Twilight Struggle
Twilight Struggle
Twilight Struggle
Twilight Struggle
Videó beküldése

Twilight Struggle társasjáték

társasjáték, 2005
Értékelem!

A Twilight Struggle egy összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 3 óra is lehet. A játék 2006-ban megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb harci játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben megnyerte a Golden Geek Awards díját is Legjobb két személyes játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt...

A Twilight Struggle egy összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 3 óra is lehet. A játék 2006-ban megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb harci játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben megnyerte a Golden Geek Awards díját is Legjobb két személyes játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kampány/harci kártya vezérelt, az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a szimuláció és a kockadobás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Twilight Struggle legendás hírnévvel rendelkezik. Az Ananda Gupta és Jason Matthews által tervezett játék ugyanis már évek óta az első helyen terpeszkedik a társasjátékok nagy listáján, vagyis a Boardgame Geek listán. Ez a megtörhetetlen uralom nem kis érdem, olvass tovább, hogy mitől milyen jó ez a hidegháborús társasjáték!

Melegen ajánlott hidegháború

A játék a világháborúk után beálló hidegháború idején játszódnak, a szemben álló felek pedig természetesen Amerika és a Szovjetunió. Ennek megfelelően a játéktábla lényegében egy világtérkép, amin minden fontos játékinformáció megtalálható. A korszakot három játékfázison keresztül lehet átélni, melyekhez rendre tartozik egy-egy pakli kártya. Ezekből a paklikból kap a két versengő fél kártyákat, amiket a játék során felhasználhat a győzelem elérésének érdekében. A játék mechanizmusa lényegében ennyi, ami pofon egyszerűvé és gyorsan tanulhatóvá teszi a társast.

Az igazi nyomást az jelenti a játékban, hogy minden kártya más képességgel rendelkezik. Egy lap adhat például rengeteg befolyást az országodnak, miközben a képessége éppen az ellenfélnek kedvez. A rengeteg eltérő lap miatt nagyon változatos és nehéz döntéseket kell hozni a játékban, ami rendkívül jól bemutatja a korszakra jellemző feszült légkört. Mivel egy-egy körben általában sok olyan kártyát kapsz kézbe, amit nem is igazán szeretnél kijátszani (mert például az ellenfélnek kedvez), valahogy meg kell szabadulnod ezektől.

Itt jönnek képbe a korszak történelmi eseményei. A játékban megjelenő eseménykártyák mellett (mint amilyen például az Arab-Izraeli konfliktus) lehetőségetek van űrkutatásban versenyezni egymással. Az űrkutatás legnagyobb előnye, hogy kártyát kell kézből eldobni ahhoz, hogy fejlődhessetek e téren, így a fölösleges lapoktól limitált számban ugyan, de meg lehet szabadulni.

Osszátok fel a világot

A játék fő célja, hogy országod minél több támogató szövetségest szerezzen kártyák kijátszásával, felhasználva azok befolyás értékét. Az ellenfelednek azonban számtalan lehetősége van arra is, hogy a téged támogató országokat rávegye, hogy ne támogassanak többé, megszüntetve ezzel a befolyásod, sőt akár maga mellé is állíthatja az addigi szövetségeseidet. Ezek a szövetségesek bizonyos lapok kijátszásakor vagy más eseményeknél győzelmi pontot jelentenek. Ezeket a pontokat azonban nem külön gyűjtitek, ami neked plusz pontot jelent, az az ellenfélnek mínusz ponttal jár. Aki hamarabb szerzi meg a győzelemmhez szükséges 20 pontot, az lesz a játék győztese.

Összegzés, ajánlás

Ha valaki szereti a tematikus és történelmi játékokat, valamint érdekli a hidegháború, akkor ez a társas a tökéletes választás. A játék minden mozzanata teljesen átadja a tematikát és a hidegháborús hangulatot. A játékmechanizmus alapjai egyszerűek, gyorsan tanulhatóak. A komplexitást a kártyák sokfélesége viszi a játékba, illetve az, hogy a játékosoknak ki kell gazdálkodniuk, hogy úgy játsszák ki lapjaikat, hogy az ellenfélnek az a legkevésbé legyen kedvező. A játék néhány apró hibája közül kettőt fontos említeni. Az első, hogy a rengeteg féle kártya miatt, az aki már játszott a társassal hatalmas előnybe kerül az újoncokkal szemben, csupán azért, mert tudja mire lehet számítani a játék során.

A másik eset pedig az, hogy gyakran kerül elő egy meccs alatt a dobókocka. Ezzel egyébként nem is lenne semmi baj, de sok esetben a kockadobások katasztrófával vagy valami óriási előnnyel járnak, attól függően, hogy mit sikerül dobni. A dobásokat nincs lehetőség manipulálni, így pusztán a szerencsére van bízva néha egy-egy nagy dolog kimenetele. Ezeket szem előtt tartva a játékot olyanoknak ajánljuk akik kedvelik ezt a témát és meg tudnak békélni a kockák szeszélyeivel.

Mi van a dobozban?

1 szabálykönyv
1 játéktábla
103 kártya
2 dobókocka
rengeteg token

A magyar nyelvű szabályáttekintőt itt találod meg!

Forrás: Szellemlovas
2 felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 24 000 Ft-tól
 • 9 ajánlat

Kategória: Politika, Háború, Modern hadviselés
Mechanizmus: Kampány/Harci kártya vezérelt, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Szimuláció, Kockadobás, Terület befolyásolás/irányítás, Akció/Esemény, Advantage Token, Események, VIC-15 Circuit Breaker / Sudden Death, VIC-19 Tug of War, Változó setup

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Twilight Struggle társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Twilight StruggleRichard11, Debrecen

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Debrecen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Angol! Kihasználatlanság miatt eladó. Foxpost a vevő terhére, vagy Személyesen Debrecenben.

0 érdeklődő


Twilight Struggle magyar kiadásbmartin, Szeged

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

A 46 db legyártott példány egyike

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (9)

Twilight Struggle társasjáték videók (13)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2006

Kommentek

Kommentek

 • Mardaenas

  2023-06-22 09:58:21

  Ha ismerős lennél a wargame-ek világába, akkor ez nem lenne meglepetés. Jóval kisebb piacra lőnek ezek a kiadók, emiatt olcsóbb komponensekből raknak össze drágább játékot, különben nem lenne kifizetődő a fejlesztési idő, ami esetenként azért sokkal durvább tud lenni, mint egy random családi euróban. Fesztáv gameplay szabálymagyarázattal együtt max egy óra, és elég hozzá 2-3 ember, míg egy standard wargame-nél sokszor a szabálymagyarázat sincs meg egy óra alatt, a játékidő simán felkúszik ennek az 5-6-szorosára, és sokszor nem is elég hozzá 2 ember, kell a minimum 3-5. És ez csak a kitesztelés, amiből esetenként kell 100-200 alkalom, a köztes balanszírozásokról és hibajavításokról nem is beszéltünk még, ahogy a fejlesztési időről sem.

  A Fesztáv tervezése ehhez képest csukott szemmel ment csípőből (mondjuk ez meg is látszik rajta). Sokszor, sok helyen elmondtuk már: a társasjátékoknál nem csak a doboz méretét és a komponenseket fizeted meg, hanem az ötletet és a fejlesztést is mögötte. A Fesztáv és hasonszőrű társai a "könnyű" piacra lőnek: családi játék, cuki téma, szép komponensek. Ezekből esetenként a milliós eladott példányszám is megvan röhögve (ezért is volt botrány belőle, amikor megkapta a Spiel des Jahres-t, és Mr. Stegmaier nem volt hajlandó rátenni a dobozra a plecsnit, mert onnantól kezdve minden eladott példány után tejelnie kellett volna a németeknek - bocs, ha most valakinek elrontottam az élményt, de a "társasjátékok Oscar-díja" valójában a pénzről szól, ezért sem az egyébként jobb Carpe Diem kapta a fődíjat). A GMT viszont csupa olyan játékot ad ki, aminek a piaca talán, ha század vagy inkább ezred akkora, mint a Fesztávnál, és sokkal de sokkal több idő kell egy jó és komplex wargame összerakásához és kiteszteléséhez, mint egy random családi játéknál.

  Szóval lehet szidni a komponenseket, de a fentieket figyelembe véve inkább ne a Fesztávval mérd össze, semmilyen szinten nem egy súlycsoport a kettő.

 • maszlagadam27

  2022-08-22 16:35:47

  Az egyik barátom szerezte be a deluxe verziót, azóta már sikerült is beletenni 4-5 játszmát. Ahhoz képest, hogy csak két fővel játszható nagyon epic game, megkéri a befektetést a játéksoktól (időben és szabálytanulásban egyaránt, az áráról már nem is beszélve). A doboz a szokásos letisztult semmi pucc GMT stílust tükrözi, na de a beltartalom már egészen más szint. A kiadó eddig megjelentetett játékaihoz képest szerintem messze ez a legszebb. A hatalmas játékostábla igazán jól szerkeztett, és nagyon mutatós, segíti a témában való elmélyülést. A kártyák már picit egyszerűbbek, elég minimalisták, de tetszik, hogy mindegyiken az eseményhez passzoló hiteles kép található. A tokenek is pofásak, és nem kevés van belőlük. Szerintem ez az egyik legtematikusabb történelmi társasjáték a piacon. A játék minden eleméből, mechanizmusából annyira csöpög a hidegháborús érzés, hogy az valami eszméletlen. A defcon status fenntartása, az űrverseny, de még a pontozás is teljesen a témához lett igazítva (az ellenfél kárára szerezzük a pontjainkat, amennyit veszít az egyik fél, annyival lép előrébb a másik). Az eseménykártyák korszakolása jól balanszolt, az ember szinte alig várja, hogy érkezzen az új pakli. A terület befolyásolás/birtoklás nagyon fontos eleme a játéknak, hiszen rengeteg pontot, Európa esetében akár győzelmet is jelenthetnek. A kártyahúzás azonban sajnos eléggé lutri, az utolsó két játékalkalmat meg is keserítette számomra, be tud szorulni az ember, ha nem kap megfelelő lapokat. A lapokat egyébként eseményként, vagy akciópontokként is ki tudjuk játszani. Ha az ellenfélhez tartozó kártyát aktiválunk pontként, akkor bizony el kell szenvednünk a rajta szereplő eseményt, ami nem nekünk fog kedvezni. A területek pontozó kártyáival nagyon jól kell okoskodni, de sajnos itt is megeshet, hogy egy olyan területhez kapjuk meg a lapot, amire nem tudunk túl nagy kontrollt gyakorolni. Nagyon mély, nagyon egyedi hangulatú játék, amihez kell pár alkalom, hogy igazán megmutassa magát.

 • Szet

  2022-01-31 14:09:53

  Maga a játék nagyon rendben van, azért is vettem meg, mert tudtam mire számíthatok, jatszottam már vele korábban. De! A komponensek minősége elég gyenge, a kártyákat a legolcsóbb kartonra nyomták, 2-3ba volt hiba is. Ha vakon összehasonlítanám a fesztávval, azt mondanám az a drágább játék. A szabályfüzet is a legolcsóbb 80g-os papír. Egyszerűen nem értem hogy egy ilyen presztízsű játékot miért kell ilyenekkel lehúzni.

 • nagysandor.mc

  2019-07-19 15:23:31

  A Twilight Struggle mint ahogy a doboz borítója is sugallja, a hidegháborúba kalauzol el minket. Minimál grafikájának hála, az ember tényleg úgy érzi mintha a frontvonal mögött ülve rángatná a politikai szálakat. Meglepő volt a hogy a játékhoz van dobókocka, de a játék során mégse éreztem úgy hogy a szerencsének köze lenne az események alakulásához. (Na jó talán amikor nem sikerült politikai puccsut végrehajtani… ) A játék szabálya komplex, nehéz. Játék idő szerintem a dobozra írt többszöröse.

 • benczikakos

  2019-04-18 11:54:06

  Amikor először találkoztam vele, akkor még nem igazán fogott meg sem a doboza, sem a tematikája. Majd a méltán híres BGG lista 1. helyére tört, és nem is tudta senki letaszítani onnan évekig. Szóval, amikor már egy ideje a trónon csücsült, elmerengtem; mi lehet ez a játék, ami ekkora elismerést szerez ennyi lelkes amatőr és szakértő között? Beszereztem egyet, és jónéhány partit lejátszottam - a végére már helyesen, szabályoknak megfelelően is sikerült - és el voltam kápráztatva. Ez tényleg olyan fantasztikus, amilyennek tartják!

  A játékot két játékos játssza. Egyikük az Amerikai Egyesült Államokat, másikuk a Szovjetuniót irányítja. Az nyer, akinek a legtöbb győzelmi pontja van a játék végén, először ér el 20 győzelmi pontot, elkerül egy atomháborút vagy bizonyos kártyákon szereplő célokat teljesít. A játékmenet kártyákon alapszik. Mindkét játékos kártyákat kap a kezébe a játék legelején, és ezeket játszák ki a parti folyamán. A kártyák vagy pontozást indítanak be, vagy semleges események, illetve lehetnek USA vagy USSR specifikus események.

  A játékot egy világtérképen játsszák, ahol a játékosok megpróbálnak minél több országot befolyásuk alá vonni, hogy több győzelmi pont üthesse a markukat, ha pontozásra kerül a sor. A többi kártyát kijátszhatjuk műveleti pontokért, amik a befolyásunkat növelhetik, vagy magáért az eseményért. Ha az esemény jellege semleges, vagy az országodhoz illő, akkor valószínűleg az eseményért játszol ki egy lapot, mert azok többnyire értékesek számodra. Ha viszont az ellenfeled kártyája van nálad, akkor azt a pontokért játszod ki. Viszont itt jön a csavar! Még ha így is teszel, az esemény ettől függetlenül bekövetkezik. Szóval a játék veleje az ilyen kártyák jó időben való kijátszása, hogy a negatív hatásaikat minimalizáld.

  A kártyák 3 részre vannak osztva; korai, középső és késő. Az utóbbiban lévő kártyákat fokozatosan adjuk az előbbiekhez a játék folyamán. Ha nagyjából tisztában vagy a hidegháborúval, akkor fel fogod fedezni, hogy a játékban is, úgy ahogy anno a valóságban, a kezdetekkor Európa a legnagyobb prioritás, de az idő múlásával más területek is a figyelmed középpontjába kerülnek a más jellegű kártyáknak köszönhetően. Sokszor "tűzoltásról" szól a játék, hirtelen jött problémák gyors megoldásáról, annak érdekében, hogy szoros maradjon a verseny, és szemmel kell tartani Európát és a többi értékes területet.

  A csak ketten játszható játékok egyrészt áldás, másrészt átok. Átok, mert ha van időm játszani, akkor általában nagyobb csoporttal játszom, így ez a játék nem opció. Viszont egyre jobban értékelm őket, mert sokkal kiélezetebbek a játékok, és nagyobb a befolyásod a játékra.

A Twilight Struggle társasjáték és kiegészítői (12)

 • Twilight Struggle: "Anni di Piombo" Promo Card társasjáték Kiegészítő

  A promo card published by Asterion for the release of the Italian Edition of Twilight Struggle Card number "111 Optional" US event - Mid War - 1 ops "if there is at least one nation in Western Europe not Controlled by USSR, remove from that nation all USSR Influence but 1 (if there more than one nation not Controlled by USSR, the USA player choose the...

  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5
 • Twilight Struggle: "Referendum NATO" Promo Card társasjáték Kiegészítő

  A promo card published by Devir for the release of the Spanish Edition of Twilight Struggle. Card number "111 Optional". Neutral Event - Late War - 1 ops Requires NATO. Each player rolls a die. The active player adds +1 and the player with more influence in Spain/Portugal also adds +1. In case of a tie, roll again. The winner adds 1 VP and adds 1 influence...

  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5
 • Twilight Struggle: "Pakt Bagdadzki" and "Stan Wojenny" Promo Cards társasjáték Kiegészítő

  Created as part of a contest in the magazine Swiat Gier Planszowych, included in the Polish third edition of Twilight Struggle. Baghdad Pact (Early War) US 1 Op card: Baghdad Pact (Early War) Remove 1 Soviet influence from Iraq and Turkey and add 1 US influence in Pakistan or Iran Martial Law (Late War) USSR 2 Op card: Remove 1 USA influence from Poland....

  • Min. játékosszám: 2
 • Twilight Struggle: Turn Zero társasjáték Kiegészítő

  Twilight Struggle: A Turn Zero egy új mini-bővítés, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy felfedezzék a két szuperhatalom alternatív kezdési helyzetét. Mi lenne, ha Chiang csapata tartózkodna Dél-Kínában? Mi lenne, ha a Churchill Tories 1945-ben újraválasztást nyerne? És mi lenne, ha a nyugati szövetségesek túl messzire haladnának a hídon, és először...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Twilight Struggle: Promo Deck társasjáték Kiegészítő

  These 8 cards were included as promo decks #1 and #2 with the Twilight Struggle digital Kickstarter. It comprises of 4 card sheets with descriptions of the cards on them, an alternate Space Race Track board, a special Zaire counter to be used on the board if the "Mobutu Sese Seko" event card is activated, and 8 cards: Non-Aligned Movement Mobutu Sese Seko...

  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5
 • Twilight Struggle: Regime of the Colonels Promo Card társasjáték Kiegészítő

  A promo card from the International Twilight Struggle Tournament 2016 that was hosted in Thessaloniki (23/24 April 2016). Promotional Card Neutral Event - 2 IP - MID WAR Cancels/prevents NATO for Greece. Adds 2 IP to Greece. For the remainder of the turn, coups and realignment rolls in Greece are not DEFCON restricted for either player. Remove from play if...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Twilight Struggle Turn Zero and Promo Packs társasjáték Kiegészítő

  Note: This entry is compatible with the Deluxe Edition of Twilight Struggle. The card backs have the same art as the GMT Games published Deluxe Edition printings from 2009 onwards. Description from the publisher: For those of you who'd like to expand your Twilight Struggle experience, we present the Twilight Struggle Turn Zero and Promo Packs expansions....

  • Játékidő: 360 perc
  • Max. játékidő: 360 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Twilight Struggle: "Gladio" Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Twilight Struggle: "Финляндизация" Promo Card társasjáték Kiegészítő

  A promo card published by GaGa Games for the release of the Russian Edition of Twilight Struggle. This card is created by the community during the contest organized by GaGa Games in collaboration with Ananda Gupta and Jason Mattews. Card number "111 Promo". USSR event - Mid War - 1 OP. «If Finland is USSR controlled, USSR gains 1 VP. Otherwise USSR...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Twilight Struggle: Blame Canada Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
 • Twilight Struggle: Red Sea, Conflict in the Horn of Africa társasjáték

  The USA and USSR vie for control of the Red Sea during the Cold War. Part of GMT's Lunchtime Series, Twilight Struggle: Red Sea – Conflict in the Horn of Africa is a two-player card driven game that builds on the award winning Twilight Struggle. The year is 1974, and the Soviet Union and the United States have been locked in a life-or-death struggle...

  • Játékidő: 35 perc
  • Min. játékidő: 35 perc
  • Max. játékidő: 35 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Twilight Struggle: Red Sea, Conflict in the Horn of Africa társasjáték 14990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Twilight Struggle: South Asian Monsoon társasjáték

  “I have spoken here today about India's race with Red China. We want India to win that race. We want India to be a free and thriving leader of a free and thriving Asia. But if our interest appears to be purely selfish, anti-Communist and part of the Cold War – if it appears to the Indian people that our motives are purely political – then we shall play...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 75 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 - 3 óra
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Ananda Gupta, Jason Matthews
 • Illusztrátor:  Rodger B. MacGowan, Mark Simonitch, Guillaume Ries, Chechu Nieto, Viktor Csete
 • Kiadók:  GMT Games LLC, Udo Grebe Gamedesign, Devir, MINDOK, Wargames Club Publishing, Bard Centrum Gier, Asterion Press, DiceTree Games, Chrononauts Games, GaGa Games, PixieGames, PHALANX
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English standard edition, first printing
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
 • English standard edition, second printing
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
 • English standard edition, third printing
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • English deluxe edition, first printing
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Twilight Struggle
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: kínai
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Bard Centrum Gier Polish deluxe edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: lengyel
 • Bard Centrum Gier Polish standard edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: lengyel
 • English deluxe edition, second printing
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.6 cm x 31.5 cm x 5.8 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • Italian deluxe edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 58.9 cm x 79.2 cm x 13.5 cm
 • Bard Centrum Gier Polish second edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 31 cm x 23.2 cm x 5.2 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • English deluxe edition, third printing
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: francia
 • German deluxe edition, first printing
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: német
 • Spanish first edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
 • Bard Centrum Gier Polish third edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
 • Spanish second edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 23.5 cm x 31.5 cm x 5.5 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • Bard Centrum Gier Polish fourth edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • English deluxe edition, fourth printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • German deluxe edition, second printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 23.9 cm x 32 cm x 7 cm
 • English deluxe edition, fifth printing
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • English collector's edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 33 cm x 25.4 cm x 10.2 cm
  • Súly: 3.6 kg
 • English deluxe edition, sixth printing
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.1 cm x 30.5 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
 • German deluxe edition, third printing
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 23.9 cm x 32 cm x 7 cm
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: Korean
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 23.1 cm x 30.5 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 23.1 cm x 30.5 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • English deluxe edition, seventh printing
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
 • Phalanx Polish first edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Korean second deluxe edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 31 cm x 23 cm x 5 cm
 • English deluxe edition, eighth printing
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
 • French third edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
 • Phalanx Polish edition, second printing
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 5 cm
 • German fourth edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: német

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Twilight Struggle társasjátékhoz