PARKS
PARKS
PARKS
PARKS
Videó beküldése

PARKS társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A PARKS egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékot 2019-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb grafika/prezentáció kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága...

A PARKS egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékot 2019-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb grafika/prezentáció kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a moduláris tábla, a kártya húzás, a munkás-elhelyezés és a solitaire mechanizmusokra.
Az üzletekben most 6% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 15 000 Ft-tól
 • 8 ajánlat

Kategória: Kaland, Környezet, Állat, Utazás
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Moduláris tábla, Kártya húzás, Munkás-elhelyezés, Solitaire, Turn Order: Claim Action, Contracts, Track Movement

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

PARKS társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

PARKSitsmorethanagame, Győr

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Győr! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

1*játszott , a park kártyák premium kártyavédőben.

2 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (5)

PARKS társasjáték videók (12)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Kommentek

Kommentek

 • ronaiheni

  2022-04-15 15:49:52

  Kapásból a NyK trilógia. Vagy a Fesztáv is . Ha minőségen te azt érted, hogy inzertben vannak a kártyák és egy műanyag fahasábot imitáló tároló is van hozzá akkor biztos kevés ilyen játék van . De biztos fontos ez is engem hidegen hagy az Everdell is hasonlóan komplett de százszor jobb játszani vele. Nekem . Ezért szép hogy más - más szempontjaink vannak .

 • porcine

  2022-04-15 11:13:40

  "Vannak hasonló minőségű mégis sokkal nagyobb élményt adó játékok." Légyszíves írj pár példát! Nem kötekedésből kérlek, hanem mert én nagy rajongója vagyok a szép játékoknak és a Parks gyönyörű, kíváncsi vagyok hogy te milyen hasonló minőségű és nagyobb élményt adó játékot ismersz.

 • ronaiheni

  2022-04-14 21:21:54

  Ma sikerült sok sok ellenállás után kipróbálnom ezt a játékot. A játék minőség kifogástalan , nagyon szépen kidolgozottak a fa alkatrészek. szépek a kártyák. A leírás papírja kifejezetten imádni való. De!. Ez a játék szerintem nagyon drága a játékélményhez képest. Vannak hasonló minőségű mégis sokkal nagyobb élményt adó játékok. Jó volt a játék , de nem kimagasló. Bármikor, amikor nyugisabb társaság jön össze vagy nincs epikus vérgőzős játékra hangolva az ember lánya szívesen játszanám. De nem hiszem , hogy túl sűrűn levenném a polcomról. Szerettem volna imádni , mert annyi szépet és jót hallottam róla , de ez bizony nekem nem adta meg a várt hűha faktort.

 • marteen007

  2022-01-07 10:39:38

  Én nagyon különböző társaságokkal szoktam leülni, játszani. Kimondottan kerestem az Azul-ok mellé (azt valahogy minden nem társasjáték „fan” szereti) valami hasonlóan könnyed könnyen tanítható játékot, amivel én is szívesen leülök játszani olyan barátokkal akik, rettegnek a hosszú és nehezen tanulható játékoktól. Szóval ezzel a játékkal olyanokat is játékba lehet húzni, akik nem nagyon társasoznak és lehet meg is szeretik emiatt a játék miatt.

  Az pedig hogy mi a drága viszonyítás kérdése, ha szoktál moziba járni, akkor viszonyítsd ahhoz a társasok árát és mindjárt nem fog olyan drágának tűnni. Ha vigyázol rá örök darab és el is adhatod később.

 • lupkovicslaci

  2021-10-14 20:35:57

  Gyönyörű a játék remek az insert. Magas a játék minősége. Remek illisztrációk vannak benne az ember tényleg úgy érzi, hogy parkokban jár. Mindenkinek ajánlom aki egy könnyed de még sem túl rövid játékot akar. Időt álló társas. A látványa miatt szerintem sokaknak egy életen át polcon fog maradni.

 • nyomivirag

  2021-08-10 23:59:10

  A játék minősége, ahogy mindenki kiemelte valóban kiváló, nagyon szépek az egyes park kártyák, hogy a tokenek fából vannak, és nem sima köralakú sablon gyártmányok, hanem mindegyik erőforrás típus más alakú, színű, kiváltképp a vadállat tokenek, amely mind különbözőek.

  Én csak másodmagammal próbáltam, ez alapján szerintem a témához a játék mechanikája remekül passzol, jól visszaadja a túrázás hangulatát. Az interakció nem jelentős, leginkább egymás elől tudjuk elhappolni egyes kártyákat, illetve a túrázunkkal tudjuk elfoglalni egyes helyszíneket. Ahogy írtam a jól visszaadja a témát a játék, de mivel nem áll közel hozzám a túrázás, így az sem fogott meg, hogy lépkedek a figurámmal, gyűjtöm az erőforrásokat, és szép dolgok vesznek körbe.

  Azoknak tudom ajánlani, akiknek a társas mellett a túrázás is a hobbijuk, vagy szeretik a nyugis, szép meditatív játékokat. Valamint, bár évekkel ezelőtt játszottam a Tokaido nevű társassal, engem arra emlékeztetett élményre, szóval aki ismeri a Tokaidot (Tokió és Kiotó közti utat járjuk végig), nagyjából be tudja lőni milyen a Parks, illetve fordítva, akinek tetszett ez a játék, tegyen egy próbát a Tokaidoval.

 • Alleira

  2021-06-21 12:51:19

  Nagyrészt egyet kell, hogy értsek, számomra is ez egy olyan játék, hogy a minőséget kell megfizetni, nem pedig a játékélményt. Ahhoz nekem drága, de én magamnak meg se vettem volna.

  Viszont pozitívum is akad bőven, csak nekem kicsit szigorú már a rostám :D Kipróbálni mindenképpen érdemes, és ha valakit lenyűgöz ez a képvilág, annak nagyon kellemes időtöltés lehet. Sok kihívást nem kell várni tőle, nem nagyon lehet túlgondolkodni a játékot, ami pozitív lehet, amikor nem akarunk agyégetést, csak egy könnyed kikapcsolódási lehetőséget keresünk. Nekem eddig kétfős tapasztalatam vannak, úgy egy kellemes 45-60 perc alatt lemegy a játék. Mechanizmusban ami kifejezetten tetszik a két túrázó bábuval való taktikai lehetőség, vagyis hogy inkább többet, kicsiket lépek és még kint hagyom egy bábumat a túraösvényen, nem érek a pihenőbe, azért hogy a másik bábummal minél több akciót hajthassak végre.

  Hogyha ki akarjuk teríteni szépen a meglátogatott Park kártyákat, akkor elég nagy az asztaligénye, érdemes vele számolni.

 • hierroo

  2020-12-28 13:35:04

  Tényleg nagyon szép a játék, de vdia87-el értek egyet. Én szóló verziót próbáltam, de az útvonal nagyon rövid, és az alapanyag begyűjtés is elég körülményes, főleg a fenyőfa és a hegy jelzők esetén. Tegyük hozzá, hogy én a Tabletopián próbáltam ki. Jó volna látni egyszer egy igazi partit (magyarul), mert meggyőzhető vagyok!

 • csokipitypang

  2020-10-10 14:20:54

  Eddig csak a hivatalos solo verzióját próbáltam, de nagyon kellemes csalódás. Az illusztrációk gyönyörűek, az első 10 percet azzal töltöttem, hogy csak nézegettem a parkok képeit. :D Könnyű családi játék, kezdők számára is tökéletes.

 • Levelizöld

  2020-01-07 16:31:53

  Az első hozzászólás miatt kicsit félve ültünk le ezelé a gyönyörű játék elé, de szerencsére pozitívan csalódtunk! Nem csak szép, de nagyon jól működik ketten. Többen nem próbáltuk, de ketten nagyon élvezetes, sok választasi lehetőséggel (ketten jól lehet vele taktikázgatni), és másodjára már 30-40 perc játékidővel. Eddig ötször játszottunk vele, és minden esetben nagyon szoros volt az állás, és mindketten úgy éreztük, hogy nyerésben vagyunk :D Nagyon ajánlom kipróbálásra, nekem nagy kedvencem lett.

 • vdia87

  2019-10-28 07:09:23

  szép, szép... DE üres...a theme tényleg jó, klasszak a komponensek, kivéve a Hiker-ek. A gameplay monoton, lineáris, nagyon kevés választási lehetőség van, illetve előre tervezni kb. semmi értelme (4 fős játék tapasztalat). Talán még kipróbáljuk ketten, aztán megy a levesbe. 4-en, szabálymagyarázattal együtt majdnem 2 óra volt a játékidő, pedig nem húzta percekig senki a körét.

A PARKS társasjáték és kiegészítői (3)

 • PARKS: Season of Tantrum Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • PARKS: Nightfall Expansion társasjáték Kiegészítő

  Welcome to PARKS Expansion: Nightfall. In Nightfall, you'll find new Park Cards featuring new rewards and all new artwork from the Fifty-Nine Parks Print Series, including the 17 parks not represented in the base game. This expansion also includes new Year Cards and Bonus Scoring opportunities, and you'll get to experience the trail in a brand new way with...

  • Játékidő: 70 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 70 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  PARKS: Nightfall Expansion társasjáték Kiegészítő 6890 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • PARKS: Wildlife társasjáték Kiegészítő

  Expand the award-winning game Parks with Parks: Wildlife! Grab your binoculars and prepare for even more animal sightings at Iconic Wildlife Parks, featuring all-new artwork from Tom Whalen and the Fifty-Nine Parks Print Series, and the newest national park addition, New River Gorge. This expansion is the MORE expansion. Get ready for new trail sites...

  • Játékidő: 70 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 70 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Henry Audubon
 • Illusztrátor:  Fifty-Nine Parks Print Series
 • Kiadók:  Albi, Matagot, Feuerland Spiele, Tranjis Games, Keymaster Games, Lavka Games, Surfin' Meeple China, Albi Polska
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, lengyel, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • Barnes & Noble exclusive edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
 • English edition, first printing
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.6 cm x 21.6 cm x 7 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • English Kickstarter edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.5 cm x 21.5 cm x 6.5 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 21.5 cm x 21.5 cm x 6 cm
 • English edition, second printing
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
 • French edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 21.5 cm x 21.5 cm x 7 cm
  • Súly: 1 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 21.5 cm x 21.5 cm x 7 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: cseh
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 21.5 cm x 21.5 cm x 6 cm
  • Súly: 1 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) PARKS társasjátékhoz