Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Újdonságok a Delta Vision és a Reflexshop háza táján - első rész

A magyar társasjáték kiadás igazi reneszánszát éli. Minden évben egyre több és jobbnál jobb társas lesz elérhető magyar nyelven. Sőt, olyan jól állunk, hogy nekem, mint egyszerű társasjáték kedvelőnek már szinte képtelenség ennyi mindent fejben tartani. Ha Ti is így vagytok ezzel, akkor most megkönnyítjük a dolgotokat. Ebben a két részes cikkben összeszedtük az idei Delta Vision (1. rész) és Reflexshop (2. rész) megjelenéseket.

Delta Vision:

Kékarcú kiteljesedése (M.A.G.U.S.)

A Kiválasztottak (M.A.G.U.S.) kártyajáték kiegészítője, mely Dél-Ynev területére visz minket.

Várható megjelenés: 2018. 04. 28.

A jó, a rossz és a Munchkin

A Munchkin sokaknak örök kedvencként szerepel. Itt egy önállóan játszható kártyajátékot kapunk, amit ízig-vérig átitatt a western hangulattal. Már csak egy jó kis zene hiányzik és jöhetnek a párbajok. 

Várható megjelenés: 2018. 04. 30.

Oroszlánszívű Richárd

A 12. század végi Angliában találjuk magunkat, ahol Oroszlánszívű Richárd, még a III. keresztes hadjáratban harcol és Földnélküli János hívei megerősödnek. A társasban olyan ikonikus karaktereket írányíthatunk, mint Robin Hood vagy Nottingham bírája, ahol mi döntjük el, melyik királyt támogassuk. Válasszatok jól, mert végül csak egy játékos győzhet.

Várható megjelenés: 2018. 04. 30.

Felkelő nap

A Blood Rage alkotóinak legújabb játéka a Felkelő nap. Most klánok irányításán keresztül lehetőségünk adódik újraformálni a feudális Japánt. Hogy nyerjünk itt is kőkemény stratégiára lesz szükségünk.

Várható megjelenés: 2018. 04. 30.

Fallout

A Fallout videójátékok töretlen sikere miatt, már régóta várható volt, hogy adaptációja társasjátékként is megjelenik. Ahogy, azt már a Fantasy Flight Gamestől már megszokhatuk a játék itt is izgalmas és igényes grafikával rendelkezik. 2017-ben a Golden Geek Legjobb Tematikus Társasjátékának díjára is jelölték.

Várható megjelenés: 2018. 04. 30.

Blood Rage kiegészítők

A Blood Rage a vikingek Ragnarökje alatt játszódik. Az nyer aki a legtöbb elismerést elérve, örök dicsőséget és ezzel együtt nevet szerez magának a világ vége során. Idén a Delta Vision nem csak egy, hanem rögtön három kiegészítő magyarosításával teszi még izgalmasabbá a kalandot.

Várható megjelenés: 2018. 05. 31.

Zombicide: Zöld horda

Vegyítsük a Walking Dead-et a World of Warcraft Hordájával és kész is van a Zombicide: Zöld horda. Ahogy a sorozat többi darabja, ez a játék az igazi kemény vonalas társasozóknak készült. Rengeteg festhető miniatür van ebben a dobozban is, melynek elkészítése külön élmény a játékon kívül.

Várható megjelenés: 2018. 06. 30.

Ethnos + Tündérek kiegészítő

A fantasy játékok tavalyi üdvöskéje. Nem véletlenül 2017-ben 3 kategóriában is jelölték a BoardGameGeek "házikupájára" a Golden Geeksre. A játék számomra legnagyobb erénye, hogy belátható időn belül véget ér. Ne értsetek félre, de sokkal egyszerűbb egy kb. 1 órás játékra összehozni a barátokat, mint egy kitudja meddig tartó Arkham horrorra. :)

Várható megjelenés: 2018. 06. 30.

Lord of Hellas + Terrain kiegészítő

Biztos sokan hallotatok már a Lord of Hellasról, mert 2017-ben egy igazán nagy támogatottságnak (<1,7 millió £) örvendő Kickstarter projekt keretében valósult meg ez a játék. Az ókori Görögország legsötétebb pillanataiba csöppenünk, ahol hősünkkel különböző területeken kell helytállnunk.

Várható megjelenés: 2018. 06. 30.

Újdonságok a Delta Vision és a Reflexshop háza táján - második rész

Megjelenés, 2018.04.13. 11:00:00

Nem régiben megjelent a Gémklub újdonságait bemutató cikk az oldalunkon. Úgy gondoltuk, hogy most megnézzük, hogy mi újság a Delta Vision és a Reflexshop háza táján.

írta -- Abiologistplayground

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

03Aug

Kickstarter körkép - 31. hét

Megjelenés | 2022.08.03. 19:00:00

A héten a kalandorok ne kíméljenek. Visszatérünk közösen a sírból, szembeszállunk a Draconis invázióval, majd végül érkezzen egy igazi kockulás.

18Aug

Kickstarter körkép - 33. hét

Megjelenés | 2022.08.18. 07:00:00

Római vakáció építkezéssel egybekötve, szemkötő és papagáj a tengereken, vagy kibernyúl az emberektől mentes jövőben. Te hol látnád magad legszívesebben?


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fallout
  • Blood Rage
  • Felkelő nap
  • Zombicide: Zöld horda
  • Lords of Hellas
  • Ethnos
  • Blood Rage 5. játékos kiegészítő
  • Blood Rage Asgard istenei
  • Blood Rage Midgard sámánjai