https://divany.hu/offline/termeszet-tarsasjatek-parks-beez-mariposas/

3 gyönyörű tavaszköszöntő társasjáték: Parks, Mariposas és Beez [divany.hu]

Csillogó vízesésekkel, buja erdőkkel és vad hegycsúcsokkal szegélyezett túraútvonalak, vándorló királylepkék és nektárt gyűjtögető méhecskék. Nem, nem egy norvég körútról van szó, hanem három, a természet csodáit tematizáló társasjátékról.

Az elmúlt napokban háromszor írtam át a cikk címét. Hol tavaszköszöntőként, hol tavaszváróként jellemeztem azokat a társasjátékokat, amelyeket bemutatok. A csillagászati tavasz idestova egy hónapja tart, de ha kinézünk az ablakon, vagy verőfényes napsütés, vagy karácsonyi havazás fogad minket. Ironikus, hogy éppen ezek a körülmények illusztrálják a legjobban azt, amire a cikksorozat legújabb részével fel szerettem volna hívni a figyelmet: azt, hogy milyen csodálatos a természet, aminek a közelségére a négy fal közé szorulva egyre inkább és egyre többet vágyunk; és hogy milyen fontos, hogy megóvjuk azt, ami ilyen közel áll a szívünkhöz.

[Cikk folytatása]

https://divany.hu/offline/termeszet-tarsasjatek-parks-beez-mariposas/

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- divany.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

18Máj

Szupercsapat! - Strandkupa: Paklimenedzselés akár tizenhatan

Ismertető | 2024.05.18. 17:03:00

A Szupercsapat! áttematizált változatában új csapattagok érkeznek, esélyt kapunk híres edzőként is kipróbálni magunkat, másik dobozzal kombinálva pedig már tizenhatan is részt vehetünk a gigászi bajnokságon!

30Márc

Mellékküldetés: Nemesis - Nemesises szabadulószoba otthon

Ismertető | 2024.03.30. 14:00:00

Szabadulós játék a Nemesis társasjáték világában izgalmas feladványokkal és nehéz döntésekkel - spoilermentesen.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • PARKS
  • Beez – Mééz
  • Mariposas