Kép forrása: pcguru.hu

Társasjáték-mustra 2021 (2. rész): Piatnik, ComPaYa, Keller & Mayer, Vagabund [Társalgó]

Egy helyszín, négy kiadó: elindult a nagy őszi-társasjáték mustra, melynek során a hazai játékgyárak megmutatják, milyen újdonságokkal készülnek a szezonra, és mik érkeznek a közeljövőben!

Szeptember első hete az év egyik legzsúfoltabb időszaka: indul az iskola, közeledik az egyetem, az időjárás hidegebbe fordul át, a társasok pedig elkezdenek özönleni, hiszen ekkor szinte óraműszerű pontossággal kezdenek érkezni a régóta várt megjelenések, és megtörténnek azok a bejelentések, melyeket sokan tűkön ülve várunk. Ennek szenteli szokásos éves játékbemutatóját az összes nagyobb hazai kiadó is, idén pedig a Piatnik, a ComPaYa, a Keller & Mayer és a Vagabund kínálatát egyszerre tekintettük meg. Egy ilyen illusztris társaság pedig értelemszerűen roskadásig tudta tölteni a kiállítóteret, szó szerint minden létező korosztálynak és célcsoportnak hozva valamit.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Társasjáték-mustra 2021 (2. rész): Piatnik, ComPaYa, Keller & Mayer, Vagabund

Egy helyszín, négy kiadó: elindult a nagy őszi-társasjáték mustra, melynek során a hazai játékgyárak megmutatják, milyen újdonságokkal készülnek a szezonra, és mik érkeznek a közeljövőben! Szeptember első hete az év egyik legzsúfoltabb időszaka: indul az iskola, közeledik az egyetem, az időjárás hidegebbe fordul át, a társasok pedig elkezdenek özönleni, hiszen ekkor szinte óraműszerű pontossággal kezdenek érkezni a régóta várt megjelenések, és megtörténnek azok a bejelentések, melyeket sokan tűkön ülve várunk.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

08Okt

Társasjáték-mustra 2021 (1. rész): Reflexshop [Társalgó]

Megjelenés | 2021.10.08. 13:00:00

A Reflexshop is megtartotta a szokásos éves játékbemutatóját, kiterítve lapjait a 2021-es évre vonatkozóan – a bőség zavaránál pedig csak a síró pénztárcák könnyfolyama nevezhető gazdagabbnak!

28Okt

Tavernák Tiefenthalban – Sörre bor? [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.10.28. 08:45:00

A vásár után most a pihenésé a főszerep – vagy legalábbis lenne, csakhogy a Tavernák Tiefenthalban kemény munka vár egy fogadó tulajdonosaként, a feladat pedig annak felvirágoztatása, estéről estére!


Kommentek

 • godzsakattila

  2021-10-11 18:22:23

  Igen, pont egy másik topicba téma is volt, hogy mindenhol szembe jön most a The Crew.

 • armin.d.ivan

  2021-10-11 18:14:31

  Már nem az első, ahol a The Crewt látom. Egyszerűbb társasnak most már illik majd beszerezni.

 • godzsakattila

  2021-10-11 13:15:31

  A Reflexshoppos összeállításhoz hasonlóan itt is vannak finomságok és a választék itt is széles. Szerencsére azért erős a kiadás, még ha mi a "beavatottabbak" úgy is látjuk, hogy sokminden nem jut el hozzánk magyarul, azért sok más meg igen.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz
 • Tavernák Tiefenthalban
 • Port Royal: Big Box
 • Savannah Park
 • A Nagyi régi kredence
 • Gang of Monsters - Szörnyek bandája