Munchkin
Munchkin
Munchkin
Munchkin
Videó beküldése

Munchkin

Társasjáték, 2017
Értékelem!

A Munchkin egy könnyen tanulható társasjáték, 3 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra. Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök...

A Munchkin egy könnyen tanulható társasjáték, 3 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd hátba.

Ez egy ilyen játék: vérbeli fentezi, kártyás-társas, méghozzá a javából – jócskán nyakon öntve hülyeséggel, pardon, szarkazmussal, stílusparódiával és humorral.

Aki a legmagasabb, tizedik szintet először eléri, az nyert! Főleg tapasztalatot.

A játékról

2000-ben, több mint egy évtizedes asztali szerepjáték múlttal a hátam mögött találkoztam életem első modern társasjátékával, a Munchkin-nel. Olyan tökéletesen parodizálta azokat a játék-, film- és olvasmányélményeket, melyek ismerősek és kedvesek voltak számomra, hogy egyből függővé váltam. Kovalic rajzai és Jackson humora eltalált valamit bennem, és sokáig a kedvenc játékom volt. Azután jöttek a kiegészítők sorban, és lett számomra a játék egyre kezelhetetlenebb; a kártyák jók voltak, de akkora kazamata- és kincs-paklik jöttek létre, amelyek megkeverése felért egy kínszenvedéssel. Egyre-másra jelentek meg más játékok is, és egy idő után nem tudott senki rávenni, hogy Munchkin-t játsszak, bár maga az ötlet továbbra is kedves volt számomra.

Évekkel később egy társaságban előkerült a Munchkin Cthulhu, ami a korábbi kiegészítőkkel ellentétben önállóan is játszható volt, és újra azt az élményt tudta nekem nyújtani, mint az alap játék annak idején. A Steve Jackson Games sorra jelenteti meg az önmagukban is játszható Munchkin kiegészítőket, amelyek keverhetőek az alap játékkal, de játszhatóak külön-külön is. A kiválasztott témákban mindig ott van Jackson zseniális humora, legyen szó a lovecraft-i rettenetekről, sci-fi- ről, kung-fu filmekről, vagy Conanról, a Barbárról.

Az önállóan is játszható kiegészítők – mint a Munchkin Booty vagy a Munchkin Zombies - 168 lapot tartalmaznak, és 2-4 saját kiegészítőjükkel együtt járják körül az adott kiegészítő témáját. Némelyik új szabályokat hoz be a játékba, más néven használja az alapjáték fogalmait, de lényegében semmit sem változtat azokon.

Aki rendelkezik a Munchkin szabályainak ismeretével, két perc alatt tudni fogja játszani az önállóan játszható kiegészítőket is. A Zombies a szerepeket cseréli meg; a játékosok zombiként lépnek szinteket, és az ajtó berúgása után nem szörnyeket kell legyőzni, hanem többé-kevésbé ártatlan emberek agyát megenni. A kiegészítői újabb „szörnyeket”, felszereléseket, kincseket hoznak a játékba, a Munchkin Zombies: The Walking Dead pedig a népszerű képregény szereplőit és tárgyait teszi játszhatóvá. A kalóz-témájú Munchkin Bootyban a játékosok hajóskapitányok bőrébe bújnak; lehetnek kalózok, tengerésztisztek, vagy kereskedők. Fejleszthetik a karaktereiket, a hajójukat, de a cél még mindig a tízedik szint elérése. A kiegészítői új hajókat, új kasztokat adnak a játékhoz.

Szabálykönyv

Angol nyelvű szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 25% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 4 500 Ft-tól
 • 40 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Harc, Humor
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Pakli tervezés, Vedd el

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Munchkindani.abraham89, Kispest, Törökbálint

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Kispest, Törökbálint! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó Munchkin alapjáték. Minden kártya kártyvédőzve. Kb 5-6 alkalommal játszottunk vele.

3 érdeklődő


Munchkinjancsiakos0123, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

Többször használt, ez már valamennyire észrevehető a kártyákon, de egyébként teljesen hiánytalan.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Munchkin társasjáték videók (13)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Csiracsirke

  2021-03-06 21:13:09

  Jó kis party játék sokat játszottunk vele az első és a zombis rész van meg vicces volt hogy próbáltuk túl licitálni egymást 1-1 szőrny leöléséért járó kincsért nem beszélve arról hogy én mindent is lepakoltam a karakteremre mert ugye mindaddig lehet benne csalni amíg észre nem veszik 😁

 • ghtyshd

  2021-01-09 08:12:24

  Mindig meglepődök ha alacsony pontozást látok a Munchkinra :D szerintem egy brilliáns játék, de persze kell hozzá egy olyan társaság aki komolyan veszi a harcot és mégse sértődik meg ha elvszeti 9-es szintűen az összes cuccát és hullarablást végeznek rajta.

  Szerintem az extrém partijáték kategóriában ez az egyik legjobb választás lehet, bár tény, hogy kell hozzá 2-3 kiegészítő, hogy igazán játszható legyen és ne csak szörny-kaszt-kaszt-tárgy-faj-szörny-kaszt-tárgy-tárgy legyen az ajtó berúgása alatt.

 • somarakosa

  2020-10-11 20:21:52

  Sajnos keveset kerül elő, de nagyon jó kis játék, ha szeretsz kiszúrni a haverokkal 😃

 • kemonszt

  2020-08-04 21:55:50

  Számomra csalódás volt ez a játék, különösen az ezt körbelengő hype felhő miatt...

  Amikor kipróbáltam, úgy éreztem, hogy: "Oké, oké, értem a szabályokat, de nem értem, hogy miért így készült ez a játék.."

  Abszolút nem érzem azt, hogy jó játék élményt adott volna. A játékosok egymást szivatták, hátráltatták, az aktuálisan jól álló játékosra szállt rá mindig, mindenki. Számomra ez unalmassá tette a játékot, az emberi interakciók minőségét is rontotta, így a légkör sem volt mindig túl rózsás.
  Az tény, hogy nem minden társaságnak, korosztálynak való ez a játék.

  Habár nagyon értékelem benne, hogy a dungeon típusú, kazamata játékok hangulatát idézi, olykor nagyon ötletesen, mégsem az igazi. Rengeteg apróság hiányzik belőle, ami a játék mechanikáját jobbá tették volna.
  Számomra teljesen érthető, hogy miért 5.9-es a BGG értékelése ...
  Ilyen árban, biztosan talál jobb játékot magának, aki keres.

 • kristofszigeti

  2020-05-13 14:18:32

  Teljesen hasonlóak az érzéseim nekem is. A felturbózott UNO hasonlata is stimmel. Ugyanolyan hosszúra, végeláthatatlanra nyújtható kártya..akármi.

 • harnas1207

  2020-05-12 12:27:04

  Társaságunkat nagyon megosztotta a játék. Senki sem szereti, de senki nem is dobná ki. Se nem iszogatás közbeni party játék, se nem komoly társasjáték. Én annó játszottam Magic, HKK stb játékokkal, ebből érzem, hogy fantasy kártyajáték kategóriában nagyon gyenge. Paródiának szintén, mert nem túl vicces. Személy szerint úgy érzem, mintha egy nagyon komoly játék ovodás verzióját kapnám kézbe, hogy bárki tudjon vele játszani. Leginkább egy felturbózott Unohoz hasonlítanám.

 • leonidasz

  2020-04-25 17:31:55

  Sziasztok!

  Ez a játék nagyon király. Megfelelő (nem sértődékeny) társasággal az egyik legszórakoztatóbb játék, amivel eddig találkoztam. Nekem megvan az eddig magyarul megjelent összes kiegészítője is, illetve a Munchkin Cthulhu, amivel szintén össze lehet keverni, és így, a 6 játéknyi Munchkinnal szoktunk a barátokkal játszani.

  Persze vannak hibái is.
  -Kevesen nem túl jó. Ezzel a játékkal szerintem minimum 4-en érdemes elkezdeni játszani (A maximum játékosszám már nem ilyen egyértelmű, de 8-nál többen már nem feltétlen érdemes). Szerintem az ideális 4-6 fő.
  -Hosszú. Tipikusan nem az a játék, ami a "Van egy óránk, játszunk valamit" esetekben érdemes elővenni. Nálunk 5-6 fővel is 2-3 óra, de a játékosok számával a játékidő is exponenciálisan nő. Egyszer megpróbáltuk 10-en játszani és 8,5 óráig tartott a játék. (Bár kétségkívül "értékesebbnek" tűnik egy 8 órás játékot megnyerni, mint egy másfélórásat :) )
  -A szabály egy kicsit bonyolult. A kiegészítőkkel együtt a szabályokat elmagyarázni kb 20 perc, és a legtöbb esetben nem értik meg elsőre, hogy miről van szó. Nyilván ez az alapjáték esetében rövidebb, és könnyebben érthető, mert a 4. 5. kiegészítő az, ami jobban bonyolít rajta. (Geek-ebb/kockább embereknek talán némileg könnyebb elmagyarázni, mint egy olyannak, aki még nem látot, vagy játszott szerepjátékkal.)
  -Balansz. Valóban vannak olyan kasztok, vagy fajok, amik indokolatlanul erősek, ezért némely esetben érdemes házszabályokat hozni, hogy kicsit jobban kiegyensúlyozzuk a játékot.
  -Doboz. Nincs hozzá rendes doboz. Főleg, ha sok kiegészítőd van a játékhoz, akkor veszed észre, hogy már más játék dobozában, vagy cipősdobozban, vagy ilyesmiben kell tárolni a játékot. Ugyanitt említeném meg, hogy nincs hozzá se dobókocka, se bábúk, se szintszámláló. Persze ezeket lehet csinálni otthon, vagy letölteni netről, de valami azért jó volna.

 • kiki97

  2020-04-14 16:32:32

  Nagyon tetszett az egész család sírva röhögte végig az egész játékot végöl a 11 éves húgom nyert, szerintem megérte megvenni most itt a karantén idején sokszor előkerül!

 • keknefelejcs2001

  2020-02-12 09:39:21

  Nagyon szeretjük a játékot otthon, sokat játszunk vele karácsony óta, amióta megkaptuk. Az a legjobb benne hogy sok féle játékstílust lehet benne követni. Aki szereti a többieket szivatni, az megteheti, aki eldani szeret és úgy lépni a szinteket annak is ad lehetőséget. Egyszerre szerencse,stratégia és blöffölős játék. A könnyed humora ellenére azonban egyesek számára bonyolult lehet a rendszer, nem mindenki érti meg, ezért kevésbé party játék. Sok mindenre kell házszabályt is bevezetni, mert vannak benne paradoxon, vagy túl op kombinációk. De egyébkent 10/10-es szórakoztatás terén.

 • poccer

  2019-07-02 09:47:18

  Nálunk is nagy kedvenc volt sokáig szinte csak ezt játszottuk. Még ilyet is szereztek a cimbik, és nagyban kinyomtatták, igen hasznos (ha esetleg érdekel valakit): http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/munchkin/uploads/Karakterlapuj.jpg Persze jó a telefonos app is, de a régi szerepjátszós hangulatot ez jobban adja szerintem. Mindazonáltal jogos, hogy a kicseszésre épül, de ebben ez a jó. (Vagy nem. De sok vita lesz, még akkor is, ha stressztűrő a csapat, és régen ismeritek egymást.) Meg hogy szinte mindent szabad. Vagy ha bizonytalan, majd a pakli tualaja megmondja mi a frankó. :) A lapok változatossága a kiegészítőkkel hatalmas, újrajátszási faktor nagy, időről-időre mégis megunjuk, és más veszi át a party király játék címet, de aztán újra és újra felbukkan megint.

 • miskolczitom

  2019-05-15 06:29:30

  Szerintem az egyik legjobb partitarsas, s hogy miért? Mindenki megtalálja a poént ebben a játékban. Egyaránt tud érvényesülni az, aki félénk, s az aki pedig szeret mindenkinél hangosabb lenni. Arról ne is beszéljünk, hogy ki ne szeretne csalni egy játékban? Ez a játék elvárja tőled. Szóval tőlem megy a pacsi, meg a 10/10

 • keplegeny

  2019-04-12 10:38:32

  Még régen, amikor először jelent meg magyarul, a legjobb cimborám mutatta nekem, kb. 2012-ben. Azóta is amikor nagyot akarunk nevetni, és jól kitolni a másikkal előkerül, és szidjuk a másikat, hogyan lehet ennyire pofátlan:)

 • benczikakos

  2019-04-11 09:56:40

  Egyszer játszottam vele, de nem tetszett, nem az én világom

 • ARduel

  2019-04-11 09:03:45

  Nem kifejezetten szeretem ezt a játékot. Nem tetszik, hogy a kicseszésre épül, illetve az is elég fura, hogy a szabály engedi a csalást. Viszont a rajzok egész szépek, és mondjuk ötletesek is.

 • boky1989

  2019-04-08 14:53:01

  Egy ismerősömnél játszottunk vele. Nagyon jópofa, asztali kártyás RPG, nagyon jó humorral és nem akarja magát komolyan venni. Könnyen tanulható. Be is szereztem a sajátomat a napokban. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • vbence343

  2019-03-01 20:26:39

  Zseniális játék, a legegyszerűbb módja az asztalok borogazásának. A rajzok zseniálisak, a játékmenet zseniális.

  Nekem egyik kedvenc partijátékom, mindenkinek ajánlom.

 • soltesz.orsi92

  2019-03-01 13:18:11

  Mi is app-al nézzük, hogy ki hogy áll, az kerül az asztal közepére. Nagyon viccesek tudnak lenni a lapok, viszont lehet benne rendesen szivatni a másikat. Néha úgy érzem, hogy sokszor túl kedvesek is vagyunk, a játék engedne többet is. Nálam ez az alapjáték amúgy a kedvenc, családban van még Zombis meg Szuperhősös is. Mindnek megvan az előnye, hátránya is.

 • kchpank1.kv

  2019-03-01 13:07:39

  Aki annak idején forgatta a kezében a Steve Jackson lapozgatós kaland,játék,kockázat könyveket, annak ez a játék igazi retróélményt tud hozni. :)

 • sealma1111

  2019-03-01 12:12:25

  Igazi bolondos játék, és igaz egymás ellen kell játszani, sokszor jobban jársz, ha segítesz a társaidnak, de a következő pillanatban akár keresztbe is tehetsz bárkinek. Könnyítés, hogy van hozzá egy telefonos app, amivel nyomon lehet követni, kinek hány pontja és élete van. Szoros barátság kell, hogy kibírjátok, ha esetleg ti álltok nyerésre, de valaki olyat tesz, hogy az utolsó helyre kerültök.

A Munchkin társasjáték és kiegészítői (190)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 2 óra
 • Játékosok:  3 - 6
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Steve Jackson (I)
 • Illusztrátor:  Philip Reed, John Kovalic, Alex Fernandez (I), Heather Oliver, Edwin Huang, Ian McGinty, Gabby Ruenes
 • Kiadók:  Steve Jackson Games, Pegasus Spiele, Asmodee, Devir, PS-Games, Edge Entertainment, Raven Distribution, (Unknown), Ubik, Arclight, Kuźnia Gier, Delta Vision Publishing, Kaissa Chess & Games, Bergsala Enigma, Silver Stars Publishing, Smart Ltd, Wargames Club Publishing, Q-workshop, Galápagos Jogos, Fantasiapelit, Hobby World, ADC Blackfire Entertainment, BoardM Factory, Bureau De Juegos, ТРЕТЯ ПЛАНЕТА, NeoTroy Games, Outland
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, Korean, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, török, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • Dutch edition 2001
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 12 cm x 15 cm x 2 cm
 • English first edition 2001
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 3.2 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Raven Italian edition
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 12.5 cm x 15.7 cm x 2.3 cm
 • Spanish edition 2001
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 15.8 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
 • German edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: német
  • Méretek: 12.5 cm x 15.8 cm x 2.3 cm
 • French edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 10.5 cm x 19.5 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 10.5 cm x 19.5 cm x 3.5 cm
 • German edition 2005, 4th printing
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: német
  • Méretek: 13 cm x 16 cm x 2 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • German edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: német
 • Greek first edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: görög
 • Portuguese edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: portugál
 • Russian first edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 19 cm x 29.3 cm x 4 cm
 • German Weihnachtsedition edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: német
  • Méretek: 12.6 cm x 15.8 cm x 2.2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Hungarian edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: magyar
 • English Bobblehead edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
 • English Edition 2008, 13th Printing
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.8 cm
 • Hebrew edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: héber
 • Polish first edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 15 cm x 22 cm x 6 cm
 • English edition 2009, 15th printing
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
 • Special Holiday Edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
 • English edition, 17th printing
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.7 cm
 • English edition 2010, 18th printing
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.7 cm x 4.7 cm
 • English edition 2010, 19th Printing with color
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.8 cm
 • English edition 2010, 20th Printing
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.8 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
 • English Holiday edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
 • French edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 10.4 cm x 19.5 cm x 3.6 cm
 • German color edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 12.4 cm x 15.6 cm x 2.2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • German edition 2010 in tin
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 30.5 cm x 45.7 cm x 7.6 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • German "Jetzt noch bunter" edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
 • Russian edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: orosz
 • Spanish edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 10.5 cm x 19.5 cm x 3.5 cm
 • English Deluxe edition 2011 with Munchkin 2: Unnatural Axe
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
 • English Deluxe edition, first printing 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
 • English edition 2011, 20th printing
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.7 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
 • English edition 2011, 21st Printing
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
 • English edition 2011, 22nd Printing
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.7 cm
 • German nineteenth edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
 • Chinese edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: kínai
 • English Deluxe edition, second printing 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27 cm x 27 cm x 5 cm
 • English edition 2012, 23rd printing
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.8 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
 • Galápagos Jogos Brazilian edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: portugál
 • Hungarian second color edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: magyar
 • Polish third edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: lengyel
 • English deluxe edition 2013, third printing
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
 • English edition 2013, 24th Printing
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.7 cm x 23.3 cm x 4.5 cm
 • Finnish edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 14 cm x 21 cm x 4 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • German edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
 • Greek second edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 12.5 cm x 15.7 cm x 2.2 cm
 • Russian deluxe edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: orosz
 • Ukrainian first color edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 14.5 cm x 20 cm x 5 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 15.7 cm x 23.3 cm x 4.6 cm
 • English deluxe edition 2014, fifth printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • English deluxe edition 2014, fourth printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • English deluxe edition 2014, sixth printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • English edition 2014, 25th Printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.7 cm x 23.3 cm x 4.5 cm
 • English edition 2014, 26th printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 16 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • English edition 2014, 27th printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
 • English foil edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.5 cm x 23.1 cm x 4.6 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • German first deluxe edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 6.5 cm
 • English deluxe edition 2015, eighth printing
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • English deluxe edition 2015, seventh printing
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 5.1 cm
 • English edition 2015, 28th printing
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 12.5 cm x 16 cm x 2 cm
 • Dutch second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 12.5 cm x 15.5 cm x 2.5 cm
 • Edge Spanish edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 3.6 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • English deluxe edition, ninth printing
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • English edition 2015, 31st printing
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
 • English edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
 • French edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: francia
 • German edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 12.4 cm x 15.6 cm x 2.2 cm
 • Turkish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: török
  • Méretek: 11 cm x 16 cm x 4 cm
 • Devir Spanish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 3.6 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • English deluxe edition, tenth printing
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
 • English edition 2017, 34th printing
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
 • Hungarian fifth edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: magyar
 • Bureau de Juegos Spanish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
 • English deluxe dition, fifteenth printing
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.6 cm x 26.5 cm x 5.2 cm
 • English edition 2018, 35th printing
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
 • Norwegian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: norvég
  • Méretek: 12.5 cm x 15.8 cm x 2.3 cm
 • English first edition 2020, 38th printing
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 16 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: Korean
 • French edition
  • Nyelv: francia
 • Hobby World Russian edition
  • Nyelv: orosz

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Munchkin társasjátékhoz