Concept
Concept
Concept
Concept
Videó beküldése

Concept társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

A Concept egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 4 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2014-ben (Spiel des Jahres), illetve 2013-ban és 2014-ben több, összesen 2 másik jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet...

A Concept egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 4 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2014-ben (Spiel des Jahres), illetve 2013-ban és 2014-ben több, összesen 2 másik jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek és a limitált kommunikáció mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Mire gondoltunk?
Ez egy játék, figurák, kártyák, asztal… Ez még kevés lesz. Mit tudunk még róla? Színes, van benne szöveg, pontszerzés, tudás… Ez még mindig sok minden lehet. Nézzük csak tovább. Gondolkodás, kvíz, szórakozás, nevető emberek az asztal körül… ez biztos, hogy a Concept!

Szavak, ikonok, ötletek
A Concept egy roppant egyszerű játék, mely az asszociációs képességeiteket teszi próbára. Célotok minél több pontot szerezni azzal, hogy kitaláljátok, vajon a másik játékos mit próbál megmutatni a táblán. Mikor rád kerül a sor, húzol egy kártyát, amin kilenc szó szerepel. Ebből egyet kell megmutatnod oly módon, hogy a táblán található számtalan színes ikon közül kiválasztod a szerinted leginkább jellemző képeket és néhány jelzőt helyezel rájuk. Minél több ikont jelölsz be, annál egyszerűbb lesz kitalálni. Aki kitalálja, kap egy pontot és a következő játékoson a sor.

Hogyan mutatom meg a táblán a szót?
A játéktáblán rengeteg apró képet találsz, ami mind mutat valamit. Van rajta ember, állat, Nap, eső, hideg, kicsi, mosoly, kék, bolygó és így tovább. Ezekből kell összeszedned a kártyádon lévő szót. Például a kártyádon a hal szerepel. Ez egyszerű feladvány. Megjelölöd az állatot és a vizet. Szinte biztos, hogy a többieknek a halak fognak elsőként beugrani.

Néha nem elég három-négy képet megjelölni. Például a kulcsszó az irodalom, ami színes és van benne szövegbuborék. Valószínűleg képregény lesz, de vajon melyik? Egy másik színt használva konkretizálhatsz. A főszereplő férfi és erős. Ez még mindig nem elég. Bejelöljük a repülést és még néhány színt: piros, kék, sárga. Ez csak Superman lehet! Nagyon sok feladványt találtok a dobozban és biztos, hogy mindenki kicsit máshogy fogja megoldani őket, főleg ha valami bonyolultabb dologról van szó. Sosem lesz két egyforma játékotok!

Nézzünk egy kicsit bonyolultabbat:

Asszociáció mindenekelőtt
Ez egy nagyon jó partijáték, amely kellemesen megdolgoztatja az agytekervényeket is. Egyáltalán nem nehéz vagy fárasztó, de meg kell próbálnod érdekes módon összekapcsolni a szót a képekkel. Ez elég kihívást nyújt majd, főleg a nehezebb szavak esetében. A szabályokból kevés van, igazából ebben a leírásban szinte mindenre kitértünk, amire szükség lesz. Azonnal el is kezdhettek játszani a Concepttel! Minden korosztály élvezni fogja ezt a játékot. Mind baráti társaságoknak, mind családi játéknak kiváló választás lesz, ha csak egyszerű, gyors szórakozásra vágytok!

A doboz tartalma
Egy játéktábla, 5 készlet színes jelölő, 110 kártyalap, győzelmi pontok és a segédletek.

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 20% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 6 000 Ft-tól
  • 58 ajánlat

Kategória: Szójáték, Partijáték, Következtető
Mechanizmus: Szövetségek, Limitált kommunikáció

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Concept társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Conceptkosinaz, Balmazújváros, Debrecen, Hajdúszoboszló

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Balmazújváros, Debrecen, Hajdúszoboszló! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

További eladó bontatlan játékaim: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xyS5mjw0_4VZ04g7UcTEQ5eOmMfJmk3BFtRtbL77fyI/edit?usp=sharing

0 érdeklődő


ConceptMedve, Budapest, XX. Kerület

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Budapest, XX. Kerület!

Néhányszor játszott, hiánytalan alkatrészkészlet

0 érdeklődő


Conceptszananna, Szentgotthárd

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szentgotthárd! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladóvá vált, költözés miatt. Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget. Szentgotthárdon személyesen átvehető.

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Concept társasjáték videók (13)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

  • bigacs

    2023-02-12 16:05:13

    A hasonló játékok közül az Imagine abszolút kedvenc, az Activity is élvezetes, de a Concept nekem valahogy nem lett a szívem csücske. A három játék közül nálunk az Imagine kerül elő leggyakrabban, ezzel szemben a Concept esélye, hogy az asztalra kerül igen minimális. Nem mondom, hogy rossz játék, ha nagy ritkán elővesszük mindig okoz vicces pillanatokat és alapjában véve jó vele játszani, egyszerűen csak nincs meg benne az a hűha faktor és még konkrét magyarázatot sem tudok adni, mi az ami számomra hiányzik belőle. Egy 10-es skálán szerintem ez a játék 7-es, ami nálam azt jelenti, hogy ha valaki kéri, hogy kifejezetten ezt a játékot játszuk, benne vagyok (nem kényszerből, szívesen), de magamtól nem venném le a polcról.

  • Laxativus

    2022-04-20 11:33:37

    A kedvenc találgatósom, ellenben mindenki mással a társaságban :D

    Valószínűleg észjárás kérdése, hogy kinek mi fog bejönni, nekem jobban rááll az agyam arra, hogy entitásokat attribútumokkal ruházzak fel és kapcsoljak össze más paraméterekkel. Szinte kicsit programozós. Másoknak jobban fekszik a Dixit vagy Imagine szabadabb jellege. Talán érdemes beszerzés előtt kipróbálni emiatt.

  • ronaiheni

    2021-11-15 06:39:19

    Ajándékba kaptuk. Hát instant szerelem . A család fölé hajol és mindenki vadul töri a fejét . Imádom amikor mindenki másra asszociál a színes kis jelölőkkel megtámogatott ikonok fölött. Zseniális játék. A nagyiknak nem annyira jött be , nekik ez már túl modern, pedig a csak egy és az aktiviti megy ...erre felszisszennek ha kérjük , hogy ezzel játszunk. Ha belejön az ember órákig lehet gondolkodni a kis ikonok fölött. Mindenképp érdemes kipróbálni . Régen a karácsonyi szünetben a Rizikópartik mentek álló nap. Hát ez kiütötte a nyeregből .

  • Dani1282

    2021-04-16 12:01:45

    Kisebb baráti társaságokban tökéletes játék. Mi pontok nélkül szoktuk játszani. Nagyon könnyen érthető, 3 perc alatt elmagyarázható a szabály.

  • Podapanni

    2021-01-22 11:03:18

    Nálunk is elterjedt a "táblás barkóba" név :D

  • Podapanni

    2021-01-22 11:02:44

    Nekem az egyik kedvenc játékom, talán a legjobb az általam kipróbált asszociációs játékok közül. Van, hogy csak úgy, pontok és csapatok nélkül játsszuk, úgy is simán megállja a helyét.
    Ha pedig már ismerjük a másik észjárását, lehet taktikázni, hogy ki kivel akar csapatban lenni.

  • sasspetra

    2021-01-22 09:08:16

    Nagyon szeretjük mi is a Conceptet, sokszor előkerül nagyobb társaságban. Nemrég 21-75 éves korú emberekkel játszottuk, szóval több generáció és kivétel nékül mindenki élvezte. Szimpatikus, hogy az Activity-nek egy átgyúrt, modernebb változata és hogy a szabályokat könnyen át lehet gyúrni az adott társaság igényeire, pl mi sem csapatokban szoktuk játszani, hanem egyénileg és az kap pontot, aki kitalálta. Körökön át nagymamám vezetett! :) A tartozékok is szépek, kellemes velük játszani, az ábrákra tényleg kicsi idő, mire rátanul mindenki, de a segédletek is ügyesen vannak összerakva, gyorsan követhető. A Concept dinamikus játék, pörgős, vicces, az egész csapat jól szórakozik. Jó, hogy egyre több olyan játék készül, amit több főlel is ilyen szórakoztató játszani! Ajánlom mindenkinek!

  • harnas1207

    2020-11-20 21:14:49

    Az activity csiszolt verziója, amivel azokat is le lehet ültetni az asztalhoz, akik nem hajlandóak mutogatni vagy rajzolni. A feladványok a piros szinttől már nehezek, bár bizonyos sémát lehet felfedezni. Számomra érthetetlen a segédlet, mert mindenki bőszen olvasgatta a társaságba, élni nem tudtak nélküle és pont ezért zavarodtak bele a játékba. Illetve a tánla mezőinek 40 %-a teljesen felesleges. Nekem jobban bejött mint a fent említett társa, de nem ülnék le vele újra játszani.

  • Alleira

    2020-10-04 11:10:41

    Hatalmas felüdülés volt, mikor megismertem ezt a játékot. Nagyon szeretem a klasszikus kitalálós partyjátékokat (Tabu, Activity, stb.), azonban a Concept volt az, ahol úgy láttam az eddigi sok-sok partinál és különféle társaságoknál is, hogy mindenki bevonódik. Nincs az, hogy én nem szeretek rajzolni, nincs kedvem körülírni, stb. Azzal a pár piktogrammal elképesztő, hogy mennyi mindent el lehet magyarázni.

    Szerintem egy ilyen játéknál nem fontos szabályok szerint játszani. Értem ezalatt azt, hogy a pontozást mi úgy ahogy van elhagytuk és azt is, hogy csapatokban kelljen dolgozni. Mindig egy valaki húz egy kártyát, amit a többiek kitalálnak. Addig játszunk, amíg jólesik. Nagyon sok kártya van, de ha mindig ugyanazokkal játszanátok és már visszatér, hogy egy-egy kifejezést, hogyan mutogattok el, akkor át lehet vinni teljes barkochbába a játékot, saját szavakkal, kifejezésekkel. Hatalmas sikerélmény mikor valami összetett kifejezést eltalálsz.

    Ajánlom mindenkinek aki egy igazi jolly joker kitaláós partyjátékot keres!

  • laczkodavid

    2020-04-10 20:31:25

    Szerintem ez a játék nem csak, hogy üt, hanem órákra magához is bilincseli az embert. Teljesen mindegy, hogy éppen számoljátok-e a győzelmi pontokat érő zsetonokat vagy nem, minden kör végén elhangzik majd az, hogy „csak még egy fordulót, és aztán tényleg megyünk”, ami ellen biztosan nem lesz senkinek se kifogása. Gyakori az „egy pillanat, kimegyek a konyhába, addig leteszek pár kockát, mire visszajövök, találjátok ki, mire gondoltam” megnyilvánulás is. Mi amikor megvettük legalább 5 órát játszottunk vele, hogy kipróbáljuk. Ti is legalább ennyit fogtok.

    Negatívumok? Abból nincs sok. Egy kettő van, de nem érdekelnek senkit. A szabálykönyv, mint említettem, inkább egy példatár, a konkrét játékmenet viszont sehol sincs pontról pontra leírva, ami azért kicsit nehezíti a dolgot ha valaki nem ismerte előtte, az egyik keretes megjegyzésből és némi activitys tapasztalatból jöhetünk rá, hogy pontosan hogyan is képzelték az alkotók. A tárolóként funkcionáló macskaitató tál gyakorlatilag fölösleges, a jelzőket úgysem ott fogjátok tartani, mert csak nehezebb lesz kivenni őket, a zsetonokért meg igazán nem kellett volna, viszont fontos megjegyezni, hogy macskaitatónak elsőrangú.

  • keplegeny

    2020-04-03 09:47:13

    Sokáig nem tudtuk nem elővenni a játékot, ha csak ketten is játszottunk. Nagyon szórakoztató!

  • renii96renii96

    2020-04-02 10:49:22

    A kezdetektől fogva nagyon élveztem a Concepttel való játékot. Eleinte elképzelhetetlennek tartottam, hogy a bonyolultabb dolgokat is el tudjuk mutogatni a tábla segítségével, de hamar kiderült, hogy nincs igazam. Páran írták, hogy a megadott "ikonok" korlátozzák a játékosok eszközeit, de én úgy gondolom csak a kreativitás szabhat határt annak, hogy végül sikerül-e rávezetni a többieket a helyes megoldásra. Kezdetben számomra is nehézséget okozott, elsősorban az, hogy még nem voltam rutinos, nem találtam meg a mezőket, amikkel magyarázni szerettem volna, de aztán hamar belejöttem és ugyanez volt elmondható minden játékostársamról is. A kártyákon megadott kifejezések elég sokfélék, némelyik meglehetősen igényli az alapvető műveltséget (pl. történelmi események, filmek, híres emberek, művészeti alkotások, stb.) emiatt fiatalabb gyerekeknek nehezebb lehet, de ez is kiküszöbölhető, hiszen egy-egy kártyán 9 megadott dolog közül választhatunk, amik közül biztosan akad legalább egy olyan, ami a kisebbek számára is ismert. Mi 3-4 fővel is nagyon jót szórakoztunk, de azt gondolom 5-6 vagy még több emberrel már igazán pörgős, élvezetes partijáték is lehet belőle.

  • jenei.balazs87

    2019-09-02 14:00:53

    A barkochba táblás társasjáték verziója, amelyben különböző kategóriákat, témákat, tulajdonságokat stb. jelképező szimbólumok mellé kell tenni jelölőket, hogy ezzel vezessük rá a játékosokat a megfejtésre. A készítők helyében több magyarázó lapot raknék a játékba a szimbólumok listájához, mert ha többen játsszák a játékot, a legjobb, ha mindenkinek jut egy ilyen a kezébe. Hogy a sok tucat szimbólum mind fejből menjen, ahhoz elég sok játék szükséges. Emiatt 4/5 a részemről, mert amúgy egy nagyon jó kis gondolkodós partijáték.

  • dewollfe

    2019-08-22 16:30:33

    Zseniális játék, a nehéz feladványok valóban nehezek, minden korosztálynak kihívást jelentenek! Ha valaki kifogyna a kártyákból tényleg csak a képzelet szab határt a feladványoknak, hiszen tényleg bármit elmutogathatunk! Ajánlom!

  • saxomusic

    2019-07-17 21:45:03

    Abszolút kedvenc. Activity kedvelőknek kötelező darab. Erősen hasonlít az Activityhez, csak itt a táblán található képek, rajzok segítégével kell elmutogatni az adott fogalmat. :) Azon játékok közé tartozik, ahol nem az számít, hogy ki nyeri a játszmát, hanem csak szórakoztató kitalálni a feladványokat. És ilyenből kevés van. :) Akik először játszanak vele, azok is egy-két kör után könnyen belejöhetnek ebbe a játékba, hamar rááll az agy. Mi annyiban változtattunk a játékszabályon, hogy nem kettő, hanem egy játékos rak ki egy-egy feladványt, a többiek találgatnak. De azzal is izgalmasabbá tehetjük a játékot, ha időhatárt szabunk meg a kitalálásra, például homokóra segítségével. Elsőre nehéz elképzelni, de szólásokat, közmondásokat is el lehet mutogatni ezzel a játékkal. Eszméletlen jó érzés, ha egy nehezebb feladványt sikerül kitaláltatni a többiekkel.

  • barath.boglar

    2019-06-17 11:21:30

    Se pont, se csapatok, se segédlet. Ha elengeded a fantáziád, bármit el lehet vele mutogatni! Órákra leköti a családot :D, szeretjük ezt a játékot!

  • intrisz

    2019-04-03 12:09:02

    Nekem nem tartozik a kedvenceim közé, pedig szeretem az ilyen játékokat. A szabály valóban egyszerű, könnyen tanítható. Viszont azok az ábrák és hozzá tartozó külön magyarázó táblázat túl komplikálja az amúgy egyszerű játékot. Hát őszintén szólva nem jött be. Viszont ha ilyen játékot szeretnltek játszani akkor egyértelműen Imagine.

  • ARduel

    2019-04-02 20:44:09

    Nagyon kreatív játék, szerintem a képmagyarázatra támaszkodni felesleges, mert megköti a játékosok kezét, és elméjét. Mi szoktuk ketten is játszani, persze akkor egymásnak adjuk fel a feladványokat, és nem is pontozunk, mert akkor nem is az a lényeg. Szóval játszátok ketten is :D

  • deadgarret

    2019-04-01 14:30:34

    Klassz családi/party játék, pillanatok alatt elmagyarázható szabályokkal. Gyakran elővesszük, nagy kedvenc.

  • sealma1111

    2019-03-01 12:02:17

    Elég hasonló játék, mint az imagine, csak táblás verzióban. Magunk kozt csak táblás barkóbának hívjuk. Mindig két külön embernek kell összefogni, és elmutogatni valamit a táblán látható piktogramok segítségével. Kevés a jutalom pontok, de ezt is jó sokan jó játszani.

A Concept társasjáték és kiegészítői (2)

  • Concept Kids: Állatok társasjáték

    A Concept Kids: Állatok társasjáték a híres Concept játék gyerekeknek készült kiadása, hogy a kisebbek se maradjanak ki ebből a nagyszerű játékból! A dobozban 110 állat vár a lurkókra, hogy kitalálják őket. A gyerekeknek az élőlények tulajdonságait kell megjelölni a játéktáblán, és rávezetni társaikat a helyes megfejtésre. Nemcsak nagyszerűen fognak...

    • Játékidő: 20 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 20 perc
    • Max. játékosszám: 12
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 4+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    Concept Kids: Állatok társasjáték 9497 Ft-tól! - 15 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Concept: La Recharge társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 12
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 10+ éves

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  40 perc
  • Játékosok:  4 - 12
  • Ajánlott életkor:  10+
  • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
  • Tervező:  Alain Rivollet, Gaëtan Beaujannot
  • Illusztrátor:  Cédric Chevalier, Éric Azagury
  • Kiadók:  Hobby Japan, Lautapelit.fi, Repos Production, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Lifestyle Boardgames Ltd, Galápagos Jogos, Asterion Press, ADC Blackfire Entertainment, Sombreros Production, Rozum
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, ukrán, bolgár

Alternatív nevei


Kiadások

  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: cseh
  • English first edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 6.1 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • French edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: francia
  • German first edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: német
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: Korean
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: orosz
  • Swedish edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: svéd
  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 6.1 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • English second edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.7 cm
  • English second edition with 1 award
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.7 cm
  • German second edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.7 cm
  • Greek edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: görög
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 28 cm x 28 cm x 6 cm
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 6.1 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 6.1 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: Korean
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 6.1 cm
  • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: holland
  • English third edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.7 cm
    • Súly: 1 kg
  • English Third Edition with SdY Award
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28 cm x 28 cm x 5.5 cm
    • Súly: 1 kg
  • Finnish edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.5 cm
  • German second edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.7 cm
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.7 cm
  • Bulgarian edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: bolgár
    • Méretek: 28 cm x 28 cm x 6 cm
  • English fourth edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
  • English fourth "EU" edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • German third edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.7 cm
  • Spanish second edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 6.1 cm
  • English edition R18.2
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
  • English fifth edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 5.7 cm
  • English fifth "US" edition with Golden Geek 2014 Nominee
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 5.7 cm
  • German fourth edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27.7 cm x 27.7 cm x 5.7 cm
  • Swedish edition with SdJ mark
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: svéd
  • English sixth edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28 cm x 28 cm x 5.5 cm
    • Súly: 1 kg
  • German sixth edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Japanese second edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: japán
  • Ukrainian edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: ukrán
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Romanian edition
    • Nyelv: román
  • Ukrainian edition
    • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Concept társasjátékhoz