Ganz Schön Clever - Egy okos húzás!
Ganz Schön Clever - Egy okos húzás!
Ganz Schön Clever - Egy okos húzás!
Ganz Schön Clever - Egy okos húzás!
Videó beküldése

Ganz Schön Clever - Egy okos húzás! társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Ganz Schön Clever - Egy okos húzás! egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2018-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A...

A Ganz Schön Clever - Egy okos húzás! egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2018-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a ceruza-papír, a kockadobás, a solitaire, a re-rolling and locking és a highest-lowest scoring mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Válassz körültekintően egy kockát és jelöld meg a megfelelő színű helyet a pontozóterületen. A jól kiválasztott kockával egy halom pontot szerezhetsz. Azonban vigyázz a választással, mert a megmaradt kockákat a többiek felhasználhatják! Igyekezz úgy választani, hogy az ellenfeleidnek kevés pontszerzési lehetőséget hagyj! Gyűjts minél több pontot, és kerüld el, hogy a többiek kihasználjanak!

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 18% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 3 000 Ft-tól
 • 37 ajánlat

Kategória: Kockajáték, Számok
Mechanizmus: Ceruza-Papír, Kockadobás, Solitaire, Re-rolling and Locking, Highest-Lowest Scoring

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Ganz Schön Clever - Egy okos húzás! társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Ganz schön cleverannahernadi1

Akár cserélném is! Csak személyesen!

Átvétel Stadionoknál vagy Budakeszi úton.

43 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Ganz Schön Clever - Egy okos húzás! társasjáték videók (13)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb egyszemélyes játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2018

Az Év Gémerjátéka

jelölt, Spiel des Jahres, 2018

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2018

Kommentek

Kommentek

 • elistvan

  2024-07-18 10:56:44

  A modern játékok közül ez nagyon megfogott, talán a kedvenc roll&write játékom. Igaz én szólóban szoktam online játszani a schmidt spiele oldalán. Ha valaki hasonlót keres annak a mann muss auch gönnen könnent tudom ajánlani. A brettspielewelt oldalon kipróbálható online. Több száz többjátékos partim van benne.

 • ugla

  2024-04-21 21:24:06

  Nekem is hónapokba telt anno, hogy felfigyeljek erre a – doboza alapján legkevésbé sem, de működése alapján igencsak – figyelemreméltó játékra. És ezzel nem csak mi ketten vagyunk így 😊…

  Játékelemek: papírcetli + íróeszköz, 6 db dobókocka. És ennyi. Nem is tudom, hogy hogyan lehetne ezekből egy ennél jobb taktikai játékot létrehozni. Ráadásul a vártnál jóval kisebb szerencsefaktorral.

  A laminálás teljesen jól működik. Az egyszemélyes játékmódnál hiányzik, hogy nem kell figyelnem a többiek játékát, és hogy mit kínálok nekik a passzív körükre, de egyszerű frappáns megoldás, érdemes kipróbálni.

  Nekünk az első számú utazós játékunk. És ez nem csak úgy utazós játék, hogy kis helyet foglal a táskában, hanem szó szerint – akár ölbe véve – bármilyen közlekedési eszközön játszható… Őőmmm… Ezt visszavonom, mert mondjuk pl. biciklitúrán menet közben azért nem setup-olnám!! 😄 (Még tandemkerékpáron sem! 😄) De vonaton, buszon, stb. játszható (csak nem a papír sarkára érdemes tenni az elvett kockákat, hanem pl. a doboz sarkába).

 • Kiscirmo

  2024-04-16 22:40:24

  Még most sikerült csak felfedeznem ezt a játékot, igazából egy játékajánló videó alapján kerestem rá és vettem meg. Már ezelőtt is nagyon sokat láttam boltban, de annyira nem tetszett meg a doboza és olyan száraznak ítéltem meg a kinézete alapján, hogy fel sem merült bennem, hogy szívesen játszanék vele. Ettől nagyobbat nem is tévedhettem volna. Pörgős, izgalmas, hétköznapokra vagy hosszabb, komplexebb játékok után levezetésnek vagy akár party előtti kedvcsinálónak is kiváló. Külön jó pontot ér nálam, hogy ketten is kiválóan játszható.

  Itt hozzászólásban olvastam, hogy volt, aki laminált pár oldalt a jegyzettömb oldalai közül és azt használja filccel együtt, na ez nálunk is be fog következni, már az első pár napban jócskán kopott a jegyzetlapokból. Egyszerű a szabály de gyakorlással lehet sok pontot elérni benne, azt hiszem.

  Talán leszek olyan elvetemült, hogy egyedül is nekiülök párszor, szerintem úgy is el lehet vele szórakozni, ha csak kevés szabadidőnk van, de valamit játszani akarunk.

  Az egyedüli negatívum az volt, hogy nagyon nem szépek a kockák benne (német változatom van, nem tudom, számít-e), de ez a legkevesebb, szebb kockákra ki lehet cserélni ezeket, ha valakit zavar a silány minőség.

 • Tozsi

  2023-06-09 13:44:46

  Szia! Megkérdezhetem, hogy mi volt az az elnézett szabály?

 • pnehandi87

  2023-06-09 10:00:18

  Be tudnád ide tenni a pontos linket, hogy honnan tölthető le a játékostábla?

  Nagyon köszönöm!

 • peti1212

  2023-04-25 08:23:30

  Köszi szépen, ki is próbáltam a játékot, elsőre sikerült 252 pontot elérni. Igaz több száz játék van már mögöttem, de itt tapasztaltam egy szabályt amit eddig nem jól alkalmaztam. Utána is nézek, mert ezzel könnyebbé teszi későbbiekben a pontgyűjtést.

 • csana63

  2023-04-24 20:47:59

  ITT lehet online soloban játszani

 • soetigabor

  2021-09-25 14:34:00

  A minap 260 pont felett zártam, amin én is meglepődtem. Képtelen vagyok bármit is előre tervezni a játékban, nem látom át teljesen az egész lapot.

  Anno a Rubik kockát sokakhoz hasonlóan én is úgy tanultam meg kirakni, hogy bemagoltam az adott mintákhoz tartozó algoritmusokat. A közepétől fogva fogalmam sem volt, mit csinálok és ész nélkül oldottam meg az egészet.

  Itt egy kicsit könnyebb volt a dolgom, de hasonlóan álltam hozzá: a Győri Zoli videójában elhangzott tanácsot megfogadva minden területettel egyformán foglalkoztam és tádám: az átlag 200- győzelmi pontból 260+ lett. Többször választottam a látszólag kevésbé kedvező kockát, pusztán azért, mert lemaradt az egyik terület. Persze van olyan, hogy muszáj inkább tolni egyet egy már amúgy is erős területen, mert egy kombó-lavinát indítok el vele, de lassan kezdek ráérezni. Mi egyre jobban élvezzük. :)

  Tegyél vele egy próbát, ha lesz alkalmad! :)

 • barbi725

  2021-09-15 09:34:22

  Hát, erre én is borzasztóan kíváncsi lennék! :D Nekem elég demotiváló folyton az utolsó, vagy utolsó előtti kategóriába esni. :DD

 • soetigabor

  2021-09-13 19:54:19

  A játék, a teljes megjelenésében olyan unalmas és low budget hatást kelt, hogy értetlenül hallgattam és olvastam a kiemelkedően pozitív kritikákat és hozzászólásokat vele kapcsolatban. Fel is keltette az érdeklődésemet annyira, hogy beszerezzem. Úgy voltam vele, hogy ilyen áron nem fog fájni annyira, ha mégsem tetszene. Még az eladó is megjegyezte, hogy neki nem jött be annyira. Így túl sok elvárással nem, de annál több kíváncsisággal próbáltam ki először egyedül, aztán másodmagammal és azt kell, hogy mondjam, hogy ilyen pozitívan még nem csalódtam játékban. Ketten a Szellemek szigetére készültünk, egy pár fillerrel bemelegítőnek, de egyik pillanatról a másikra telt el 2 óra csak a Ganz Schön-nel. Beszippantott mindekttőnket. Egyébként akik 280 feletti pontszámmal zárják a játékot, azok legyenek kedvesek megírni, hogy hol kell sorban állni észosztáshoz. Köszi! 🤓

 • kalocsai.luca01

  2021-05-30 00:22:55

  Ez az egyszerű, de annál nagyszerűbb játék azonnal belopta magát a szívünkbe. Nálunk nagyon sokat kerül elő, ezért is lamináltunk le belőle négy lapot, filccel szépen rá lehet írni, aztán letörölni. Remek belépő a roll and write világába.

 • Merse

  2021-01-30 10:58:24

  BGG-ről letölthető hozzá szerintem sokkal jobban használható és látható játékostábla, ami alatt a pontszámítás is ott van, nem a másik oldalán fölöslegesen nagy méretben. Ezen kívül már csak hat színes kocka kell hozzá. Kiváló játék, és az interakció kimondottan jó például két játékosra, nem csak pasziánszozás, mint sok irogatós játék.

 • szandikalman

  2021-01-21 22:34:32

  Alapértelmezetten ellenérzésem van a kockadobálós játékokkal kapcsolatban. Azonban a tavaszi karantén alatt az egyik munkatársam megvette, és kitalálta, hogy ezzel online is játszhatunk együtt (bescannelte a pontozólapokat, és ő dobott helyettem, a webkamerát a kockákra irányítva). és hát ó te jó ég! Ez a játék élő bizonyítéka annak, hogy létezik jó kockadobálós játék!

  Nagyon beszippantott - egyszerűen megtanulható - kb. 5 perc elmondani a szabályait, mégis kellően gondolkozós, remek filler játék, a kockadobásból fakadó szerencsfaktor pedig amennyire lehet, balanszolva van az újradobás és a +1 kocka lehetőségekkel.

  Nem rég megtaláltam online szóló módban játszható változatát - és a Ganz Schön mellett a Doppelt So Clever és a Clever Hoch Drei játékokét is. Amikor azt hittem nem létezhet jobb kockás játék a ganz schön-nél ... :D elhatároztam, hogy a másik 2 játékot is beszerzem. Elfér mind a három a polcon; kedvtől, illetve társaságtól függően lehet választani a nehézségi fokot.

  Ajánlom mindenkinek, nem csak a Ganz Schön-t, de a nehezebb változatokat is!

 • szocsadam

  2021-01-06 18:33:07

  Egyszerűen tanítható, pörgős kockajáték. A tipik könnyű játszani, de nehéz jónak lenni benne. A szóló mód működik, nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól. Ár-érték arányban kiváló, a többi résszel meg nem volt alkalmam találkozni, ezt viszont szeretem. A kockák jók, de a hozzá kapott filctollak, nagyon kicsik, de ezt lehet egy natúr golyóstollal helyettesíteni. A 100 pontozó lap egy darabig elég, de lehet külön kapni pontozótömböt hozzá.

 • jevimester

  2020-10-04 21:02:10

  Hű... mit is mondhatnék?! Izgalmas, nagyon jó az újrajátszhatósága, könnyen tanulható, könnyen tanítható... és borzalmasan addiktív játék :D 4 napja vásároltam meg, és úgy gondoltam, hogy egy jó kis filler lesz...
  Soha nem tévedtem ekkorát egy társasjátékkal kapcs. A fél családom a függőjévé vált. Ezt a kommentet éppen két játék közötti szünetben írtam... megyek vissza :D

 • zsiray.barbara

  2020-09-27 23:38:10

  Zseniális játék, valóban egy okos húzás volt Wolfgang Warsch részéről, hogy előrukkolt ezzel a remekművel :-D

  Szerintem annyira jól ki van találva ez a játék. Persze, jelentő faktor benne a szerencse, de emlett annyi döntési lehetőséggel is szembesülünk, hogy győzzünk választani.

  Bátran ajánlom bárkinek, aki szereti a kockás játékokat, meg annak is aki nem. Sok ismerősömmel játszottam már (akik nem nagy társasjáték kedvelők), mind örömüket lelték benne, főleg miután összejött néhány láncreakció a bónuszakcióknak köszönhetően. 😛

 • Herdd

  2020-09-19 03:18:22

  Akik nincsenek oda a szerencsejátékokért mindig ferde szemmel néznek rá aztán meglepődnek rajta milyen mély. Remek darab. A tartalmát tekintve viszont a doboz a legértékesebb eleme.

 • Balla Máté

  2020-05-02 13:32:39

  Zseniális! Rendesen függőséget okoz, 2 hónap alatt a füzetet felét elhasznaltuk.

 • PlayHoo_95

  2020-04-03 12:34:37

  Nagyon szeretem, gyors és könnyed és mikor nincs kivel játsszanom sem probléma mert kitűnően működik egyedül is.

 • csongrady.p

  2019-12-07 22:17:42

  Nagyon okos játék, ahogy a címében is benne van. Rendkívül egyszerű, mégis van benne bőven mélység és lehetőség az agyalásra.
  A rókákra érdemes figyelni és hogy több fonton is jól állj. ;)

  A tömb amit hozzá adnak szerintem jópár játékra elég és lehet kapni pontozófüzetet online és több üzletben is. Persze lehet laminálni is, csak nem tudom mennyire kell figyelmi, hogy ne kend el a már bejelölt mezőidet játék közben.

 • sz-tomy

  2019-04-11 09:58:23

  Ajánlom laminálni a játékos táblát, és táblafilcel lehet rá írni, az meg letörölhető. Sokat lehet spórolni így.

 • benczikakos

  2019-04-10 18:15:54

  Olyan a játék, amilyen a neve. Nagyon okos kis játék, sokszor kerül az asztalra

 • ARduel

  2019-04-10 13:15:04

  Először azt hittem, valami irgalmatlan szerencsejáték, az a Vegasba való. Aztán rá kellettj önnöm, hogy sokkal taktikusabb, mint szerencsésebb.

 • sz-tomy

  2019-04-09 19:51:32

  Nagyon jó játék, sok lehetőség.

 • kisszofi

  2019-04-03 07:59:08

  Ez az a kocka játék ami bevonzhatja az emberekel a roll & write kategóriába. Figyelni kell a rókákra...:)!

 • modosgergo

  2019-04-02 08:12:14

  Elsőre megvett a játék. Bár a kockadobások okán szerepet játszik a szerencse, de bővelkedik döntési helyzetekben és egy elrontott dobást is tudunk korrigálni. Nagyon okosan felépített játék, amiben az kiegyensúlyozott pontszerzésre is figyeltek.
  Kedvesem, aki nem szereti a kockás játékokat, azonnal kérte a második játékot vele. És ez nagy elismerés! :)

A Ganz Schön Clever - Egy okos húzás! társasjáték és kiegészítői (7)

 • Doppelt so clever (Duplán okos húzás!) társasjáték

  Ha szeretted az Egy okos húzás!-t akkor szeretni fogod a Duplán okos húzás!-t is A sikerhez pedig duplán jól kell húznod! Válassz kétszer olyan körültekintően kockát. Jelölj meg egy, a kockának megfelelő színű helyet a pontozólapodon, figyelj a láncpontozási lehetőségekre és gyűjtsd a pontokat! Azokat a kockákat, amiket nem használsz fel, a többi játékos...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Doppelt so clever (Duplán okos húzás!) társasjáték 3537 Ft-tól! - 30 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ganz schön clever: Challenge I társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ganz schön clever: Challenge I társasjáték Kiegészítő 1500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ganz Schön Rolf (Fan expansion to Ganz Schön Clever) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Clever hoch Drei (Triplán okos húzás!) társasjáték

  Az Egy okos húzás! a harmadik dimenzióba lép. A Triplán okos húzásban teljesen új kihívások és döntések várnak a játékosokra. A kiválasztott kockák sorrendje döntő lehet bizonyos mezők kitöltésében ... néha akár többé is egyszerre. A megfelelő időzítés lesz az egyik legfontosabb tényező. A pontok és a bónuszmezők közötti választásnál mindig arról kell...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 1
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Clever hoch Drei (Triplán okos húzás!) társasjáték 3000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 33 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ganz schön clever KIDS (Egy okos húzás!) társasjáték

  Kezdődhet a szülinapi buli? Hamarosan kezdődik a születésnapi buli! Néhány dologra különösen oda kell figyelnünk: a lufik, az ajándékok, a gyerták, és az édességek! Hogy látod, sikerül ezekből többet gyűjtened mint a többi bulizónak? A Ganz Schön Clever KIDS játékmenete hasonló a Ganz Schön Clever alapjátékhoz: a saját körében dob a játékos a kockákkal...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 5+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Ganz schön clever KIDS (Egy okos húzás!) társasjáték 4150 Ft-tól! - 33 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Clever 4Ever társasjáték

  Clever 4Ever features the same gameplay as Ganz schön clever, Doppelt so clever and Clever hoch drei, but with new categories in which to score. Your goal: Choose dice, then place the numbers into the matching colored area, put together tricky chain-scoring opportunities, and rack up the points. The dice you don't use are as important as what you do...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Clever 4Ever társasjáték 5190 Ft-tól! - 9 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ganz schön clever: Deluxe társasjáték

  Roll and choose the best dice in Ganz schön clever: Deluxe, then enter them in the matching colored areas on your score sheet, triggering chains to score points! But all the dice you don't use can be chosen by the other players, keeping everyone in the game at all times. Ganz schön clever: Deluxe includes the original Ganz schön clever scoresheet as well...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Wolfgang Warsch
 • Illusztrátor:  Leon Schiffer
 • Kiadók:  Schmidt Spiele, 999 Games, Devir, Lautapelit.fi, Arclight, Kaissa Chess & Games, Brain Games, Korea Boardgames co., Ltd., G3, Swan Panasia Co., Ltd., Stronghold Games, Vennerød Forlag AS, Compaya.hu - Gamer Café Kft., Lavka Games, YellowBOX, CMYK
 • Elérhető nyelvek:  katalán, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: holland
 • French edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • German second edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
 • Catalan/Italian/Portuguese/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • German edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: magyar
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: japán
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
 • That's Pretty Clever!
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 18 cm x 13 cm x 4.2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • That's Pretty Clever!
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 18 cm x 13 cm x 4 cm
 • That's Pretty Clever!
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 17.9 cm x 4.1 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • Baltic edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4.2 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: görög
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 18 cm x 13 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English third edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 17.9 cm x 4.1 cm
 • Catalan/Italian/Portuguese/Spanish second edition
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • German third edition
  • Nyelv: német
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Lautapelit Nordic edition
  • Nyelv: dán
 • Vennerød Nordic edition
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ganz Schön Clever - Egy okos húzás! társasjátékhoz