7 csoda Párbaj: Panteon
7 csoda Párbaj: Panteon
7 csoda Párbaj: Panteon
7 csoda Párbaj: Panteon
Videó beküldése

7 csoda Párbaj: Panteon társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a 7 Csoda: Párbaj kiegészítője.

A 7 csoda Párbaj: Panteon egy könnyen tanulható kiegészítő a 7 Csoda: Párbaj társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól...

A 7 csoda Párbaj: Panteon egy könnyen tanulható kiegészítő a 7 Csoda: Párbaj társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a kártya húzás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Szerezd meg az Istenek által kínált szívességeket vagy viseld haragjukat!
A 7 Wonders: Duel - Pantheon kiegészítőben számos civilizáció - görög, egyiptomi és közép-keleti - panteonja szerepel minden egyes Istennek más erejével karöltve, amelyek segíthetnek neked és az ellenségedet is akadályozhatják.

Az I. korszak során mitológiai tokeneket kell gyűjtened, melyek segítségével választhatsz mely istenségeknek lesz helye a Panteonban; a II. korszak alatt pedig áldozati tokeneket kell felhalmoznod, melyek a kiválasztott istenségek előtti tisztelgést teszik lehetővé. Ezután, a II. és III. korszakban lesz lehetőséged aktiválni egy Istent vagy Istennőt a Panteonban, ahelyett, hogy elvennél egy kártyát a piramisból. Ahhoz, hogy ezt végre tudd hajtani, teljesítened kell a kiválasztott Isten vagy Istennő áldozati kérését, majd helyezd őt a városod mellé. Emellett, lehetőséged van Főtemplomokat építeni, amelyek összesen 5,12 vagy 21 pontot érnek, attól függően, hogy mennyit építesz belőlük.

A 7 Wonders: Duel - Pantheon kiegészítő két új Csodával is bővült, a Szentéllyel és az Isteni Színházzal.

A doboz tartalma:

  • 1 Panteon-játéktábla
  • 15 Istenségkártya (65*115-as)
  • 1 Kapukártya (65*115-as)
  • 5 Főtemplom kártya (44*68-as)
  • 2 Csodakártya (65*100-as)
  • 10 Mitológiai token
  • 3 Áldozat token
  • 1 Kígyó token
  • 3 Fejlődés token
  • 1 Minerva zálog
  • 1 pontozónotesz
  • 1 játékszabály
  • 1 játékossegédlet

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
19 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 7 290 Ft-tól
  • 19 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Civilizáció, Városépítő, Kiegészítő, Ősi
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Kártya húzás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

7 csoda Párbaj: Panteon társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek



Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (3)

7 csoda Párbaj: Panteon társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

  • 7 Csoda Párbaj: Panteon

    Ismertető2021.03.12. 13:00:00 / Ismertető, Bemutató

    A tavaly végre magyarul is megjelent 7 Csoda Párbaj, (mely méltán szerepel a legjobb kétszemélyes játékok toplistáján) kiegészítője: a Panteon.

Kommentek

Kommentek

  • kardostibor44

    2023-07-13 19:59:41

    Szerintem a 7 csoda Párbajhoz megjelent mindkét kiegészítő jónak mondható, a kettő közül nekem ez tetszik kevésbé.

    Előnyei:
    - Nagyon tetszik, hogy az első korban, amikor valaki istenkártyához jut, akkor nem egyszerűen megkapja, hanem előkészítheti, hogy a második kortól kezdve ki mennyi pénzért tudja megidézni. Így akkor sem jár rosszul, ha nem olyat húz, ami feltétlenül illene a tervébe.
    - A legnagyobb erénye a kiegészítőnek, hogy újabb lehetőségeket biztosít a sorrend megváltoztatására, hiszen amikor istenkártyát aktivál valaki, akkor nem kell lapot elvennie a központi készletből. Ez sokszor sokkal többet segít, mint az istenkártya hatása.

    Ami lehet előny és hátrány is (ízlés kérdése):
    -a céhkártyák a harmadik korban lecserélődnek templomkártyákra. Ezeknek a pontozása jóval egyszerűbb, annak függvényében szerzel egyre többet, minél több lesz nálad a 3-ból. Valamint motivál az első korban megszerezhető tokenek gyűjtésére, hiszen a megfelelő szín ingyenessé tehet egy-egy templomot. Nekem a céhkártyák érdekesebbek, de az is igaz, hogy elképzelhető, hogy alig érnek valamit az adott játékban.

    Hátrányai:
    - Az istenkártyák erőssége teljesen eltérő, de ezt már előttem is kifejtették. Meg van pár, aminél lehettek volna kicsit kreatívabbak a készítők. Persze gondolom tesztelték őket rendesen, csak kicsit kiábrándító, hogy a háború istene annyi segítséget nyújt, mint egy második koros épület.

    Összegezve: nem rossz kiegészítő a Panteon, ha valaki csak azzal szeretne játsznani, nagyon szívesen leülök vele. De ha csak egy kiegészítőt választhatok, akkor az Agora mellett teszem le a voksom, de ha tehetem, akkor hozzácsapom mindkettőt az alapjátékhoz.

    BGG értékelés: 10/7

  • Vivien27

    2023-06-02 13:34:00

    Mi nagyon sokat játszottunk már a 7 csoda bápbajjal. Most nemrégiben beszereztük hozzá a Panteon kiegészítőt és rengeteget rak az alap játékhoz. Az Agorával válik majd tényleg teljesen egésszé ez a csodálatos játék. Ezt a kiegészítőt nagyon szeretem. Mi legtöbbször csak ketten játszunk, a páros játékok, de a többi is ami jól működik ketten nekünk lettek kitalálva.

  • Skatus89

    2023-04-05 21:04:46

    Nekem nagy kedvencem ez a kiegészítő, sokkal jobban tetszik mint az Agora :)

  • maszlagadam27

    2023-04-03 16:27:14

    Abszolút jól működik mindkettővel, pár perccel azért valóban nő a játákidő, de nem lényegesen sokkal. Szerintem az Agora jobb önmagában az alapjátékkal, de ha mindkettő benne van, arra sem mondok soha nemet, szerintem mindenképp tegyél vele egy próbát!

  • laptopzsol

    2023-04-03 15:59:58

    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a két kieg-et a fő játékkal egyszere játszani? Ha igen, mi a tapasztalat, és mennyivel nő a játék ídő?

  • steeeven88

    2023-04-01 21:09:48

    Az az érdekes, hogy ez már legalább a negyedik olyan kérdés a 7 csoda Párbaj játékban, amit több játszma alatt sem sikerült megválaszolnunk. Aztán amikor feltettük a kérdéseket bizonyos fórumon kiderült, hogy egzaktul benne van a szabály könyvben, de valahogy mégis félre értelmeztük. Sokadjára elolvasva, illetve miután megkaptuk másoktól a választ leesett, hogy tényleg leírja a szabály, de elsőre (meg másodikra, meg harmadikra...) átsikkottunk rajta. Nem mondom, hogy nem lehettünk volna körültekintőbbek, de szerintem bőven ad a játékszabály leírás félreértésekre okot... 😊

  • Syranos

    2023-04-01 13:45:44

    Teljesen igazad van! Az alapszabálykönyv írja, hogy a köröd végén fordul fel a kártya ami rejtve volt addig. Így a PANTEON szabálykönyv 8. oldala alapján a jelzőt a kör végén a rejtett lap felfordításakor a még a kört befejező játékos kapja meg azonnal.

    Az zavart meg minket, hogy mi a kör elején fordítottuk fel a rejtett lapokat. Pedig nem úgy kell.

    Köszi, hogy felfedted ezt a dolgot, mert így mi is rosszul játszottuk :)

  • steeeven88

    2023-04-01 10:51:40

    Ez azt jelentené, hogy ha felfordul egy kártya, amin mitológia jelző szerepel az azonnal azé a játékosé aki következik, függetlenül attól hogy van még 3 másik választható kártya? Laikusan azt gondolnám, hogy akkor az enyém a mitológiajelző, ha az alatta levő kártyát játszom ki. Egyébként most találtam a szabályban egy mondatot ami szinten furcsa nekem:

    "ha a köröd VÉGÉN át kell fordítanod egy vagy több képpel lefelé néző kártyát, amin mitologiajelzo vagy felajánlásjelző található, vedd el azt a jelzőt és tedd magad elé."

    Na ez is elég furcsa, ez alapján azé lenne, aki befejezte a körét és hozzáférhetővé tette azt a lapot, amin a jelzők vannak😊

  • Syranos

    2023-04-01 10:31:00

    Mindkét esetben a felfordulás (jelzők elvétele) már a játékos köre elején történik, tehát a jelzőket megkapja azonnal. A mitológia jelző magadhoz vétele után dönthetsz, hogy mit cselekszel abban a körben. Lehet, hogy nem is biztos, hogy a jelzős kártyával fogsz operálni, hanem másikkal....

  • steeeven88

    2023-04-01 07:31:08

    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Számunkra a szabály nem egyértelmű. Mi történik, amikor az egyik játékos olyan kártyát dob ki az alakzatból, amelyiken mitológiajelző található, a mitológiajelzővel mi történik? Illetve a 2. korban amikor felfordul egy olyan kártya, melyen felajánlásjelző található, akkor a kártyával együtt az is felfordul?

  • steeeven88

    2023-03-26 08:49:07

    A folyamatos szabálykönyv-lapozgatással vitatkoznék. Az a komplexebb játékok sajátossága. Ez gyorsan megtanulható, 2 kör múlva már egy ritkán játszó csapatban sem kerül elő a füzet, mert a kártyákon és jelvényeken található piktogramok segítenek, simán emlékeztet, milyen hatása van az adott lapnak. Vannak játékok ahol valóban kicsit ronthat a játék élményen, hogy állandóan a szabályt kell bújni, de ez messze nem olyan. Szépen, logikusan illeszkednek a kiegészítő elemei az alap játékhoz.

  • wolfi888

    2023-01-01 03:18:59

    Nekünk még csak a 7 Csoda - Párbaj van meg. De se a Pantheon, se az Agora nem hiányozhat az alapjáték mellől, úgyhogy minél de minél hamarabb illene most már beszereznem mindkettőt. Szépen megtervezett társasjaték, gyönyörű illusztráicók, megannyi izgalom. :)

  • kvarclovag

    2022-08-17 15:01:04

    Megadod a BGA profilodat? Ebben a topikban adtuk meg páran, ha van kedved, tedd meg te is. Azért itt jutott eszembe, mert írtad, hogy a BGA-n is sokat játszod a 7WD-t. És van egy másik, a BGG profiloknak is 😃

  • maszlagadam27

    2022-08-17 14:05:23

    Ha már kifejtettem a véleményem az alap 7 csoda párbajról és az Agora kiegészítőről is, akkor azt hiszem úgy fair ha a Panteont is értékelem picit. Többször megjegyeztem már, hogy a két kieg közül az Agora a favorit nálam, de alapvetően elvagyok a Panteonnal is, főleg ha a kettő együtt van játékban! A Panteon maximálisan jól megvalósítással hoz be egy abszolút ókor hangulatú témát, a politeista mitológiák isteneit. Ezen kívül tetszik, hogy a második fordulóra plusz taktikai lehetőségekkel fűszerezi a játékot, ugyanis a kártyák választása helyett, az elérhető istenek közül is válogathatunk. Ennek segítségével a választási sorrendet is jól manipulálhatjuk, ami a komplexitáson túl a döntési helyzetek mélységét is növeli. Az istenek komoly előnyökkel kecsegtetnek, ha sikerül a kedvükben járnunk. Viszont úgy érzem a balansz nem sikerült valami jól. A föníciai istenek például szerintem messze erősebbek, mint mondjuk a mezopotámiaiak (persze taktikája válogatja, melyik jelent nagyobb előnyt számunkra). Az egyiptomi istenségek is baromi erősek, konkrétan ellophatjuk egyikük segítségével az ellenfelünk valamelyik csodáját. A görög és a római mitológia tagjai a középmezőnyben helyezkednek el szerintem. Ezen kívül az első fordulóban nem teheted meg, hogy nem foglalkozol az istenek "felpakolásával" mert az ellenfeled könnyen a kevésbé előnyösebb képességgel bírókat teheti hozzád közelebb (ezek lesznek az olcsóbbak, az ütősebbek pedig jóval drágábban elérhetőek lesznek számodra). A kapu használata általában nem szokott költséghatékony lenni, viszont elég nagy lutri, mert koránt sem biztos, hogy az általad áhított istenséget tudod vele kiválasztani. Mindenképp ad a játékélményhez a Panteon is, de itt jóval több szerencse szagot orrontok, mint az Agora esetében. De próbáljátok ki mindkettőt (és döntsétek el ti magatok, hogy melyik jön be jobban), senkit sem akarok eltántorítani a maximálisan szubjektív véleményemmel!

  • maszlagadam27

    2022-08-16 09:22:14

    A két kiegészítő együttes alkalmazása növel a játék komplexitásán, és még több támadási felületet ad a játékosoknak. A tervezhetőséget picit megvariálja, de több lehetőséget is ad a taktikád módosítására. Én inkább Agora fan vagyok, de nagyon jól működik a kettő együtt szerintem, olyan kombókat tudsz benne összehozni, amik nagyon sokat fognak segíteni neked. Az egyik kiegészítő valamelyik elemével ki tudsz váltani a másik kiegészítő nyújtotta előnyt is, ami jócskán növeli a variációs lehetőségek számát. Én ajánlom, hogy próbáld ki mindkettővel, legalább egyszer, elég jó kis élményt fog nyújtani! ;)

  • batik.balazs

    2022-02-18 15:45:26

    Szerk. : Ide írtam véletlenül az Agoráról egy hosszabb írást. Mivel törölni nem tudtam, a szöveget kiszedtem és a megfelelő topikban tettem.

  • szilianna

    2022-01-10 12:01:25

    Sziasztok! Valaki esetleg nem próbálta még az Agorával együtt? Nagyon kíváncsi lennék, mennyire fér meg a 2 kiegészítő egymás mellett és hogy mennyire változtatja meg a játék stílusát.

  • Gabi91

    2021-12-19 23:52:33

    Az alapjáték viszonylagos tervezhetőségét eléggé meg tudja borítani, gonoszkodósabb lesz tőle a játék. Az alkatrészek hozzák a megszokott minőséget. A mitológia szerelmeseinek bőven van alkalmuk legeltetni a szemüket, gyönyörűek, monumentálisak az istenek. 🤩

  • soetigabor

    2021-08-13 21:23:23

    Az alapjátékot nagyon szeretjük, és kíváncsiak voltunk, hogy mit tesz hozzá ez a kiegészítő. Nagyon izgatottak voltunk a játék előtt a kibővített lehetőségek láttán, de a játék közben egyre inkább, míg a végére teljesen feleslegesnek éreztem azt a teret, amit hozzáad az alapjátékhoz. Sokkal kevesebb jelentőséget kaptak így maguk a csodák a parti közben, majdhogynem meg is feledkeztünk róluk, akaratlanul is fricskát adva ezzel a játék címének. Rossznak nem mondanám a kiegészítőt, de kissé rossz szájízzel gondolok arra, hogy a játékélményhez képest sok pénzbe került az, hogy számunkra nem adott hozzá a játékhoz különösebben többet.

  • ghtyshd

    2021-01-28 20:53:49

    Az alapjátékkal picit hadilábon állok, mivel túl sokszor vesztek, de ennek ellenére beruháztam a kiegészítőre, hisz túlontúl sok jó van róla írva.

    Azzal nem vitatkozhatok, hogy az alapjáték jó. Egyesek szerint nagyon jó, de én simán jó-ra értékelem, mert nem tud ráállni az agyam, pedig nem tartom alapból hülyének magam.

    Viszont! Ez a kiegészítő engem levett a lábamról és több kedvet adott a játékhoz.

    Első sorban mindenképp dicséretet érdemel a grafika és játéktábla kivitelezés, mivel gyönyörűen van megoldva minden. Én az istenkártyáknál konkrétan csak csorgattam a nyálam első körben.

    Másfelől újra bejön az, ami valószínűleg mindenkit jellemzett az alapjáték első pár partijában: folyamatos szabálykönyv forgatás. Konkrétan megint új jelek, új lapok vannak, így kell tudni a jelentésüket.

    Ami viszont baromi jó, hogy van egy újabb ráhatásunk a játékra, és emiatt még egyfajta taktikában lehet gondolkodni. Az istenek és erejük egyébként nagyon menőn van kitalálva, igazából engem le is nyűgözött egyből minden.

    Határozottan ajánlom ezt a kiegészítőt, mert végre valahára nem szánalmas vesztéseim vannak, hanem pár ponton múlóak.

  • kreka28

    2021-01-21 14:24:32

    Köszönöm szépen a válaszod!

  • edboyww

    2021-01-21 14:23:26

    A leaders printandplay szóló kieg nem nagy valami, de amúgy sem szeretem a szóló módokat.
    Vannak még p.a.p. csodakártyáim, de nem kevertem be őket, szerintem nincs rá szükség.
    Az Agorát nem próbáltam.

  • kreka28

    2021-01-21 14:04:19

    Szia!

    Esetleg a többi kiegészítőt is próbáltad már? Ha igen, akkor melyiket tartod a legjobbnak és miért?

    Köszönöm, ha válaszolsz

  • edboyww

    2021-01-21 13:50:30

    Ez szenzációs. Hihetetlen taktikai mélységgel kifarmoltam az összes istent, és nagyon taktikus voltam, és egy ponttal megvertem a barátnőmet. A dolog szépséghibája az volt, hogy ő viszont az utolsó piros kártyával beletaposta a földbe a birodalmamat harci elefántilag. Oda kell figyelni. :) 🐘

    Ez szenzációs.

  • tarnai_roland

    2019-11-02 23:56:31

    Már az alapjáték is kitűnő, de ezzel a kiegészítővel kihagyhatatlan!! A kétszemélyes játékok királya lett!

  • Hyuse

    2019-05-10 19:26:12

    100%-ban kötelező kiegészítője a játéknak.

  • tengeritehen

    2019-04-01 14:57:56

    A 7 csoda párbaj bámulatosan jó 2 fős játék. Ehhez csináltak egy olyan jó kiegészítőt amitől szinte tökéletes lett a játék.

    Nyelvfüggetlen emiatt az angol nyelv nem lehet probléma. Az istenek pedig nagyon szinesítik a játékmenetet.

  • benyod

    2019-03-21 09:24:01

    Az a alapjáték önmagában is hibátlan játék ... gondoltam ezt míg be nem szereztem a Pantheon kiegészítőt. Azóta nem játszuk nélküle, az istenek választása még több stratégiai lehetőséget nyújt.

A 7 Csoda: Párbaj társasjáték és kiegészítői (8)

  • 7 Wonders: Duel – The Messe Essen társasjáték Kiegészítő

    The Messe Essen Convention Center is a Wonder for the 7 Wonders: Duel game. The completed Messe is worth 2 points at the end of the game. It also allows the player, in the moment when it's built, to take one card from the topmost row of the drafting structure (the line lying directly on the table), even if the card is still covered, and build it in their...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    7 Wonders: Duel – The Messe Essen társasjáték Kiegészítő 1000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

  • 7 Wonders: Duel – Statue of Liberty társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • 7 csoda Párbaj: Panteon társasjáték Kiegészítő

    Szerezd meg az Istenek által kínált szívességeket vagy viseld haragjukat! A 7 Wonders: Duel - Pantheon kiegészítőben számos civilizáció - görög, egyiptomi és közép-keleti - panteonja szerepel minden egyes Istennek más erejével karöltve, amelyek segíthetnek neked és az ellenségedet is akadályozhatják. Az I. korszak során mitológiai tokeneket kell...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott játékosszám: 2
    • Max. ajánlott játékosszám: 2
    • Min. ajánlott játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    7 csoda Párbaj: Panteon társasjáték Kiegészítő 7290 Ft-tól! - 19 üzlet árulja ezt a játékot!

  • 7 Wonders Duel: Stonehenge társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • 7 Wonders Duel: Sagrada Familia társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • 7 Wonders Duel: Leaders (Fan Expansion to 7 Wonders Duel) társasjáték Kiegészítő

    In 7 Wonders Duel: Leaders all of your favorite historical Leaders from the Leaders expansion return for you to incorporate into your games of 7 Wonders Duel! This fan expansion adds a step at the beginning of the game for players to draft their leaders (similar in style to the drafting of Wonders) and additional steps at the beginning of each age to...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • 7 Csoda: Párbaj – Agora társasjáték Kiegészítő

    A 7 Wonders Duel: Agora egy új táblával bővíti az alapjátékot - a Szenátussal -, amely hat külön kamarát foglal magában, amelyek különböző előnyöket biztosítanak a játékosok számára, ha sikerül a területet birtokba venniük. A játékosok szenátorkártyákkal szerezhetnek meg egy-egy szenátusi kamarát. Ha valamelyik játékos sikeresen átveszi az irányítást a...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    7 Csoda: Párbaj – Agora társasjáték Kiegészítő 6780 Ft-tól! - 33 üzlet árulja ezt a játékot!

  • 7 Wonders Duel: Solo társasjáték Kiegészítő

    Home alone? No opponents available to play 7 Wonder Duel with you? Or maybe your partner / companion beats you every time? With our editor, Repos Production, Antoine and I have created this mini expansion of 7 Wonders Duel, which allows you to play the game SOLO, facing one of the 5 charismatic leaders. How does it work? Gameplay is simple: Choose or...

    • Játékidő: 15 perc
    • Min. játékidő: 15 perc
    • Max. játékidő: 15 perc
    • Max. játékosszám: 1
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    7 Wonders Duel: Solo társasjáték Kiegészítő 1800 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 perc
  • Játékosok:  2
  • Ajánlott életkor:  10+
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Bruno Cathala, Antoine Bauza
  • Illusztrátor:  Bruno Cathala, Antonio Dessi, Antoine Bauza, Miguel Coimbra
  • Kiadók:  Hobby Japan, Repos Production, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Lifestyle Boardgames Ltd, Galápagos Jogos, Asterion Press, ADC Blackfire Entertainment, Sombreros Production, Ігромаг
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 10.5 cm x 21 cm x 5.8 cm
  • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 10.2 cm x 20.5 cm x 5 cm
  • English edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 10.2 cm x 20.5 cm x 5 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • English/Japanese edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 10.2 cm x 20.5 cm x 5 cm
  • French edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: francia
  • German edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: német
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: olasz
  • Nordic edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: dán
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 10.2 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: portugál
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 10.1 cm x 20.5 cm x 5 cm
  • Nordic edition R4
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: dán
  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: cseh
  • Polish edition 2018
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 10.2 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • English-only edition 2019
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 10.2 cm x 20.6 cm x 5.1 cm
  • Nordic edition 2019
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: dán
    • Méretek: 10.2 cm x 20.5 cm x 5.8 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: kínai
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: magyar
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: Korean
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: portugál
  • English-only edition 2021
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 10.2 cm x 20.5 cm x 5 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Japanese/Ukrainian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: japán
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 10 cm x 20 cm x 5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) 7 csoda Párbaj: Panteon társasjátékhoz