Kép forrása: telex.hu

Világhódítás karanténból [Telex.hu]

A karantén időszaka elvileg kifejezetten alkalmas, sőt ideális lenne arra, hogy az ember társasjátékozzon.

Elmenni amúgy sem nagyon lehet sehova, zárva vannak a szórakozóhelyek, nincsenek koncertek, fesztiválok sem. Pont optimális helyzet arra, hogy hosszabb, komolyabb játékokkal foglalja el magát, akit érdekel az ilyesmi – például olyanokkal, amikben a világtörténelmet formálhatjuk át.

Végre ráérünk, hogy kicsit bonyolultabb szabályrendszerekkel ismerkedjünk és hosszasan töprengjünk olyasmiken, hogy hova lenne érdemes a csapatainkat csoportosítani, hogy mindig pár lépéssel az ellenfél előtt járjunk. Az egyetlen gond, hogy a karantén miatt találkozni sem lehet nagyon másokkal, így a nagy társasjátékos partiknak pont ugyanúgy szünetelniük kell, mint a fesztiváloknak. Szerencsére akadnak olyan remek játékok, amik lehetőséget adnak az elmélyülésre, történelmi helyzeteket jelenítenek meg, és csak két játékos kell hozzájuk, szóval családon belül is megoldható a játék.

[Cikk folytatása]

Világhódítás karanténból

A karantén időszaka elvileg kifejezetten alkalmas, sőt ideális lenne arra, hogy az ember társasjátékozzon. Elmenni amúgy sem nagyon lehet sehova, zárva vannak a szórakozóhelyek, nincsenek koncertek, fesztiválok sem. Pont optimális helyzet arra, hogy hosszabb, komolyabb játékokkal foglalja el magát, akit érdekel az ilyesmi - például olyanokkal, amikben a világtörténelmet formálhatjuk át.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Márc

Umbra Via a Pandasaurus Gamestől – Virágok tengere [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.03.24. 10:00:00

Dinoszauruszokat és fantasztikumot vártunk a Pandasaurus Gamestől, ehelyett egy különleges külsejű lelki utazást kaptunk. Vajon megbántuk a cserét?

25Márc

Ilyen lesz az ember nélküli világ [Index.hu]

Kedvcsináló | 2021.03.25. 13:00:00

Az Azután egy történetvezérelt kampányjáték. Hogy ez mit jelent pontosan a gyakorlatban, miért jó vagy nem jó, illetve hogy mikor érdemes játszani, azt most szépen sorra vesszük.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Twilight Struggle
  • A Watergate-ügy
  • Imperial Struggle
  • Diplomacy