Kép forrása: thegiftforge.hu

Steampunk Rally Fusion vélemény / Ezzel társasozunk mi! [TheGiftForge.hu]

Az Orin Bishop által megálmodott Steampunk Rally 2015-ben jelent meg a Roxley Games kiadó jóvoltából.

Mi 2019 karácsonyán próbáltuk ki először és hamar felkerült a "must-have" listára. Amikor pedig 2020-ban elindították a Steampunk Rally Fusion Kickstarter kampányt, akkor szinte azonnal rányomtunk az Atomic Deluxe csomag melletti pledge gombra. A Steampunk Rally Fusion a korábbi kiadás 1.5-ös változata, új pályákkal, új feltalálókkal, néhány új csavarral és a fúziós kocka bevezetésével. Az Atomic Deluxe tartalmazza az alapjátékot és a Fusion minden elemét, így szinte rögtön 2 játékot szereztünk a gőz és nyikorgó fogaskerekek világából. Aztán 2021 év elején eljött a várva várt pillanat, amikor megérkezett hozzánk a csomag.

[Cikk folytatása]

Steampunk Rally Fusion vélemény / Ezzel társasozunk mi!

A versenyzők most fordulnak rá a célegyenesre. Az élen Amelia Earhart van közvetlenül mögötte Albert Einstein végzi az utolsó számításokat a járműve relatív széteséséről. Sajnos Emett Brown nem tudta elérni a kritikus 88 mérföld/órás sebességet így nem tud az élre ugrani, azonban a jelenleg utolsó helyen lévő Lise

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Ápr

Az első ecsetvonások [TheGiftForge.hu]

Vélemény | 2021.04.16. 14:30:00

Napjainkban szinte elkerülhetetlen, hogy a polcra kerüljön olyan játék, amelyben a fa figurák helyett műanyag minik vannak.

28Márc

Megkérdeztünk 89 társasjátékos szakembert, melyik volt a legjobb játék tavaly [Leet.hu]

Vélemény | 2021.03.28. 20:52:00

Corporate Boardgame w/Leet – második rész. Egyedülálló kezdeményezésünk végeredményét a jövő hét első felében tesszük közzé.


Kommentek

 • bartatamas86

  2021-04-04 10:03:21

  A Fusion behozott egy egyszerűsített solo módot, ahol 6 Draft kör alatt kell eljutni a célig és pontozza a játék a teljesítményt. Az alaphoz lett nem hivatalos magyar fordítás, de meglátjuk magyar kiadók látnak-e benne fantáziát :)

 • bartatamas86

  2021-04-04 09:55:50

  Igen nagyon szórakoztató az a folyamatos játék az alkatrészek berakásával és felrobbantásával :D

  A játék 3 szinten jelent meg:

  - Steampunk Rally: ez az alapjáték 16 feltalálóval, 160 kártyával és két játszható moduláris pályával

  - Steampunk Rally Fusion: önállóan játszható kieg, 12 új feltalálóval, közel 200 kártya, 2 új moduláris pálya, némi új játékmechanikai elem (pl a Fusion kocka)

  - Steampunk Rally Atomic: A felső kettő együtt egy dobozba rakva :)

 • zkbali

  2021-04-02 12:40:06

  Nekem is nagyon felkeltette a cikk az érdeklődésem... Ez az összeépítés és széthullás nagyon szórakoztatóan hangzik :D

  Viszont az nekem nem világos, hogy a cikkben leírtak mennyiben állnak az alap játékra, és mi ehhez képest a különbség az új Fusion Atomic kiadásban?

 • nemi92

  2021-04-01 21:00:45

  Igazából ahogy látom csak gyengén nyelvfüggő, így talán az angol kiadás sem állítaná az embert nagy kihívás elé, már ha beszéli a nyelvet! De mindenesetre az ember mégis csak jobban szereti olvasgatni és látni a dolgokat a saját anyanyelvén. Reméljük lesz belőle magyar kiadás, ahogy te is mondtad! Sasolni kell! 🙂

 • hierroo

  2021-04-01 20:46:35

  Nekem ez a játék kifejezetten tetszik. Az ötlet is jó. Kár hogy szóló nincsen. Igaz azt írják, hogy nem annyira szurkálódós, szivtós ez a játék. Pedig lehetne. Nekem a préri farkas és a gyalog kakukk jutott eszembe. :) De az építkezés is szimpatikus. Meglátjuk hogy lesz e ebből a játékból magyar megjelenés valaha is.

 • nemi92

  2021-04-01 12:34:56

  Hát én nem vagyok egy olyan pasi, aki rajong az autókért, sőt az f1 - et sem szeretem, de azért gyerekkoromban a flúgos futamot nagyon szerettem. :D

  Ha ez a játék valóban hajaz arra a rajzfilmre, akkor csak jó lehet. Bár a cikk elolvasása után nem is a régi emlékek miatt győzött meg a játék, hanem amit leírtak róla. Baromi jónak tűnik, hogy építek, építek és a következő kanyarban meg darabokra hullik! :D Nem mindenki szereti azt, ha valamit keservesen elér és szét is hullik egyik pillanatról a másikra, de ennek a játéknak ez lehet a sava, borsa. És nem utolsó sorban az ellenfél ugyan úgy megszívhatja, ahogy pár körrel korábban mi. Ez is vad ötlet, hogy különböző híres emberek vezetik a jargányokat, de nekem tetszik. Jobban utána nézek majd azért, de így elsőre azt mondom, hogy nagyon meggyőzött! :)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Steampunk Rally