Marvel United: The Infinity Gauntlet
Videó beküldése

Marvel United: The Infinity Gauntlet társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék a Marvel United kiegészítője.

A Marvel United: The Infinity Gauntlet egy könnyen tanulható kiegészítő a Marvel United társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. Az alapjáték több, összesen 3 jelölést kapott 2020-ban. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű.

A Marvel United: The Infinity Gauntlet egy könnyen tanulható kiegészítő a Marvel United társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. Az alapjáték több, összesen 3 jelölést kapott 2020-ban. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű.

Kategória: Kártyajáték, Kiegészítő, Harc, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Kooperatív

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Marvel United: The Infinity Gauntlet társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Kommentek

 • szakismash

  2022-09-19 13:30:01

  Egyetértek. Ez a chibis Marvel kooperációs játék nagyon jól ki lett találva, és mindig élmény újra elővenni és még nagyobb öröm a már festett figurákkal egyesített erővel ellátni a Marvel gonoszok baját.
  Szerencsére a játék nem kér nagy adminisztrációt a gép, vagyis a főgonosz irányításához (az X-men változat meg egyenesen egyik játékos kezébe adja a gonosz irányítását).
  Aranyosak és ismerősek a karakterek, egyszerű, mégis változatos a játékmechanika. Érződik a testreszabott képesség szett. :)

 • batik.balazs

  2022-09-19 11:42:54

  Köszönöm a visszajelzésed!

  Az összefoglaló írásakor mindig jó visszaemlékezni és fejben átélni újra a társasjáték történéseit. Ha jobban belegondolok, nem pár olyan játékom van, aminek ennyire átélhető és visszaadható írásban is a játékmenete és mechanikája. Azért is jó érzés ez, mert a maguknak a képregényeknek így egy saját mikro méretű ága keletkezhet minden játék alkalmából, ami teljesen a miénk: mi alakítjuk az elejét a hősök és az ellenfelek kiválasztásával, a helyszínek lerakásával. A történetet is mi formáljuk azzal, hogy átugorjuk azokat a legyőzendő akadályokat, amiket a társasjáték görgeti elénk.

  Ebben a játékban az is a szép, hogy akkor is újra és újra játszani akarunk vele, ha esetleg elbukunk egy csatát (ami, mint látszik az írásoknál, elég sűrűn előfordul). És ez is építi a közösséget, nem csak közös győzelmek.

  A CMON nagyon jól és jó időben nyúlt bele a Marvel univerzumába ezzel a játékmechanizmussal és a végtelen a kb. újrajátszhatósággal, mert ki ne akarná legalább egyszer a társaival megmenteni a világot?

  Az egyik társunk mondta, hogy ebbe a játékba tényleg "jól el lehet menekülni" a körülöttünk zajló shitstorm elől egy jól felépített világba.

  Örülök, ha a leírásokkal ebből az élményből vissza tudok adni és ezzel esetleg arra sarkallni az olvasót, hogy ha van rá lehetősége (otthon vagy társasjátékos kocsmában) próbálja ki a barátaival és családtagjaival.

 • tomi.fehervari

  2022-09-15 17:21:16

  Mindig élvezet olvasni az élménybeszámolóidat, tök jól leírod az eseményeket. :)

 • batik.balazs

  2022-09-15 13:58:56

  Igen, nekifutottunk újra Thanosnak, remélve, hogy eltaláljuk a 14 millió variációból azt az egyet. :D

  Amikor délután pakoltuk össze a dobozokat, már tudtuk, hogy Thanos és a Fekete rend elleni küzdelem lesz a játék. 45-50 játékkal a hátunk mögött, úgy gondoltuk, ezt a győzelmet megérdemelnénk.

  Hatan értünk rá kedd este - látszik, véget ér a nyár - ezért a 4 játékos személye folyamatosan változott, igaz, mind a hatan részt vettünk az akciók tervezésében, de a döntést mindig az hozta, aki éppen soron következett (csak semmi alfázás).

  A négy hőst, akiket kiválasztottunk a csapatba: Spider-Man (klasszikus Pókember), Yondu, Punisher (Megtorló) és Miles Morales volt.

  Korábbi tapasztalatokat kamatoztatva Ebony Maw-t választottuk első ellenfélként, akit könnyedén el is intéztünk. Igaz, 1 követ megszerzett Thanosnak, de ezzel számoltunk.

  Black Dwarf volt a második a sorban, tőle a korábbi játékoknál csak vereséggel távoztunk, így rátettünk még egy lapáttal. Mindenre próbáltunk mindenre felkészülni és a combos fenyegetés lapokat megoldani, ezt siker koronázta, őt is legyőztük, igaz 1 követ ős is megszerzett. Itt már biztos volt Thanos elleni küzdelem, csak a kövek száma nem volt mindegy.

  Proxima Midnightnál nagyon oda kellett figyelni a civilekre (és arra, hogy az előző győzelem ne szálljon a fejünkbe). Higgadt és "lépésről lépésre" taktikával, 1 kő árán, őt is legyőztük.

  ----
  Eljutottunk Thanosig, aki 3 kővel a paklijában várt minket.

  Gyorsan elolvastuk a szabályokat, rendeltünk még egy kör és megkezdtük harcot az őrült lila titánnal.
  Mikor az első lapjával mindenkinek kiosztott 2 pofont, majd kijátszhatott egy újabb lapot, nem volt őszinte a mosolyunk. Hát még akkor, amikor 14-ről 20-ra nőtt az élete, majd ismét gyógyult 5-öt. A valóságkőnél szerencsénk volt, de az elmekő hatása a játék végéig kihatott. A harc közben Yondut és Miles Moralest elvesztettük, de értük Hulk és Howard a kacsa állt bosszút. Végül a korábbi 3 győzelemnél felépített taktikákat kamatoztatva

  LEGYŐZTÜK THANOSt.

 • szakismash

  2022-09-14 08:41:54

  Nekifutottatok végül ismét a főgenyának? :)
  Sikerült-e most már legyőzni? Ha nem, vígasztaljon a tudat, hogy Dr. Strange is 14 millió változatból csak egyet talált megfelelőnek. :D

 • batik.balazs

  2022-09-12 11:01:20

  Múlt hét kedd estére ismét lefoglaltuk a kedvenc asztalunkat a kedvenc "tavernánkban" azzal a nem titkolt szándékkal, hogy most eljutunk Thanosig. Úgy gondoltuk, az előző összecsapásból már tanultunk, felkészülten szállunk szembe a Fekete rend három tagjával. Két már rutinos, de nyár eleje óta nem látott két barátunk is megjelent, ők is eltökéltek voltak - és nagyon tetszett nekik The Infinity Gauntlet doboz tartalma.

  Az X-menek most otthon maradtak, csak klasszikus hősökből választottuk ki a csapatot: Captain America (Amerika kapitány), Nick Fury (őt két játék után Hulk váltotta), Punisher (Megtorló), Spider-Man (klasszikus Pókember).

  Ebony Maw-t könnyedén legyőztük, akár csak legutóbb. Bár egy idő után már gyűltek a crisis tokenek, elég jól ki tudtuk használni a véletlenszerűen kijátszott kártyák akcióit. Egy követ megszerzett Thanosnak, mielőtt elvesztette az utolsó életerejét.

  Proxima Midnightnál - tanulva az utóbbi játékból - nagyon figyeltünk arra, hogy a lehető legkevesebb civil legyen a helyszíneken. Egyszer bevetettünk egy technikai KO-t, vagyis egyik hős kiütött egy másik hőst (van ilyen End of Turn effect), hogy egy fenyegetést levehessünk. Két kő került a Titán kesztyűjébe, de győzelemre vezettük a csapatot.

  Black Dwarf ellen is felkészülten vonultunk harca, legalábbis azt hittük. A fegyverét buffoló fenyegetéseket nagyon gyorsan megoldottuk, de nem sikerült elkerülni, hogy egyszer kiüssön 3 hőst is egyszerre. Ez újabb 3 kijátszott kártyát jelentett neki. De úgy gondoltuk, hogy jól állunk, ez is belefér. Amivel nem számoltunk, hogy van 2 olyan kártyája, ami egyenként 3 életet visszagyógyít. Végül 1 élete maradt, amikor húzta volna a következő lapot, ami már nem volt... Buktuk a csatát és buktuk ismét Thanost is.

  --

  Nagyon jó ebben a játékban, hogy a vereség sem veszi el a kedvet, sőt még inkább felspanolja a játékosokat. Már lefoglaltuk az asztalunkat holnapra. Nem tudom, hogy ismét ez lesz vagy másik doboz, de az biztos, hogy jól fogunk szórakozni akkor is.

 • batik.balazs

  2022-09-01 20:23:59

  Ha már említetted Corvus Glaive-t, akkor meg lehet említeni, Supergaintet, aki valamiért kimaradt a dobozokból, pedig ő is a Fekete Rend képviselője. Igaz, a filmekben sem volt benne, de így lesz kit rakni a következő kiadás mellé, ha lesz... (Szerintem lesz a Marvel Zombies után.)

  A The Infinity Gauntlet szabályai azt is írják, hogy a Thanoshoz vezető három ellenség tetszőlegesen is kiválasztható, így akár Corvus Glaive is lehet az egyikük. Közben már arról is beszéltünk, hogy mennyire király lenne, ha egyszerre, egy időben, 3x4 fős csapat harcolna a kövekért, akik Thanosnál egyesítenék erejüket.

  Hulkot azért tettük a csapatba, mert úgy voltunk vele, hogy nyers erőre bármikor szükség lehet. Proxima Midnightnál azért rezgett a léc, ellene kifinomultabb csapatra lett volna szükség, vagy Hulk mellé erőteljesebb támogató hősök kellettek volna.

  Egyelőre nem döntöttük el, hogy legközelebb is ezt a kalandot válasszuk-e, mert felmerül, hogy a Sinister Six gonosztevőivel sem bántunk el még...

 • szakismash

  2022-09-01 16:32:30

  Thanossal még mi sem mertünk megküzdeni. A KS extrák közt szerepel a 4. "gyermek", Corvus Glaive is, akinek a képességei szintén elég mészárosak.
  Hulk-ot a csapatba rakni elég bátor dolog volt. :D Gyanítom, hogy mindegyik "lurkóhoz" fókuszált erőfeszítésekre van szükség, nem lehet csak úgy tombolni hagyni a nagy Zölöklűt.
  Mindenesetre a Gauntlet of Infinity egy elég komoly vállalkozás, sok sikert a következő alkalomra az őrült titán ellen, ha a csatlósait sikerül ártalmatlanítani.

 • batik.balazs

  2022-09-01 11:40:09

  Thanoshoz vezető út...

  Miután legutóbbi összejövetelen a baráti csapattal legyőztük Nimródot és az őrrobotokat (Marvel United: X-Men – Days of Future Past kiegészítő), annyira lelkesek lettünk, hogy elhatároztuk, most megküzdünk Thanosszal végre. A kiegészítőről azt kell tudni, hogy mielőtt harcba szállnánk magával a "Lila Titánnal", le kell győzni a "gyermekei", a Fekete Rend tagjai közül hármat: Ebony Maw-t, Black Dwarfot és Proxima Midnightot, akik keresik Thanos számára a köveket.

  A köveket jelölő kártyák a Master Plan paklijaikba vannak berendezve és ha felhúznak egyet, az a kártya bekerül Thanos paklijába. Ha a 3 gonosz megszerzi a 6 követ, akkor vége a kalandnak, Thanos csettint és a hősök nem szállhatnak harcba vele.

  A három ellenfél között nincs semmi játékmechanikai kapcsolat, vagyis egyesével más és más csapattal lehet harcolni ellenük. Mi most úgy döntöttünk, hogy ugyanazzal a 4 hőssel vágunk neki a Thanoshoz vezető útnak: Hulk, Captain Marvel (Marvel kapitány), Spider-Man (Pókember) és Vision (Vízió) jött velünk.

  Ebony Maw
  Tőle tartottunk leginkább - az elmetrükkjei miatt is-, mégis őt győztük le, viszonylag könnyen a fenti csapattal. Bár megszerezte Thanos számára az elmekövet, de a másik kettőre, ami a paklijában szerepelt, nem sikerült szert tennie.

  Black Dwarf
  Nem fordítottunk kellő figyelmet a fejszéjét buffoló fenyegetés kártyáira, így a hősök nagyon sok ütést kaptak, illetve egyszer egy 3 fős K.O.-t is benyeltek, ami azt jelentette, hogy Black Dwarf újabb 3 kártyát játszhatott ki. Mikor támadni tudtuk, még az asztalon volt 2 olyan fenyegetése, ami az első bekapott ütést ignorálja. Ezt túl későn ismertük fel, el is fogyott a paklija: a hősök kikaptak, Thanos megszerezte a lélek-, idő- és térkövet.

  Proxima Midnight
  Szó szerint vágóhídhoz hasonlított ellene a harc: civileket ölte halomra. Ellene el is buktuk a csatát, megszerezte a hiányzó 2 követ.

  Az első kalandunk itt véget ért, Thanos megszerezte a 6 követ és ezzel harc nélkül megnyerte a csatát ellenünk.

A Marvel United társasjáték és kiegészítői (49)

 • Marvel United: Tales of Asgard társasjáték Kiegészítő

  The Realm Eternal stands as a bastion of justice throughout the cosmos. Only Loki, the God of Mischief, dares threaten Asgard’s peace in his obsession with usurping the throne. Loki’s minions, all traitors and henchman mired in his tricks and illusions, work both secretly and openly to execute his master plan. It’s up to Thor, Valkyrie, and Korg to...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Marvel United: Rise of the Black Panther társasjáték Kiegészítő

  Despite their technological supremacy and widespread prosperity, the kingdom of Wakanda finds itself embroiled in a struggle as old as time itself: a battle for the throne. Erik Killmonger’s oath of vengeance against the Wakandan king’s bloodline has fallen on T’Challa, the current Black Panther. Not content to simply eliminate the Black Panther and his...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Marvel United: Guardians of the Galaxy Remix társasjáték Kiegészítő

  The Guardians of the Galaxy have made a name for themselves traveling the stars, fighting for the helpless, righting wrongs, and occasionally wronging a few rights. But, by and large, their good deeds outshine the bad, and Ronan the Accuser has had enough! The Guardians have interfered with Ronan’s people, the Kree, in their self-proclaimed righteous wars...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Marvel United: The Infinity Gauntlet társasjáték Kiegészítő

  Thanos is in search of the Infinity Stones. If he collects all six in his Gauntlet, he'll be unstoppable. The Infinity Gauntlet adds an epic game mode to Marvel United. Embark on a sequence of up to four games in the struggle to first keep the Children of Thanos from gathering all Infinity Stones, then battle against Thanos himself. Over the course of the...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Enter the Spider-verse társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Marvel United: Return of the Sinister Six társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Kickstarter Promos Box társasjáték Kiegészítő

  This set contains all the exclusive stretch goals unlocked during the Kickstarter including a box to store them all in. These items included: The S.H.I.E.L.D. Solo Mode Heroes (35): Nick Fury Hawkeye Iron Fist Mockingbird Luke Cage Moon Knight Black Cat War Machine Ms. Marvel Shang Chi Blade Ant-Man Wasp Jessica Jones Venom She-Hulk Ghost Rider Howard the...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Yondu társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Adam Warlock társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Enter the Spider-verse – Kickstarter Edition társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Tales of Asgard – Kickstarter Edition társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Guardians of the Galaxy Remix – Kickstarter Edition társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Marvel United: X-Men társasjáték

  A mutánsok elfogadásáért folytatott harcban a Mutánsok Testvérisége felsőbbrendűnek tartja magát az átlagembereknél, és gonosz terveket sző, hogy az emberiséget az akaratukhoz igazítsák. Az X-Men azonban kitart amellett az elv mellett, hogy a mutánsoknak és az embereknek egyenrangúként kell élniük, és felnőniük minden kihíváshoz. Kétségbeesett...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Marvel United: X-Men társasjáték 15500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 19 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Marvel United: X-Men – First Class társasjáték Kiegészítő

  X-Men: First Class is a Kickstarter Exclusive expansion that brings the first appearance of the X-Men to life! Go back to the first days of Xavier’s School for Gifted Youngsters and play with the original incarnation of these iconic Heroes and Villains. These characters not only have game pieces that reflect their classic looks, but also their game...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – The Horsemen of the Apocalypse társasjáték Kiegészítő

  The Horsemen of the Apocalypse is an epic Kickstarter Exclusive expansion that pits the X-Men against the might of the first mutant: Apocalypse. And to make matters worse, Apocalypse is not alone, as he has gathered his four lieutenants around him to help carry out his apocalyptic plan. In ride the four horsemen: Famine, War, Pestilence, and Death. Players...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Gold Team társasjáték Kiegészítő

  The X-Men: Gold Team expansion brings another iconic X-Men team, featuring classic Heroes that will each bring their own twist to the game. It also features a Villain that will bring the full power of the Hellfire Club to bear against the X-Men. That is, if the X-Men can stop fighting against each other long enough to take care of this menace, as this...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Marvel United: X-Men – Blue Team társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Phoenix Five társasjáték Kiegészítő

  Phoenix Five is a Kickstarter Exclusive expansion that brings a momentous saga to Marvel United. The mysterious Phoenix Force has taken over 5 powerful heroes, turning them into a group of Villains whose unbridled power few can withstand. It will be up to the X-Men, with the aid of Hope Summers, to face a daunting campaign against the Phoenix Five. The...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Deadpool társasjáték Kiegészítő

  The Deadpool expansion brings you a whopping three flavors of the Merc with a Mouth, as well as his not so trusty sidekick Bob, Agent of Hydra. These most unusual characters can all be played as either Heroes or Villains, always with tongue stuck firmly in cheek. Not content with being just a 4th wall-breaking Hero and unbeatable Villain, Deadpool can also...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Marvel United: X-Men – Deadpool társasjáték Kiegészítő 10441 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Marvel United: X-Men – X-Force társasjáték Kiegészítő

  Created by Cable out of the remnants of the New Mutants, the X-Force is unlike other X-Men teams who focus on reacting to Villain’s schemes and protecting the innocents. Following Cable’s philosophy of “Get them before they get you,” the X-Force is an aggressive team who actively attacks evil mutants every chance they get. This Kickstarter Exclusive...

  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Days of Future Past társasjáték Kiegészítő

  Days of Future Past is a Kickstarter Exclusive expansion that brings by far the largest foes your Heroes have ever faced, the giant Sentinels! Join Logan in a timeline when mutants are being systematically hunted down by these mechanical terrors. Like clockwork, these titanic robots follow an activation protocol that adapts to the Heroes’ every move. You...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Fantastic Four társasjáték Kiegészítő

  This Kickstarter Exclusive Optional Buy brings Marvel’s First Family to Marvel United! Join the fantastic Dr. Richards, Sue, Johnny, and Ben, with the cosmic aid of the mysterious Silver Surfer, as they use unparalleled teamwork to battle the nefarious plans of Doctor Doom across all new Locations being taken over by his unstoppable Doombots! —description...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Kickstarter Promos Box társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Old Man Logan társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Storm (Mohawk) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: X-Men – Brotherhood of Evil Mutants társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Marvel United: Doctor Strange társasjáték Kiegészítő

  • Marvel United: Kickstarter Promos Box (X-Men Edition) társasjáték Kiegészítő

   This set contains all the exclusive stretch goals unlocked during the Marvel United Kickstarter including a box to store them all in. This edition was released as an add-on to the Marvel United: X-Men Kickstarter campaign. It includes some fan favorite X-Men and Villians These items included: New Super Hero & Super Villain cards Heroes (34): Feral Polaris...

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Grey Hulk Promo Deck társasjáték Kiegészítő

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Marvel United: Civil War társasjáték Kiegészítő

   Following a tragic Super Hero operation that resulted in many casualties, the Superhuman Registration Act was ratified, forcing heroes to reveal their secret identities and subject themselves to government oversight. Iron Man agreed with the policy and gathered a team of Pro-Registration heroes around him to enforce it. Captain America, on the other hand...

   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Secret Invasion társasjáték Kiegészítő

   The shape shifting Skrulls always had eyes on Earth. Their previous conquest attempts failed, but now they hatched a more insidious plan: a Secret Invasion. Skrulls disguised as super heroes implanted themselves into almost every team. Nick Fury Sr. and his trusty S.H.I.E.L.D. team have their work cut out for them to sort out friend from foe and foil the...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: War of Kings társasjáték Kiegészítő

   Genetically mutated by the Terrigen Mist, the Inhumans are an offshoot of humanity, gifted with extraordinary abilities. As their king, Black Bolt, sought to unite the Inhumans and the Kree to bring peace and stability to their races, Emperor Vulcan of the Shi’ar Empire launched a treacherous assault, led by Gladiator, Praetor of the Imperial Guard...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: The Age of Apocalypse társasjáték Kiegészítő

   The death of Professor X in a freak time-travel accident resulted in a reality in which the world is ruled by the mutant despot Apocalypse. But not all mutants agree with Apocalypse’s rule, including a group of ragtag freedom fighters led by Xavier’s oldest friend, Magneto. Only united can the Amazing X-Men put an end to the Age of Apocalypse! This...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Annihilation társasjáték Kiegészítő

   Crossing over from the Negative Zone came the Annihilation Wave, a vast army commanded by Annihilus, bent on conquering the positive matter universe. Trying to hold off the invasion, the Nova Corps was destroyed, with Richard Rider remaining as the only surviving Nova. Rescued by Quasar and aided by Moondragon and Phyla-Vell, these cosmic champions must...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Maximum Carnage társasjáték Kiegészítő

   Escaping from prison, Carnage partnered with Shriek and the couple started a twisted sort of “family”, bringing in Doppelganger and Demogoblin under Carnage’s symbiotic “wings”. Joined by other dark Villains like Morbius, the living vampire, these New Sinister Six pose a unified threat that will test the heroes’ resolve to the limit. Carnage poses a whole...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Spider-Geddon társasjáték

   Being a Spider-Hero has always come not only with great responsibility, but also great danger. Now, with Villains converging from all corners of the multiverse to hunt them down, the Spider-Heroes will need to forego their loner ways and band together if they hope to stop evil. They’ll travel across dimensions in a desperate struggle to protect the...

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Marvel United: Spider-Geddon társasjáték 13766 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Marvel United: World War Hulk társasjáték Kiegészítő

   Hulk was banished from Earth to the planet Sakaar, where he became a gladiator. Now he is stronger than ever before and blinded by rage over the death of his family. With the support of his Warbound, Hulk returns to Earth, bent on exacting revenge on those who wronged him, and anybody else who dare stand in his way! New York becomes a gladiatorial arena as...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Multiverse – Pet Companions társasjáték Kiegészítő

   Kickstarter Exclusive that brings a whole new feature to the game in the form of adorable and resourceful Companions to help the Heroes in their battles. From a loyal telepathic dog to a deceitfully cute “cat”, with maybe a land shark or frog in the mix as well, these little critters will stand united! Companions is a new feature players can choose to add...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Multiverse – Campaign Decks társasjáték Kiegészítő

   This Kickstarter Exclusive brings a whole new way to play Marvel United, in the form of Campaigns! Each of these uses the full breadth of existing Marvel United components to recreate iconic story arcs from the comics! Players must battle through a series of 4 or 5 Games on average, facing events based on those comic storylines and living with the...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
  • Marvel United: Multiverse – Team Decks társasjáték Kiegészítő

   Marvel United is all about teamwork, and Heroes are known for forming specialized teams from time to time. Avengers, X-Men, Defenders, Guardians of the Galaxy, to name but a few. Each of these teams develops its own characteristics and strategies, though being part of a structured team also comes with limitations and drawbacks. Avengers New Avengers X-Men...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Multiverse – Promo Team Decks társasjáték Kiegészítő

   A set of 15 different Team decks, the majority composed of 6 cards each, for a total of 92 cards! X-Force West Coast Avengers Savage Avengers Resistance Against Apocalypse Illuminati X-Factor Excalibur New Mutants Infinity Watch Inhumans Fantastic Four Force Works Defenders (Manhattan) Marvel Knights Alpha Flight When adding a Team Deck to your game, all...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Multiverse – Kickstarter Promo Box társasjáték Kiegészítő

   This set contains all the exclusive stretch goals unlocked during the Kickstarter, including a box to store everything. Heroes: Corsair Black Knight Ch'od Songbird Hepzibah Cyborg Spider-Man Patriot Raza M Cypher Chamber Captain Britain (Betsy Braddock) Speed Aurora Husk Lilandra Havok (X-Factor) Elsa Bloodstone Kid Loki Wiccan Siryn Captain America (Sam...

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Multiverse – Fin Fang Foom társasjáték Kiegészítő

   Kickstarter Exclusive miniature only available with the Omniverse Pledge but is packaged in its own box. Contents: Fin Fang Foom oversized Miniature 1 Villain Dashboard 12 Master Plan Cards 6 Threat Cards 1 Location 2 Challenge Cards Facing Fin Fang Foom may seem deceptively safe at first. The great space dragon starts the game in deep hibernation, playing...

   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel United: Deadpool (X-Force) Promo Deck társasjáték Kiegészítő

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Marvel United: Mister Sinister Promo Deck társasjáték Kiegészítő

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Marvel United: Multiverse társasjáték

   In Marvel United: Multiverse, you take the role of iconic Marvel Heroes cooperating to stop the master plan of a powerful Villain controlled by the game. Each Villain unveils their unique master plan, with cards that trigger different effects, and threats that pose challenges across the locations. Heroes must choose carefully the cards to play from their...

   • Játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Marvel United: The Coming of Galactus társasjáték

   In his insatiable hunger to consume world after world, the cosmic behemoth known as Galactus has always relied on his herald to pave the way for his conquests. However, the Silver Surfer has betrayed him, forcing Galactus to look for new heralds. Searching the universe for suitable replacements, he conscripted four powerful beings, Air-Walker, Firelord...

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  30 - 45 perc
  • Játékosok:  1 - 4
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Tervező:  Eric M. Lang, Andrea Chiarvesio
  • Kiadók:  Spin Master Ltd., Cool Mini Or Not
  • Elérhető nyelvek:  angol

  Kiadások

  • English edition
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: angol

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel United: The Infinity Gauntlet társasjátékhoz