https://divany.hu/offline/termeszet-tarsasjatek-parks-beez-mariposas/

3 gyönyörű tavaszköszöntő társasjáték: Parks, Mariposas és Beez [divany.hu]

Csillogó vízesésekkel, buja erdőkkel és vad hegycsúcsokkal szegélyezett túraútvonalak, vándorló királylepkék és nektárt gyűjtögető méhecskék. Nem, nem egy norvég körútról van szó, hanem három, a természet csodáit tematizáló társasjátékról.

Az elmúlt napokban háromszor írtam át a cikk címét. Hol tavaszköszöntőként, hol tavaszváróként jellemeztem azokat a társasjátékokat, amelyeket bemutatok. A csillagászati tavasz idestova egy hónapja tart, de ha kinézünk az ablakon, vagy verőfényes napsütés, vagy karácsonyi havazás fogad minket. Ironikus, hogy éppen ezek a körülmények illusztrálják a legjobban azt, amire a cikksorozat legújabb részével fel szerettem volna hívni a figyelmet: azt, hogy milyen csodálatos a természet, aminek a közelségére a négy fal közé szorulva egyre inkább és egyre többet vágyunk; és hogy milyen fontos, hogy megóvjuk azt, ami ilyen közel áll a szívünkhöz.

[Cikk folytatása]

https://divany.hu/offline/termeszet-tarsasjatek-parks-beez-mariposas/

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- divany.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

27Ápr

Imperium: The Contention – Pángalaktikus kártyaparti [Társalgó]

Ismertető | 2021.04.27. 14:00:00

4X, stratégia kártyákkal, avagy egy egyszerűsített, de többjátékos Magic the Gathering az űrben – nagyjából így lehet leírni az Imperium: The Contention-t.

29Ápr

Hősök útja – A te hősöd, a te sztorid [Társalgó]

Ismertető | 2021.04.29. 13:00:00

A pixeles külső és a retró videójátékos élmény után a Boss Monster-sorozat alkotói egy RPG-nek álltak neki, ami igazán sajátos formában elevenedik meg az asztalon.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • PARKS
  • Beez – Mééz
  • Mariposas