Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Újra Társasjátékos Zóna a PlayIT-en!

2019. június 1-2. közt ismét megrendezésre kerül Budapesten a PlayIT, ahol ismét megtalálhatjátok a Társasjáték Zónát a Hungexpo F csarnokában. Lássuk, kik jönnek és milyen programokban vehetek részt!

Kiadók

Magyarország szinte összes nagyobb kiadója jelen lesz a PlayIT-en, akik el hozzák nektek a legnépszerűbb társasjátékaikat. Amiket nem csak játékmesterek segítségével próbálhatod ki, hanem akár kedvezményesen meg is vásárolhatok!

Kikről is van szó?

Indie társasjáték fejlesztők

Fantasztikus, hogy kicsi hazánkban mennyi sikeres indie fejlesztő alkot. Nem csak a tervezőkkel beszélgethetek, hanem ki is próbálhatjátok a legújabb játékaikat. :)

Kikről is van szó?

Bárok és társasjátékos klubok

A csarnokban különböző geek bárokat és társasjátékos klubokat is megtaláltok.

Kikről van szó?

Társasjáték Olympia 2019

A GameRelation idén is megrendezi a Társasjáték Olympiát.  

Több helyszínen és több játékkal is versenybe szállhadtok, a nyerteseket pedig értékes ajándékokkal jutalmazzák.

Board Game Cafe helyszínén:

11:00 Sushi Go! selejtező

11:00 Axio selejtező

11:00 Kingdomino selejtező

11:00 Kuruzslók Quedlinburgban selejtező

Regisztrálni a GameRelation oldalán tudtok. :)

Gémklub helyszínén

7 Csoda: Párbaj verseny regisztráció 10:30-ig.

Versenyek: 10:30 - 14:30

1. helyezett nyereménye: CIV társasjáték
2. helyezett nyereménye: 30%-os kedvezményt biztosító kupon
3. helyezett nyereménye: 20%-os kedvezményt biztosító kupon

Azul verseny regisztráció 14:30-ig.

Versenyek: 14:30 - 18:30


1. helyezett nyereménye: Kódfejtő társasjáték
2. helyezett nyereménye: 30%-os kedvezményt biztosító kupon
3. helyezett nyereménye: 20%-os kedvezményt biztosító kupon

Társasjáték tervezés a Fun with Geeks csapatával

Tervezd meg a Fun With Geeks Monopoly-ját!

Ha kíváncsiak vagytok a csarnok teljes programjára, katt ide: https://youtu.be/FBG15IdVqE8 ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ ♢Patreon ⇨ https://www.patreon.com/FunWithGeeks ♢Szponzoráció ⇨https://gaming.youtube.com/c/funwithgeeks ♢Elgatóval streamelünk ⇨ http://e.lga.to/funwithgeeks Még több Fun With Geeks ♢Facebook ⇨ https://www.facebook.com/FunWithGeeks/ ♢Twitter ⇨ https://twitter.com/daev_FWG ♢Instagram ⇨ https://www.instagram.com/daev_fwg/ ♢Twitch csatornánk ⇨https://www.twitch.tv/funwithgeeks ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ Amennyiben megtetszett valamelyik játék és szeretnétek megvásárolni, a Fun With Geeks család tagjaként egy kis kedvezményt is kaphattok a Szellemlovasban!

És még

A társasjátékozáson kívül belekóstolhadtok a szerepjáték fantasztikus világába és tesztelhetitek több magyar indie fejlesztő számítógépes játékát is. No, meg persze az rengeteg minden mást a PlayITen.:)

Újra Társasjátékos Zóna a PlayIT-en

A budapesti PlayIT-en egy egész csarnokot kapnak a szívünknek kedves geek mókák. Társasjátékok, videojátékok, gamer bárok, indie fejlesztők, szerepjáték, és még sorolhatnánk. Ezt nem akarjátok kihagyni! Részletes infó: http://playit.hu/budapest/ Még nincs jegyed?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

06Júl

Kipróbáltuk: Perseverance - Castaway Chronicles

Kedvcsináló | 2020.07.06. 21:00:00

A Mindclash Games új dínós játéka, a Perseverance csak holnap indul Kickstarteren, de mi már kipróbálhattuk belőle a bétetesztelőknek szánt verziót.

07Aug

Családi játékok a Piatniktól – Tubyrinth [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.08.07. 11:00:00

Összekötni A pontot a B-vel elméletben az egyik legszimplább feladat. Ha azonban rafinált alakzatokkal kell ezt megtenni, miközben az idő is ellenünk dolgozik. Nos, máris nehezebb.


Népszerű

Friss

 • Holtak tele - Válaszúton

  2020.08.09. 16:00:00 / Ismertető, 2020

  A Holtak Tele tekinthető Battlestar Galactica Light változatának, de eredeti ötletei és hangulata miatt akár a versenytársának is a titkos áruló szerepes kooperatív játékok között.

 • Családi játékok a Piatniktól – Tubyrinth [Társalgó]

  2020.08.07. 11:00:00 / Kedvcsináló, 2020

  Összekötni A pontot a B-vel elméletben az egyik legszimplább feladat. Ha azonban rafinált alakzatokkal kell ezt megtenni, miközben az idő is ellenünk dolgozik. Nos, máris nehezebb.

 • Exit és La Viña a Kosmostól [Társalgó]

  2020.08.06. 13:30:00 / Kedvcsináló, 2020

  Immáron nemcsak a valóságban, de a társasok között is egyre népszerűbbek a szabadulószobák, amit az Exit-sorozat is kiválóan megmutat. Emellett még a borkészítésbe is belekóstoltunk.

 • Patchwork a Compayatól [Társalgó]

  2020.08.05. 10:00:00 / Kedvcsináló, 2020

  Igazi klasszikus az asztalon: a 2014-es Patchwork a megjelenése óta gyakorlatilag levakarhatatlan a toplistákról, legyen szó családi, absztrakt vagy 2 fős játékokról. Uwe Rosenberg közkedvelt címe minden kategóriában megállja a helyét!

Címkék