Marvel United
Marvel United
Marvel United
Marvel United
Videó beküldése

Marvel United társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Marvel United egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 perc. A játék több, összesen 3 jelölést kapott 2020-ban. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a pakli...

A Marvel United egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 perc. A játék több, összesen 3 jelölést kapott 2020-ban. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a solitaire mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A főgonoszok új fenyegetést jelentenek világszerte, akik viszályt szítanak, hatalomra törnek és igyekeznek eltiporni a hétköznapi embereket. Vajon milyen remény maradhat egy olyan világban, ahol nyugodtan szövögethetik ármányos terveiket? Ám ahol megjelennek a gonoszok, ott feltűnnek a hősök is! Bejárják a kontinenseket, elkötelezetten védelmezik az ártatlanokat és elhárítják a fenyegetéseket, hogy végül magukkal a főgonoszokkal is leszámolhassanak egyszer és mindenkorra.

Forrás: Szellemlovas
3 felhasználó és 21 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 12 000 Ft-tól
 • 24 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Harc, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Kooperatív, Pakli tervezés, Solitaire

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Marvel United társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Marvel Unitedwangzhe, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

angol nyelvű, újszerű

0 érdeklődő


Marvel United (America Chavez és Squirrel Girl promók)jancsiakos0123, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

Eladó Marvel United játék America Chavez és Squirrel Girl promókkal kihasználatlanság miatt.

0 érdeklődő


Marvel Unitedbiro.gandalf, Budapest 4-6os villamos vonalán

Csak személyesen itt: Budapest 4-6os villamos vonalán!

Egyszer játszott. Inkább angolul szeretném gyűjteni a készletet

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Marvel United társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb kooperatív játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2020

Light Game of the Year

jelölt, Golden Geek Awards, 2020

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2020

Kommentek

Kommentek

 • batik.balazs

  2023-01-31 10:47:53

  Rossz hírrel kell kezdenem: nem lesz egyszerű beszerezni vagy nem lesz olcsó beszerezni. A playmat Kickstarter exkluzív volt, ezért boltokban nem kapható, amit tudnak is az ebay kereskedők, ezért az ára igen borsos. A Marvel United csoportokat érdemes figyelni (például ezt), ott fel-felbukkan viszonylag jó áron.

  A második opció az, hogy várni kell. Most fut a Marvel United 3. kampánya Kickstarteren, ahol újfajta playmat-et lehet vásárolni, ez kisebb, mint a korábbi, 70 cm átmérőjű, kampány alatt megvásárolható, de a boltokba is kerül, viszont míg elkészül, az több mint egy év. A megjelenésével valószínűleg valószínűleg sok eladás lesz az aktuálisból. Itt az új playmat.

  A harmadik opció, hogy léteznek nagyon profi minőségű, egyedi mintával készült, de nem hivatalos playmat-ek. Ezeket könnyebb és olcsóbb beszerezni, mint az exkluzívakat.

  --

  Ha esetleg találok eladót, írok neked üzenetet itt az oldalon.

 • timvik

  2023-01-29 14:42:16

  Sziasztok, egy 19 éves és egy 15 éves fiú anyukájakén szeretnék segítséget kérni ( remélem itt nem olvassák :) MARVEL UNITED (x-men) kétoldalú (kék-sárga) playmat-et szeretnék nekik venni meglepetéskét, de mivel én nem, csak ők tudnak bármilyen más nyelven a magyaron kívül nem nagyon merek vagy tudok rendelni ha egyáltalán van erre lehetőség. Bármilyen opció érdekelhet.

  Előre is köszönöm

 • veerzoltan80

  2023-01-17 21:48:35

  Köszönöm, biztató képet fest amit eddig megtudtam, bár a párom le fog menni hidba még egy gyűjthető játéktól, de lehet ki fogom próbálni. 😁

 • shawn.parrag

  2023-01-17 21:37:39

  Gonoszfüggő, de az alapdobozos opciók ellen, szerintem jól fogtok szórakozni :) A vezérbikaság társaságfüggő itt is, mint minden játéknál, de szerintem simán kivédhető.

 • veerzoltan80

  2023-01-17 18:55:18

  egy kis segítséget szeretnék kérni. mennyire nehéz játékról beszélünk? 10 év körüli régebb óta játszó gyerek elbír vele? mennyre érvényesül a játékban a vezérbika elv? értem ez alatt, hogy oké kooperativ, de tudjuk hogy mindenhol van valaki aki előnyomakodik koop játékoknál és irányítja a többieket. ez mennyire valósulhat meg itt?

 • batik.balazs

  2022-12-16 18:27:50

  Készítsétek a világ összes pénzét:

  2023-ban érkezik a Marvel United: Multiverse Kickstarteren.

  Teaser link.

 • SirSzabi

  2022-11-29 15:29:46

  Köszönöm szépen válaszaitokat.

  Amazonon megvettem a Pókemberes és X-men dobozokat. Remélem az ünnepekre megjönnek. Mindkettő akciós volt. ::)

 • batik.balazs

  2022-11-29 15:16:06

  Szabadon kombinálhatóak a hősök egymással bármelyik ellenfél ellen és a helyszínek szintén szabadon kombinálhatóak. Ha valamilyen speciális helyszínt igényel a főgonosz, akkor azt jelzik a dashboardján a setup részen, és megtalálható mellette a dobozban. (Ilyen például Dr. Doom.)

  De ahogy MaRo is írta, minden mindennel kompatibilis, bizonytja az is, hogy az őrrobotokat tartalmazó kiegészítőt nem x-menekkel győztük le, hanem az "1. évad" hőseivel. Szóval előre-hátra is működik a kompatibilitás.

 • MaRo

  2022-11-29 15:06:22

  A BGG-n van erről infó, én úgy látom, hogy ezek teljes mértékben kompatibilisek egymással akár az unmatched univerzum.

  A kiegészítők hozhatnak be új szabályokat de az alapjátékot ez nem befolyásolja.

  Link:

  https://boardgamegeek.com/thread/2640943/compatability-original-marvel-united

 • SirSzabi

  2022-11-29 14:32:33

  Tudnátok az egyszerű kérdésemre válaszolni?

  A különböző dobozokban lévő szuperhősök és gonoszok mennyire kompatibilisak egymással? Az alapszabály ugyanaz és cserélgethetem a hősöket és helyszíneket , ahogy nekem tetszik? vagy van valamilyen szabály erre vonatkozóan. :) köszi.

 • tomi.fehervari

  2022-10-30 03:25:30

  Jaj de jó, köszönöm! Így már rögtön több értelme van. :) Nem is értettük feleségemmel, hogy mi a mesterterv nála, de legalább erre rájöttünk magunktól, csak fura volt, hogy nem írták rá.

 • shawn.parrag

  2022-10-30 02:47:37

  Ez az, amit rosszul fordítottak sajnos magyarra, emiatt hibásan jelent meg a nyomtatott dashboardon.

  Helyesen ez a szöveg: "A hősök csillag vagy ütés akció felhasználásával eltávolíthatnak egy krízisjelzőt egy olyan helyszínről, ahol nem található civil vagy csatlós."

  Csatolmány: https://preview.redd.it/0wf1t5260h351.jpg?auto=webp&s=be2921f2b1f41c1bc6823e773218a257bb7507da

 • tomi.fehervari

  2022-10-29 19:52:51

  Szakavatottaktól szeretnék segítséget kérni Kiképzővel kapcsolatban. Azt írja a játékszabály, hogy "A hősök civil vagy csatlós felhasználásával eltávolíthatnak egy krízisjelzőt egy olyan helyszínről, ahol nem található csillag vagy ütés jelző." Ezt pontosan hogy kell értelmezni? :) Teljesen feloldott helyszínre is vonatkozik a szabály, vagy csak amin 1-2 csillag van? Illetve nem értem, hogy kerülhet helyszínre ütés jelző, pedig átnéztem minden kártyát. :S

 • batik.balazs

  2022-09-01 16:16:42

  Másik topikokban volt szó arról, hogy mennyire észrevehető egy adott társasjátékban a fejlődés és tanulás.

  Ez a kérdés - és azt hiszem, kvarclovag (bocsi, ha mégsem te 😅) egyik válasza - annyira megfogott, hogy nem tudtam nem ilyen szemmel nézni az utolsó játékos estünket, és azon gondolkodni, mit lehet tenni azért, hogy még többeket elérjen ez a remek szórakozás.

  Legutóbb, mikor összegyült a Marvel United csapatunk, ismételten egy új srác is csatlakozott hozzánk. Ilyenkor elmagyarázásnak, betanításnak és "belegítésnek" az alapdobozból választunk ki egy ellenfelet. Rendszerint Red Skullra szokott esni a választás, mert azon tényleg mindent el lehet magyarázni, de most kivételesen Ultront készítettük elő játékra.

  Nem választottunk OP hősöket (Thor, Quicksilver, Iron Man, Korg), de mégis könnyűszerrel, csuklóból lehoztuk az összecsapást, úgy hogy közben az új srácot is hagytuk kibontakozni (az alfázásra nagyon figyelünk) és még jól is szórakoztunk.

  Emlékszem, hogy mennyire nehéz volt először Red Skull és Ultron is, rengeteg vereség volt az elején, most pedig már megtanultuk annyira a játékot, annyit fejlődött és összeszokott a csapat, hogy saját magunknak előtt is látványos ez a dolog.

  --
  De mit tegyen az, akinek csak az alapjáték van meg és fejlődni szeretne benne?
  Ha valakinek csak az alapjáték van meg és nagyon megnyeri őt a játék, javaslom, hogy próbáljon meg kiegészítőket beszerezni hozzá: akár csak újabb ellenfeleket is külön. (A Delta Vision már dolgozik a Marvel United:X-men alapdoboz honosításán). Ha nem sikerül, akkor is van lehetőség arra, hogy a játék nehezebbé válljon: 3 darab challange/kihívás kártya is van a dobozban, azokon lévő utasításokat kell követni.

  A kiadó achievement gyűjteményt is feltöltött, azt követve és az azon lévő kihívásokat teljesítve is új szintre lehet emelni a szórakozást és a játék mélyebb megtanulását.

  Ezek itt a klasszikusabb kihívások: Marvel United Achievements
  Ezek pedig már az X-mennel kevert kihívások: Marvel United New Achievements

 • batik.balazs

  2022-03-22 14:50:32

  Úgy egy hete új sráccal bővült a Marvel United játékos körünk, pont azzal, akitől twitteren hallottunk először a játékról. (Természetesen az ő hibája, hogy beszívott minket ez a játék.) Ha már meginvitáltuk, elhozott több KS exkluziv figurát és kiegészítő dobozt, hogy ki tudjuk próbálni, amíg megérkezik a sajátunk. (Már több országba odaért, mi meg csak várunk...)

  Véletlenszerűen választottunk ellenfelet és találomra választottam én is ki a hősöket mind három játékhoz: meg kell hogy mondjam, ez a játék továbbra is hibátlan. Nagyon jó csapatépítő, nagyon hangulatos, nagyon képregényes (tekinthetünk úgy rá, mint minden játék 1-1 önálló képregény kötet, akár mesélni is lehetne közben) és nagyon más, egyedibb, mint a többi játék, amivel játszottam.

  Pár szó a hősökről, akikkel játszottam:
  2099 Spider-man
  Nagyon jó támogató hős, úgy tűnt, bárkivel együtt tud dolgozni, tokeneket ad más hősöknek.
  Legyőztük vele Carnage-ot (Vérontót).

  Blade (Penge)
  Ő nem éppen a szavak embere, ha le kell takarítani egy helyszínt, vagy sebzést kell osztani, akkor megállja a helyét.
  Legyőztük vele Kingpint (Vezért).

  Howard the Duck (Howard a kacsa)
  Őt abszolút viccből választottam, még bohóckodtunk is vele a többi hős mellett. A húzott lapjai is kis egyszerűek voltak, de jól segítettek más hősöknek, míg egyszercsak egy olyan OP lap került a kezembe, hogy egy pillanatra megállt a szobában a levegő. Nem szoktuk előre megnézni a lapokat, így érhetnek meglepetések, hát ez most mellbe vágott mindenkit. Nem szeretném elspoilerezni a kártyát, legyen másnak is meglepetés.

  Tanulság az, hogy ebben a játékban is, ha lehetőség van rá, ki kell próbálni a megszokott hősöktől eltérő, olykor ismeretleneket is. És most, hogy már az x-men figurák is közelednek, ez még inkább igaz.

  Nálunk ma is összegyűlik a csapat, ismét megpróbáljuk legyőzni a gonoszokat. Ha van rá lehetőségetek, ti is vegyétek le a polcról és játszatok vele. Nagyon jó adrenalin, nagyon jól "átvisz" egy másik világba, ami nagyon jól jöhet most bárkinek.

 • Alias

  2022-02-20 19:47:03

  Köszi az infókat, emésztem még egy kicsit a dolgot, addig felrakom a kívánságlistámra.

 • batik.balazs

  2022-02-20 18:03:45

  Három gonosztevő az elég lehet és nem is, sajnos nincs jó válasz. Ezt neked kell eldönteni.

  Kifejtem bővebben, hátha ez segít neked. 🧠
  Ha csak ki akarod probálni, hogy ez a játék neked való, illetve ha többen álltok neki és ki akarjátok próbálni, hogy nektek való, akkor elég ez a 3 ellenfél (Red Skull, magyarul: Vörös koponya), Ultron, Taskmaster, magyarul Kiképző, de nem az, aki a Fekete özvegy filmben volt, hanem a képregényes gonosztevő), hogy ráérezzetek a játék ízére. Mindhárom ellenfél más és más módszerrel győzhető le, illetve mindhárom ellenfél más és más fenyegetést jelent a játékosoknak. Éppen ezért egyik sem könnyebb, mint a másik kettő, de gyakorlással, a hősök kiismerésével, kitanulásával egy idő után legyőzhetőek. Mivel a gonoszokhoz külünböző kártyák tartoznak, ezért a véletlen sorrend is befolyásolja, hogy mi lesz a játék kimenetele, de mint írtam, egy idő után ezekre már fel lehet készülni úgy, hogy a legrosszabb laphúzásra számítotok.

  Hogy elég-e a három ellenfél, ha már kitanultátok a játékot? A játék tartalmaz nehezítést, challange -nek nevezi őket, ezt három szinten keresztül lehet alkalmazni. Emellett a 7 hős sokféleképpen kombinálható, akár ketten, akár hárman, akár a maximális játékszámmal, vagyis négyen játszotok.

  Akkor nem elég ez a 3 ellenfél, ha annyira beszippant a játék, hogy nagyon gyakran kerül le a polcról vagy ez lesz a csapatod, barátaid kedvenc játéka (amire megvan az esély, ha magamból és több ismerősömből indulok ki). Akkor nem elég ez a 3 ellenfél, ha más, ikonikus gonosztevőket győznél le, akit nem tartalmaz az alapdoboz. Sajnos ilyenkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni, mert az ellenfelek és a kiegészítők nagy része Kickstarter exkluzívként jelent meg, így vadászni kell az eBayt, a külföldi boltokat vagy egy közös rendelést. Egyedül a Marvel United: Enter the Spider-verse kiegészítő érhető el Kickstarteren kivül is, arra van igéret, hogy itthon is megjelenik.

  Ha érdekel a játék és van még kérdésed, szívesen segítek bármiben. 🤓

 • Alias

  2022-02-20 15:17:51

  Nézegetem egy ideje ezt a játékot, nem tudtam még kipróbálni, de látom, hogy csak 3 gonosz van benne. Elég az?

 • eu.arbor

  2021-10-06 19:59:37

  Ez a játék elnyerte tetszésünk, hiszen szeretjük a Marvelt. A tucatnyi játék közt azért esett erre választásunk, mert az alkotás borítója rendkívül csalogató képet fest. A játékmenet gyors, dinamikus és a Marvel hangulat abszolút jelen van: újra felidézhétjük a filmekből ismert gonoszok térnyerését, majd legyőzésúk-"Együtt győzünk vagy veszítünk"- Amerika kapitány😃

 • reni.sule

  2020-11-07 19:25:54

  Marvel rajogó vagyok, így mindig megakad a szemem ezeken a darabokon. Főleg azokon amikben festető minik vannak. A splendor marvel változata is a kívánság listámon van már egy ideje. A minik chibi kivitele extra cuki lett, és a főgonoszok se zorddak, így még jobban teszik. A kooperatív játékok nem kerülnek gyakran asztalra nálunk sajnos, de már a minikért és a témájáért is akarom. :)

 • Eyesis

  2020-11-07 18:39:55

  Nagyon jó kis játék ez Marvel rajongóknak. Egyik főgonoszt sem egyszerű legyőzni, komoly együttműködéssel sem. A szabályok egyszerűek, a játék sem tart tovább egy óránál. A figurág meg szuper jók! Tuti kifestem őket majd :)

A Marvel United társasjáték és kiegészítői (30)

 • Marvel United: Tales of Asgard társasjáték Kiegészítő

  The Realm Eternal stands as a bastion of justice throughout the cosmos. Only Loki, the God of Mischief, dares threaten Asgard’s peace in his obsession with usurping the throne. Loki’s minions, all traitors and henchman mired in his tricks and illusions, work both secretly and openly to execute his master plan. It’s up to Thor, Valkyrie, and Korg to...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Marvel United: Tales of Asgard társasjáték Kiegészítő 14090 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Marvel United: Rise of the Black Panther társasjáték Kiegészítő

  Despite their technological supremacy and widespread prosperity, the kingdom of Wakanda finds itself embroiled in a struggle as old as time itself: a battle for the throne. Erik Killmonger’s oath of vengeance against the Wakandan king’s bloodline has fallen on T’Challa, the current Black Panther. Not content to simply eliminate the Black Panther and his...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Marvel United: Guardians of the Galaxy Remix társasjáték Kiegészítő

  The Guardians of the Galaxy have made a name for themselves traveling the stars, fighting for the helpless, righting wrongs, and occasionally wronging a few rights. But, by and large, their good deeds outshine the bad, and Ronan the Accuser has had enough! The Guardians have interfered with Ronan’s people, the Kree, in their self-proclaimed righteous wars...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Marvel United: The Infinity Gauntlet társasjáték Kiegészítő

  Thanos is in search of the Infinity Stones. If he collects all six in his Gauntlet, he'll be unstoppable. The Infinity Gauntlet adds an epic game mode to Marvel United. Embark on a sequence of up to four games in the struggle to first keep the Children of Thanos from gathering all Infinity Stones, then battle against Thanos himself. Over the course of the...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Enter the Spider-verse társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Marvel United: Enter the Spider-verse társasjáték Kiegészítő 14090 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Marvel United: Return of the Sinister Six társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Kickstarter Promos Box társasjáték Kiegészítő

  This set contains all the exclusive stretch goals unlocked during the Kickstarter including a box to store them all in. These items included: The S.H.I.E.L.D. Solo Mode Heroes (35): Nick Fury Hawkeye Iron Fist Mockingbird Luke Cage Moon Knight Black Cat War Machine Ms. Marvel Shang Chi Blade Ant-Man Wasp Jessica Jones Venom She-Hulk Ghost Rider Howard the...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Yondu társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Adam Warlock társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Enter the Spider-verse – Kickstarter Edition társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Tales of Asgard – Kickstarter Edition társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Guardians of the Galaxy Remix – Kickstarter Edition társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Marvel United: X-Men – First Class társasjáték Kiegészítő

  X-Men: First Class is a Kickstarter Exclusive expansion that brings the first appearance of the X-Men to life! Go back to the first days of Xavier’s School for Gifted Youngsters and play with the original incarnation of these iconic Heroes and Villains. These characters not only have game pieces that reflect their classic looks, but also their game...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – The Horsemen of the Apocalypse társasjáték Kiegészítő

  The Horsemen of the Apocalypse is an epic Kickstarter Exclusive expansion that pits the X-Men against the might of the first mutant: Apocalypse. And to make matters worse, Apocalypse is not alone, as he has gathered his four lieutenants around him to help carry out his apocalyptic plan. In ride the four horsemen: Famine, War, Pestilence, and Death. Players...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Gold Team társasjáték Kiegészítő

  The X-Men: Gold Team expansion brings another iconic X-Men team, featuring classic Heroes that will each bring their own twist to the game. It also features a Villain that will bring the full power of the Hellfire Club to bear against the X-Men. That is, if the X-Men can stop fighting against each other long enough to take care of this menace, as this...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Blue Team társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Phoenix Five társasjáték Kiegészítő

  Phoenix Five is a Kickstarter Exclusive expansion that brings a momentous saga to Marvel United. The mysterious Phoenix Force has taken over 5 powerful heroes, turning them into a group of Villains whose unbridled power few can withstand. It will be up to the X-Men, with the aid of Hope Summers, to face a daunting campaign against the Phoenix Five. The...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Deadpool társasjáték Kiegészítő

  The Deadpool expansion brings you a whopping three flavors of the Merc with a Mouth, as well as his not so trusty sidekick Bob, Agent of Hydra. These most unusual characters can all be played as either Heroes or Villains, always with tongue stuck firmly in cheek. Not content with being just a 4th wall-breaking Hero and unbeatable Villain, Deadpool can also...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Marvel United: X-Men – X-Force társasjáték Kiegészítő

  Created by Cable out of the remnants of the New Mutants, the X-Force is unlike other X-Men teams who focus on reacting to Villain’s schemes and protecting the innocents. Following Cable’s philosophy of “Get them before they get you,” the X-Force is an aggressive team who actively attacks evil mutants every chance they get. This Kickstarter Exclusive...

  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Days of Future Past társasjáték Kiegészítő

  Days of Future Past is a Kickstarter Exclusive expansion that brings by far the largest foes your Heroes have ever faced, the giant Sentinels! Join Logan in a timeline when mutants are being systematically hunted down by these mechanical terrors. Like clockwork, these titanic robots follow an activation protocol that adapts to the Heroes’ every move. You...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Fantastic Four társasjáték Kiegészítő

  This Kickstarter Exclusive Optional Buy brings Marvel’s First Family to Marvel United! Join the fantastic Dr. Richards, Sue, Johnny, and Ben, with the cosmic aid of the mysterious Silver Surfer, as they use unparalleled teamwork to battle the nefarious plans of Doctor Doom across all new Locations being taken over by his unstoppable Doombots! —description...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Kickstarter Promos Box társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Old Man Logan társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Storm (Mohawk) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Brotherhood of Evil Mutants társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Doctor Strange társasjáték Kiegészítő

  • Marvel United: Kickstarter Promos Box (X-Men Edition) társasjáték Kiegészítő

   This set contains all the exclusive stretch goals unlocked during the Marvel United Kickstarter including a box to store them all in. This edition was released as an add-on to the Marvel United: X-Men Kickstarter campaign. It includes some fan favorite X-Men and Villians These items included: New Super Hero & Super Villain cards Heroes (34): Feral Polaris...

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Grey Hulk Promo Deck társasjáték Kiegészítő

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Marvel United: X-Men társasjáték

   In Marvel United: X-Men, you take the role of iconic Marvel Heroes cooperating to stop the master plan of a powerful Villain controlled by the game. Each Villain unveils their unique master plan, with cards that trigger different effects, and threats that pose challenges across the locations. Heroes must choose carefully the cards to play from their unique...

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Marvel United: Multiverse társasjáték

   In Marvel United: Multiverse, you take the role of iconic Marvel Heroes cooperating to stop the master plan of a powerful Villain controlled by the game. Each Villain unveils their unique master plan, with cards that trigger different effects, and threats that pose challenges across the locations. Heroes must choose carefully the cards to play from their...

   Részletes adatok

   Részletek

   • Játékidő:  40 perc
   • Játékosok:  1 - 4
   • Ajánlott életkor:  14+
   • Komplexitás:  Egyszerű
   • Tervező:  Eric M. Lang, Andrea Chiarvesio
   • Illusztrátor:  Édouard Guiton
   • Kiadók:  Spin Master Ltd., Portal Games, Delta Vision Publishing, Galápagos Jogos, Cool Mini Or Not, ADC Blackfire Entertainment, BoardM Factory, Tower Tactic Games, Asmodee Italia, Geekach Games, SUNNY BIRD
   • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, román, spanyol, ukrán, thai

   Alternatív nevei


   Kiadások

   • English edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.9 cm x 25.9 cm x 7.1 cm
   • English edition with Venom
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.9 cm x 25.9 cm x 7.1 cm
   • French edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: francia
   • German edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: német
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 8 cm
    • Súly: 1 kg
   • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 25.9 cm x 25.9 cm x 7.1 cm
   • Italian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: olasz
   • Romanian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: román
   • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 8 cm
   • Polish edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 8 cm
   • Thai edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: thai
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 8 cm
   • Czech edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: cseh
   • Greek edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: görög
   • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 8 cm
   • Korean edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: Korean
   • Ukrainian edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: ukrán
   • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: portugál

   Hasonló játékok

   Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel United társasjátékhoz