Ticket to Ride
Ticket to Ride
Ticket to Ride
Ticket to Ride
Videó beküldése

Ticket to Ride társasjáték

társasjáték, 2004
Értékelem!

A Ticket to Ride egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játék 2004-ben megnyerte a Spiel des Jahres díját Az Év Játéka kategóriában, illetve 2010-ben jelölték a Magyar Társasjátékdíj díjára is Az Év Játéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól...

A Ticket to Ride egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játék 2004-ben megnyerte a Spiel des Jahres díját Az Év Játéka kategóriában, illetve 2010-ben jelölték a Magyar Társasjátékdíj díjára is Az Év Játéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, az útépítés és a merj és nyerj mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Van menetjegyed?

Ha nincs, gondoskodj róla, mert felejthetetlen játékban lesz részed. A Ticket to Ride egy igazán pörgős, taktikai játék, pofonegyszerű szabályokkal. Feladatunk, hogy Amerika városait vasúton körbeutazzuk. A rendelkezésre álló vagonokkal minnél több városba kell ellátogatnunk, s ezt minél hosszabb útvonalon tesszük, annál több pontot kapunk érte. De kezdjük az elején.

Vonatozzd körbe Amerikát!

Amerika igen nagy, ezért jól meg kell fontolni, merre is induljunk és merre haladjunk tovább utazásunk során. A játék elején minden játékos 3 útvonalkártyát húz, melyből választania kell merre szeretne menni. Olyan útvonaltervet érdemes választani, amit teljesíteni is tudunk, mert a nem teljesített útvonalakért a játék végén pontlevonás jár. Az utazás megkezdése előtt vagonkártyákat kell gyűjtenünk. Ezek különböző színűek lehetnek. Az útvonalak lefoglalása a nekik megfelelő színű és számú kártyákkal történik. S itt egy kicsit elrugaszkodunk a valóságtól, mert a mozdonyok jokernek számítanak, ezért bármelyik vagont helyettesíthetik, s így nincs is rá szükségünk minden egyes utazásnál.

Van útvonalterved?

Miután a rendelkezésünkre álló vagonok száma véges, ezért érdemes jól végiggondolni, merre és hány városon keresztül kívánunk menni. Az idő is sürget, ugyanis ha sokat gondolkodunk, lehet, hogy játékostársunk megelőz, s egy útvonalon általában csak egy játékos utazhat. A játék végén külön pontokat kap az, aki a leghosszabb úton járta be a kontinenst.

És menetrend..., van? Hát hogyne kérem!

Ha rajtad a sor a következőt teheted:
a, Húzol 2 vagonkártyát -- vagy a lent lévőkből, vagy a pakliból. Azonban, ha a mozdonyt választod, csak 1 lapot vehetsz!
b, Lefoglalsz egy pályaszakaszt -- kijátszod az útvonalnak megfelelő színű és számú vagonkártyát, majd elhelyezed vagonjaidat a térképen.
c, Új útvonalkártyát húzol -- Ha már teljesítettél egy útvonalat, vagy nem tudod esetleg megcsinálni amit választottál, gyorsan húzz másikat, hogy újabb irányt válaszhass.

Mi van a dobozban?

- 1 játéktábla, Észak-Amerika vasúti térképével
- 240 színes műanyag vasúti kocsi (plusz 5x3 tartalékvagon)
- 144 játékkártya (110 vagon, 1 összefoglaló, 30 menetjegy, 1 leghosszabb útvonal)
- 2 reklámkártya
- 5 fakorong a pontok számolásához
- 1 magyarnyelvű játékszabály

Negatívumok:

Méltán népszerű a játék, nem tudunk róla negatívumot mondani!

Pozitívumok:

- Rengeteg kiegészítő kapható hozzá és sok változata is van.
- A színes vagonok hangját már messziről felismerni, így vonzza a játékosokat és kellemes hangulatot ad a játéknak.
- Gyorsan tanulható szabályok, pörgős játékmenet.

Kinek ajánljuk?

A játék eléggé összetett, kell benne gondolkodni, de nem túl bonyolult, ezért családi játéknak és baráti társaságoknak akár első játéknak is kiváló.

A magyar nyelvű szabályokat ide kattintva tekintheted meg!

Forrás: Szellemlovas
10 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 16 990 Ft-tól
 • 10 ajánlat

Kategória: Vonatok
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Kártya húzás, Útépítés, Merj és nyerj, Játék végi bónuszok, Connections, Contracts

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Szabálykönyvek (1)

Ticket to Ride társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • fodihun1

  2023-06-11 17:07:48

  Ez volt az a játék ami bevonzott a modern társasjátékok világába. A család kedvence lett, minden családi összejövetelnél előkerül valamelyik verziója ( mivel azóta csak be lett szerzve pár) . Én is mindenkivel ezt ismertetem meg először mint kapu játék az ismerőseimmel mivel egyszerűbb mint az Európai verzió.

 • peti1212

  2023-04-03 20:15:53

  Ismerősöknél kerül elő a TTR Európa, 4fővel szoktuk játszani, de BGA-n többször. Sokszor bevált stratégia, hogy a nálam lévő jegyeket megcsinálom, de ezzel párhuzamosan a leghosszabb utakat építem meg, útirányokat figyelmen kívül hagyva. Ezzel a stratégiával elég sokszor sikerült nyerni, így egy picit veszít az értékéből nálam ez a játék, szerencsefaktor maximális, de szórakoztató is egyben.

 • anonika987

  2023-04-03 18:55:45

  BGAn játszottam vele eddig csak, de hamar kedvenc játék lett. Egyszerű szabály, mégis gondolkodást kíván, hogy hogyan helyezd le takarékosan, de sok pontot érően a vonatokat úgy, hogy minél több jegyet érvényesíteni tudjál. Simán játszunk vele késő este is online egy nehezebb vagy épp könnyebb nap levezetéseként. Tervben van fizikálisan is megvenni és másokkal is megismertetni.

 • kok_o

  2022-10-02 05:47:06

  Az eredeti TTR-rel talán egyszer játszottam online. Ha jól emlékszem abban nincsenek alagutak és kompok. Előbbi úgy működik, hogyha olyan útvonalat akarsz megépíteni ami alagút, akkor bemutatod, hogy egy három egységből álló pl piros útvonalat epítenél meg. Ezt követően a paklibol fel kell csapni 3 lapot. Ha van benne piros vagy mozdony akkor annyi plusz lapot kell még a kezéből hozzá rakni abból a színből és/vagy mozdonybol amennyi a felfedett 3 lap között volt. Ha nincs 3 lapban azonos szín vagy mozdony akkor nem kell semmi plusz lap, megépült az útszakasz. Ha nem tudsz vagy nem akarsz plusz lapokat hozzátenni, akkor a kijátszott lapjaid megmaradnak, de vége a körödnek.

  A komponál pedig kötelező a térképen jelölt számú mozdonyt felhasználni az útszakasz megépítéséhez.

 • MaRo

  2022-10-01 15:34:04

  Ha jól tudom a Ticket to ride az usa térképes változat. A térképet leszámítva van szignifikáns különbség az Europához képest?

 • kok_o

  2022-10-01 14:29:52

  Talán az első modern társasjáték volt ami a pocra került a TTR Europe, szerintem 100+ alkalommal előkerült már, de a mai napig bármikor szívesen játszunk vele. Bátran merem ajánlai a Svájci és Indiai térképeket tartalmaz kiegészítőt, főként a svájci térkép miatt, mert az 2-3 fővel játszható csak, és zseniális.

 • elistvan

  2022-10-01 13:06:17

  Pár napja került fel a Board Game Arenára. Az Európa változat ott pihen a polcon fizikálisan, de még sosem volt kivel játszanom. Fantasztikus játék. Egyszerű sazbályrendszerű, mégis éredekes, és mindegyik játékosszámmal élvezetes. Nem csodálom hogy ilyen sok díjat megnyert.

 • JNLuca

  2021-11-27 01:17:03

  Nekem ez a játék volt az, ami miatt elkezdtem érdeklődni a társasjátékok iránt, így nem is kérdés, hogy a gyűjteményünk egyik első darabja lett. Azóta sokszor elővettük már, de még mindig nem vált unalmassá. Tetszik a tábla, a vonatok és maga a téma is. Egyébként külön lehet hozzá venni pink szettet, amivel a Mellrákkutató Alapítványt is támogatjuk.
  A pontokat mi csak a legvégén szoktuk lelépni, így játék közben nem kell még külön arra is figyelni, hogy leléptük-e vagy sem, illetve így még izgalmasabb, hogy nem tudjuk az egymás közti különbséget. Mi mindig ráállunk az Európa expressz megépítésére is az extra 10 pontért, így a létező összes útvonalunkat próbáljuk elágazás nélkül összekötni.
  Pici hátránya, hogy nem túl sok az útvonalkártya, a hosszú útvonalak száma iszonyatosan kevés, így mi már ennyi játék után teljesen kiismertük, és az első vonatok lerakása után tudjuk, hogy ki melyiket építi.
  Nagyon sok verzója van egyébként a játéknak, a Skandináv térképes is van már magyarul. Én az USA-ssal játszottam először, ahhoz képest A Európásban nagyon tetszett, hogy vannak alagutak, amiknek a megépítéséhez akár 3-mal több ugyanolyan színű mozdonyra is szükségünk lehet.
  Nyelvfüggetlen játék, volt hogy teljesen nemzetközi társasággal játszottunk és ők is imádták.
  Szóval nekem még mindig nagy kedvencem, néha még online is szoktam vele játszani.

 • robsteady

  2021-04-09 10:57:20

  Nem értem a TTR életérzést. Végtelenül egyszerű játék és drága az őt körülvevő hype ellenére. Vegyetek inkább Át a sivatagon-t, Blue Lagoon-t, Babylonia-t azok sokkal, de sokkal jobb játékok. Nincs szerencsefaktor bennük, színesebbek is.

  Repetítív nekem. Játszottam asszem 5 partit, elég is volt egy életre. Magamtól biztos nem ülök le mellé

 • Marcike

  2020-10-17 20:09:44

  Klasszikus játék, szerintem nagyon sokan ismerik. Vasútvonalakat kell építeni, melyekért különböző pontértékeket kaphatunk. Leginkább négy-öt fővel élvezhető a játék, igaz, ilyenkor jóval hosszabb is, mint kisebb játékosszámnál. Ma már létezik hasonló játék, amik azért jobbak szerintem.

 • sz-tomy

  2019-03-20 10:26:57

  Ajánlom ezt a játékot mindenkinek, azoknak is akik most ismerkednek a társasjátékok világával. A játék 3-5 játékossal a legkiélezetebb. Szívesen elővesszük egy-egy nehezebb nap után kikapcsolódásként.

A Ticket to Ride társasjáték és kiegészítői (179)

 • Ticket to Ride: Mystery Train Expansion társasjáték Kiegészítő

  Mystery Train - A Ticket to Ride Expansion adds some cards to the Ticket deck. Four of these are routes the other additions aren't actual tickets, though. Instead, they are special cards that allow you to get bonus points at the end of the game, with the exception of one card that allows you to, in lieu of a turn, look through the entire deck of tickets...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Ticket to Ride: Európa társasjáték

  Irány Európa! Edinburgh, Konstantinápoly, Berlin, Amszterdam… és persze Budapest. Ezúttal Európa nagyvárosait kell körbevonatoznod a fődíjért. Feladatod most sem lesz egyszerű, sőt! A kontinens nem olyan egységes, mint az Egyesült Államok: alagutakon, csatornákon, kikötőkőn kell keresztülutaznod minél rövidebb idő alatt. Vajon te tudod a legjobban...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride: Európa társasjáték 10000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 47 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ticket to Ride : Marklin Edition társasjáték

  Ticket to Ride: Märklin is the third installment in Days of Wonder's best-selling Ticket to Ride series. The board for Märklin is based on a map of Germany and each individual card in the deck depicts a different Märklin Trains model. A DVD introducing players to the Märklin line of model trains is included [Edit: DVD no longer included in recent runs.]...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Ticket to Ride: USA 1910 társasjáték Kiegészítő

  Ebben a kiegészítőben Amerika vasútvonalai megújulnak, nagyobb lehetőségekkel szállhatsz fel a vonatokra, hogy megelőzd társaidat és elvidd a fődíjat. Amerika ismét rád vár! Újvilág Ez a kis kiegészítő új menetjegykártyákat ad az alapjátékhoz, valamint három új játékmódot ismertet, amik apró változtatásokkal színesítik a társast. Ezek az új játékmódok a...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride: USA 1910 társasjáték Kiegészítő 4570 Ft-tól! - 19 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ticket to Ride: Switzerland társasjáték Kiegészítő

  Officially an expansion that works with either Ticket to Ride or Ticket to Ride: Europe, Ticket to Ride: Switzerland requires the train pieces and train cards from the above mentioned original games to work. It comes with a new board, 46 new destination cards and a set of rules (in several languages) to create a new game. The Ticket to Ride: Switzerland...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Ticket to Ride: Nordic Countries társasjáték

  Az új úti cél az északi államok! Látogass el a norvég fjordokhoz, a havas hegységekhez, érezd a tenger illatát Svédországban vagy utazz el Dánia mesés fővárosába! A kaland ezúttal a Sarkkör mentén vár rád. Készítsd elő a télikabátod, szállj fel az elő vonatra és mindent bele! Fagyos utazás A Nordic Countries a harmadik európai kontinensen játszódó Ticket...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride: Nordic Countries társasjáték 20438 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ticket to Ride: The Card Game társasjáték

  A New Train Adventure Begins! The Ticket to Ride Card Game delivers all of the excitement, fun, and nail-biting tension of the original Ticket to Ride board game, but with several unique game-play twists in a new stand-alone, card game format. Players collect sets of illustrated Train cards, which are then used to complete Destination Tickets - routes...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Ticket to Ride: The Dice Expansion társasjáték Kiegészítő

  In this expansion for the Ticket to Ride series, players still attempt to complete their Destination Tickets and claim routes and block each other on the map. But rather than draw and collect Train cards, they roll five custom Train dice each turn. Depending on the outcome they can re-roll some or all, then use the dice to claim routes on the board; grab...

  • Játékidő: 50 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 50 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Ticket to Ride: Europa 1912 társasjáték Kiegészítő

  Az Óvilág ismét utazásra hív! Az új kor új útvonalakat és lehetőséget nyitott meg előttetek, így a verseny újra Európában kerül megrendezésre! Az új Óvilág Ez a kiegészítő néhány új aprósággal dobja fel az eddig megszokott Ticket to Ride – Europe játékot. Az egyik ilyen új elem a raktárak és a lerakatok megjelenése, valamint az új menetjegykártyák. Ezeken...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride: Europa 1912 társasjáték Kiegészítő 6290 Ft-tól! - 12 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Seattle (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  This fan-made expansion of the core Ticket to Ride game (by Alan R. Moon) focuses on the development of automobile, bus, and train routes in the single metropolitan city of Seattle. This game is made available as a print and play expansion for Ticket to Ride and may not be produced for commercial reasons. Ticket to Ride is a registered trademark of Days of...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Castilla y León (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Ticket to Ride: Alvin & Dexter társasjáték Kiegészítő

  Alvin & Dexter – A Ticket to Ride Monster Expansion can be added to any of the various games in the Ticket to Ride series that designer Alan R. Moon and publisher Days of Wonder have released since 2004. These monsters stymie players both during the game and once it ends. During play, no routes can be built into or out of a city where Alvin or Dexter are...

  • Játékidő: 50 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 50 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Ticket to Ride Map Collection: Volume 1 – Team Asia & Legendary Asia társasjáték Kiegészítő

  Itt az első térkép-kiegészítő a Ticket to Ride-hoz, mellyel most Ázsiát vonatozhatjuk körbe, rögtön két térképen is. A játékhoz mindenképp kell a Ticket to Ride vagy a Ticket to Ride Europe alapjáték is! A Team Asia térképpel négyen vagy hatan játszhattok, két fős csapatokat alkotva. Pontokat csapatként kaptok, de a vonatkocsik nem közösek, és...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 6
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride Map Collection: Volume 1 – Team Asia & Legendary Asia társasjáték Kiegészítő 14805 Ft-tól! - 16 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ticket to Ride Map Collection: Volume 2 – India & Switzerland társasjáték Kiegészítő

  Alen R.Moon Ticket to Ride játékai biztosan sokaknak ismerősen cseng. Ezúttal vonatainkat India és Svájc különleges helyszíneire kalauzolja. Szükséges hozzá valamelyik alapjáték (TTR USA vagy EU), mivel ebben a dobozban nincsenek vagonok és vagonkártyák. Ezeket egy másik dobozból kell kölcsönvennünk. Nagy rajongók már biztosan nagyon várták ezt a kiadást...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride Map Collection: Volume 2 – India & Switzerland társasjáték Kiegészítő 10340 Ft-tól! - 11 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Les Aventuriers du rail à Lyon (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Britain & Ireland (fan expansion to Ticket To Ride: Europe) társasjáték Kiegészítő

  This uses the same Rules, playing pieces and colour cards as Ticket To Ride Europe (TTRE), but is played on a new map of Britain and Ireland. It has two new features - Junctions, and Branch Lines - which enable players to 'change trains' en route. The goal is to gain the most points by a combination of completed journeys, completed Routes (as determined by...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • USSR (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  The USSR represents a whole epoch of World History. During the ten decades that this country was in existence its enormous territory was for the most part closed to foreign visitors, which excited many myths about the Soviet reality. Locked behind the Iron curtain that blocked off the flow of information, and described by Sir Winston Churchill as "the...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • UK (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Les Aventuriers du rail en Belgique (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Alsace (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
 • Extension France (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Canada (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  The Canadian fan expansion to Ticket to Ride. 45 Trains to start Locomotives are for tunnels and ferries only, but players can draw them as normal cards (à la Nordic Countries) Parallel pairs of links are always both in play: - for 4-5 player games, or - for 2-5 player games, if one link is a ferry and one is rail There is no single longest route award...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Komorów (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Wsiąść do Pociągu: Komorów is based on Ticket to Ride Märklin Edition rules, but it's a little bit expanded. Generally all rules are the same (like in the TTR:ME) with one exception. There are four special "WKD" routes. When claiming such route the player has to throw a D6 dice and draw the corresponding number of cards from the deck. Now analogously to...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • The Emerald City (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  It's 1962, and the Steam Era is over. The monorail is the future, and that future is starting in Seattle, Washington. There’s a reward to find the best routes in the city to build the template for tomorrow. Will you go it alone or team up for a chance at victory? The choice is yours... Ticket to Ride™: The Emerald City is a fan-made expansion to the Days...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Sweden (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Fan expansion for Ticket to Ride with Swedish Map. The map can be printed on 10 sheets of A4 paper. The map contains new rules for Harbor and Flight connections. These routes are build like any other route. However, if a harbor or flight route is used, the player immediately loses 10 (harbor) or 20 (flight) points. A rather costly undertaking but it allows...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Holland (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Österreich Karte: Zug um Zug (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Unofficial map of Austria for use with Ticket to Ride / Zug um Zug. The map was designed to resemble the Austrian railroad network to a high degree. The game is completely self-designed and includes a map with real tracks and holding areas for destination tickets and wagon cards. Some special rules apply. Touristic routes - indicated by a small zig-zag...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5
 • Ticket to Finland (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Beautiful map of Finland. The game is set in the year 1938 and the map makes use of the Ticket to Ride Europe rules. This includes tunnels, ferries as well as different long and short route destination tickets. In addition to a regular set of tickets, the author provides a second extended set of tickets. This certainly increases re-playability. In addition...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Italy (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  To play, you either need to have the original Ticket to Ride or Ticket to Ride Europe. The Italy map can be played with either rule set and components. However, there are some modifications. For both variants players receive only 42 instead of the usual 45 trains. The Europe variant starts with an initial destination ticket draw of three short and one long...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • China (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  In this installation we get to visit Shanghai, Beijing, Hong Kong and other fast growing cities. The game follows the original Ticket to Ride rules. While the destination ticket layout does not follow the original Ticket to Ride design the map is amazingly beautiful: it features a huge dragon on one side and inherits the usual TtR design. I am looking...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • North-Africa (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Scandinavia (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Scandinavian map and several new action cards for Ticket to Ride like Veto: Card owner may stop other players building a route Public Line: One route is build by a public company. This route is available for all players Ghost Line: At the end of the game, an unused route can be claimed in exchange for four victory points Jackpot: The player can pick up all...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Portugal (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  This map was designed to be 100% compatible with "Ticket to Ride: Märklin" rules, including merchandise tokens, passengers, long and short destination tickets. But it can be used with any other Ticket to Ride edition, just ignore the city dot colors. The board is available in two versions: The light version is recommended for 2-3 players. Few double routes...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Bretagne (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Quebec Province (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  The Québec Province map is played with the original Ticket to Ride rules and components. This includes the final 10-point score for the longest route. The map is the first to ever include a route of length 9. What a challenge! Such a long route will be difficult to complete without locomotive wildcards, as there are only 12 cards of one color in a standard...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • UK (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Another British/Ireland map for Ticket to Ride game made by Wiebke Lüdemann (Illustration) and Stefan Grunhold (Strategy). The board which is 70 x 80 cm in size, connects United Kingdom with the rest of Europe (e.g. Amsterdam in The Netherlands as well as Bergen and Stavanger in Norway, Helgoland in Germany, etc.). 1. In addition to the original Ticket to...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • UK Cynical Edition (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  from Dave Millard’s website: This expansion was created by a small group of game playing friends namely Jay, Alex & Ubbie. It is meant as a bit of fun and is in no way endorsed by Days Of Wonder, any Railway Company or the UK Government. After playing Dave Millard’s great UK expansion we collectively decided that it played very well but lacked a certain...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Holland Express (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Italy (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Another fanmade Italy map for Ticket to Ride. On a relief-like view of Italy, each city is indicated by a little flag of the country it is located in. The game works with 3-4 players but players use only 40 instead of the usual 45 waggons. It has been designed in a way that highly frequented cities (like Rome, Florence and Naples) are not used very often...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 3
 • Italy (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Reise durch Ägypten (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Cuba: Region Occidental (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5
 • Wild Wild West (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Card expansion for Ticket to Ride In addition to the original Ticket to Ride rules, the 30 Wild Wild West event cards are shuffled at the beginning of the game. Three cards are distributed to each player. Each player reviews his event cards and decides which ones to keep. A player must keep at least one card but may keep two or all three. Playing the event...

  • Komplexitás: 2/5
 • Ticket to Ride Map Collection: Volume 3 – The Heart of Africa társasjáték Kiegészítő

  A Ticket to Ride játékok térképsorozatának a harmadik tagja, amelyben most Afrika vadonját járhatjuk be sivatagokon is keresztül. Egy oldalas térkép, amelyen újdonságként használhatóak a terepkártyák.Angol:Game description from the publisher: Set in the vast wilderness of Africa at the height of its exploration by intrepid explorers, missionaries and adventurers, Ticket to Ride Map...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride Map Collection: Volume 3 – The Heart of Africa társasjáték Kiegészítő 9240 Ft-tól! - 9 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Östergötland in the 1930's (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Östergötland in the 1930's is an unofficial expansion to Alan R Moon’s and Days of Wonder's Ticket to Ride series. The map covers the Swedish county of Östergötland and can be played by 2-3 players. The goal for this game is to collect points by claiming routes, completing destination tickets, and completing more tickets than the opponents. NOTE: "Ticket...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Lietuva (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Ticket to Ride in Lithuania. The expansion contains a map of Lithuania, destination ticket cards and a player aid card, which lists the number of points obtained by building routes of different length. The game is played according to Ticket to Ride: Switzerland rules and the destination ticket cards include country to country and city to country cards. The...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Québec et l'Est du Canada (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  The board for this Edition is based on a map of Québec, Eastern Canada and North Eastern USA. As with other Ticket to Ride games, players are collecting sets of cards to claim routes necessary to complete destination tickets. You should use all of the 45 cars available. At the beginning of the game, give 1 large (red) destination among the 10 and give 4...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • UK version 2.0 (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  From designer: In 2006, UK computer science professor David Millard published what quickly became a very popular "aftermarket" United Kingdom map for the amazing and wildly popular board game Ticket to Ride by Days of Wonder. After playing (and very much enjoying) David's map a number of times - and having a little time on my hands during an extended job...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • London Underground (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  From the creator's webpage: London Underground In 1931 Harry Beck, a signal officer at London Transport, designed a map of the London Underground System, that today has become the standard for tube maps all over the world. However, the British transport authorities was skeptical about the map that Harry Beck made in his spare time. The passengers, on the...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Ukraine (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Ticket to Ride™: Ukraine is a fan-made expansion to the Days of Wonder, Inc. Ticket to Ride™ series created by Alan R. Moon. This expansion introduces new rules and is designed for players who are already well familiar with Ticket to Ride™’s standard gameplay and mechanics. NOTE: "Ticket to Ride" and "Days of Wonder" are registered trademarks of Days of...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Alan R. Moon
 • Illusztrátor:  Julien Delval, Cyrille Daujean
 • Kiadók:  Bandai, Days of Wonder, Hobby Japan, Edge Entertainment, Lautapelit.fi, Giochi Uniti, Kaissa Chess & Games, Bergsala Enigma, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Happy Baobab, Swan Panasia Co., Ltd., Nordic Games, Galápagos Jogos, Hobby World, ADC Blackfire Entertainment, Siam Board Games, Boardgame Space
 • Elérhető nyelvek:  arab, cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, afrikai, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English first edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • English second edition 2004 with SdJ
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • English second edition 2004 with SdJ and two UPCs
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7 cm
 • Finnish first edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • German second edition with SdJ
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Italian first edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Scandinavian edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Scandinavian edition 2005
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Spanish edition 2005
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English edition 2007 with "Over 1.1 million games sold"
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • English edition 2007 with "Over 2 million games sold"
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Finnish second edition with "Yli miljoona myytyä peliä maailmanlaajuisesti!"
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English third edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Spanish edition 2010 with awards and more than 1 million sold
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Dutch edition 2011 with "meer dan 1.1 miljoen spellen verkocht!"
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • German Edition 2011 with "Mehr als 1 Million Zug um Zug Spiele verkauft!"
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Nordic edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: dán
 • English edition 2012 with "Over 3 million games sold"
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English edition 2012 with Spiel des Jahres logo
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • German edition 2012 with "Mehr als 2 Million Zug um Zug Spiele verkauft!"
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Hobby Japan Japanese edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Spanish edition 2012 with awards and more than 2 million sold
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Dutch edition 2013 with "meer dan 3 miljoen spellen verkocht!"
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • French edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Ticket to Ride
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition 2015 with SdJ
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Korean second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: Korean
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Spanish edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Dutch edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English/Arabic edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: arab
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: kínai
 • English edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • 15th anniversary special edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.2 cm x 29.2 cm x 7.6 cm
 • Afrikaans / English bilingual edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.4 cm
 • English edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • German edition 2020 with "Mehr als 10 Million Zug um Zug Spiele verkauft!"
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
 • Czech edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.5 cm x 29.7 cm x 7.2 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Korea Boardgames Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition 2022
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
 • Spanish edition 2022
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Bandai Japanese edition
  • Nyelv: japán
 • French second edition with SdJ
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Italian "Più di 1.1 milioni di copie vendute" edition
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Romanian/Greek edition
  • Nyelv: görög

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ticket to Ride társasjátékhoz