Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

A Kickstarter kampányok legújabb gyöngyszemei - 2018 Q3

Bár a szeptembernek, így a harmadik negyedévnek is mindjárt vége. A Kickstarter kampányok most is bővelkednek a jobbnál jobbnak ígérkező társasjátékokban. Mint, ahogy azt az előző cikkeinkben is tettük, a számunkra legizgalmasabb 5 címet mutatjuk be részletesen.

http://www.hec.edu

1. Horizon Zero Dawn: The Board Game

A 2017-es év egyik legnagyobb számítógépes játék címe kétségtelenül a Horizon Zero Dawn volt. A Guerrilla Games hőn szeretett világán alapuló verzóját, már 2019-től társasjáték formában is kipróbálhatjuk. A játék során egymással kooperálva kell különböző gépeket legyőzni, úgy, hogy végül a vadásztársaink közöl is kiemelkedjünk.

Nem csak PS4 tulajdonosoknak! :)

Horizon Zero Dawn™ - The Board Game

Steamforged Games Ltd is raising funds for Horizon Zero Dawn™ - The Board Game on Kickstarter! Hunt in a distant future where machines roam wild and mankind is no longer the dominant species. In partnership with SIEE and Guerrilla

2. Tiny Epic Mechs

Mikor 2014-ben megjelent a Tiny Epic Kingdoms, még senki se gondolta volna, hogy franchise-zá növi ki magát a társasjáték birodalomban. Azóta eltelt 4 év és a Gamelyn Games 6 új "nagy" játékkal és 3 kiegészítővel gazdagította a társasjáték piacot.

A Tiny Epic sorozat legújabb tagja, ezúttal a futurisztikus jövőbe kalauzol el bennünket. A játékban a meeplek is új szintre kerülnek, ugyanis különböző páncélokkal és fegyverekkel láthatjuk el őket. A célunk, hogy mi szerezzük meg a legtöbb győzelmi pontot a játékban, így megnyerjük a küzdelmet.

Tiny Epic Mechs - Mechanized Entertainment Combat Heroes

Gamelyn Games is raising funds for Tiny Epic Mechs - Mechanized Entertainment Combat Heroes on Kickstarter! A 1-4 player fast-paced action-programming game of arena combat featuring a Mech and Power Armors to put your ITEMeeples directly into!

3. Dark Domains

A Dark Domains egy sötét fantasy világban játszódó, ízig-vérig euros játék. Minden játékos egy titokban gonosz városvezetőt alakít, ahol küldetésünk, hogy megrontsuk Harrows városát a nekromancia segítségével. A munkás lehelyezős játékok szerelmeseinek erősen ajánljuk.

Dark Domains

Laboratory H is raising funds for Dark Domains on Kickstarter! You seek the favor of the ancient Necromancer, however there can be only one...the follower with the most darkness in their heart.

4. Until Daylight

A kooperatív, túlélő játék szerelmeseinek ajánljuk figyelmébe az Until Daylight című projektet. Az emberiség nagy része fertőzötté vált, nekünk pedig csapatunkkal ebben a világban kell túlélnünk, egy éjszakát.
A kártyák mellett szerves részét képezi a játéknak, a telefonos applikáció, ami egy fajta játékmesterként működik, hasonlóan, mint az XCOM-ban.

UNTIL DAYLIGHT

Flyos Games is raising funds for UNTIL DAYLIGHT on Kickstarter! A cooperative survival card game for 3-6 players. Search, Fight and Survive together to see the sun rise again.

5. Hero Master: An epic game of epic fails

Ahol a egy szörny felüti a fejét, ott bizony egy hős is dukál. Persze nem mindegy, hogy milyen hősről is van szó. Ebben a játékban, mi vagyunk a hősök. Még hozzá, nem is akármilyenek: a MARADÉK, az akit senki nem kért, hogy jöjjön, de azért mégis itt van.

Talán ennél többet nem is érdemes mondani, akik szeretik a Munchkin-t, nézzenek rá a Hero Master: An epic game of epic fails-re.

Hero Master: An Epic Game of Epic Fails - The Board Game

undefined

A legérdekesebb Kickstarter projektek Q2

Toplista, 2018.06.21. 17:07:00

Eljött az idő, hogy megint egy csokorba szedjük nektek 2018. második negyedévének legizgalmasabb Kickstarter projektjeit.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

08Okt

Társasjátékok halloweenre – Egy igazán rémisztő gyűjtemény

Toplista | 2022.10.08. 08:29:00

Szeretnétek a halloween partit is társasjátékokkal tölteni? Kövessétek rémisztő ajánlónkat és válasszátok ki a számotokra megfelelő legösszetettebb vagy legegyszerűbb darabot.

25Okt

Kickstarter shorts - 2022 október

Kedvcsináló | 2022.10.25. 00:56:00

A rengeteg közösségi finanszírozású társasjáték projektek közt próbálunk csemegézni.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Horizon Zero Dawn: The Board Game
  • Tiny Epic Mech Aréna
  • Dark Domains
  • Hero Master: An Epic Game of Epic Fails
  • Until Daylight