Kép forrása: pcguru.hu

2022 legjobb társasai – Szerintünk [Társalgó]

Úgy teljes az év, ha társasjáték-rovatunk, a Társalgó is megkapja a maga toplistáját, hiszen idén is igen termékeny esztendő áll mögöttünk.

Két éve még csak egy lábjegyzet volt a normál év végi összesítőnél, most pedig már második alkalommal is külön cikk. A Társalgó az elmúlt években rengeteget fejlődött és bővült, persze nem véletlenül, hiszen sok-sok energiát és időt öltünk bele, hogy Magyarországon a legtöbb cikket hozzuk el a témában, méghozzá nemcsak a hazai kiadók partnersége által támogatva, de nagyon jó kapcsolatot kialakítva a külföldi cégekkel is. Emiatt az idén bemutatott, közel 300 társasban találhattatok mindenféle nemzetiségű kiadást, könnyed fillert és kőkemény eurót, sőt a normál cikkek és kibontós videók mellett az Ezzel játszunk-sorozat is újraéledt, méghozzá teljes gameplay-tartalmakkal, amiknél mindig egy különleges vendéget hívtunk meg a stúdióba. Persze mindennel így sem volt időnk játszani, hiába dolgoztunk négyen is a rovat minél változatosabbá tételén (Zoo_Lee azonban inkább a szerepjátékokkal ismerkedett). Elképesztő dömping volt 2022-ben is, mindenféle jó ötlettel, látványos külsővel, nagyszerűen kidolgozott játékmenettel. Ezek közül választottunk most fejenként 5-5 játékot.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] 2022 legjobb társasai - Szerintünk

Két éve még csak egy lábjegyzet volt a normál év végi összesítőnél, most pedig már második alkalommal is külön cikk. A az elmúlt években rengeteget fejlődött és bővült, persze nem véletlenül, hiszen sok-sok energiát és időt öltünk bele, hogy Magyarországon a legtöbb cikket hozzuk el a témában, méghozzá nemcsak a hazai kiadók partnersége által támogatva, de nagyon jó kapcsolatot kialakítva a külföldi cégekkel is.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

19Ápr

Iszonyatosan durva siker lett az új társas, ami Cthulhut és az Orient Expresszt vegyíti [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.19. 21:02:00

A játékosok nagy számban szeretnének felugrani az Orient Expressz borzalmakkal telt kocsijaira.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Ark Nova
  • Utazás a múltba
  • Root
  • Brazil Birodalom
  • Végtelen tél: Amerika őslakosai
  • A Nagy Fal
  • Northgard: Ismeretlen földek
  • Port Royal: Big Box
  • Merchants of the Dark Road