Remény hadművelet
Remény hadművelet
Remény hadművelet
Remény hadművelet
Videó beküldése

Remény hadművelet társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Remény hadművelet egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék több, összesen 4 jelölést kapott 2015-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a merj és...

A Remény hadművelet egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék több, összesen 4 jelölést kapott 2015-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a merj és nyerj, a limitált kommunikáció és a move through deck mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A távoli puskaropogás és robbanások közepette is hallottátok a közeledő vadászgépek rotorzaját, de még messze volt a fedezék. Egy lövészárok falához tapadva húztad meg magad bajtársaiddal, és lehunyt szemmel vártátok a zuhanó bombák füttykórusát... de végül mégsem történt semmi. A gépek továbbszálltak. Nem vettek észre. Vagy lehet, hogy fontosabb célpontjuk volt - mindegy is, egy újabb ütközetet éltetek túl, és csakis ez számít!

A Remény hadművelet egy pörgős, teljesen kooperatív játék 2-5 fő részére, amely az első világháborúban játszódik. A csapatvezetés és akadálykerülés elegáns játéka Európában már nagy sikert aratott, és a valaha volt legjobb kooperatív játékok között tartják számon. A sikerhez meg kell találni az egyéni és a közös kockázatvállalások ideális arányát. Ez a mélyreható és magával ragadó játék igazi kihívást jelent, egyben pedig tisztelgés felmenőink előtt.

A gyönyörű grafikákat a Charlie Hebdo tragikusan elhunyt francia művésze, Tignous készítette. A kivételes művészeti alkotás tökéletesen közvetíti a játék fő üzenetét: barátság és béke mindenek felett!

Forrás: Szellemlovas
Egy felhasználó és 5 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 7 790 Ft-tól
 • 6 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, I. világháború
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kooperatív, Pakli tervezés, Merj és nyerj, Limitált kommunikáció, Move Through Deck

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Remény hadművelet társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Remény hadműveletSoMi, Kiskunfélegyháza, Szeged

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Kiskunfélegyháza, Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Sok másik játékkal együtt idő- és helyhiány miatt eladó. Minden kártya védőzött.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (5)

Remény hadművelet társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

 • Mire a levelek lehullanak ... - Remény Hadművelet

  Ismertető2018.12.05. 16:06:00 / Ismertető, Bemutató

  100 éve, hogy véget ért az I. világháború, ez ad különös aktualitást a Remény Hadművelet c. játék magyar kiadásának. Ugyanakkor az üzenete kortalan: az összetartás és bajtársiasság, a kétségbeejtő, embertelen helyzetekben is segít túlélni.

Díjak és jelölések

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Leginnovatívabb játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Kommentek

Kommentek

 • csakreghez

  2023-12-11 14:44:08

  A téma és a dizájn iatt vettem meg és azért, hogy végre legyen valami kooperációs társasunk is otthon.
  Ha valalki szeretne vele játszani, készüljön fel ,hogy sokszor veszíteni fog, különösen kis játékosszám esetén. Valamit a tematikája se egy mókás dolog, meg kell hozzá találni a megfelelő társaságot. Sajnos nálam a megfelelő társaság hiánya miatt lekerült a polcról.

 • qgtanton

  2023-06-14 22:57:35

  Teljesen egyetértek. A játék piszok nehéz, ennek ellenére négy fővel már egyszer - rendkívül sikeres leosztás mellett - sikerült megnyerni. A játék nyomasztó hangulatú, teljesen aláírom, és a hangulat és a befolyásolhatatlan laphúzás óriási véletlenszerűséget és nehézséget ró a játékosokra. Három játékossal simán elvéreztünk háromszor egymás után.

 • kicsianiko

  2023-06-13 14:45:01

  Kb. 1,5 éve figyeltem fel erre a társasjátékra. Nem mindennapi játéknak tűnt, ezért úgy terveztem, majd egyszer megveszem. Ritkán jutok nagyobb társasjátékos közösségbe, ezért az idő nem sürgetett a beszerzésre.

  Aztán megnéztem egy végigjátszást, ami borította az addigi elképzeléseimet. A játékmenet tetszett, de egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy elvesztem a nyomasztó atmoszféra kellős közepén. A társasjátékokat a jókedvvel, örömmel, felszabadultság érzésével azonosítom, a Remény hadművelet pedig még videón keresztül is a reménytelenséget lökte felém. Hihetetlen volt. Nem riadok meg a nehéz játékoktól, szeretem a kihívást, az sem zavar, ha több játék után kristályosodik ki egy jól összerakott stratégia, a játék által kiváltott hangulat viszont elsődleges szempont.

  A monitoron keresztül érkező hangulatteremtés amúgy zseniális, nagyon illik a háború kilátástalanságához, viszont túlságosan beleéltem magam.

  Így lemondtam arról, hogy beszerezzem ezt a játékot. Ha lehetőségem adódna kipróbálni, valószínűleg megtenném, de feszülten ülnék asztalhoz.

 • MaRo

  2023-06-05 22:56:48

  Bár már többen kiemelték előttem is, én is csak megerősíteni tudom, hogy a játék bármilyen rutinos csapattal is játszol kegyetlen nehéz.

  Egy barátom egészen addig ment, hogy ez inkább reménytelen hadművelet. Nagyon erős a szerencsefaktora a játéknak de témáját tekintve nagyon helytálló is szerintem hiszen a világháború frontvonalában sem volt választhatő, hogy mit is kapunk az égből legyen az természeti vagy ellenséges erők általi. Nem tudom ki hogy van vele de nálunk több embernèl is kiveri a biztosítékot 2-3 játék után. Persze a győzelmi szellem él de 2-3 olyan maflás után amikor egyértelműen a közelében sem vagy a sikernek többen mondták már, hogy most jegeljük egy időre.

  Egy folyamatban lévő meccs 2. 3. fordulója után javasoltam, hogy folytassuk nyílt lapokkal ami ugye nem szabályszerű de még így is sikerült elvérezni. Talán legközelebb rápróbálunk totál nyílt lapokkal is de ettől függetlenül tény, hogy 2-3-5 fős nekifutásból egy győzelmet sem tudtunk elkönyvelni annak ellenére sem, hogy az összjátékszám megvolt legalább tucatnyi. Én nem vagyok annyira feladós féle de még én is úgy gondolom, hogy minden isten segítsége szükséges a győzelemhez és fortunáé legalább duplán. A reménytelenség mellett bennem inkább az merült fel, hogy 1-1 keserves vagy több keserves elvérzés rendben is volna, de ennyire esélytelennek lenni már már irreális. Kb olyan érzés mintha ősemberkènt harcolnál űrtechnológia ellen azt leszámítva, hogy 1-2 körig még sikeresnek érzed magad utána pedig csúszol le a reménytelenségbe. Mondjuk a fenti példában inkább egyből a reménytelenség fogadna. :D

  Leginkább azoknak tudom ajánlani akik szeretik a világháborús témát és kellően mazohisták, hogy újra és újra nekifussanak a pofonnak. Mondjuk az kétségtelen, hogy egy győzelem itt kimondhatatlan katarzisnak számítana.

  Nem gondolom rossznak a játékot csak indokolatlanul irreálisan nehéznek. 1-1 party viszont nem emészt fel sok időt így az esélytelenek nyugalmával lehet gyakorolni.

 • sitatom

  2022-05-14 07:31:52

  Remény hadművelet!

  (Én ennek a játéknak azt az alcímet adnám, hogy harc a reménytelenség ellen. )

  Magyar nyelven még nem találkoztam másik Első világháborús társasjátékkal. Ez volt az első és eddig az egyetlen ilyen témájú játékom.

  Ez egy nagyon nehezen nyerhető játék, itt szinte mindig veszítesz, ha magával ragadott a játék akkor viszont a kudarc ellenére újra megpróbálod és reménykedsz, hogy most túléljük, együtt túléljük vagy együtt bukunk el.

  Kooperatív játék, de itt nincs alfajátékos, amit például a Pandemic játékoknál tapasztalhat a ember.

  Amennyire egy játék vissza tudhatja adni a háború letargikus, kiszámíthatatlan, nyomasztó és reménytelen hangulatát ez a játék maximálisan vissza is adja.

  Ahogy jönnek a háború miatti megpróbáltatások (kártyalapok formájában) jönnek a sérülések a stresszek, a különböző rosszabbnál rosszabb hatások. Például: Félelemmel teli, önző, elkeseredett…. Te is érzed a játék előre haladtával, hogy egyre fogy az esély a remény. Fogy a hit hogy sikerül, hogy megélitek a BÉKE eljövetelét.

  A játék kártyalapokkal dolgozik 6 féle hatás van. Illetve vannak olyan megpróbáltatások amik kombinálják a borzalmakat. Például amikor éjszaka havazik vagy ha esőben lőnek rád és vannak az extra gonosz lapok, amikor a háború minden csapása egyszerre ér.

  Az embereiteknek a bajtársaknak alapból van egy-egy jószerencséje, na de hogy az milyen hamar elfogy…

  A Játékosokra van bízva, hogy milyen ütemben akartok haladni a béke felé. Az adott fordulóban a küldetésvezetője határozza meg a küldetés nehézségét. az sem jó ha túl vállaljátok magatokat, de az sem járható út, hogy lassan haladtok.

  Hogy mire is jók a bajtársak? Arra, hogy segítsék, hogy támogassák egymást, ha sok a stressz valakin vagy már nagyon sok sérülése van a bajtársnak, akkor segítsünk a másikon. Igen ám de ebben is van 2 csavar. Nem nyíltlapokkal fogod a támogatásodat a bajtársadra rakni, hanem titkosan illetve erősen korlátozva van a támogatásod.

  Szerintem minimum egyszer ki kell próbálni.

 • MaRo

  2022-03-01 22:12:22

  Nekem inkább szimpatikusnak tűnik ez a játék az informatív és vélhetően reális elemek miatt. Bár játszva lehet nem így gondolnám én sem.

  Az biztos hogy bővebben utána fogok nézni aztán elválik hogy kívánságlistás lesz e.

 • umfuhrerrichard

  2022-03-01 20:26:26

  A hétvégi társasjáték klubban tanítottam a játékot és egyben én is kipróbáltam, ezt a háborús, kooperatív remekművet, rögtön 3-szor egymás után, 3 és 4 fővel is. Ez az a játék, amire az elsőtől az utolsó pillanatig koncentrál az ember, nincs holtidő se (fél percnél többet nem igen kell várni senkire).
  Folyamatos a kommunikáció, valamint mindenki figyel mindenkire, egyéb esetben biztos a bukás :)
  Az alkotók több felmenője is érintett volt az I. világháborúban így akartak nekik emléket állítani és átadni azt a reménytelen hangulatot, érzést, amiket ott átélhettek. Ezek mind át is jönnek a játék során, de persze mindenki igyekszik közben humorral oldani feszültséget.
  Nem lehetetlen nyerni, de nem könnyű, sőt mindig az az érzés a végére, hogy éppen, hogy sikerült.
  Érdekes hogy elég kevés alkatrésszel: 65 kártya és pár lapka segiítségével is hozza a hangulatot. A lelkesitő beszéd, támogató lapkák (amikkel minden körben valakinek segítened kell), remek összatartó csapatot kovácsol a résztvevőkből :)
  Talán ezért volt az, hogy mindenki aki játszott vele, azt mondta, akkor játsszunk vele mégegyszer. De az sem lehet véletlen, hogy egy tucat díjra jelölték a játékot.
  MIndezek ellenére, természetesen ez sem való mindenkinek, de egy próbát minumum megér!

 • blaura

  2022-02-20 20:09:04

  Tegnap késő este próbáltuk ki öten. Én már belevágni sem akartam, de a fiúk nagyon szerették volna kipróbálni. Két kört játszottunk, mindkét alkalommal veszítettünk. Nekem ez a játék borzasztóan letargikus, negatív, nem láttam, hogyan lenne esélyünk ennyi fővel nyerni. Persze tudom, hogy nem a játék nyomasztó, hanem a háború és annak a valósága, de nekem nem szórakoztató, hogy arra emlékeztetnek, hogy a harctéren fóbiákkal küzdünk és szenvedünk. A második menet után már kínomban azt mondtam, hogy játszunk valamit, amiben cuki kiskutyák vannak :) Elhiszem, hogy fontos célja van, de nekem sok ez a nyomasztás.

 • krizsan.david.norbert

  2022-02-09 07:32:56

  Sziasztok!

  Mi is a videók alapján vettük meg és hasonlóan az előttem szólókhoz, nagy lelkesedéssel álltunk neki. Sajnos a családban, rajtam kívül, senkinek nem ment át a jaték hangulata, nem éreztek rá arra, hogy milyen taktikát is kellene felépíteni, így inkább csak pakolták le a lapokat (sokszor úgy kellett szólni, hogy ha azt lerakja, akkor már vesztettünk is).

  Számomra egy jó kis filler játék lehetett volna, pont elegendő taktikai mélységgel a vasárnapi nagy családi ebéd utáni alkalomra 😁

  Sajnos a család miatt valószínűleg nálunk sem kerül elő többet, ennek ellenére megtartom, hátha a gyerkőcöknél majd jobban beválik! 😀

 • Adney

  2021-05-30 13:33:25

  A Remény hadművelet egy szórakoztató játék, mégha a témája nem az. Emléket állít az I. világháborúban harcolt katonáknak, betekintést nyújt, hogy milyen megpróbáltatásokat kellett átélniük a csaták során az embereknek. A szabály egyszerű, kapunk egy összefoglalót is, amit játék közben használhatunk. A kártyahúzás által sajátosan mutatja be a katonák harci morál csökkenését. A grafikája egyedi, tetszik, ahogy a kártyák hátterei ugyanazt a háború súlytotta tájképet elevenítik meg különböző évszakokban. Kooperatív játék, egymást segíthetitek a nehézségeken keresztül, együtt nyertek vagy vesztitek el a háborút. Ha egy egyszerűbb, logikai, koop játékot szeretnétek kipróbálni, akkor ajánlom ezt a társast. 2 fővel is játszható, de nekünk több játékossal jobban tetszett.

 • ubazsi

  2021-05-19 17:37:25

  Kövezzetek meg, de nekünk valahogy nagyon nem jött be. Lelkesen nekiálltunk, aztán valahogy nem jött az érzés, hogy nekünk ez tetszik, így elbúcsúztunk tőle.

 • Hobiorsi

  2021-03-20 11:06:37

  Nagyon jól megszerkesztett, kitalált kooperatív játék. Számomra az élvezhetőségét fokozza, hogy a kártyákon egykor valaha élt háborús hősöket jelentettek meg.
  Nagyobb létszámmal (nem 2-en) élvezhetőbb.
  Nagyon praktikus kis dobozban van, könnyen hordozható, bár útközben nem igen játszható az apróbb alkatrészek végett.
  Technikai dolog: egy társasjátékfan ismerősöm ajánlása szerint érdemes a kis kávélapkákat lelakkozni, ugyanis a sok játéktól (tapogatástól) kopnak. Én még nem tettem meg, mert egyelőre nem játsszuk olyan gyakran, de mindenképp meg fogom.
  Nagyon szeretem és az újrajátszhatósága is nagy, mert a lapok véletlenszerűsége, a viszonylagos kiszámíthatatlansága ezt lehetővé teszi.
  Aki szereti a kooperatív játékokat, annak csak ajánlani tudom! :)

 • Merse

  2021-01-10 23:04:41

  Kevés olyan játék létezik, ami nem csak szórakoztat. A Remény hadműveletről elmondható, hogy mondanivalója, célja van: bemutatja a háború szörnyű borzalmait és kilátástalanságát, és az egyetlen túlélési lehetőséget, a bajtársias összefogást. Valódi művészetnek nevezném, és ez az alkotók hitvallása is, amit a szabálykönyv elején található szándéknyilatkozatban ki is fejtenek, hogy a játék a mozival és az irodalommal egy szinten álló kulturális közeg. Egy társasjáték esetében szokás beszélni témáról, de ez a játék megmutatja, hogy ez a kifejezés magasabb szintre is emelhető. Rosszul fejezném mi magam, ha azt mondanám, hogy a játék témájához nagyon passzol a grafika és a játék mechanikája, ehelyett azt kell mondanom, hogy a játék mondanivalójához illeszkedik minden. A Remény hadművelet az első világháborúban harcoló katonák lelki megpróbáltatásait dolgozza fel, ráadásul úgy, hogy a játékban szereplő karakterek némelyike létező személy, a játék alkotóinak felmenője.

 • Alleira

  2020-10-18 12:10:17

  A Remény hadművelet egy nagyon szuper, Pandemic után vérfrissítő kooperatív társasjáték, amely a témája miatt sokaknak nem ajánlott. Viszont, akik szeretik a kooperatív játékokat és a háborús, nyomasztó témát, nekik szinte biztos, hogy tetszeni fog.

  Plusz érdekesség, hogy az idei filmes díjszerzonban is szép eredményeket elérő 1917 után szereztük be a játékot, így volt, hogy a filmzene ment a háttérben játék közben. Érdemes kipróbálni, nagyon adja a hangulatot.

  Ahogy előttem is írták, talán 3 fővel a legjobb, de többen is érdemes kipróbálni és ketten is egész jó. Ketten az a hátrány, hogy a harmadik fiktív fél nem csinál effektíve semmit, csak támogat, azt pedig véletlenszerűen, így több kör elmehet úgy, hogy nem az szabadul meg a trauma kártyáktól aki alatt legjobban rezeg a léc. Ha pedig összegyűlik az a 4 trauma kártya és nem szabadulunk meg tőlük, veszítettünk. Viszont szépen átgondolva az előző körök lépéseit, kiszámíthatóvá válik, így lehet nyerni, de nem könnyű.

  A stílus szerintem nagyon egyedi és hangulatos, de szintén megosztó.

  Összességében, hogyha már bemutató videó alapján se nyer meg a játék, akkor nem valószínű, hogy ez egy kellemes csalódás lesz, de ha piszkálja a fantáziád, mindenképp próbáld ki!

 • cirius

  2020-02-21 10:22:56

  Nagyon szeretem, kirpóbáltam a solo variációt és úgyis magával ragadó a játék. (A solo-t eredetileg az At Your Orders! kiegészítő teszi lehetővé 4 új támogatás lapkával de én az eredeti játékhoz kapott lapokból állítottam össze egy apró szabálymódosítással).

  Szerintem hárman a legélvezetesebb, úgy 30-40 perc körül lehet az átlagos játékidő. Egyedül kb 15 percet töltök el egy játékkal.

  Elég mély a témája, így rövid de élvezetes kikapcsolódást nyújt. Nekem a grafika kifejezetten tetszik. Utólag szembesültem vele, hogy a rajzok készítője a karikaturista Tignous is áldozatául esett a 2015-ös párizsi merényletnek. Nem tudom más hogy van vele de ez bennem még mélyebb nyomot hagyott.

 • kchpank1.kv

  2019-03-15 07:33:32

  A videók alapján szépen felépített játékmenetű így első ránézésre, egész egyedi grafikával. Nekem egy kissé nyomasztó hangulata van az egésznek, bár gondolom egy világháborús koop játéknál ez volt a cél. Engem annyira nem fogott meg, bár egy próbát lehet megérhet.

A Remény hadművelet társasjáték és kiegészítői (3)

 • The Grizzled: At Your Orders! társasjáték Kiegészítő

  Új lapok, egyszemélyes mód és szabálymódosítások a két fős játékra, mind ebben a kiegészítőben.Angol:Les Poilus: Aux Ordres! is an expansion for The Grizzled that consists of three elements: Rules for solitaire play. New rules for playing with two players. Mission cards that...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  The Grizzled: At Your Orders! társasjáték Kiegészítő 4890 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • The Grizzled: Armistice Edition társasjáték

  Bemutatkozik a Grizzled játék I. világháborús kampánya, melyben összesen 10 küldetés található, melyek mind összefüggnek és egyik misszióból a másikba visszük a holmiainkat, sérüléseinket, döntéseinket. Kezdvén a kiképzőtáborban összeszokunk bajtársainkkal, kik segítsége fontos lesz ahhoz, hogy mindenki egyben jöjjön haza. Vajon ez így is lesz? (A doboz...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  The Grizzled: Armistice Edition társasjáték 16990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • We Care társasjáték

  Irány a "frontvonal", és légy részese egy teljesen más Remény hadműveletnek! Szörnyű világjárvány terjed a lakosság körében. A kórházak csordultig telítődtek az ellátásra szoruló betegekkel. A járvány elleni küzdelem bástyájaként rengeteg egészségügyi szakember dolgozik éjt nappallá téve. Folyamatos küzdelmek során kell boldogulniuk, az erőforrások...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  We Care társasjáték 4000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Juan Rodriguez, Fabien Riffaud
 • Illusztrátor:  Tignous
 • Kiadók:  REBEL.pl, Oliphante, Ludonova, Sweet November, Cool Mini Or Not, BoardM Factory, Lex Games, Spaghetti Western Games, Cool Mini Or Not, Lavka Games, Reflexshop Kft
 • Elérhető nyelvek:  kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, Korean, lengyel, román, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 13.8 cm x 13.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • French/German edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 13.8 cm x 13.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 13.7 cm x 13.7 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 14 cm x 14 cm x 5 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 14 cm x 14 cm x 5.1 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lengyel
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.8 cm x 13.8 cm x 5.1 cm
 • German second edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
  • Méretek: 14 cm x 14 cm x 5 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 14 cm x 14 cm x 5 cm
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 14 cm x 14 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 13.7 cm x 13.7 cm x 5.5 cm
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: román
  • Méretek: 13.8 cm x 13.8 cm x 5.2 cm
 • Italian second edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 14 cm x 14 cm x 5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Remény hadművelet társasjátékhoz