Unmatched: Houdini vs. a dzsinn
Unmatched: Houdini vs. a dzsinn
Videó beküldése

Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték

társasjáték, 2023
Értékelem!

Az Unmatched: Houdini vs. a dzsinn egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a pakli tervezés és a pontról pontra...

Az Unmatched: Houdini vs. a dzsinn egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a pakli tervezés és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Vajon a megtévesztés mestere vagy a kívánságok furfangos bajnoka kerül ki ezúttal győztesen?
Most hogy kiszabadultak a fogságból itt az ideje egymással is rendezni nézeteltéréseiket. Ki-ki a saját eszközével. A hatalmas dzsinnek a lámpásba zárva bőven volt ideje csiszolgatni készségeit. Houdini pedig a megtévesztés mestere, de ha bajban lenne segítségére siet asszisztense, Bess.

Ebben az akciódús taktikai játékban minden játékos egy ismert, legendás harcos bőrébe bújhat, hogy hírnévre és dicsőségre tegyen szert, miközben összemérik egymással erőiket. A játék menete és szabályai roppant egyszerűek, mindenki a körében 2 darab akciót hajthat végre, és összesen 3 fajta akció létezik a küzdőtéren: tervezés, mozgás, támadás.

A tervezés a legegyszerűbb fajta akció, ezt a kártyákon egy villám ikon jelzi, a játékos kijátssza az adott lapot, aminek rögtön létrejön a képessége, ezt nem is kell tovább ragozni.

A mozgás során a játékosnak húznia kell egy kártyát a paklijából, ez kötelező, ugyanis ha valakinek elfogytak a lapjai, és nem tud húzni, a körei meg vannak számlálva! Nem csak azért, mert elfogynak az akció lehetőségei, hanem mert minden alkalommal a karakterei sebesülést szenvednek el ilyenkor. A húzás után pedig minden karaktert mozgathat a játékos a pályán annyi mezővel, amennyi a hősének, a fő karakterének a mozgási értéke, de lehetőség van kártya kézből eldobására, hogy ezzel további mezőket lehessen lépni. A mozgásra még további 2 kitétel vonatkozik: ellenséges karakteren nem lehet átmozogni, illetve másik karakter által elfoglalt mezőn akkor sem lehet megállni, ha az saját karakter.

Végül a támadás, ehhez 3 ikon is tartozik. A csillag a támadás ikonja, a pajzs a védekezésé, de van egy félcsillag-félpajzs ikon is, ami egyaránt szolgálhat támadó vagy védő kártyaként is. A támadás során a két fél kiválaszt 1-1 kártyát a kezéből, képpel lefelé kijátssza azt, majd egyszerre felfedik a lapjaikat. Ekkor ki kell értékelni, hogy melyik kártyának volt nagyobb értéke, illetve, hogy melyik kártya képessége mikor aktiválódik - csata előtt, csata közben vagy csata után. Ez talán bonyolultnak tűnhet, és valóban, ez az Unmatched "legösszetettebb" része, de ez sem fog gondot okozni, főleg olyan gyerkőcöknek, akik videójátékokon edződtek. Tehát ezeket a tulajdonságokat figyelembe vetve állapítjuk meg, hogy az adott támadás akciót a támadó vagy a védő fél nyerte-e meg?

Fontos azonban észben tartani, hogy hőseink és az őket segítő társak bizonyos értelemben korlátolva vannak, nem tudja bármelyik karakter bármelyik kártyát kijátszani, kivéve, ha ez a kártyán fel van tüntetve!

Az Unmatched lényege tehát, hogy igyekezzünk az ellenfelünk, vagy csapatjáték (2x2 fős csapatok egymás ellen) esetén az ellenfeleink hőseit kiütni, mielőtt ők teszik ezt meg velünk. Maga a játékmenet nem bonyolult, viszont rengeteg taktikai készséget kíván a játék. Ugyanis az egyes hősök mind-mind más képességekkel, valamint hátrányokkal indulnak, így mindegyikük más taktikát, játékstílust igényel.

Azok számára, akik szeretik a taktikus játékokat, az igényes minifigurákat, az arénaharcokat, esetleg a MOBA videójátékos műfajt, az Unmatched sorozat kiváló választás lehet. A sorozat bármely tagja önállóan is játszható, így nincs igazán kiegészítő vagy alapjáték, de az igazi élményt a különböző fejezetek kombinálhatósága adja, mert bármelyik pályán bármelyik hőst egymásnak lehet ereszteni, hogy mindegyikük megtapasztalja...

A csatatéren senki sem egyenlő!

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 8 050 Ft-tól
 • -13%-1 200 Ft

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Harc, Mitológia, Könyv alapú
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Kampány/Harci kártya vezérelt, Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Card Play Conflict Resolution, Line of Sight

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték vásárlása, árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték videók (4)

Kommentek

Kommentek

 • lrekasi

  2023-03-13 13:42:38

  Néhány játékon túl... hát hogy is mondjam... Houdini rettenetesen szerencsefüggő. Ha nem jön a kombó, előbb elfogy a kártyája, mint a szerintem pakliégetősebb Dzsininek. Ráadásul H közelharci, így muszáj neki agresszívebbnek lennie, annak ellenére, hogy turbózott mozgásnál bárhova teleportálhat. Egyszer-kétszer trükkös kártyával beszorították Bessel Dzsinit egy sarkoba, de még így is jobban állta Dzsini a sarat. Persze lehet, ha egyszer rájövünk hogyan kell vele játszani, akkor talán fogunk is vele nyerni, de eddig bármelyikünk vette kezébe H-t, alulmaradt - pedig volt, hogy 2x turbózott támadást is be tudott vinni. Ám ez is kevés. Dzsini jó, a mellékelt pályán nem lehet előle elbújni. Türelmesen kell vele játszani, okosan időzítve a lapokat. A Három kívánsággal meg simán ledobatja H pakliját.

 • lrekasi

  2023-03-10 00:06:46

  Hasonlóra számítok, mint pl. a Dice Throne Adventures esetében, de majd meglátjuk. Mindenesetre kíváncsivá tett az ötlet, mert néha fél órára volna kedvem szólózni, de pl. egy Pandemic-et (ami egyébként az egyik kedvenc játékom), már nem pakolnék elő.

 • banczadavid

  2023-03-09 18:05:30

  Igen, már valaki jelezte is valamelyik topikban. Érdekes őtlet. Várós nagyon. Azért számítok még standard kiegekre is mint amit Irekasi is írt.

  Igen a retro filmes tematika elég vonzó lesz. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy holdják meg a koop részét, na meg a kompatibilitást az eddigi karakterekkel. ☺️

 • attilavarga195

  2023-03-09 11:12:24

  Most készül egy kooperatív szett, amit 23-án jelentenek be, Hogy hozzánk mikor érkezik meg azt nem tudni, de izgalmasnak tűnik, érdemes utána nézni egy kicsit. A tematika is egy remek felvetés és hozza a régi sci-fi hangulatot.

 • lrekasi

  2023-03-07 16:15:05

  Rosie the Riveter, William Shakespeare

  itt és itt

  A Houdini és Dzsini szerzőivel készült videókat érdekes volt megnézni. Meséltek róla, hogy készült a karakter, hányszor futottak újra köröket a Restoration Games-szel, playtest-eltek, hogyan változtak a kártyák.

 • banczadavid

  2023-03-07 16:09:53

  Gondolom még nem lehet tudni, hogy kik lesznek a hősök. 😟

 • lrekasi

  2023-03-07 16:04:36

  Elvileg jön még egy rajongói páros, hasonlóan ehhez a dobozhoz.

 • banczadavid

  2023-03-07 12:07:05

  A két különböző térkép nekünk is hiányzik. Na meg hozhattak volna valami új pálya mechanikát is, vagy az előzőeket vegyíteni is lehetett volna. Remélem fognak még egyedi nem marveles karaktereket is behozni a jövőben, esetleg egy vol 3-at, vagy valami tematizáltabbat mint az árny és köd.

 • attilavarga195

  2023-03-07 09:27:00

  Pár alkalmat magunkmögött hagyva, azt érezzük, hogy ez egy remek szett. Bárkinek tudnám ajánlani egy következő lépcsőként valamelyik doboz után inkább mert itt már jobban kell figyelni a karakterek képességeit és könnyebben megy, ha megvannak az alapvető funkciók működései az ember fejében. Mindkét hős erős, de mi a Dzsinnt azért erősebbnek ítéltük meg. Ez persze sokszor egyéni tapasztalat, számít az is kivel játszik az ember és, hogy az mennyire ismeri a játékot továbbá, hogy fortuna mellé állt-e amikor húzta a kártyákat.
  A táblát is említve, ez az árny és köd tábla 2 fős változata szerintünk. Titkos átjáró és jó kis hangulat, a túl oldalán a már megszokott módon ugyanaz a térkép csak az egyik telibe színezett a másik pedig csak körvonalaiban. Itt lenne az a rész talán ahol megemlíteném, hogy nekünk hiányzik, hogy 2 különböző térkép legyen és személyszerint az sem zavarna, ha a mezők telibe lennének szinezve, de persze lehet, hogy ez csak szőrszálhasogatás.
  Mindent összevetve egy remek kis szett érkezett és bizonyosan beleillik a nagy képbe, jól játszható karakterekkel és már most gondolkodunk, hogy legközelebb kivel eresszük össze őket.

 • attilavarga195

  2023-03-02 21:16:36

  Egyet kell, hogy értsek. A külső megjelenés terén ez a játék nekem az egyik legszebb eddig az itthon is megjelent szettek között. Mindamellett pedig két elég erős és trükkös karakterrel bővült a választható karakterek palettája. Érdekes újítás számomra Houdini karakterének a egyedi képessége is és, hogy ezeket miként tudjuk mégjobban kihasználni a turobó képességekkel. Alig várom, hogy jobban kiismerjük még jobban!

 • banczadavid

  2023-03-02 20:25:34

  Megérkezett, kibontottam. 😍 Szerintem a Piroskás mellett az eddigi legszebb grafikával rendelkező rész. Nagyon egyedi karakterek, elég brutál képességekkel. A pálya ismert elemekkel rendelkezik, de itt a titkos átjáróknak van olyan elhelyezése, ami nehezebbé teszi az olyan jellegű foglalást, hogy ne tudj közvetlenül az ellen mellé kerülni. A Dzsinn az első magyarul is megjelent távolsági, aki nem rendelkezik segéddel, de úgy látom, elég szépen égetheti a saját lapjait. Houdini, hát ez aztán képesség. Turbózás utáni hatások és felbukkanhat ahol csak akar. Remélem mihamarabb kipróbálásra kerül a sor.

 • banczadavid

  2023-02-16 17:20:36

  Köszönöm szépen az információt. ☺️

 • Treffhetes

  2023-02-16 16:49:40

  Külön bejelentés nélkül, de a Reflex beérkezésekhez február / március 9. dátummal (attól függ, hol nézed) bekerült 😉

 • banczadavid

  2023-01-23 21:01:42

  Tud valaki infót a magyar megjelenésről? ☺️

 • lrekasi

  2022-11-30 22:31:31

  Egy kis ízelítő a kártyákból, igaz angolul: Houdini, és a Dzsinn

  Release date frissítést nem láttam, legutóbbi Európába jövő év elejére tette.

 • lrekasi

  2022-10-02 21:38:51

  A Restoration Games honlapján novemberi elérhetőséggel lehet előrendelni. Beküldtem egy videót, amiben a kártyákat angolul végigmutatja a vlogger. Mivel ezt a párost nem köti licensz, mivel egy versenykiírás győztesei, remélem, lesz magyar megjelenése. Sajnos erre nem találtam semmilyen utalást a médiában. Ha nem lesz, muszáj leszek angolul megrendelni, ha elérhető lesz.

  (Update: a videó valamiért nem lett elfogadva. Angol nyelvű, és zeroskatr12 csatornáján tudjátok megtekinteni a youtube-on. Ne riasszon el az első pár perc, hogy egy izompólóben feszítő fickó örömködik, tekerj bele, a kártyák a lényegesek 🙂 )

Az Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték és kiegészítői (20)

 • Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték

  Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a csatatéren senki sem egyenlő! Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték 9500 Ft-tól! - 4 felhasználó és 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

  Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a csatatéren senki sem egyenlő! Robin Hood és Bigfoot berágtak, amiért őket az Első felvonásból kihagyták, ezért mindketten be akarnak törni az Unmatched arénáiba. Azonban előtte még kettejüknek is van egy kis nézet eltérése, a vadonnak ugyanis csak egyetlen csúcsragadozója lehet. Melyik fog...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték 8070 Ft-tól! - 23 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték

  "Okos kislány..." Sok veszélyes ragadozóra vadászott már, de egy raptorfalka ellen vajon Robert Muldoon a vadász vagy az üldözött? A raptorok a gyorsaságukat és mozgékonyságukat használják ki, hogy körülvegyék zsákmányukat, és ha falkában vadásznak, még erősebbek lesznek. Az vadőr és biztonsági csapata viszont csapdákat állít, hogy lelassítsa ellenfelét...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték 12990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték

  "A dinoszaurusz megeszi az embert... az asszony örökli a földet." A világ valaha ismert legnagyobb ragadozója csap össze a bámulatos kitartásáról híres Dr. Ellie Sattler-rel. Kinek lehet a leghalványabb fogalma mi sül ki ebből? A hatalmas T-Rex félelmetes támadásokat indít és megállíthatatlannak tűnik, miközben Dr. Sattler teljes mértékben kihasználja...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték 12990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Árny & Köd társasjáték

  Lépj be az arénába, és ereszd egymásnak a viktoriánus regények legendás szereplőit! A kopogós macskakövekre lomhán gomolygó, sűrű köd telepszik, miközben a gázlámpák fénye meg-megremeg, ahogy az árnyak egyre elmélyülnek. A viktoriánus Anglia utcáin végig fut a rettegés és borzongás. A dokkoknál éppen egy hajóról rakodnak ki, és a munkások értetlenül...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Árny & Köd társasjáték 8000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 26 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Battle of Legends társasjáték

  GAME SYSTEM This entry is to allow for discussion/rating of the game system as a whole. It is not for a specific product or release. Versions will appear on the individual item pages. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték

  In battle, there are no equals. Unmatched: Buffy the Vampire Slayer features four heroes. Buffy will hit you with Mr. Pointy or summon her Slayer's strength for a cartwheel kick. When it's time for backup, she'll take her pick between insightful Giles or reliable Xander. Spike, a relentless hunter, seeks the shadows and calls on Drusilla's Sight to let him...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték 21990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték

  Az arénába újabb harcosok érkeztek! Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték 8000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 21 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Redemption Row társasjáték

  Ezek a Marvel szuperhősök a csatatéren keresik a megváltást! Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc egyedülálló játékélményt nyújt. Ráadásul...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Redemption Row társasjáték 15000 Ft-tól! - 9 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték

  Két bérgyilkos és egy bűnüldöző ügyvéd az utcán méri össze az erejét? Üdvözöljük a Pokolban. Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték 15000 Ft-tól! - 9 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Teen Spirit társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Teen Spirit társasjáték 15990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: For King and Country társasjáték

  Take control of a Marvel superhero to battle any Unmatched character. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Unmatched: For King and Country társasjáték 16000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

  Elég elszánt vagy a következő felvonásra? Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel! A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték 10000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 25 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched Kalandok: Titokzatos történetek társasjáték

  A készlet erejéig most ajándék űrlény és moly minikkel! (mindegyikből 8 db) Merészkedj oda, ahol Unmatched még nem járt... most itt az ideje összefognotok egy közös ellenség ellen! A Titokzatos történetek a XX. század derekának gonosztevőit és városi legendáit hozza el nektek egy nagyszabású küzdelemhez. Válasszatok gonosztevőt! Válasszatok csatlósokat!...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched Kalandok: Titokzatos történetek társasjáték 18700 Ft-tól! - 27 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Brains and Brawn társasjáték

  Három köz kedvelt Marvel-hős lendül be az Unmatched világába! Az Unmatched: Marvel Brains and Brawn, az ötödik és egyben utolsó Unmatched Marvel készlet, amelyben a Marvel legmenőbb hősei szerepelnek: Pókember, Doktor Strange és Amazon. Pókember a csatatéren hintázik, pókösztönét használva, hogy biztonságban lenghessen. Doktor Strange-nek pedig, nos, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Brains and Brawn társasjáték 17674 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Sun's Origin társasjáték

  Unmatched: Sun's Origin spotlights two heroes from the rich history of Japan. Oda Nobunaga was the daimyo of the Oda clan, renowned for unifying feudal Japan. He is a master tactician, making his honor guard even more dangerous (and just so happens to be a powerhouse in Tales To Amaze). Tomoe Gozen was a legendary onna-musha of the Minamoto clan. She...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Sun's Origin társasjáték 8990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Steel and Silver társasjáték

  Three Heroes from the Witcher universe join Unmatched. In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Unmatched: Steel and Silver társasjáték 18222 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Realms Fall társasjáték

  Heroes from the Witcher universe join Unmatched. In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Unmatched: Realms Fall társasjáték 18222 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Slings & Arrows társasjáték

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Slings & Arrows társasjáték 12990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Rob Daviau, Justin D. Jacobson, Noah Cohen, Brian Neff, Adil M. Geresu, Sam Crane
 • Illusztrátor:  Brian Patterson, Peter Diamond
 • Kiadók:  White Goblin Games, IELLO, GaGa Games, Ogry Games, Restoration Games, Reflexshop Kft, Tcg Factory, Geekach Games
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, francia, magyar, lengyel, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.2 cm x 24.1 cm x 6.4 cm
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 15.2 cm x 24.1 cm x 6.4 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 15.2 cm x 24.1 cm x 6.4 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 15.2 cm x 24.1 cm x 6.4 cm
 • IELLO English edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: lengyel
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 15.2 cm x 24.1 cm x 6.4 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: spanyol
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjátékhoz