Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Megjelent a legismertebb magyar társasjátékszerző, Pierrot új játéka

Frissen, a Piatnik által megjelentetett családi társasjátékát, a Roundforestet mutatja be a szerző Pierrot a hosszúhétvége utolsó napján, vasárnap délután a Játsz/Mában (Budapest, V. kerület, Reáltanoda utca 16.). A nemrég boltokba került játék bemutatója után kerekasztal-beszélgetést is tartanak a szerzővel.

A népmesés kerettörténet szerint a játékosok a “hírhedt Kerekerdőben” találják magukat. Az (első) cél összegyűjteni három aranyalmát, majd odaadni az Erdő Szellemének. Ezért ő a “legendás smaragdgyűrűt” adja cserébe, amivel hatalmat nyerhetünk a varázserdő fölött. De persze a Kerekerdőben nem annyira egyszerű az élet, már csak azért sem, mert mindenfelé különös tárgyak hevernek.

Megjelent a legismertebb magyar társasjátékszerző, Pierrot új játéka - metabro.hu

Bemutatója holnap lesz a Játsz/Mában, ami után maga a szerző is részt vesz egy kerekasztal-beszélgetésen. Frissen, a Piatnik által megjelentetett családi társasjátékát, a Roundforestet mutatja be a szerző Pierrot a hosszúhétvége utolsó napján, vasárnap délután a Játsz/Mában (Budapest, V. kerület, Reáltanoda utca 16.). A nemrég boltokba került játék bemutatója után kerekasztal-beszélgetést is tartanak a szerzővel.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

09Szep

Kickstarter körkép - 36. hét

Megjelenés | 2022.09.09. 08:29:00

Euronak egy munkáslehelyezős törpés, partinak egy blöffölős kalózos, amerinek egy fantasy kalandozás.

31Aug

Kickstarter körkép - 35. hét

Megjelenés | 2022.08.31. 09:00:00

Nanolithokkal az ereinkben, kirándulni indulunk, miközben valahol a tengeren a szerelmünk vár epekedve.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Roundforest