Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/holtak-tele-valaszuton-34b7663cae663ea33aac-mid.jpg

Holtak tele – Válaszúton a Gémklubtól [Társalgó]

Eljött a fagyos és kegyetlen tél ideje, azonban a városból kiszorult túlélőknek nemcsak a hideggel kell megküzdeniük. Az élelem szűkös mennyiségben áll rendelkezésre, a kolónián túl emberi húsra éhes, reanimált halottak csattogtatják éles fogaikat, a kommuna tagjainak pedig a felsoroltak mellett egy belső fenyegetéssel is meg kell küzdeniük, hiszen céljaik elérésében valamelyik társuk akadályozza őket. Hogy ki, azt egyelőre nem lehet tudni, de előbb-utóbb minden álca lekerül…

[Társalgó] Holtak tele - Válaszúton a Gémklubtól

A kegyetlen télnél csak egy rosszabb dolog van: ha a fagyban még az örökké éhes zombikkal is meg kell küzdeni. És persze az, ha a legkeményebb helyzetben pont a saját társad döf hátba. Eljött a fagyos és kegyetlen tél ideje, azonban a városból kiszorult túlélőknek nemcsak a hideggel kell megküzdeniük.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

27Dec

Gyémántvadászok a Compayától – Kincs, ami van [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.12.27. 13:00:00

Lemegyünk a barlangokba, összeszedjük a lootot, aztán vagy időben és kincsekkel tele jutunk ki, vagy bukunk mindent. Merj, hogy nyerj!

26Dec

EladLak! a Compayától – Nagy érték, kis dobozban [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.12.26. 10:00:00

Több mint 20 éves játék a listák élén, felújítva és igényes csomagolásban kiadva. És a legjobb: amikor azt hiszed, hogy már vége, akkor indul be igazán.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Holtak tele: Válaszúton