Kép forrása: pcguru.hu

2022 legjobb társasai – Szerintünk [Társalgó]

Úgy teljes az év, ha társasjáték-rovatunk, a Társalgó is megkapja a maga toplistáját, hiszen idén is igen termékeny esztendő áll mögöttünk.

Két éve még csak egy lábjegyzet volt a normál év végi összesítőnél, most pedig már második alkalommal is külön cikk. A Társalgó az elmúlt években rengeteget fejlődött és bővült, persze nem véletlenül, hiszen sok-sok energiát és időt öltünk bele, hogy Magyarországon a legtöbb cikket hozzuk el a témában, méghozzá nemcsak a hazai kiadók partnersége által támogatva, de nagyon jó kapcsolatot kialakítva a külföldi cégekkel is. Emiatt az idén bemutatott, közel 300 társasban találhattatok mindenféle nemzetiségű kiadást, könnyed fillert és kőkemény eurót, sőt a normál cikkek és kibontós videók mellett az Ezzel játszunk-sorozat is újraéledt, méghozzá teljes gameplay-tartalmakkal, amiknél mindig egy különleges vendéget hívtunk meg a stúdióba. Persze mindennel így sem volt időnk játszani, hiába dolgoztunk négyen is a rovat minél változatosabbá tételén (Zoo_Lee azonban inkább a szerepjátékokkal ismerkedett). Elképesztő dömping volt 2022-ben is, mindenféle jó ötlettel, látványos külsővel, nagyszerűen kidolgozott játékmenettel. Ezek közül választottunk most fejenként 5-5 játékot.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] 2022 legjobb társasai - Szerintünk

Két éve még csak egy lábjegyzet volt a normál év végi összesítőnél, most pedig már második alkalommal is külön cikk. A az elmúlt években rengeteget fejlődött és bővült, persze nem véletlenül, hiszen sok-sok energiát és időt öltünk bele, hogy Magyarországon a legtöbb cikket hozzuk el a témában, méghozzá nemcsak a hazai kiadók partnersége által támogatva, de nagyon jó kapcsolatot kialakítva a külföldi cégekkel is.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Júl

Vírus [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.26. 14:00:00

A barátaink tanították meg nekünk a Vírus című kártyajátékot, amikor legutóbb náluk voltunk. Megmondom őszintén, doboz alapján én biztosan nem vettem volna meg, de annyira mondták, hogy higgyük el, ez egy nagyon szórakoztató, és vicces játék...

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Ark Nova
  • Root
  • Northgard: Ismeretlen földek
  • Utazás a múltba
  • Végtelen tél: Amerika őslakosai
  • Brazil Birodalom
  • Port Royal: Big Box
  • A Nagy Fal
  • Irány a vadon: Észak-Amerika