Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat)
Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat)
Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat)
Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat)
Videó beküldése

Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat) társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

Az Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat) egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szövetségek, a pakli tervezés, a terület foglalás és a...

Az Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat) egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szövetségek, a pakli tervezés, a terület foglalás és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A 17. század nem volt egy könnyed időszak, gazdasági értelemben sem...
Íme itt az új Agricola, a remek stratégiai játék, ami egy új kiadásban jelent meg, amiben többek között a következő változások vannak. A játékot 1-4 fő játszhatja, a társas minden komponense fából van, és már nem csak kis korongok képében jelennek meg, hanem a fának fa alakja, az agyagnak kis agyagtégla alakja van és így tovább. A legfontosabb újítása azonban nem ezek, hanem az, hogy a doboz a régi alapjáték és a kiegészítői összes lapjainak egy kombinációját tartalmazza. Összesen 120 lapot.

A játék ára nagyon barátságos mind nekünk, mind pedig a pénztárcánknak. Az 5 fős kiegészítő pedig a hírek szerint már készül.

Szóval ragadjunk ásót, ekét vagy a bika szarvát és lendítsük föl a gazdaságunkat!

A fontos változtatások az új, javított kiadás és a régi kiadás között még egyszer!
  • A javított kiadás 4 fős játék, 5 fős kiegészítő valamikor az ősszel várható.
  • A javított kiadás nem tartalmazza a családi verziót.
  • A javított kiadás összesen 120 kártyát tartalmaz, ami a régi kiadás és a kiegészítők lapjainak különleges egyvelege.
  • A javított kiadásban a kártyák szövegei újragondozáson estek át. Ez azt jelenti, hogy át lettek fogalmazva, a kétes értelmezések elkerülése érdekében.
  • A javított kiadásban minden fa alkatrész úgy néz ki, mint amit megszemélyesít. Tehát a zöldségek zöldségformájúak, az állatok az állatok alakját mintázzák... stb.

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű ismertető

Angol nyelvű játékmenet

Magyar nyelvű ismertető (korábbi kiadás)

Forrás: Szellemlovas
3 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 22 831 Ft-tól
  • 3 ajánlat

Kategória: Gyűjtögetés, Közgazdaság, Állat
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Szövetségek, Pakli tervezés, Terület foglalás, Munkás-elhelyezés, Solitaire, Turn Order: Claim Action, Advantage Token, ECO-06 Automatic Resource Growth, Increase Value of Unchosen Resources, Draftolás

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat) társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

  • nedudki74

    2023-05-04 13:11:17

    Ha valakinek betalál, annak az egyik kedvenc játéka lesz, akinek nem, az viszont nem fogja érteni mi ez a rajongás körülötte. Én az első csoportba tartozom, nagyon szeretem. Főleg a boardgeme-n játszottam vele (nem sok sikerélményt adott, főleg Ázsiában nagyon profik benne) és néhány alkalommal próbáltam élőben kettesben.
    Szerintem minden kritika, amit a játék kap - állandó harc a szűkös erőforrásokért, főleg a kajáért, folyamatos tűzoltás - tökéletesen magyarázható a témájával. Egy 17. századi parasztcsalád valóban főleg az éhezés elkerülésére koncentrálhatott és nagyon ki kellett használnia minden lehetőséget az előre jutásra, akár egy kis nád, fa vagy pl. 2 birka megszerzése. A játék nagyon tematikus, ha valakit elkap a hangulata, az pont azt fogja benne szeretni, hogy nem nagy birodalmakat építünk, hanem csak egy kis 3-4 szobás házat, néhány felszántott mezővel és néhány állattal.
    Ketten gyorsan lepörög, és a rövid időhöz képest sok döntést hozunk, elég kiszámíthatatlan is. Tanulni kártyák nélkül érdemes, és később is jól eshet néha fapadosan játszani vele (ezt lehet azért érzem így, mert néhány kedvenc kivételével nem túl sok kártyát szoktam kijátszani)

  • peti1212

    2023-04-13 17:33:40

    Szellemlovasnál próbáltam én is ki pár évvel ezelőtt, mivel nagyon ajánlgatták, hogy ez ilyen jó és olyan jó. Egyszerűen csak finoman közöltem, hogy engem inkább más érdekelne. Inkább kultusz játéknak érzem a munkáslehelyezős kategóriában, de ez tényleg szubjektív vélemény.

  • fodihun1

    2023-04-13 16:41:02

    Alapvetően, szeretem a gazdálkodós társasjátékokat és az eurókkal sincs bajom. Rég kiakartam próbálni már az agricolát mert mindenfelől azt hallottam hogy ilyen kategóriában ez alapmű. Hatalmas nagy csalódas volt számomra. Rettenetesen száraz, unalmas játéknak találtam többszöri nekifutásra is és nagyjából a játék felénél mindig elengedtem a játékot, egyszerűen nem kötött le ez a szenvedős haladgatás ami soha nem akar beindulni. De természetesen ez csak egy szubjektív vélemény.

  • umfuhrerrichard

    2022-04-20 08:20:43

    Attól függ eddig milyen játékokkal játszottatok eddig és mit szerettek, pl. szeretitek-e a gazdasági/munkáslehelyezős játékokat ? :)
    De játéknak van egy családibb módja is, amihez alig kell kártya (ne használjátok a mesterségeket és kis fejlesztéseket), mi ezt játszottuk a legtöbbször. Ez a verzió még könnyebb.
    A kártyákon nincs sok szöveg nem fog gondot okozni, a második játék után fejből is tudni fogjátok, melyik mit tud + piktogramok is vannak rajta.

    Magyar nyelvű szabály meg elérhető és letölthető.

  • Macso11

    2022-04-19 23:41:14

    Sziasztok!

    Érdekelne a játék, de csak az új kiadás és az is csak angol nyelvű változatban kapható. Bár beszélünk középfokon angolul, de tudnátok tanácsot adni, hogy mennyire venne el a játékélményből és mivel eléggé komplex játék (nekünk legalábbis eddig ez lenne a legbonyolultabb, 3,5-ösnek írja a boardgamegeek), nem lenne-e túl nehéz a megtanulása? Köszi előre is!

  • ronaiheni

    2022-02-15 07:24:25

    Nemrég jutottam hozzá a játéhoz, régóta vágytamrá. Imádom a gazdálkodós játékokat és a középkori témát is , így egyben meg igazán igéretesnek tűnt. Az első játékban még nem ment minden gördülékenyen, de pár kör után átlátható . Sajnos az ellenfél csak arra van amúgy egy szoliter játék lenne , hogy keresztbe tegyen. Rettentően rossz érzés , hogy kín keservesen felállítasz egy stratégiát és jön a másik és keresztülvágja . Nagyon jó a játék , teljesen hozza a középkori kínkeserves kűzdelmet az élelemért. Csak igazán türelmes kitartó és nyugodt embernek ajánlanám, mert itt bizony könnyen átcsaphat ádáz harcba a játék azért az egy helyért ahol az akciót végrehajtod. olyan gyorsan jön az aratás , hogy nincs is idő másra , mint az gyors kajabeszerzésre. Jól jön a gyermekáldás egész a következő aratásig , amikor is a pokolba kívánod az újabb éhes szájat. Egy lutri van a játékban a kiosztott mesterség és kisfejlesztés kártyák. az sajnos alakulhat úgy is , hogy sok körön át semelyiknek nincs értelme. Nagyon izgalmas játék ami a kitartásról szól.

  • kelemen.ati

    2021-02-26 11:10:26

    Nekem megvan és jó pár játékot játszottam már vele szólóban. Abban igazat adok, hogy mivel nincs ellenfél, még automa sem, nincs igazi interakció. Ami miatt én jó pár partit lehúztam szólóban az, az, hogy azáltal ismertem meg a játékot. Rengeteg kártya, képesség ezáltal "kombó" van hozzá, rejlik benne, amit társaságban játék közben nem tudsz "megtanulni", mert azért ott van rajtad egy kis "nyomás". Itt a saját magad felállított ponthatárokat tudod megdönteni, minden játéknál más és más kombinációkat kipróbálva. Ha így közelíted meg, akkor lehet nem lesz haszontalan. :)

  • hierroo

    2021-01-13 15:21:37

    Ennek a játéknak van szóló része is, de egy videóban láttam, hogy kicsit semmilyen az ellenfél nélküli játszás. Le lehet játszani, de csak kapsz pontokat és ennyi. Se nem nyertél, se nem vesztettél. Amúgy tetszene ez a játék, jók a munkáslehelyezős játékok, de egyedül tényleg elég haszontalannak tűnik. Nincs senki akitől aggódni kellene, hogy megelőz és nyer.

  • adddam555

    2021-01-13 12:45:39

    Szuper társasjáték. Rengeteg fele lehet gondolkodni, de figyelni kell arra, hogy mindenből legalább egy keveset gyűjts, vagy fejlessz a minusz pontok elkerülése végett. Főleg a saját birtokod tervezésével vagy elfoglalva (annyira bele lehet mélyülni, hogy az analízis-paralízis érvényesülhet a pontszámítgatásnál). Így a konfliktus vagy egymásra hatás kevésbé van jelen a játékban. Baromi jók a kártyák, a bábuk. A sok alkatrész szortírozása kissé lassít a játékmeneten. Nagyon ajánlom, szinte bárkinek, de a kezdő játékosoknak első körökben azért nehéz.

  • Dorothi

    2020-10-16 13:58:26

    Nagyon vegyes érzéseim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban. Alapvetően nagyon szeretem a munkáslehelyezős játékmechanikát és ez elég alap darabnak számít ebben a műfajban, ezért most nyáron beszereztem egy remek akció keretében. Nos, a fából készült figurák nagyon tetszenek, élmény pakolgatni őket, meg bejön ez a világ, hogy egy farmot menedzselek, de magát a játékot nagyon nehézkesnek tartom, meg kell küzdeni, minden egyes pontért, nem adja könnyen magát. Az az érzésem volt, hogy még rengeteg akciót csinálnék szívem szerint, de le is járt a játékidő, szóval nekem nem elég jól balanszolt ez a társas. 2 fővel teszteltük, a játékidő kb. 1,5 óra volt.

  • gevanda

    2020-10-02 13:45:13

    Idegenketdem a játéktól a témája miatt. A szántás-vetés része elég messze áll tőlem, és nekem az a benyomásom volt, hogy ez a rész adja ki a játék legnagyobb részét. Valóban fontos szerepe van ennek is a játékban, de nem csak erről szól az egy-másfél óra: nyersanyaggyűjtés, építkezés, ételgyűjtés, ételfeldolgozás, állatgyűjtés, tanulás, családalapítás, ...

    A fa bábukért odavagyok, főleg az állatokért. Minőséginek érzem az alkatrészeket, valódi, megmunkált fa, nem olcsó hatású műanyag.

    A kisfejlesztések és mesterségek kártyákból rengeteg van, ez nagyon jól biztosítja az újrahasználhatóságot.
    Hogy nem tudom, pontosan mikor fog jönni az adott korszakon belül egy-egy akciólehetőséget biztosító kártya, szintén fokozza az újrajátszhatóságot, és rontja az előre kiszámíthatóságot. Az egyik legjobban tervezhető játék még így is, amivel valaha játszottam.

    Ötletesnek tartom, hogy a nagy táblához kirakósként illeszthető a játékosszámnak megfelelő pontozási rendszerről szóló darabka.
    Az is tetszik, hogy több játékos esetén nem csak plussz kártyák kerülnek játékba, de viszonylag nagyobb plussz darabok (színpad).

    A grafikája nem az én világom, de a fa alkatrészek kárpótolnak érte.

    Az insert valóban jól jönne, de sok játéknál adják a nejlon zacskókat megoldásnak, én elfogadom, szerintem nem zavaró.

    Szűk játék, nem adó természetű. A játéktáblán hiába szerepel egy csomó akciólehetőség, a lehetőségeim mégis korlátoltak. Általában szükség van nyersanyagra egy hasznos akció végrehajtására, ezt azonban először össze kell gyűjteni. Az aratási időszakban elég sokat fogyasztanak a munkásaim, ehhez ételt is kell gyűjteni/sütni. Közben a birtokomon minnél több mezőt próbálok felhasználni pontokért. Jól jönne, ha több munkásomat tudnám lehelyezni, de a családalapítás se olcsó, és aztán még etetni is kell az emberem.
    A játék elején azt érzem, sehogy se állok, aztán az utolsó pár körben húzom meg.

    A munkás-lehelyezős mechanizmus, a sok, de korlátolt lehetőség és a fa bábuk miatt a Marco Polora emlékeztet.

  • orsolyaps

    2020-10-01 11:38:29

    Nos!...Ha egy szóval kéne jellemezni, akkor rögtön a Csodálatos szó jut az eszembe. Gyönyörű játékostáblák és színek. Cuki meeple-ök. Hatalmas élmény pakolgatni mindent a megfelelő helyre. A mechanikája egyszerűen logikus és lényegretörő. Építs egy farmot és manageld.Ennyi. Tényleg nem hazudik. És ennek a folyamata lenyűgözött. Hogy egy kis negatívumot is írjak (bár ezen sokat gondolkodtam,hiszen kb nincs). Figuraválasztásnál kerestem a zöldet. Jaaa. Nincs! De miért? Hiszen farm...természet....erdő...magával értetődő,hogy ebben a játékban aztán tényleg kell legyen zöld bábú, de nincs. Aztán leesett. Nem is látszana a zöld táblán belőle semmi. XD Teljesen beleolvadna. Szóval nincs negatív ;) Sosem fogom megbánni, hogy megvettem. Nem vagyok nagy játékmester. A társasjátékozás rejtelmeibe csak nemrégiben kezdtem beleásni magam, de alig várom hogy az újabb és újabb társasok elvarázsoljanak, pont úgy mint az agricola.

  • Alleira

    2020-10-01 11:14:00

    Remek munkáslehelyezős játék.

    A szabálykönyv szerintem nagyon kesze-kusza, nincs letisztult logikája annak, hogy mi került a függelékbe, mi a fő szabálykönyvbe. a grafikája nekem nem tetszik, de a fa-elemek szépek (szebbek mint az előző kiadásban). Sajnos semmi insert nincs a dobozban, minden ömlesztve van. Cserébe kapunk egy rakás műanyag tasakot (nem a kedvenc megoldásom a sok-sok műanyag halmozása, ami még a szelektívbe se mehet bele ha kiszakad). A negatívumokról ennyi.

    Egyébként meg kell adni neki azt a bizonyos második esélyt, mert megéri. Ne vegye senki kedvét a szabálykönyv, nézzetek videókat is. Két fővel kifejezetten jó, eddig csak ilyen játékosszámmal volt lehetőségünk kipróbálni. A sok-sok kártya rengeteg lehetőséget ad, elég nagynak tűnik az újrajátszhatósága. Egy csomó kártyát még nem is használtunk, még az állandó nagy fejlesztés kártyákból is akadnak kipróbálásra várók. A játékhossznál a 30 perc/játékos elég reálisnak tűnik.

  • harnas1207

    2020-05-28 12:15:00

    Első játék közben azon gondolkoztam, hogy rögtön eladom. Gyenge, gyors és kezdetleges stratégiai játéknak véltem. Kellett hozzá egy kis idő, mire leesett, hogy ez az inverze a szokásos gameknek. Nem egyre bővülni és fejlődni kell, hanem kb tüzet oltani. Kevés az idő, kevés a lépés. Sakkozni kell miből legyen pont, miből lesz a legkevesebb veszteségünk. 5 játék után már érezhető mire kell rámenni, mivel nem lehet nagyot bukni, de a kártyák variációja és a többjátékos lehetőségek fel tudják dobni az újrajátszhatóságot. Külön öröm, hogy a szerencse faktor szinte 0. Úgy érzem nem ez a legerősebb játék a műfajban, de ennek ellenére egyedi és kihagyhatatlan. Igazán kár, hogy magyarul a millió kiegészítójéből egy se jelent meg.

  • Balla Máté

    2020-05-02 13:28:30

    Társasjátékos életem elején találkoztam a játékkal, azonnal megtetszett. A kedvező ára és összetettsége mellett nagyon megragadott, hogy nagyon szépen vannak kidolgozva a játék elemek. Az illusztrációk és fa elemek teljesen hozzák a középkori hangulatot, maximálisan bele tudom élni magam a játékba. Zseniális a játék részéről, hogy az első perctől azt érzem, hogy mindjárt vége a játéknak és sehogysem áll a gazdaságom, folyamatosa a mérlegelés, az első perctől stratégiai döntéseket kell hozni. Jó érzés, hogy a pontozásnál egy kész farmot bírálunk el, ha nem győzök, akkor sem érzem vesztesnek magam, mert van egy farmom, állataim, hazám...

    Azonban 12-15 játék után úgy éreztem, hogy kiismertem a játékot és ha ugyan azt a stratégiát követem a játék végén elért pontszámot lehet sejteni. Ezért tovább léptem összetettebb játékok fele, de ettől függetlenül megőrzőm a játékot a sok szép emlék miatt.

    Összegezve azt gondolom, hogy kiváló családi játék, és tökéletes kapu drog az euró játékok világába.

  • keplegeny

    2020-04-03 11:50:46

    A családban vannak vegák és vegánok, azért nem hajlandóak játszani vele, mert meg lehet enni az állatokat. Hiába győzködjük őket, hogy nem fontos, az elvek miatt. Amúgy parasztgyerekként élvezzük ezt a játékot, amikor termesztesz, fejlesztesz, tenyésztesz:)

  • vitezlejszlo

    2020-03-30 07:10:50

    Nagyon vártam , hogy megérkezzen és a múlt hétem meg is jött. A második játékben már elég magabiztosan játszottunk vele , könnyen belejöttük ,de elég sokat társasozun így nem vagyunk teljesen kezdők. Viszont 4 ből 4 szer a 10 éves lányom ha csak 1-2 pontalis de megvert. Pedig nagyon jól kiépítettem a stratégiát szépen épültem és valahol elcsúsztam . Bátran játszanak vele a gyerekek is nem csak 12 év felett.

  • vargaviki0912

    2020-01-04 11:14:34

    Kedvenc társasjátékaim közé tartozik. Először valóban bonyolultnak tűnik, de az első játék után átláthatóvá válik, és minél többet játszik vele valaki annál több variációt, lehetőséget fedez fel benne. Az apró figurás, munkás elhelyezésen, stratégián, és tervezésen alapuló játékok mindig is a kedvenceim voltak. Aki élvezi az ilyen játékokat ebben nem fog csalódni.

  • kelemen.ati

    2019-05-05 09:07:32

    A munkáslehelyezős játékok iránti szeretetem miatt ez is a gyűjteményem része és nem bántam meg. Nagyon hangulatosan adja vissza magát a játék, aminek a végére egy szép kis birtok alakul ki előtted, népes családdal. Az előző kiadáshoz képest a kártyák számát drasztikusan csökkentették - csak a jobbak, használhatóbbak maradtak - ennek köszönhetően erre kell nagy hangsúlyt lehet fektetni, mert valóban nagy segítséget adnak. Ezek a kártyák adják meg végül is a játék nagyfokú újrajátszhatóságát és a sikeres taktikát a "tanulható" kártyáinkra kell alapozni. Ez egy olyan játék, ami bármekorra létszámmal élvezetet nyújt, akár még egyedül is. A pályák a létszámtól függően bővíthetők így ki van balanszolva a játék rendesen. Az illusztráció is a kor hangulatát idézi. Úgy gondolom, ez egy "klasszikus" társassjáték, amely minden háztartásban, családban jó ha megvan. Én egyértelműen ajánlom.

  • ARduel

    2019-04-03 11:26:32

    Zseniális játék! Kevesebb kártya van benne, mint az első kiadásban, viszont sokkal szebb! Szubjektív véleményem: szeritnem az első szebb. Szerintem bármelyiket is próbáljátok ki, pozitív élmény lesz!

  • benyod

    2019-04-03 11:16:47

    Kedvenc munkás lehelyezőm. Szuper megtervezni a kis farmunk életét és látni a fejlődést. A szabály első ránézésre bonyolultnak tűnik, de nem kell megrémülni, ha kiismerjük az akciómezőket mi mit csinál, akkor könnyen eligazodunk rajta. A mesterség és épület kártyák megoldják az újrajátszhatóság kérdését és segítik a játékost a lapok által neki kedvező stratégiában. 1-4 játékosig van jelölve, egyedül nem próbáltam, de nincs túl sok konfrontáció a játékosok között így minden játékosszámmal remekül működik.

  • Felberzoli

    2019-04-03 08:27:10

    Köszi

  • kchpank1.kv

    2019-03-01 07:43:40

    Nem javaslom kezdő társasjátékosoknak, eléggé összetett és sokrétű gondolkodást igényel. De ha már túl vagy 2-3 játékon akkor szerintem rendkívül szórakoztató. Ár-érték arányban is elég jónak tartom, sok-sok alkatrészt tartalmaz, amivel tényleg tele a doboza. Ahány játék annyi lehetőség, minenképp érdemes kipróbálni, remek szórakozás!

Az Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat) társasjáték és kiegészítői (19)

  • Agricola L-Deck társasjáték Kiegészítő

    The L-Deck is a promo card expansion for Agricola. It is comprised mostly of cards given away at Spiele Essen. Each year, the new set of promo cards are included in the L-Deck and continue the numbering from the previous years' release. For Essen 2008, eight of the cards were printed in a 12 card set—some were included more than once—and handed out as...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 120 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Komplexitás: 2/5
  • Agricola: Wood Scrounger Promo Card társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Agricola: 5/6-Player Expansion társasjáték Kiegészítő

    Megérkezett az 5-6 fős kiegészítés az új kiadású angol és magyar Agricolához. Ez az 5-6 fős kiegészítő angol nyelvű, de teljesen kompatibilis a magyar javított kiadáshoz is.Angol:This expansion for the popular connoisseur's game lets up to 6 farmers develop their farms! Lots of wood, additional farmyard boards, room tiles and food markers, 48 new...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Agricola: 5/6-Player Expansion társasjáték Kiegészítő 11246 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Agricola Game Expansion: Tan társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Agricola Game Expansion: Green társasjáték Kiegészítő

    Agricola Game Expansion: Green is both an upgrade kit for the revised edition of Agricola as well as an expansion. This item contains five pre-painted miniatures with colored accents that can replace one set of wooden player pieces from the base game. In addition, it contains twenty new cards for Agricola, including some that are exclusive to this...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Agricola Game Expansion: Blue társasjáték Kiegészítő

    Agricola Game Expansion: Blue is both an upgrade kit for the revised edition of Agricola as well as an expansion. This item contains five pre-painted miniatures with colored accents that can replace one set of wooden player pieces from the base game. In addition, it contains twenty new cards for Agricola, including some that are exclusive to this...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Agricola Game Expansion: Purple társasjáték Kiegészítő

    Agricola Game Expansion: Purple is both an upgrade kit for the revised edition of Agricola as well as an expansion. This item contains five pre-painted miniatures with colored accents that can replace one set of wooden player pieces from the base game. In addition, it contains twenty new cards for Agricola, including some that are exclusive to this...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Agricola Game Expansion: Red társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Agricola Game Expansion: Yellow társasjáték Kiegészítő

    Agricola Game Expansion: Yellow is both an upgrade kit for the revised edition of Agricola as well as an expansion. This item contains five pre-painted miniatures with colored accents that can replace one set of wooden player pieces from the base game. In addition, it contains twenty new cards for Agricola, including some that are exclusive to this...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Agricola: Artifex Deck társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Agricola: Artifex Deck társasjáték Kiegészítő 6390 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Agricola: Bubulcus Deck társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Agricola: Bubulcus Deck társasjáték Kiegészítő 5190 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Agricola: Farmers of the Moor társasjáték Kiegészítő

    Agricola: Farmers of the Moor, an expansion for the revised edition of Agricola, adds to the base game with a large set of new improvements as well as a number of new features. Horses are introduced as a new type of animal. In addition, you not only have to feed your family, but you must keep them from becoming "ill" by heating each room in your house. You...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5
  • Agricola: Wechselbälger társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 150 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 150 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves

    Agricola: Wechselbälger társasjáték Kiegészítő 2000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

  • Agricola: Corbarius Deck társasjáték Kiegészítő

    The Corbarius Deck (letter C deck) consists of the 120 cards present in this box: 60 new minor improvements and 60 new occupations that you can play on their own, or combine with other decks. These 120 cards were the ones used in 2020 for officially sanctioned tournaments. 12 more cards with the deck letter C have been published in the 5/6 player...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Agricola: Corbarius Deck társasjáték Kiegészítő 5190 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Agricola: Agricola in Newdale társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Agricola: Dulcinaria Deck társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Agricola: Dulcinaria Deck társasjáték Kiegészítő 5190 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Agricola: Consul Dirigens Deck társasjáték Kiegészítő

    The Agricola: Consul Dirigens Deck contains 120 new cards for Agricola (Revised Edition): a set of 96 cards comprising the missing numbers from the Corbarius and Dulcinaria decks, and 24 bonus cards. The base game rules remain unchanged. The Consul Dirigens (or short, CD) deck contains 96 of the 120 cards that have been previously published with the...

    • Játékidő: 180 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 180 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5
  • Agricola 15 társasjáték

    Ünnepeljük közösen a 15 évnyi gazdálkodást egy óriási Agricola jubileumi dobozzal! Az Agricola 15 úgy ünnepli Uwe Rosenberg Agricolájának 15. évfordulóját, hogy egyetlen nagyméretű dobozba csomagolja a játék debütálása óta készült rengeteg mindenséget: az Agricola alapjáték javított kiadását , a teljes Artifex és Bubulcus kiegészítő paklikat, régen eltűnt...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Agricola 15 társasjáték 46770 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Agricola: Ephipparius Deck társasjáték Kiegészítő

    The Ephipparius deck expansion contains 168 new cards for Agricola comprising 84 minor improvements and 84 occupations. A very special expansion with more cards than former expansions, hence in a new box size: These cards have been thoroughly tested by the best Agricola players in the world. A must for every collector. The Ephipparius-deck (E-Deck) can be...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 - 120 perc
  • Játékosok:  1 - 4
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Összetett
  • Tervező:  Uwe Rosenberg
  • Illusztrátor:  Klemens Franz
  • Kiadók:  Mayfair Games, Asmodee, Lookout Games, 999 Games, Hobby Japan, Devir, Lautapelit.fi, Lacerta, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Funforge, Swan Panasia Co., Ltd., Compaya.hu - Gamer Café Kft., Galápagos Jogos, uplay.it edizioni, Hobby World, Brädspel.se
  • Elérhető nyelvek:  kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd

Alternatív nevei


Kiadások

  • Danish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: dán
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • English edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 23.8 cm x 29.6 cm x 7.9 cm
    • Súly: 2 kg
  • Finnish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • French edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 23.8 cm x 29.6 cm x 7.9 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • German edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: német
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 7.2 cm
    • Súly: 1.8 kg
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 23.2 cm x 32.5 cm x 7.4 cm
  • Norwegian edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: norvég
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: lengyel
    • Súly: 1.9 kg
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 22.7 cm x 31.7 cm x 7.3 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 22.6 cm x 31.6 cm x 7.2 cm
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
    • Súly: 1.9 kg
  • Swedish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Lookout English edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.9 kg
  • Asmodee Italian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • English edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
    • Súly: 1.9 kg
  • SImplified Chinese edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Lookout English edition 2021
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Lookout Spanish edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: spanyol
  • Galápagos Jogos Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Lookout English edition 2022
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Rebel Polish edition
    • Kiadás éve: 2024
    • Nyelv: lengyel

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat) társasjátékhoz