Azul: A királyi pavilon
Azul: A királyi pavilon
Azul: A királyi pavilon
Azul: A királyi pavilon
Videó beküldése

Azul: A királyi pavilon társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

Az Azul: A királyi pavilon egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A játékot 2019-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés...

Az Azul: A királyi pavilon egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A játékot 2019-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kollekció gyűjtés, a kártya húzás, a minták és a turn order: claim action mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

A XVI. század hajnalán I. Mánuel király felbérelte Portugália legkiválóbb építészeit, hogy grandiózus palotákkal
gazdagítsák birodalmát. Az evorai és a sintrai kastély felépítése után egy emlékhelyet kívánt építtetni az udvarába. Egy királyi pavilont, ahol kellő pompával tiszteleghet családja leghíresebb tagjai előtt. Ezt a megbízást a legragyogóbb
mesterembereknek szánta, kiknek alkotásai méltók a királyi család dicsőségéhez. Sajnos I. Mánuel már a munkálatok megkezdését sem érte meg. Az Azul – A királyi pavilonban visszatérhetsz egy képzeletbeli Portugáliába, hogy egy soha meg nem kezdett megbízást teljesíts. A legnemesebb alapanyagokkal dolgozhatsz, de vigyázz, hogy ne pazarolj! Legyél a legjobb, hogy munkád méltó legyen a királyi család dicsőségéhez!

Forrás: Kockamanó
Az üzletekben most 17% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 11 500 Ft-tól
 • 54 ajánlat

Kategória: Stratégia, Rejtvény / Kirakós
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Kollekció gyűjtés, Kártya húzás, Minták, Turn Order: Claim Action, Játék végi bónuszok

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Azul: A királyi pavilon társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Azul: A királyi pavilonSizmael, Békéscsaba (0 Ft)

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Békéscsaba (0 Ft)! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Tökéletes állapot, 2X játszott.

0 érdeklődő


Azul: A királyi pavilonhellohollandia, Személyes átvétel Budapest 11., 12., 2., kerület

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Személyes átvétel Budapest 11., 12., 2., kerület! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer játszott társasjáték

1 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Azul: A királyi pavilon társasjáték videók (11)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Kommentek

Kommentek

 • elistvan

  2022-06-06 16:37:32

  Most volt lehetőségem kipróbálni a játékot. Közelgő szülinapom alkalmából leptem meg magam.Bár végégnéztem a gémklub szabálymagyarázó videóját mégis maradtak bennem kételyek amik a játék közben elmúltak. Egyszerű szabályok gyors játéknenet és setup, az ilyen játékokat kedvelem. Könnyű. Megtanulni de nehéz a mesterévé válni. Hamar lemegy egy játék. Nem lehet egyszerűen egyet játszani belőle. Bár kissé borsosnak tartom az 5 jegyű ősszeget amit kifizettem érte, de úgy érzem a fentebb felsoroltak miatt még sokszor elő fog kerülni.

 • armin.d.ivan

  2022-03-11 16:25:01

  Az elsőbe való beleszeretés után adta magát, hogy amint lesz egy akció, ez is beszerzésre kerül - bár én sokáig abban a hitben voltam, hogy ez a második rész 😅 Még régebben kipróbáltuk, és ez lett a kedvenc egyértelműen.
  Tegnap az Auchan akciójának hála meg is érkezett, természetesen instant ment egy próbakör. Nem volt csalódás. Pont annyival bonyolultabb, amennyivel kell. Az, hogy a kezdőjátékos jelölő elvétele még több minusszal jár szinte már kívánkozott, az elsőben a -1 pont soha nem volt akkora érvágás, itt viszont meccseket dönthet el egy-egy ilyen döntés.
  Sajnos a mintákban, és talán picit a minőségben abszolút nem éri el az eredeti szintjét, vagy lehet csak nekem jön be túlzottan azé. Mindenestere a játékélményt nem rontotta, a csempegyűjtő torony hatalmas ötlet, látszik, hogy figyelnek az igényekre a készítők. Alapkellék lesz ez a verzió is az üres estéken, az biztos. Várom a következőt már most!

 • Robby

  2022-01-14 22:59:49

  A qwirkle is jó, de az is monoton csempepakolgatás (vagy kocka, attól függ kinek melyik változat van), ha így nézzük. De természetesen a tiéd is egy vélemény, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a játék. A többi azul is nagyon hasonló, szerintem ez a legjobb, úgyhogy akkor a többit nem biztos, hogy megéri nektek kipróbálni. Amúgy ha mindenkinek sikerülne feltöltenie mindent akkor döntetlen lenne a játék.

 • lenart.nikoletta

  2022-01-14 21:54:29

  Sok véleményből láttam, hogy ez egy nagyon jó játék... hogy az Azul-t mennyire sokan mennyire szeretik... de nekünk egyszerűen semmi izgalmat nem adott. Ketten játszottuk, de nem sikerül azt látnom magam előtt, hogy több játékossal izgalmasabbá válna. Lehet, hogy az alap Azul kalkulálósabb, taktikásabb, mint a királyi pavilon, de ezek után azt sem venném meg.

  Kifejezetten hiányérzetet keltett, hogy a végén annyira befejezetlenek a csempecsilllagok. Egyet-kettőt kb be lehet fejezni, de a többi mind félbemarad. Gondoltuk, akkor játsszunk 2x6 fordulót, hogy teljesebbek legyenek a csillagok, de ettől meg egy hosszú, monoton csempepakolgatássá változott.

  A külleme valóban nagyon szép, és én rajongok a színekért, jó fogni a színes csempéket, de még ettől sem vált szerethetővé a játék.

  Ha már csempepakolgatás, akkor a qwirkle sokkal izgalmasabb, és a játékszabálya is egyszerűbb.

 • anikosajgo

  2021-12-17 11:42:05

  Az Azulok közül nekem ez jött be a legjobban, szép is és taktikázni is lehet benne bőven. :) Aki az alapot szereti, az ezt is kedvelni fogja!

 • armin.d.ivan

  2021-12-04 16:13:49

  A nehezített eddig valamiért kimaradt, kösz az emlékeztetést, legközelebb elővesszük azt is!

 • Zsomboo

  2021-12-04 09:40:46

  Egyetértek, első ránézésre nekünk is teljesen olyannak tűnt, mint az első rész, annyi különbséggel, hogy más formában kell lerakni a csempéket. Majd az első játék egyből meg is cáfolta ezt, valahogy sokkal izgalmasabb a játékmenet. Tetszik ez az opció, hogy 4 db csempét tovább lehet vinni. A nehezített tábla pedig kifejezetten izgalmassá teszi a játékot. Eddig csak ketten játszottuk, de így is nagyon szórakoztató.

 • armin.d.ivan

  2021-11-30 08:42:34

  Szerintem ez az a verzió, amivel a lehető legtöbbet játszottunk. Minden egyes játék előtt előkerül a sztori is, az aktuális játékmester mindig felolvassa, hogy átszellemüljünk :D

  A mechanizmusa nem sokat változott a játéknak, valahogy mégis itt izgalmasabb a pontgyűjtés, az ablakok bezárása, és a plusz pontok számolása abszolút fejlesztve lett. Személy szerint ez az egyik legnagyobb kedvenc, bár az Azulok közül nincs olyan, ami ne tetszene.

 • gavlak82

  2021-03-23 14:52:54

  A királyi pavilon volt az első Azul játékunk, nekem az első kettő nem jött be videók alapján, igazából ez sem, aztán megleptek vele. Húztam is a szám rendesen miatta, aztán láss csodát..megszerettem. Ez olyan játék közben jön meg az étvágy dolog lehet. A csempék színesek, szépek. A piactér lapkái, játékostáblák kiváló mínőségűek, ez nem mondható el a pontjelölős tábláról, a pontjelölők meg sterílek szó szerint, színek ide is kellettek volna. Ezen a táblán van feltüntetve az adott forduló joker színe és a kiadott virágmintákért kapható pontszámok is. Minimális szerencsefaktor jellemzi a játékot, mert ugye nem tudjuk, hogy milyen csempék kerülnek a piactérre. Jópofa az angol toronyórás dobozka, amibe a már leszámolt csempék kerülnek, s ez a legnagyobb pozitívum is setup szempontjából, mert a game végén csak bele kell önteni a zsákba a tartalmát. A játékos táblánkon találhatók extra helyek, amik körberakásával extra csempékhez juthatunk. Tehát külcsínre gyönyörű a játék, ám kiégeti az agyat rendesen, ha most ezt felveszem, hova is rakjam le, vagy vegyem fel ezt, mert akkor a másik tervét dugába dönthetem, rakjam ki ezt, vagy azt a virágot, melyik csempét hagyjam meg a következő körre?... és még sorolhatnánk, nagyon előre tervezős játék A királyi pavilon, de nagyon szeretjük.

 • aiplisanyi

  2021-03-17 06:03:44

  Azul után a Királyi Pavilon hozta részemről elvárt játékélményt és a már megismert minőséget, de meg van benne a plusz, amit vártam tőle. Mindez úgy, hogy nem megy az Azul rovására! Tetszik, hogy összetettebb a játék, többféleképpen lehet pontot szerezni illetve, hogy korlátozva van a körök száma. Itt jobban lehet taktikázni, nagyobb is a játékosok közti interakció. Azul vagy a Királyi Pavilon a jobb? Fogós kérdés, mindkettő ajánlott!

 • Merse

  2021-01-05 14:29:40

  Nagyon jó játék, 7 éves kislányom is szívesen játsza. A sima Azulnál határozottan jobbnak tartom, mert A királyi pavilonban sokkal szabadabban lehet kombinálni néhány okos újítás miatt (jokerek, szobrok, tartalék kövek), és ezen kívül a rombusz alakú csempék is különlegesebbek. Ha az ember már sokat költ a bakelit csempék miatt egy társasra, akkor A királyi pavilon csempéi különlegesebbek és az asztalképe is szebb.

 • szocsadam

  2021-01-04 19:06:11

  Az Azul első része hatalmas kedvenc itthon. Amikor jött a hír, hogy megjelenik magyarul, ami egy nyelvfüggetlen játéknál kimerül a szabálykönyvben, azonnal előrendeltem.

  Nagyon szépek a rombusz alakú csempék, ugyan az a minőség, mint az első részben. Csodaszép színek és minták. A játékos táblák minősége is megegyezik az első részben található táblákéval. Egyedül a pontozó és bónusz tábla az, ami annyira kilog ebből a minőségből, mintha egy utólag belerakott elem lenne. Egy nyomtatópapírnál alig vastagabb tábla, ami jó csúszós felületű, de a pontozó fakorongok nem hajlamosak csúszkálni. Ja, pontozó korongok: ezek színei, valami fertelmesek. Az élenk színű csempék mellett ezek a pasztell színek nem illenek a játékhoz.

  A játék mechanikája alapjaiban ugyan az, elveszel csempét, majd beépíted. Azonban az oszlopok, szobrok, ablakok nyújtotta plusz csempék nagyban hozzá tudnak járulni a sikerhez. És ez ad annyi plusz gondolkozni valót, hogy megérje megszerezni/megszeretni az alap mellé/mellett. Valamint nekem személy szerint elég szűk, nem lehet rámenni mindenre, mert belefulladsz.

  Nálunk tökéletes randijáték, igazán 2 fővel szeretjük.

 • Dorothi

  2020-10-16 14:49:52

  Az első Azul beszerzése után lett meg ez is a gyűjteményben és nem bántam meg a beszerzést. Ez a játék szintén nagyon szép, esztétikus alkatrészekkel dolgozik, ez is egy vidám, színes kavalkád. Csavar egyet az alapjátékon, érdekes vele játszani. Ezt is, mint a sima Azult, többféle korosztállyal teszteltük a családban és ennek is sikere volt. Egy kis tipp, akinek megvan ez is + az Azul első része is: szép az insert mindkettőben, de mi pl. megcseréltük a két doboz tartalmát és így fért el tökéletesen minden alkatrész a két játékban. Ezzel a két Azul társassal kimerítettem az Azul iránti érdeklődést, bőven elég, a Sintra üvegcsodái biztosan kimarad a gyűjteményből.

 • Alleira

  2020-10-11 09:53:43

  Nagyon szèp játék, de a bemutató videó alapjàn nem érzem azt, hogy annyival másabb lenne, mint a Sintra meg a sima Azul. Rengeteg tàrsasjátékos gyűjteményben látom mindhátom Azult, de mindig elgondolkodtat, hogy vajon ezeket tényleg megéri-e háromszor 10ezer forintért beszerezni, adnak e annyiban mást egymáshoz képest, vagy ez egyszerű "legyen teljes a gyűjtemény" indíttatásból jön. Tesóméknak megvan a Sintra, így letettem a másik kettő beszerzéséről, de egy esélyt biztosan kapni fog a Királyi pavilon is.

 • vinczedani22

  2020-09-28 11:54:07

  Még régebben a játszóház project keretein belül volt szerencsém kipróbálni az első azul kiadást, és nemrég egy baráti összejövetelen pedig ezt a változatot.
  Nem tudnám megmondani, hogy pontosan miért, de jobban tetszett a királyi pavilon, mint az eredeti. Nagyon szép a játék maga, tök jó volt a joker tile rendszer, a bekeríthető ablakok, szobrok, oszlopok. És tényleg jó minőségű minden komponens.
  Itthon nincs egy azul sem, de a királyi pavilon a wishlisten van, ha rámszakad a lottóötös, akkor mindenképpen ezt a verziót szerezném be magunknak! :)

 • Floranna

  2020-09-03 21:54:59

  Nekünk tipikusan az a játék, amit szombat délelőtt a kakaó mellett, háttérben egy régi sitcom sorozattal beszippant. Teljesen levisz alfába, és kikapcsol az agy. :)

  Gyönyörű kivitelezése van, a kis rombuszok minősége nagyon jó. Az inzert is tökéletesen segít abban, hogy a kipakolás és elpakolás se okozzon fejtörést.

  Próbáltuk 4-en és 2-en is. Nekem 4 fővel kicsit lassú, és sokat vártunk a többiekre. Sokszor hallom, hogy mennyire jó többen, és inkább az első Azul a jobb játék, ha 2 fővel szeretné valaki kipróbálni. Nekünk ez inkább randijáték lett.

  Nagy kedvenc, bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a szép játékot, és szeretne a szombati kakaója mellett a párjával egy kicsit kikapcsolni. :)

 • Robby

  2020-08-17 19:27:06

  Szerintem az eddig megjelentek közül ez a legjobb. Ha valakinek nincs egyetlen Azul sem és szeretne egyet, akkor ezt vegye. Nagyon hasonló az eddig megjelent összes rész, ez mégis egy kicsit több, letisztultabb, egyszerű és mégis eléggé mély és gondolkodós. Nagyon meg kell gondolnunk, hogy mire megyünk, mit építünk és a többiekét elnézve egy kicsit odaszúrhatunk nekik, hogy megnehezítsük a dolgukat. A dzsóker csempe, és a pontozólapról való választás elég változatosságot ad a játékhoz és segíti a taktikánkat is. Mivel előttem már sok jót leírtak a játékról, ezért én inkább a hiányosságokra térnék ki. Négy játékos esetén elég sokszor elfogy a csempe a végére. Lehetett volna mindegyik csempéből legalább hárommal több a dobozban. A pontozótáblán nem fér el egymás mellett kettőnél több játékos korongja (csak pár mezőn pl.: 20, 40..) A játékostáblák és pontozótábla készülhettek volna egy kicsit jobb minőségű nem annyira csúszkálós anyagből. Ezen negatívumok ellenére nagyon ajánlom a játékot mindenkinek, mert gyors könnyed, de ugyanakkor az agyunkat is megtornásztatja. Nekem az is nagyon nagy pozitívum, hogy szinte minden szabály ott van előttünk, így a kezdő játékosok is látnak mindent, nem kell a szabálykönyvet nézegetni.

 • csok.a.nna98

  2020-06-10 15:58:39

  Már nagyon régóta szerettem volna, hogy meglegyen valamelyik Azul játék. Hosszú tanakodás után, végül a Királyi Pavilonra esett a választásom, mert a három játék közül a videók és a szabályleírások alapján nekem ez nyerte el a leginkább a tetszésemet, a különleges alakú csempékkel, a virágformákkal, amiket ki kell gyújteni (maga a csempék színei is szerintem csodálatosak, mert gyönyörű összhatást kelt), valamint a jóker színek, és a bónuszcsempék, amik közül lehet választani változatossá tették a játékot nekem, és megcsillant a szemem, hogy nekem ez kell. Most megvettem az Azul: Királyi Pavilon-t. Miután megjött azonnal játszottunk is vele!

  És nem csalódtam! Azt kaptam amire vártam! Egy igazán pörgős, könnyed, mégis annyit kell gondolkozni és előre tervezni, hogy közbe meg nagyon stresszes is tud lenni. "Vajon sikerül befejeznem azt a virágot? Ne már megint el vette előlem azokat a csempéket, amiket kinéztem magamnak! Ha ezt ide teszem, bónusz csempét kapok érte, de viszont ha a másik helyre, akkor meg több pontot fog érni...!" Nagyon élvezetes, hogy gondolkozni kell, hogy mit érdemes gyüjteni, mert nem csak egyféleképpen lehet pontot szerezni, hanem számtalan lehetőség van rá és hirtelen azt se tudja az ember, hogy melyikbe fektessen több energiát. Ugyanis kijöhet a játék végére, hogy amit nyertes taktikának gondoltam az elején, mégse bizonyul annyira megfelelőnek, mert elfogyott az a színű csempe, vagy közben más sokkal kecsegtetőnek néz ki.

  A saját játékot nagyon befolyásolja, hogy a többiek mit csinálnak, éppen ezért nincsen olyan, hogy egy jó taktika és mindig azt alkalmazom, mert tényleg a társak gondolkozása valamint, hogy milyen csempék kerülnek a játéktérre mind-mind befolyásolják a játékot, éppen ezért szerintem bármikor, amikor elő fog kerülni, mindig más kimenetele lesz.

  Annyira lenyűgözött és elbűvölt ez a játék, hogy legszívesebben új meccset játszanék vele, vagy pavilon csempézőnek állnék! :-D De lehet inkább az első variációt választom!

Az Azul: A királyi pavilon társasjáték és kiegészítői (2)

 • Azul: Summer Pavilion – Bonus Cards társasjáték Kiegészítő

  Set up the original game as described, then place the 16 bonus cards face up next to the game board. The 16 bonus cards offer you the opportunity to get additional tiles from the supply during the game. If you have fulfilled the requirements for receiving a bonus card, take the corresponding bonus card. Then choose immediately any tile as your reward from...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves

  Azul: Summer Pavilion – Bonus Cards társasjáték Kiegészítő 5200 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Azul: A színpompás pavilon társasjáték Kiegészítő

  Színpompás pavilon? Varázslatosan hangzik, jöhet! Az Azul Színpompás pavilon kiegészítő új elemekkel dobja fel az eddig két játékbl álló Azul családot. A játék 2 vadonatúj játékos táblát és hozzá illő pontozótáblát dob be a játékosoknak, amiken elkezdődhet a verseny. Emellett egy 4 darabból álló fedőlapkészletet is tartogat a csomag, hogy a Színpompás...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Azul: A színpompás pavilon társasjáték Kiegészítő 5390 Ft-tól! - 40 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 45 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Michael Kiesling
 • Illusztrátor:  Chris Quilliams
 • Kiadók:  Pegasus Spiele, Hobby Japan, Zvezda, Ghenos Games, Lacerta, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Broadway Toys LTD, Galápagos Jogos, Next Move Games, Divercentro
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd

Alternatív nevei


Kiadások

 • English/French edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
 • English/German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
 • English-only edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7.1 cm
 • French-only edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: francia
 • German-only edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: cseh
 • Dutch/French edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7.5 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: japán
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: Korean
 • Nordic edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: dán
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 28 cm x 28 cm x 9 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: orosz
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Portuguese/English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
  • Súly: 1.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Azul: A királyi pavilon társasjátékhoz