kiegészítő 1990 Ft-tól! - 12 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim: Storage Box társasjáték Kiegészítő

    A birodalom hatalmasabb mint valaha Egyre nehezebb feladat uralni a királyságot, hiszen már több, mint 40 frakció szavazatával kell tervezni. Bölcsen válaszd meg a frakciókat és használd a tulajdonságaikat, hogy megszerezd a trónt! Ebben a dobozban eltárolhatod a teljes Claim gyűkteményed! Előre megtervezheted a frakcióidat, hiszen a boxban található 60...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves

    Claim: Storage Box társasjáték Kiegészítő 8990 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim Pocket társasjáték

    The King is dead! What happened? Nobody really knows, but he was found face down in a wine barrel this morning. It could have been either foul play or his own thirst that did him in. Regardless, the King is dead without any known heirs, so it's up to the five factions of the realm to decide who will be the new king: Will it be you or your opponent? Do you...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Claim Pocket társasjáték 2100 Ft-tól! - 2 felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim: Bonusfaction – Minotaur társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
  • Claim: Bonusfaction – Mermaid társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
  • Claim: Reinforcements – Sky társasjáték Kiegészítő

    Ritka erők repkednek magasan az égen, készen rá, hogy Övék legyen a trón! Mivel minden élőlény örömmel hódítaná meg az eget, minden apró módosítás a feje tetejére állíthatja a világot. Az égi lények minden külső frakciót fenyegetésnek tekintenek. Olyan gyorsan repülnek, mint a szél, erejük rendkívül ritka, és akkor a legjobbak, ha egyedül cselekszenek....

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves

    Claim: Reinforcements – Sky társasjáték Kiegészítő 3990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim: Reinforcements – Sea társasjáték Kiegészítő

    A tenger ad és el is vesz. Most a mélytengeri erők készülődnek csatába lépni... A tenger barátságos kapocsként hullámzik a földrészek között, és szerepe felbecsülhetetlen a birodalom számára az élelem és az utazás tekintetében. A királyság sehol sem lenne a felszín és a mélytenger jó kapcsolata nélkül. Azonban most dühösek. Alulértékeltnek érzik magukat...

    • Játékidő: 15 perc
    • Min. játékidő: 15 perc
    • Max. játékidő: 15 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Claim: Reinforcements – Sea társasjáték Kiegészítő 3990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim: Reinforcements - Sun társasjáték Kiegészítő

    A homokvidék világa készen áll a harcra! A nap erejét és jelentőségét a birodalom már az idők hajnala óta felismerte, így messze ez jelenti az élethez szükséges legfontosabb energiaforrást. A napimádók mindig semlegesek voltak. Mostanáig… Hevesek, hősiesek és erősek. A napfény támogatását magukénak tudva megállíthatatlanok lehetnek!

    • Játékidő: 15 perc
    • Min. játékidő: 15 perc
    • Max. játékidő: 15 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves

    Claim: Reinforcements - Sun társasjáték Kiegészítő 3990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Claim: Awakeners társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
  • Claim: Satyrs társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
  • Claim: Valkyrie társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
  • Claim: Alliances társasjáték Kiegészítő

    Work together to fight, create alliances and defeat the enemy. Once upon a time, things were just fine. You were gathering mercenaries from ruthless factions across the realm to battle it out and claim the dead king’s throne. It was exactly what you wanted to be doing. However, your perfect life has become disrupted: an ancient threat from deep below has...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves

    Claim: Alliances társasjáték Kiegészítő 5000 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • CLAIM 2 - Ki lesz az új király? társasjáték

    CLAIM 2 - Ki lesz az új király? - magyar kiadás Az új király meghalt, és csak egy évet töltött a trónon! Nem túl hosszú élet egy király számára. Most öt új frakció csatlakozott a hatalmi harcokhoz, hogy megszerezzék a trónt. A gnómoknak fogsz kedvezni, feltételezvén, hogy megvédenek az óriások dübörgő lépteitől? Kihasználod a látnokok bölcsességét?...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    CLAIM 2 - Ki lesz az új király? társasjáték 1500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 24 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  25 perc
  • Játékosok:  2
  • Ajánlott életkor:  10+
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Scott Almes
  • Illusztrátor:  Scott Almes, Mihajlo Dimitrievski
  • Kiadók:  White Goblin Games, Matagot, Game Factory, Top Toys, Vagabund, Czacha Games, PaperGames (III), SD Games, MS Edizioni, Deep Water Games, TLAMA games, MTS Games
  • Elérhető nyelvek:  cseh, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, Korean, lengyel, portugál, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

  • Multilingual first edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Dutch/English-only first edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 3.4 cm x 6 cm x 5.6 cm
  • German-only edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: német
    • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Multilingual second edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: holland
  • Dutch/English-only second edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: holland
  • English-only edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
  • French-only edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: francia
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 7 cm x 10 cm x 3.3 cm
    • Súly: 0.1 kg
  • Spanish-only edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 2 cm x 9.5 cm x 12.2 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 10 cm x 12 cm x 2 cm
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: spanyol
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: Korean
  • Top Toys Spanish edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 16 cm x 19.5 cm x 4 cm
  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 9.6 cm x 12.3 cm x 2.1 cm
    • Súly: 0.1 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Claim - Na, ki a király? társasjátékhoz