Munchkin
Munchkin
Munchkin
Munchkin
Videó beküldése

Munchkin társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Munchkin egy könnyen tanulható társasjáték, 3 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra. Szörnyet megölni * Kincset ellopni * Havert hátba...

A Munchkin egy könnyen tanulható társasjáték, 3 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Szörnyet megölni * Kincset ellopni * Havert hátba döfni
Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd hátba. Ez egy ilyen játék: vérbeli fentezi, kártyás-társas, méghozzá a javából – jócskán nyakon öntve hülyeséggel, pardon, szarkazmussal, stílusparódiával és humorral. Aki a legmagasabb, tizedik szintet először eléri, az nyert! Főleg tapasztalatot.

A játékról
2000-ben, több mint egy évtizedes asztali szerepjáték múlttal a hátam mögött találkoztam életem első modern társasjátékával, a Munchkin-nel. Olyan tökéletesen parodizálta azokat a játék-, film- és olvasmányélményeket, melyek ismerősek és kedvesek voltak számomra, hogy egyből függővé váltam. Kovalic rajzai és Jackson humora eltalált valamit bennem, és sokáig a kedvenc játékom volt. Azután jöttek a kiegészítők sorban, és lett számomra a játék egyre kezelhetetlenebb; a kártyák jók voltak, de akkora kazamata- és kincs-paklik jöttek létre, amelyek megkeverése felért egy kínszenvedéssel. Egyre-másra jelentek meg más játékok is, és egy idő után nem tudott senki rávenni, hogy Munchkin-t játsszak, bár maga az ötlet továbbra is kedves volt számomra.

Évekkel később egy társaságban előkerült a Munchkin Cthulhu, ami a korábbi kiegészítőkkel ellentétben önállóan is játszható volt, és újra azt az élményt tudta nekem nyújtani, mint az alap játék annak idején. A Steve Jackson Games sorra jelenteti meg az önmagukban is játszható Munchkin kiegészítőket, amelyek keverhetőek az alap játékkal, de játszhatóak külön-külön is. A kiválasztott témákban mindig ott van Jackson zseniális humora, legyen szó a lovecraft-i rettenetekről, sci-fi- ről, kung-fu filmekről, vagy Conanról, a Barbárról.

Az önállóan is játszható kiegészítők – mint a Munchkin Booty vagy a Munchkin Zombies - 168 lapot tartalmaznak, és 2-4 saját kiegészítőjükkel együtt járják körül az adott kiegészítő témáját. Némelyik új szabályokat hoz be a játékba, más néven használja az alapjáték fogalmait, de lényegében semmit sem változtat azokon./p>
Aki rendelkezik a Munchkin szabályainak ismeretével, két perc alatt tudni fogja játszani az önállóan játszható kiegészítőket is. A Zombies a szerepeket cseréli meg; a játékosok zombiként lépnek szinteket, és az ajtó berúgása után nem szörnyeket kell legyőzni, hanem többé-kevésbé ártatlan emberek agyát megenni. A kiegészítői újabb „szörnyeket”, felszereléseket, kincseket hoznak a játékba, a Munchkin Zombies: The Walking Dead pedig a népszerű képregény szereplőit és tárgyait teszi játszhatóvá. A kalóz-témájú Munchkin Bootyban a játékosok hajóskapitányok bőrébe bújnak; lehetnek kalózok, tengerésztisztek, vagy kereskedők. Fejleszthetik a karaktereiket, a hajójukat, de a cél még mindig a tízedik szint elérése. A kiegészítői új hajókat, új kasztokat adnak a játékhoz.

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 12% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 3 500 Ft-tól
 • 42 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Harc, Humor
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Pakli tervezés, Vedd el

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Munchkin társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Munchkinfuzi.vani13, Sopron

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Sopron! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Doboz és játékszabály nélkül (utóbbi netről nyomtatható), a kártyákon kisebb kopások, de nincsenek rossz állapotban

3 érdeklődő


Munchkincsaba.unoka, Nyíregyháza

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Nyíregyháza! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Csereajánlatokat is meghallgatok.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Munchkin társasjáték videók (13)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • fodihun1

  2023-07-10 19:42:01

  Nekem sajnos a legnagyobb csalódásom ez a játék. Mármint ez az a játék amit megvásároltam és senkit nem sikerült a közegemből rávenni, hogy játszunk vele. Nem ismerik és a tematikája alapján hamar falakba ütközök vele. Érthető h maga a játék megosztó a mechanizmusa miatt, de azért nem hittem volna h a kipróbálásig sem sikerül eljutni vele. Azért reménykedek, hogy egyszer megtörik a jég.

 • dannytrejofan

  2022-12-28 15:16:19

  Sajnos én sem tudnám bárkinek tiszta szívvel ajánlani ezt a játékot annak ellenére, hogy a mi társaságunkban többször is előkerül, és mindig jól szórakozunk vele. Vérbeli amerisként minket a legkevésbé sem zavar a szerencsefaktor, ami vastagon megvan ebben a játékban is, de emellett a megfelelő politizálásnak, alkudozásnak is fontos szerepe van a játékok során. Szóval nem lehet mondani szerintem, hogy csak a lapjárás befolyásolja azt, hogy ki nyer a végén, sőt a cuccok eladásához kötött szintlépés miatt a lemaradókat is felhúzzák a rommá tápolt játékosok, így nálunk többnyire kiegyenlítettek a meccsek és a végéig nem tiszta, hogy ki nyer. A játékosok közötti interakció is folyamatos.

  Viszont ez előttem már leírt negatívumokat én is csak aláhúzni tudom. Partijátéknak nagyon hosszú, egész estés játéknak túl egyszerű, az összetettebb társasokat kedvelőknek valószínűleg nem lesz a kedvence. A különböző licenszelt változatok (Cthulhu, Warhammer) sokakat bevonzhatnak, és a poénok is ülnek, mondjuk a legtöbb csak azoknak, akik ismerik az adott változatok világát. Gáz, hogy semmivel sem lehet jelölni a szinteket, a kártyák és a tároló doboz sem túl jó minőségű. A Móricka magazinos grafika megszokható, én nem szerettem bele, de van pár vicces rajz. A szabály"könyv" (lap) sem felhasználóbarát annak ellenére, hogy maga a játékmenet tényleg nem bonyolult. Holott újonnan egyáltalán nem olcsó, bár a használt piacon szotyiért beszerezhető egy-egy elnyűttebb változat.

  Ennek ellenére is azt mondom, érdemes tenni vele egy próbát, nálunk is viszonylag gyakran kerül az asztalra. A Cthulhu vagy a Warhammer változatot inkább azoknak érdemes beszerezni, akik ismerik az adott lore-t, a kártyán lévő poénok legtöbbje ugyanis belsős poén.

 • nyomivirag

  2022-04-04 23:47:42

  Hát igen, nekem is megosztó, mert anno, amikor magával a játékkal és amúgy a társasjáték hobbival találkoztam, akkor nagyon jó élményeim voltak. Jókat szórakoztunk egymás szívatásán, vagy amikor valaki lebukott, hogy csal, vagy mikor külöböző hibrid fajokat alkottunk. Ugyanakkor az utolsó játékélményemem egy olyan parti volt (ami félbe is maradt), hogy bő félóra után talán egy személy eljutott a második szintre, mert folyamatosan keresztbe tettünk egymásnak.

  Egy baráti társaságnak egy ivós este mellett jó mulatság lehet, főként ha közel áll hozzájuk a szerepjáték és/vagy szatíra műfaja. Ellenben nem ezt ajánlanám először sem parti, sem gateway játékkként.

 • Astral

  2022-04-04 23:25:04

  Munchkin vélemény (1/2. rész)

  Nagyon megosztó társasjáték, itt a kommentek között is elég vegyes véleményeket olvastam. Én a nemtetszők oldalát erősítem, méghozzá elég szélsőségesen, mivel számomra ez az egyik legrosszabb társas, amivel eddig játszottam.

  Kezdem a 2 legnagyobb problémával.

  Az egyik, amit már említett valaki, hogy semelyik kategóriába nem illik bele, ami lehetne akár pozitív is, de most rossz értelemben mondom. Partyjátéknak túl hosszú és bonyolult, rendes gamer játéknak pedig nagyon kevés, minden értelemben.

  A másik dolog, hogy mivel a játék akkor ér véget, ha valaki eléri a 10. szintet, ami egyáltalán nem egyszerű feladat, mivel a többiek ezt igyekeznek megakadályozni az összes lehetséges módon, egy parti ideje hosszúra nyúlhat. NAGYON hosszúra. Legutóbbi meccsünk kb 2 és fél órásra nyúlt, ennyire még soha nem unatkoztam játék közben.

  Tematika, képi világ, alkatrészek, minőség
  Egy retro-fantasy szerepjáték paródiáról van szó, semmit nem vesz komolyan, és meg kell hagyni, ez a részét jól csinálja: a kártyákon (csak kártyákból áll a játék) a bugyuta rajzok megmosolyogtatóak, akadnak poénok, szóviccek, tehát ezek jól megalapozzák a hangulatot, az már más kérdés, hogy ez kinek mennyire jön be. Én szeretem a szép rajzokat, és a komolyabb hangvételű témákat, szóval itt ugyanazt érzem, mint a Robbanó cicáknál, hogy egyszer elnevetek az ábrákon, de ilyen játékkal egynél többször nem szívesen játszanék.
  A doboza nagyon ócska, és mintha kispóroltak volna belőle pár dolgot. A szintek jelölésére semmilyen jelzőt/lapot nem biztosít, és bár a miénkhez járt, több helyről is hallottam, hogy még (a játékmenethez szükséges) dobókocka sem volt a dobozban… xd Az ára ezek ellenére igen magas.
  [...]

 • Astral

  2022-04-04 23:24:48

  Munchkin vélemény (2/2. rész)
  [...]
  Játékmenet, mechanika
  Erről nem szeretnék sokat írni, lényegében egymás vég nélküli szivatása megy, lehet segíteni a másiknak, majd veszekedni a zsákmányon, a szerencsefaktor hatalmas. Igazából erről szól az egész, szóval simán meg tudom érteni azokat is, akiknek tetszik a Munchkin, de az biztos, hogy a megfelelő társaság kell hozzá, nem működik bármilyen körben. Nálunk például úgy éreztem, hogy a többiek a játék komolytalansága ellenére túl komolyan vették az egészet. Szimpatikusak az olyan szabályok, mint hogy lehet csalni, amíg a többiek nem veszik észre, vagy hogy vita esetén a játék tulajának van igaza, de a mi körünkben ilyesmire nemigen volt példa.

  Van egy hallom kiegészítője is, fogalmam sincs miket adnak az alapjátékhoz, de ezek után szerintem nyilvánvaló, hogy nem is akarom tudni.

  Összességében én nem ajánlom senkinek, ha gondolkodtok a megvételén, először mindenképp próbáljátok ki ha lehet, és azt is tartsátok észben, hogy nagyon társaság függő! Aki szereti az ilyen típusú társasokat, a Bájos kis bestiákat javaslom ehelyett.

 • Benxe22

  2022-01-13 14:09:05

  Ha irodalomban létezik groteszk és szatíra, akkor ez miért ne létezhetne a társasjátékok világában?! Főleg, ha egy kis komédiával is megvan fűszerezve a dolog.

  A Munchkin névre keresztelt társasjáték kellőképp humorosan, és szarkasztikusan figurázza ki a kaland-szerepjátékok jó oldalát. Ha túltlendültél a kezdeti szabálytanuláson, és a fejedben lüktető tekervénytömeg kezdi feldolgozni az aranyos alpáriság vicceskedő paródiáját, egy örök élményt fog nyújtani a játék.

  Megfelelő lehet egy jól összeszokott baráti társaság számára, hiszen a haverokat mindig jó szivatni, vagy akár rajtakapni a csaláson. Ellenben az is előfordulhat, hogy ez a játék nyitja fel a szemed a kaland-szerepjátékok világa felé, és kezdesz el emiatt olyan életreszóló dolgokba belefogni, hogy a végét csak azért nem látod, mert soha nem is lesz.

  A játék mechanizmusa közepesen bonyolult, de kezdő játékosoknak is ajánlani tudom, főleg, ha a társaságban van olyan, aki osmeri már a játékot. A szabály egyszerű. 1-es szintről indulsz, 8 kártyával a kezedben. felszerelkezel a kezedben lévő tárgyakkal, bónuszokkal, identitásokkal, és egy jó nagyot belerúgsz a kazamaták korhadó ajtajába. Az ajtót berúgva ha szörny jelenik meg előtted, vagy dobsz, és megmenekülsz, vagy harcolsz ellene. A játék során a csalás nem csalás, amíg egy másik csaló észre nem veszi. A kártyákkal egymás és a bank közt is lehet üzletelni, kártyát kézből másnak adni és adott esetben eldobni. Harc közben játékostársaidtól némi jutalom ellenében(kivéve ha rendelkezel a csábítás térdvédőjével) segítséget kérhetsz, DE ne feedd soha, mindenki mindenki ellen játszik.

  A játék akkor ér véget, ha valaki elérte a 10-es szintet.

 • ronaiheni

  2021-11-01 06:00:13

  Az alap játékot próbáltuk . Volt aki egyből beleszeretet volt aki nem . Jópofa kártyák a grafika aranyos, de aszövegek nem mindig egyértelműek . A szabályban vannak néha ellentmondások de gondolom sokadik játéknál letisztázódik . Sértődősök ehhez a játékhoz le se üljenek. Itt bizony szivatás van, lesz , volt...végig. Nagyot lehet bukni a partnerek jóvoltából . Itt bizony csak duma , hogy a másikra is számíthatsz ...mert annak meg lesz az ára ..elöbb vagy utóbb. KIfejezetten szórakoztató tud lenni ...főleg ha jó lapjaid vannak, ha nem akkor várni ...várni...várni apillanatra , amikor végre jön majd egy jó kombó amivel szintet léphetsz. És figyelni kell rettenentesen ki hogy mahinál a szintjeivel , mert bizony biztos lesz valaki a suttyomban halad .

 • Csiracsirke

  2021-03-06 21:13:09

  Jó kis party játék sokat játszottunk vele az első és a zombis rész van meg vicces volt hogy próbáltuk túl licitálni egymást 1-1 szőrny leöléséért járó kincsért nem beszélve arról hogy én mindent is lepakoltam a karakteremre mert ugye mindaddig lehet benne csalni amíg észre nem veszik 😁

 • ghtyshd

  2021-01-09 08:12:24

  Mindig meglepődök ha alacsony pontozást látok a Munchkinra :D szerintem egy brilliáns játék, de persze kell hozzá egy olyan társaság aki komolyan veszi a harcot és mégse sértődik meg ha elvszeti 9-es szintűen az összes cuccát és hullarablást végeznek rajta.

  Szerintem az extrém partijáték kategóriában ez az egyik legjobb választás lehet, bár tény, hogy kell hozzá 2-3 kiegészítő, hogy igazán játszható legyen és ne csak szörny-kaszt-kaszt-tárgy-faj-szörny-kaszt-tárgy-tárgy legyen az ajtó berúgása alatt.

 • somarakosa

  2020-10-11 20:21:52

  Sajnos keveset kerül elő, de nagyon jó kis játék, ha szeretsz kiszúrni a haverokkal 😃

 • kemonszt

  2020-08-04 21:55:50

  Számomra csalódás volt ez a játék, különösen az ezt körbelengő hype felhő miatt...

  Amikor kipróbáltam, úgy éreztem, hogy: "Oké, oké, értem a szabályokat, de nem értem, hogy miért így készült ez a játék.."

  Abszolút nem érzem azt, hogy jó játék élményt adott volna. A játékosok egymást szivatták, hátráltatták, az aktuálisan jól álló játékosra szállt rá mindig, mindenki. Számomra ez unalmassá tette a játékot, az emberi interakciók minőségét is rontotta, így a légkör sem volt mindig túl rózsás.
  Az tény, hogy nem minden társaságnak, korosztálynak való ez a játék.

  Habár nagyon értékelem benne, hogy a dungeon típusú, kazamata játékok hangulatát idézi, olykor nagyon ötletesen, mégsem az igazi. Rengeteg apróság hiányzik belőle, ami a játék mechanikáját jobbá tették volna.
  Számomra teljesen érthető, hogy miért 5.9-es a BGG értékelése ...
  Ilyen árban, biztosan talál jobb játékot magának, aki keres.

 • kristofszigeti

  2020-05-13 14:18:32

  Teljesen hasonlóak az érzéseim nekem is. A felturbózott UNO hasonlata is stimmel. Ugyanolyan hosszúra, végeláthatatlanra nyújtható kártya..akármi.

 • harnas1207

  2020-05-12 12:27:04

  Társaságunkat nagyon megosztotta a játék. Senki sem szereti, de senki nem is dobná ki. Se nem iszogatás közbeni party játék, se nem komoly társasjáték. Én annó játszottam Magic, HKK stb játékokkal, ebből érzem, hogy fantasy kártyajáték kategóriában nagyon gyenge. Paródiának szintén, mert nem túl vicces. Személy szerint úgy érzem, mintha egy nagyon komoly játék ovodás verzióját kapnám kézbe, hogy bárki tudjon vele játszani. Leginkább egy felturbózott Unohoz hasonlítanám.

 • leonidasz

  2020-04-25 17:31:55

  Sziasztok!

  Ez a játék nagyon király. Megfelelő (nem sértődékeny) társasággal az egyik legszórakoztatóbb játék, amivel eddig találkoztam. Nekem megvan az eddig magyarul megjelent összes kiegészítője is, illetve a Munchkin Cthulhu, amivel szintén össze lehet keverni, és így, a 6 játéknyi Munchkinnal szoktunk a barátokkal játszani.

  Persze vannak hibái is.
  -Kevesen nem túl jó. Ezzel a játékkal szerintem minimum 4-en érdemes elkezdeni játszani (A maximum játékosszám már nem ilyen egyértelmű, de 8-nál többen már nem feltétlen érdemes). Szerintem az ideális 4-6 fő.
  -Hosszú. Tipikusan nem az a játék, ami a "Van egy óránk, játszunk valamit" esetekben érdemes elővenni. Nálunk 5-6 fővel is 2-3 óra, de a játékosok számával a játékidő is exponenciálisan nő. Egyszer megpróbáltuk 10-en játszani és 8,5 óráig tartott a játék. (Bár kétségkívül "értékesebbnek" tűnik egy 8 órás játékot megnyerni, mint egy másfélórásat :) )
  -A szabály egy kicsit bonyolult. A kiegészítőkkel együtt a szabályokat elmagyarázni kb 20 perc, és a legtöbb esetben nem értik meg elsőre, hogy miről van szó. Nyilván ez az alapjáték esetében rövidebb, és könnyebben érthető, mert a 4. 5. kiegészítő az, ami jobban bonyolít rajta. (Geek-ebb/kockább embereknek talán némileg könnyebb elmagyarázni, mint egy olyannak, aki még nem látot, vagy játszott szerepjátékkal.)
  -Balansz. Valóban vannak olyan kasztok, vagy fajok, amik indokolatlanul erősek, ezért némely esetben érdemes házszabályokat hozni, hogy kicsit jobban kiegyensúlyozzuk a játékot.
  -Doboz. Nincs hozzá rendes doboz. Főleg, ha sok kiegészítőd van a játékhoz, akkor veszed észre, hogy már más játék dobozában, vagy cipősdobozban, vagy ilyesmiben kell tárolni a játékot. Ugyanitt említeném meg, hogy nincs hozzá se dobókocka, se bábúk, se szintszámláló. Persze ezeket lehet csinálni otthon, vagy letölteni netről, de valami azért jó volna.

 • kiki97

  2020-04-14 16:32:32

  Nagyon tetszett az egész család sírva röhögte végig az egész játékot végöl a 11 éves húgom nyert, szerintem megérte megvenni most itt a karantén idején sokszor előkerül!

 • keknefelejcs2001

  2020-02-12 09:39:21

  Nagyon szeretjük a játékot otthon, sokat játszunk vele karácsony óta, amióta megkaptuk. Az a legjobb benne hogy sok féle játékstílust lehet benne követni. Aki szereti a többieket szivatni, az megteheti, aki eldani szeret és úgy lépni a szinteket annak is ad lehetőséget. Egyszerre szerencse,stratégia és blöffölős játék. A könnyed humora ellenére azonban egyesek számára bonyolult lehet a rendszer, nem mindenki érti meg, ezért kevésbé party játék. Sok mindenre kell házszabályt is bevezetni, mert vannak benne paradoxon, vagy túl op kombinációk. De egyébkent 10/10-es szórakoztatás terén.

 • poccer

  2019-07-02 09:47:18

  Nálunk is nagy kedvenc volt sokáig szinte csak ezt játszottuk. Még ilyet is szereztek a cimbik, és nagyban kinyomtatták, igen hasznos (ha esetleg érdekel valakit): http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/munchkin/uploads/Karakterlapuj.jpg Persze jó a telefonos app is, de a régi szerepjátszós hangulatot ez jobban adja szerintem. Mindazonáltal jogos, hogy a kicseszésre épül, de ebben ez a jó. (Vagy nem. De sok vita lesz, még akkor is, ha stressztűrő a csapat, és régen ismeritek egymást.) Meg hogy szinte mindent szabad. Vagy ha bizonytalan, majd a pakli tualaja megmondja mi a frankó. :) A lapok változatossága a kiegészítőkkel hatalmas, újrajátszási faktor nagy, időről-időre mégis megunjuk, és más veszi át a party király játék címet, de aztán újra és újra felbukkan megint.

 • miskolczitom

  2019-05-15 06:29:30

  Szerintem az egyik legjobb partitarsas, s hogy miért? Mindenki megtalálja a poént ebben a játékban. Egyaránt tud érvényesülni az, aki félénk, s az aki pedig szeret mindenkinél hangosabb lenni. Arról ne is beszéljünk, hogy ki ne szeretne csalni egy játékban? Ez a játék elvárja tőled. Szóval tőlem megy a pacsi, meg a 10/10

 • keplegeny

  2019-04-12 10:38:32

  Még régen, amikor először jelent meg magyarul, a legjobb cimborám mutatta nekem, kb. 2012-ben. Azóta is amikor nagyot akarunk nevetni, és jól kitolni a másikkal előkerül, és szidjuk a másikat, hogyan lehet ennyire pofátlan:)

 • benczikakos

  2019-04-11 09:56:40

  Egyszer játszottam vele, de nem tetszett, nem az én világom

 • ARduel

  2019-04-11 09:03:45

  Nem kifejezetten szeretem ezt a játékot. Nem tetszik, hogy a kicseszésre épül, illetve az is elég fura, hogy a szabály engedi a csalást. Viszont a rajzok egész szépek, és mondjuk ötletesek is.

 • boky1989

  2019-04-08 14:53:01

  Egy ismerősömnél játszottunk vele. Nagyon jópofa, asztali kártyás RPG, nagyon jó humorral és nem akarja magát komolyan venni. Könnyen tanulható. Be is szereztem a sajátomat a napokban. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • vbence343

  2019-03-01 20:26:39

  Zseniális játék, a legegyszerűbb módja az asztalok borogazásának. A rajzok zseniálisak, a játékmenet zseniális.

  Nekem egyik kedvenc partijátékom, mindenkinek ajánlom.

 • soltesz.orsi92

  2019-03-01 13:18:11

  Mi is app-al nézzük, hogy ki hogy áll, az kerül az asztal közepére. Nagyon viccesek tudnak lenni a lapok, viszont lehet benne rendesen szivatni a másikat. Néha úgy érzem, hogy sokszor túl kedvesek is vagyunk, a játék engedne többet is. Nálam ez az alapjáték amúgy a kedvenc, családban van még Zombis meg Szuperhősös is. Mindnek megvan az előnye, hátránya is.

 • kchpank1.kv

  2019-03-01 13:07:39

  Aki annak idején forgatta a kezében a Steve Jackson lapozgatós kaland,játék,kockázat könyveket, annak ez a játék igazi retróélményt tud hozni. :)

 • sealma1111

  2019-03-01 12:12:25

  Igazi bolondos játék, és igaz egymás ellen kell játszani, sokszor jobban jársz, ha segítesz a társaidnak, de a következő pillanatban akár keresztbe is tehetsz bárkinek. Könnyítés, hogy van hozzá egy telefonos app, amivel nyomon lehet követni, kinek hány pontja és élete van. Szoros barátság kell, hogy kibírjátok, ha esetleg ti álltok nyerésre, de valaki olyat tesz, hogy az utolsó helyre kerültök.

A Munchkin társasjáték és kiegészítői (238)

 • Munchkin 2: Fajtalan fejsze társasjáték Kiegészítő

  Végre! A szörnygyilkolós-kincsrablós játék újabb színes 112 kártyával bővült. A játék első kiegészítőjében 112 új kártyával bővíthetjük arzenálunkat, új fegyverek, kincsek, átkok várnak ránk. Most már lehetünk orkok is, akikre másképp hat az átok: szintvesztésre cserélhetjük a sújtó rontást! Küzdj meg a Tűzcsáppal és az undorítóan aranyos Füles mackóval!...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Munchkin 2: Fajtalan fejsze társasjáték Kiegészítő 4000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 25 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Star Munchkin társasjáték

  A Munchkinok visszatértek, de ezúttal az Űrben hódítanak - vannak köztük Mutánsok, Androidok, Macskaemberek lézerfegyverekkel és gránátokkal. Az alap Munchkin szabályait használva játszható önállóan és a többi Munchkin játékkal is kombinálva.Angol:The Munchkins are back – but now they're Mutants, Androids, and Cat People in space, grabbing Lasers, Vibroswords, and Nova Grenades and fighting Fanged Fuzzballs, Bionic Bimbos...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Star Munchkin társasjáték 6000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Munchkin 3: Papi baki társasjáték Kiegészítő

  Még több Munchkint akartatok - hát tessék! Steve Jackson kitalálta, John Kovalic pedig megrajzolta nektek a Munchkin 3: Papi baki kiegészítőt. A második kiegészítő ismét 112 új kártyát kínál, mókásabbnál rettenetesebb szörnyekkel, fegyverekkel, vérengző aranyhallal. Új faj és kaszt is vár ránk a gnóm és a bárd személyében. Előbbi apró lábaival aligha...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Munchkin 3: Papi baki társasjáték Kiegészítő 4000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Munchkin Fu társasjáték

  Távol-keleti munchkin változat, ninjákkal, szamurájokkal, yakuzzákkal és papokkal. A szituáció pedig a szokásos, karatézd le a szörnyeket, vedd el a cuccaikat és légy az első, aki eléri a 10. szintet. A megszokott alkotókhoz most vendég művészek csatlakoztak a Munchkin élmény fokozása érdekében.Angol:Publisher's DescriptionIf you loved Munchkin... look out. Here they come again. "I'm a Ninja with the Dragon Tooth Katana!" "I'm a Monk with the Sai of Spleen Mangling. Fear my...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Blender társasjáték Kiegészítő

  Overview Munchkin Blender expands every card game in the Munchkin family. It's intended for games with multiple base and expansion sets (now known as "blender" games). Publisher's Description Stir Things Up! It's the ultimate party kit for Munchkin fans! Munchkin players really like to combine their sets... Munchkin, Star Munchkin, Munchkin Fu, all in one...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Harapós Munchkin társasjáték

  Ez az alvilág alkonya! Lehetsz vámpír, vérfarkas, vagy akár váltott gyermek tündér. A csillámport és a szorongást viszont tedd le az ajtóban... Itt ÖLNI kell! 1. Rúgd be az ajtót! 2. Küzdj meg a szörnnyel! 3. Markold fel a kincset! 4. Érd el a 10. szintet és győzz! Ölj meg néhány szörnyet, és harapd meg a cimboráidat.

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Harapós Munchkin társasjáték 6000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 19 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Munchkin 2/3: L'Ascia o Raddoppia társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin Dice társasjáték Kiegészítő

  Description from the publisher: There are lots of ways to keep track of your level in Munchkin - coins, pretty glass stones, even candy (which has its drawbacks if your rivals eat your levels when you look away). You could just "remember" your level, but would you trust some other player who tried that? We didn't think so. In the end, most gamers use a...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Super Munchkin társasjáték

  ÖLD A GONOSZ SZUPERHŐSÖKET! SZEREZD MEG A SZUPERHŐS KÜTYÜKET! INTÉZD EL A SZUPERHŐS CIMBORÁDAT! Egykor kedves kis MUNCHKIN voltál. Ám aztán különös energiákban fürödtél, beverted a lábujjadat és megérintettél egy ősi bálványt. Most szintekért, kincsért és a Munchkinság védelmében küzdesz az ellenfelekkel. Lehetsz mutáns, egzotikus, misztikus vagy kütyüs...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Super Munchkin társasjáték 5790 Ft-tól! - 23 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Munchkin 3.5: Clerical Errata társasjáték Kiegészítő

  The original print run of Munchkin 3: Clerical Errors was misprinted. Treasure cards wound up in the Door deck. So in true Munchkinly fashion, Steve Jackson Games created rules to actually use these misprinted cards, packaged up 1200 copies, and sold them direct through their online store. Clerical Errata consists of one misprinted 56-card deck from the...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin 4: Dobj egy hátast társasjáték Kiegészítő

  A Munchkin harmadik kiegészítője még több újdonsággal kecsegtet, mint a korábbiak. (Színes grafikával.) Bár ezúttal új fajjal és kaszttal nem találkozunk, a 112 kártya között hasznos és haszontalan fegyverhordozók és hátasok tömkelege vár ránk, akikhez új szabály is dukál. Ez a kiegészítő egy új laptípust hoz a játékba, mégpedig a Hátas-t. De mivel ez egy...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Munchkin 4: Dobj egy hátast társasjáték Kiegészítő 4890 Ft-tól! - 24 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Munchkin Sammlerbox társasjáték Kiegészítő

  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Munchkin Promotional Bookmarks társasjáték Kiegészítő

  Part of the Munchkin series English-language Bookmarks Bookmark Name Associated Game The Official Munchkin Bookmark of Retroactive Continuity Munchkin The Official Munchkin Bookmark of Reset Buttoning Munchkin The Official Munchkin Cheesy Promotional Bookmark of Power Munchkin The Official Munchkin Bookmark of Target Acquisition! Munchkin (Special Edition...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin Cthulhu társasjáték

  A munchkinok mindenhol ott vannak. Voltak már vámpírok, kalózok, szuperhősök, küzdöttek már zombikkal, sőt, jártak a világűrben is. Ezúttal H.P. Lovecraft és az élhetetlen vének világába kalandoznak ajtókat berugdosni, kincseket és bajt keresni. Bár a játék alapszabályai változatlanok, azaz ugyanúgy 10. szintig kell eljutnunk szörnyek legyőzésével...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Munchkin Cthulhu társasjáték 4000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 24 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Episches Munchkin társasjáték Kiegészítő

  Episches Munchkin is a German-language set of 33 reference cards that contain the special Epic Munchkin rules for races and classes between levels 11 and 20. They are the same size as regular Munchkin cards. In addition, it includes a metal level counter, similar to the Munchkin Level Counter released by Steve Jackson Games. The reference cards cover all...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin 5: Vadító vadirtó társasjáték Kiegészítő

  Munchkin, munchkin, munchkin! Az ajtórugdaló szörnyvadász banda visszatér a negyedik kiegészítővel, mely ismét 112 lappal bővíti már amúgy is méretes paklinkat. A választható kasztokat a vadak vadító védelmezőjével, a Vadőrzővel bővíti, aki bármely szörnyet hátasává tehet. Többet nem is szükséges mondani, hiszen minden vérbeli szerepjátékos munchkinista...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Munchkin 5: Vadító vadirtó társasjáték Kiegészítő 4990 Ft-tól! - 23 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Munchkin Rigged Demo társasjáték Kiegészítő

  Publisher's Description This envelope contains 56 cards to help you bring new victims ... errr, gamers ... into the wonderful world of Munchkin ... A special 17-card demonstration deck, drawn from the original Munchkin set, with the cards numbered so you can stack the deck and play out four scripted turns that show the basic Munchkin mechanics in just a...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin Quest társasjáték

  Berúgod az ajtót, lenyomod szörnyet, felmarkolod a kincset. Jól ismert Munchkin frázisok ezek egy olyan játékból, ami szerepjátékok paródiájaként terjedt el a társasjátékos közösségekben. A Munchkin Quest most ugyan ezzel a hangulattal érkezik, de ezúttal táblás játék formájában. Lássuk, mi rejtőzik az ajtó mögött! Berúgod, felmarkolod… A játékhoz figurás...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • A Jó, a Rossz és a Munchkin társasjáték

  Most már a Vadnyugat sincs biztonságban! A Munchkin játékok legújabb, önállóan is játszható kiadása a poros és kies Vadnyugatra visz el minket. A Cowboyok, Indiánok, végtelen puszták és kihalt városok világában senki sincs biztonságban a Munchkinok elől. A jól megszokott hangulat, fergeteges poénok, ahogy azt Steve Jacksontól és John Kovalictól már...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  A Jó, a Rossz és a Munchkin társasjáték 5000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 19 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Munchkin Booty társasjáték

  Sail the Seven Seas. Plunder the treasure. Make your crew walk the plank. Munchkin Booty brings the greatest gold-grabbers in history – pirates! – to the world of Munchkin. Use your Silver Long Johns to beat the Lobster Mobster, drink your Demon Rum to fight off the Viking Kittens, and defend yourself with the Cutlass (or Cutlad, for the gents) against the...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Munchkin Booty társasjáték 6000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Munchkin 6: A kazamata zamata társasjáték Kiegészítő

  Végre kezdődhet az igazi kaland! A MUNCHKINaz ajtók berúgásáról, a szörnyek legyilkolásáról és a kincs elrablásáról szól. De hol van ebben a kaland? A KAZAMATA ZAMATA elképesztő csavart hoz a MUNCHKIN-játékba. Mostantól részt vehettek a Kalandban, amiben elférnek még elfek, vagy egy kapun át eljuthattok a Mangás huzakodásos kalandba. Vagy akár egyszerre...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Munchkin 6: A kazamata zamata társasjáték Kiegészítő 4990 Ft-tól! - 25 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Munchkin 7: More Good Cards társasjáték Kiegészítő

  Publisher's Description You Asked for It! A munchkin can never have enough good cards... so we bring you... More Good Cards! In this small but mighty expansion, you'll find the cards that you, yes, YOU, asked for in our online survey. More Wandering Monsters! The best from Munchkin Blender, with new art, along with the brand new... And Its Little Friends....

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • +6 Bag O' Munchkins társasjáték Kiegészítő

  Munchkin pawns are plastic figures of the Munchkin Man in six different colors: red, orange, yellow, green, blue, and purple. They were released with Munchkin Quest, then made available for purchase separately. The pawns have a special rule for use in any Munchkin card game: Any time you are entitled to go up a level – or when you do something that WOULD...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Wicked Dice & Bag társasjáték Kiegészítő

  Part of the Munchkin series The Wicked Munchkin Die is produced by Q-workshop—under license from Steve Jackson Games—for the game MUNCHKIN™. The die itself is a large decahedron (d10) numbered “1” through “Ding!” with each face showing the iconic Munchkin character (artwork by John Kovalic) in ever increasing amounts of gear as he progresses from level 1...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Bobblehead társasjáték Kiegészítő

  The Munchkin Bobblehead adds a new rule to any game of Munchkin. By having him present, you are able to re-roll one die per game. Publisher's Description Munchkin has sold hundreds of thousands of copies, with more than a dozen different sequels and supplements, covering fantasy, sci-fi, chop-socky, horror, and more. With each set, the monsters get bigger...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Mask of the Munchkin társasjáték Kiegészítő

  Publisher's Description A Munchkin for every season, and a Mask for every Munchkin! This Munchkin freebie should be downloaded, cut, glued, and worn to your next Munchkin game. Put it on to avoid a Trap or Curse! Wear it on Halloween when you go trick-or-treating! Just don't drive wearing it. Official Rules You may use this Mask in any game of Munchkin or...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Coins társasjáték Kiegészítő

  Overview Munchkin coins began with the first Munchkin Silver Piece in 2008, a promotional item that gives varying in-game benefits depending upon what month it is. The publisher has released a different silver piece every year since. Typically the coins can only be obtained as promo items at tournaments, game shows, or conventions. Sometimes they are...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Official Shirts társasjáték Kiegészítő

  There are many Munchkin shirts - each with a different special power. Official Tournament Rules If you are wearing an official Munchkin shirt (on your torso, right side out), you may draw one extra card from either deck when you start play or when you come back from the dead. If you are wearing an official Munchkin shirt it may give you special powers...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin Temporary Tattoos társasjáték Kiegészítő

  Publisher's Description Munchkin Temporary Tattoos Each package includes: 2 copies of Cheat! (+2) 2 copies of Magic Missile (+2) 2 copies of Duck of Doom (+2) 2 copies of Loaded Die (+3) 2 copies of Super Munchkin (+2) Official Tournament Rules You may use these tattoos in any game of Munchkin or its sequels. You must be wearing the tattoo* and show it to...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin 1.5: Kości zostały rzucone társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Water társasjáték Kiegészítő

  Part of the Munchkin series Healthful! Refreshing! In-Game Benefits! Despite the dangers of dihydrogen oxide, munchkins everywhere enjoy it, and now we have special, Munchkin-ized water. Unseal this 16.9-ounce bottle at your gaming table for bonuses to combat, and enjoy up to three in-game-benefit-producing swallows of Munchkin Water! Then sell the bottle...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin Promo Cards társasjáték Kiegészítő

  User Summary This is a catch-all entry for various promo cards that have been handed out at various cons, release events and by MiB and Pegasus Supporters. These cards are not released with any set and are/were only available as promotional items at events. Some of the English cards are also included as freebies in orders from Warehouse 23, the Steve...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Greeting Cards társasjáték Kiegészítő

  User Summary Munchkin greeting cards are periodically released by Steve Jackson Games and have special rules for the various games of the Munchkin series. Here is the current list of cards: (2008) Merry Munchkin Holiday Card (2008) Happy 4e Greeting Card (2009) Munchkin Santa Trap Holiday Card (2010) Munchkin Monstrous Christmas Card (2011) Munchkin...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Fairy Dust társasjáték Kiegészítő

  Publisher's Description Meet the Sparkly Good Fairy. She wants all the munchkins to play nice, and she's willing to bash heads to make sure they do. Play her way, and she'll bribe you with Fairy Dust. Otherwise, you might end up fighting her instead. And if you don't take her out, she'll be back again and again... Fairy Dust is a 15-card non-collectible...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Christmas Ornament társasjáték Kiegészítő

  Publisher's Description Deck the halls of your dungeon with this wooden ornament of the Super Munchkin from the cover of the original Munchkin game. This ornament measures approximately 2 1/2" wide by 3" tall. The design is laser etched, from both sides, into cedar wood. Grab one for your treasure stash! Rule If this ornament is hanging on a tree in the...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin: Waiting For Santa társasjáték Kiegészítő

  Publisher's Description You'd better watch out. You'd better not cry. You'd better not pout. Or you're gonna die. It's that time of the year when all good little munchkins wait up for Santa. Be careful... he may have a lot of treasure in that bag, but he's Level 12, and he has friends. This package includes 15 new Munchkin cards, including Santa Claus...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Epic Munchkin társasjáték Kiegészítő

  Part of the Munchkin series. Epic Munchkin is a set of rules that expands nearly every game in the Munchkin series. It has the following features: The game ends at level 20 instead of level 10. Upon reaching level 10, the rules change for the "Open a Door" phase to make it harder. Upon reaching level 10, there are new abilities for races, classes...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Munchkin Kill-O-Meter társasjáték Kiegészítő

  The Munchkin Kill-O-Meter allows you to track combat strength during any Munchkin game, including Munchkin Quest, which can be handy since it's easy to lose track of such things in the heat of battle. Each version of the Munchkin Kill-O-Meter includes a two-sided combat counter with which to track your current strength as well as two cards unique to that...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • +6 Bag O' Munchkin Babes társasjáték Kiegészítő

  Another Official Munchkin Plastic Bag! Extra bonus -- free Munchkins! These six female Munchkin pawns are scheduled to appear in a 2010 Munchkin Quest supplement . . . but if you want them early, here they are! You get one in each of the six Munchkin Quest player colors. The obvious thing to do would be to throw them into your Munchkin Quest box along with...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin Sherpa társasjáték Kiegészítő

  User Summary Munchkin Sherpas are Sherpa pen holders with Munchkin-related artwork and special rules for Munchkin games. Currently there are two versions, one with a fantasy Munchkin theme and one with a Munchkin Zombies theme. They were made in very limited quantities, were listed at high prices ($50 for fantasy and $40 for zombie), and sold out quickly....

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Munchkin Marked For Death társasjáték Kiegészítő

  17 kártyát tartalmazó mini kiegészítő Munchkinhoz.Angol:Description from the publisher: Munchkin Marked for Death is a double-duty booster set! This pack contains 17 new cards, including "Anvil", "Recalculate Your XP", and the...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Thumb Drive társasjáték Kiegészítő

  User Summary There are two Munchkin thumb drives: Munchkin Opposable Thumb Drive (fantasy theme) Munchkin Zombies Removable Thumb Drive (zombie theme) Munchkin Opposable Thumb Drive Since this thumb drive is "opposable," you can pull it out once per game during your Looking For Trouble phase and fight it like a monster. Its level is equal to the last two...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Munchkin: Santa's Revenge társasjáték Kiegészítő

  Publisher's Description (from website) The Munchkin was sleeping all snug in his bed, when Santa came back with a BOOT TO THE HEAD! Santa's Revenge is a holiday-themed supplement for any Munchkin game. It goes especially well with Waiting for Santa, but you don't need WFS to enjoy Santa's Revenge. It adds Santa monsters like Harold Angel (as in, HARK!) and...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Munchkin Dice Of Protection társasjáték Kiegészítő

  The Munchkin Dice of Protection is a pair of 6-sided dice. From the package You may start a game of Munchkin with up to two Munchkin d6 Dice.Place the first die on an Item you have in play. That Item can not be stolen, lost, sold, etc. unless you allow it. When you roll to Run Away, roll the second one. If your roll is equal to the value of the first die...

  • Munchkin Boxes of Holding társasjáték Kiegészítő

   Munchkin Boxes of Holding are designed to hold cards from any of the many Munchkin games as those cards are a non-standard size. Each box can hold 500 cards, with one box for Door cards and one box for Treasure cards. Three themed versions of the Boxes of Holding exist – one based on basic Munchkin, another based on Munchkin Cthulhu, and a third based on...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 90 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Reloaded! társasjáték Kiegészítő

   Game description from the publisher: When Munchkin Dice went out of print, some really great cards became unavailable. Now they're back as a new booster pack: Munchkin Reloaded! All your favorite cards have returned: the Race modifiers "Dark" and "High", the class modifier "Master", and of course the Reloaded Die (and we threw in an extra one, too!). This...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 90 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Sammlerkoffer társasjáték Kiegészítő

   Munchkin Sammlerkoffer is a metal briefcase designed to hold all of your Munchkin cards (until they make more), all of the Munchkin dice (until they make more), all of the bookmarks and rule books (until...), and all of the other extraneous Munchkin coins, pens and doodads tucked around your game room. Munchkin Sammlerkoffer, which succeeds the...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 90 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 3/5
  • Munchkin: Go Up a Level társasjáték Kiegészítő

   NOTE: Only those who own Munchkin games dated before April 2010 need to purchase this set. Games dated on/after April 2010 already include the cards from Munchkin: Go Up a Level. After The Great 2010 Munchkin Changeover, the publisher didn't want to alienate its existing customer base by making them repurchase Munchkin games they already owned. So they...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 90 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Zombies társasjáték

   ÖLD AKI ÉL! EDD AZ AGYÁT! HÚÚÚÚÚSSSSS! Nem készült még ennél betegebb és viccesebb MUNCHKIN! Zombik vagytok, ajtókat rúgtok be és agyakat esztek. A "szörnyek” hétköznapi emberek, némelyik tehetetlen, némelyik veszedelmes, és van még néhány elszabadult zombi is mellettük. Minden páncél, amibe agyakat keresve belebotlottál. Menj hát előre bátran lábadon...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 90 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Munchkin Zombies társasjáték 4500 Ft-tól! - 4 felhasználó és 31 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Munchkinomicon társasjáték Kiegészítő

   It's the ultimate book of spells . . . the Munchkinomicon. But beware! If you aren't munchkinly enough, the Munchkinomicon will slip away and find a more suitable host. This set includes the Munchkinomicon and 14 of its deviously cheesy spells, like United I Stand, Eldritch Cleaver, and Unnatural Compulsion. This is an expansion for ANY Munchkin game. It...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 90 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Impossible társasjáték

   Titkosügynökös munchkin változat, kémekkel, küldetésekkel és különleges kütyükkel. Lehetsz bérgyilkos, turista vagy playboy. A szituáció pedig a szokásos, öld meg a szörnyeket, vedd el a cuccaikat és légy az első, aki eléri a 10. szintet.Angol:Publisher's DescriptionThe Munchkins are now spies... eliminating the opposition, playing with self-destructing gadgets, and changing loyalties even faster than they change hats....

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Munchkin Impossible társasjáték 6000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

  • Munchkin Conan társasjáték

   Vajon egy Munchkin erősebb, mint Conan? Ha konkrét választ nem is kapunk, akkor is érdemes kipróbálni ezt a Munchkin változatot. A célod a régi: verd át, vedd el és szerezz minél többet - bármi áron! Új lapok, képességek, kincsek - 101 ajtó, 67 kincs lap. A doboz tartalmaz egy sárga-piros D6-ot is.Angol:Munchkin Conan is a 168-card core set in the Munchkin family of games, with 101 Doors and 67 Treasures. Unlike other core sets, it lacks unique card backs, instead using the...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 90 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 1/5
  • Munchkin Pathfinder társasjáték

   Ősi relikviák! Elveszett sírok! Átkozott istenek! És elegendő kincs, hogy megrakd hátasodat! Ez a Munchkin Pathfinder Deluxe! Szintjelző táblával, dobókockával és 12 játékoslapka és talp.Angol:Munchkin Pathfinder, which includes 168 cards and uses the setting of the Pathfinder role-playing game from Paizo Publishing, can be played as a standalone game or combined with...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 1/5
  • Munchkin Legends társasjáték

   Game description from the publisher: Raid the world of myth and legend! Crush every foe you meet. Backstab your friends and steal their stuff. Grab the treasure and run. Munchkin Legends is the new Munchkin card game about legendary adventure...with none of that stupid roleplaying stuff. You'll defeat mythic monsters and grab fabled magic items! Don the...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Adventure Time társasjáték

   In Munchkin Adventure Time, players can help Finn, Jake, Lumpy Space Princess, and friends navigate the perils – and the rewards! – of the Land of Ooo. Will "Oh my glob – look out!" be the last thing Adventure Time fans hear from Princess Bubblegum? Or will Finn and Jake save the day with a sturdy sword and a hearty "Slamacow!"? Munchkin Adventure Time is...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Legends Deluxe társasjáték

   Game description from the publisher: Raid the world of myth and legend! Crush every foe you meet. Backstab your friends and steal their stuff. Grab the treasure and run. Munchkin Legends Deluxe is the Munchkin card game about legendary adventure...with none of that stupid roleplaying stuff. You'll defeat mythic monsters and grab fabled magic items! Don the...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Oz társasjáték

   Description from the publisher: Adventure with the Scarecrow and the Tin Woodsman! Brave the Poppy Fields or the Deadly Desert! Fight against a Wicked Witch or King Krewl! Visit the Emerald City and talk with Dorothy, Ozma, or the Cowardly Lion! Play a Professor, Royalty, Soldier ... or even a Wizard! L. Frank Baum's Oz books have been favorites of...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 1/5
  • Munchkin Christmas Lite társasjáték

   Az új karácsonyi kiadású Munchkin önnállóan és kiegészítőként is játszható!Angol:Description from the publisher: Kick down the door! Defeat the monster! Take the treasure! Munchkin has been a gaming phenomenon for fifteen years, and now we're giving you a...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 1/5
  • Munchkin Legenden 1+2 társasjáték

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Moop's Monster Mashup társasjáték

   Description from the publisher: The marvelous magician Moop is mashing up monsters to meet the marauding munchkins. He's created bizarre new animals such as the Owligator and Kangarooster! But the heroes can fight back with their own mixed-up weapons, including Sockodiles and the Beaver Cleaver. This version of Munchkin is the craziest ever...but it's...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Munchkin Grimm Tidings társasjáték

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Shakespeare társasjáték

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Spell Skool társasjáték

   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 3
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Warhammer 40,000 társasjáték

   Rúgd be az ajtót! Küzdj meg a szörnnyel! Markold fel a kincset! Érd el a 10. szintet és győzz! Ölj meg néhány szörnyet, és döfd hátba a cimboráidat a messzi jövő rémsetétjében!Angol:In Munchkin Warhammer 40,000, you become an Ultramarine, Necron, Aeldari, Ork, Death Guard, or Tyranid. Make a Pilgimage to Holy Terra, use your Lasblaster, and of course you...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Munchkin Warhammer 40,000 társasjáték 7490 Ft-tól! - 25 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Munchkin Crazy Cooks társasjáték

   The munchkins have left the dungeon for an even more treacherous place — the kitchen! In Munchkin Crazy Cooks, 3 to 6 foodies cook up delicious schemes to get ahead, and the plastic standies and gameboard included help them track their progress. Food tokens give you a "Balanced Meal", which is a fresh and exciting way to win! The game includes the classic...

   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
  • Munchkin Warhammer 40.000 - Malaszt és mordály társasjáték Kiegészítő

   Bővítsd ki a játékodat Munchkin Warhammer 40,000: Malaszt és Mordály kiegészítővel! A Csatanővérek a Birodalom egyik legelitebb harcos rendje, a T’auk pedig szörnyű ellenfelek, és kérlelhetetlen szövetségesek a Káosz elleni harcban. Valamint temérdek új kincs és rémséges, legyakható szörny! A Malaszt és Mordály a Munchkin Warhammer 40,000 kiegészítője...

   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves

   Munchkin Warhammer 40.000 - Malaszt és mordály társasjáték Kiegészítő 4190 Ft-tól! - 20 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Munchkin Warhammer 40.000 - Vadak és varázslók társasjáték Kiegészítő

   Engesztelhetetlen ellenfelek találkoznak! Az űrfarkasok elit birodalmi harcosok, akik esküvel fogadták, hogy követik Fenris, és legnagyobb vezérük, Leman Russ eszméit. Az ezerfiak sötét istenüktől, Tzeentchtől, varázshatalmat kaptak adományul, amivel a Káoszt terjesztik szerte a galaxisban. A rajongók kedvenc párosításával egészítheted ki a Munchkin...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves

   Munchkin Warhammer 40.000 - Vadak és varázslók társasjáték Kiegészítő 4190 Ft-tól! - 20 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Munchkin: Warhammer – Age of Sigmar társasjáték

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 1/5
  • Munchkin: Disney DuckTales társasjáték

   In Munchkin: Disney DuckTales, players choose from Scrooge McDuck, Huey, Dewey, Louie, and other DuckTales icons to battle it out against monsters (and each other) while uncovering treasure that will have you swimming in gold — just like "Unca Scrooge"! True to the original Munchkin game, your goal is to collect as much treasure as possible while enlisting...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Munchkin Tails társasjáték

   Munchkin has gone to the dogs...plus foxes, mice, and ponies! Anthropomorphic animals have always been popular, from the beast-headed gods of Egypt to Mickey Mouse and Bugs Bunny today. Now you can bring them into the dungeon in Munchkin Tails, fighting off opponents such as the Human Rights Activist, the Robot Vacuum, or even the feared Animal Control...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin: Disney társasjáték

   Már régóta szeretted volna kipróbálni, hogy milyen lehet egy Disney-hős, gonosz vagy hercegnő bőrébe bújni?! Most végre itt a lehetőséged, mivel a Munchkin: Disney életre hívja a legszebb klasszikusokat! A Munchkin: Disney ötvözi a Munchkin kártyajáték legjobb és leghirhedtebb tulajdonságait - kincsvadászat, hátbaszúszúrás, szintlépegetés és ajtó...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Munchkin: Disney társasjáték 12099 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Munchkin Tails of the Season társasjáték Kiegészítő

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Русский манчкин (Russian Munchkin) társasjáték

   Русский манчкин (Russian Munchkin) is a standalone game in the Munchkin series, with you no longer being a dwarf or cleric, but rather a formidable hacker, an influential oligarch, or an unstoppable Olympic champion. You can shoot at monsters with a pancake gun and hold a tame bear by the leash. Just don't forget to keep track of the calendar because in...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Munchkin Babies társasjáték

   Munchkin Babies delivers 168 cards full of sweet, adorable baby adventurers . . . who are just as good at backstabbing and loot-grabbing as their elders from Munchkin. Play a cute Orcling, Dwarfling, Elfling, or Quarterling (half a Halfling). Go to preschool to learn your Class: Wiz Kid, Ankle Biter, Crumb Snatcher, or Holy Terror, and then arm yourself...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Munchkin Scooby-Doo! társasjáték

   You've got some work to do now, with a mix of unmasking monsters and treasure hunting in Munchkin Scooby-Doo! Take on the role of these teenage detectives or their best canine friend as you equip yourself with items such as a Chef's Apron or Treasure Map. Acquire vehicles like the Mystery Machine to travel from dungeon to dungeon, capturing classic...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 10+ éves

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  1 - 2 óra
  • Játékosok:  3 - 6
  • Ajánlott életkor:  10+
  • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Steve Jackson (I)
  • Illusztrátor:  Steve Jackson (I), Philip Reed, John Kovalic, Alex Fernandez (I), Heather Oliver, Edwin Huang, Ian McGinty, Gabby Ruenes
  • Kiadók:  Steve Jackson Games, Pegasus Spiele, Asmodee, Devir, PS-Games, Edge Entertainment, Raven Distribution, (Unknown), Ubik, Arclight, Kuźnia Gier, Delta Vision Publishing, Kaissa Chess & Games, Bergsala Enigma, Silver Stars Publishing, Smart Ltd, Wargames Club Publishing, Q-workshop, Broadway Toys LTD, Black Monk, Galápagos Jogos, Fantasiapelit, Hobby World, ADC Blackfire Entertainment, BoardM Factory, Bureau De Juegos, ТРЕТЯ ПЛАНЕТА, NeoTroy Games, Outland, Buró
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, török, ukrán

  Alternatív nevei


  Kiadások

  • Dutch edition 2001
   • Kiadás éve: 2001
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 12 cm x 15 cm x 2 cm
  • English first edition 2001
   • Kiadás éve: 2001
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 3.2 cm
   • Súly: 0.4 kg
  • Raven Italian edition
   • Kiadás éve: 2001
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 12.5 cm x 15.7 cm x 2.3 cm
  • Spanish edition 2001
   • Kiadás éve: 2001
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 15.8 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
  • German edition 2003
   • Kiadás éve: 2003
   • Nyelv: német
   • Méretek: 12.5 cm x 15.8 cm x 2.3 cm
  • French edition 2004
   • Kiadás éve: 2004
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 10.5 cm x 19.5 cm x 4 cm
   • Súly: 0.3 kg
  • Spanish edition
   • Kiadás éve: 2004
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 10.5 cm x 19.5 cm x 3.5 cm
  • German edition 2005, 4th printing
   • Kiadás éve: 2005
   • Nyelv: német
   • Méretek: 13 cm x 16 cm x 2 cm
   • Súly: 0.1 kg
  • German edition 2006
   • Kiadás éve: 2006
   • Nyelv: német
  • Greek first edition
   • Kiadás éve: 2006
   • Nyelv: görög
  • Japanese edition
   • Kiadás éve: 2006
   • Nyelv: japán
   • Méretek: 16 cm x 24 cm x 5 cm
   • Súly: 0.4 kg
  • Portuguese edition 2006
   • Kiadás éve: 2006
   • Nyelv: portugál
  • Russian first edition
   • Kiadás éve: 2006
   • Nyelv: orosz
   • Méretek: 19 cm x 29.3 cm x 4 cm
  • German Weihnachtsedition edition
   • Kiadás éve: 2007
   • Nyelv: német
   • Méretek: 12.6 cm x 15.8 cm x 2.2 cm
   • Súly: 0.3 kg
  • Hungarian edition 2007
   • Kiadás éve: 2007
   • Nyelv: magyar
  • English Bobblehead edition 2008
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: angol
  • English Edition 2008, 13th Printing
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.8 cm
  • Hebrew edition 2008
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: héber
  • Polish first edition
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 15 cm x 22 cm x 6 cm
  • English edition 2009, 15th printing
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • Special Holiday Edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • English edition, 17th printing
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.7 cm
  • English edition 2010, 18th printing
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.7 cm x 4.7 cm
  • English edition 2010, 19th Printing with color
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.8 cm
  • English edition 2010, 20th Printing
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.8 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
  • English Holiday edition 2010
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: angol
  • French edition 2010
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 10.4 cm x 19.5 cm x 3.6 cm
  • German color edition
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: német
   • Méretek: 12.4 cm x 15.6 cm x 2.2 cm
   • Súly: 0.3 kg
  • German edition 2010 in tin
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: német
   • Méretek: 30.5 cm x 45.7 cm x 7.6 cm
   • Súly: 0.2 kg
  • German "Jetzt noch bunter" edition
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: német
  • Russian edition 2010
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: orosz
  • Spanish edition 2010
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 10.5 cm x 19.5 cm x 3.5 cm
  • English Deluxe edition 2011 with Munchkin 2: Unnatural Axe
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: angol
  • English Deluxe edition, first printing 2011
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: angol
  • English edition 2011, 20th printing
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.7 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • English edition 2011, 21st Printing
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • English edition 2011, 22nd Printing
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.7 cm
  • German nineteenth edition
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: német
  • Chinese edition 2012
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: kínai
  • English Deluxe edition, second printing 2012
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 27 cm x 27 cm x 5 cm
  • English edition 2012, 23rd printing
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.8 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
  • Galápagos Jogos Brazilian edition 2012
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: portugál
  • Hungarian second color edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: magyar
  • Polish third edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: lengyel
  • English deluxe edition 2013, third printing
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • English edition 2013, 24th Printing
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.7 cm x 23.3 cm x 4.5 cm
  • Finnish edition 2013
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: finn
   • Méretek: 14 cm x 21 cm x 4 cm
   • Súly: 0.4 kg
  • German edition 2013
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: német
  • Greek second edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: görög
   • Méretek: 12.5 cm x 15.7 cm x 2.2 cm
  • Russian deluxe edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: orosz
  • Ukrainian first color edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: ukrán
   • Méretek: 14.5 cm x 20 cm x 5 cm
  • Czech edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 15.7 cm x 23.3 cm x 4.6 cm
  • English deluxe edition 2014, fifth printing
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • English deluxe edition 2014, fourth printing
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • English deluxe edition 2014, sixth printing
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • English edition 2014, 25th Printing
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.7 cm x 23.3 cm x 4.5 cm
  • English edition 2014, 26th printing
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 16 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
   • Súly: 0.4 kg
  • English edition 2014, 27th printing
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • English foil edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.5 cm x 23.1 cm x 4.6 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • German first deluxe edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: német
   • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 6.5 cm
  • English deluxe edition 2015, eighth printing
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • English deluxe edition 2015, seventh printing
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26 cm x 26 cm x 5.1 cm
  • English edition 2015, 28th printing
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • English edition 2015, 29th printing
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • Italian edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 12.5 cm x 16 cm x 2 cm
  • Dutch second edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 12.5 cm x 15.5 cm x 2.5 cm
  • Edge Spanish edition 2016
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 3.6 cm
   • Súly: 0.5 kg
  • English deluxe edition, ninth printing
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • English edition 2015, 31st printing
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • English edition 2016
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: angol
  • English edition 2016, 30th printing
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • French edition 2016
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: francia
  • German edition 2016
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: német
   • Méretek: 12.4 cm x 15.6 cm x 2.2 cm
  • German edition 2016
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: német
   • Méretek: 12.6 cm x 15.8 cm x 2.3 cm
   • Súly: 0.3 kg
  • Polish edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 14.1 cm x 21.1 cm x 3.8 cm
  • Turkish edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: török
   • Méretek: 11 cm x 16 cm x 4 cm
  • Devir Spanish edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 3.6 cm
   • Súly: 0.5 kg
  • English deluxe edition, fourteenth printing
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English deluxe edition, tenth printing
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English deluxe edition, thirteenth printing
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English edition 2017
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • English edition 2017, 34th printing
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • Hungarian fifth edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: magyar
  • Bureau de Juegos Spanish edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: spanyol
  • English deluxe dition, fifteenth printing
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.6 cm x 26.5 cm x 5.2 cm
  • English edition 2018, 35th printing
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 15.9 cm x 23.5 cm x 4.4 cm
  • Norwegian edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: norvég
   • Méretek: 12.5 cm x 15.8 cm x 2.3 cm
  • English deluxe dition, eighteenth printing
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.7 cm
   • Súly: 0.8 kg
  • English deluxe dition, nineteenth printing
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.7 cm
   • Súly: 0.8 kg
  • Buró Spanish edition
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: spanyol
  • English Deluxe edition, 22nd printing
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • English edition, 40th Printing
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 16 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
  • English first edition 2020, 38th printing
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 16 cm x 23.5 cm x 4.5 cm
  • Czech edition, 2021 printing
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 15.8 cm x 23.4 cm x 4.6 cm
   • Súly: 0.5 kg
  • English deluxe edition, twenty-fourth printing
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
   • Súly: 0.9 kg
  • Korean edition
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: Korean
  • Hungarian eighth edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: magyar
   • Méretek: 10.7 cm x 22 cm x 7.5 cm
  • Norwegian second edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: norvég
   • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5 cm
  • Chinese edition
   • Nyelv: kínai
  • French edition
   • Nyelv: francia
  • Hobby World Russian edition
   • Nyelv: orosz
  • Hungarian seventh edition
   • Nyelv: magyar

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Munchkin társasjátékhoz