Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

A legérdekesebb Kickstarter projektek Q2

Mi társasjáték rajongók igazán szerencséseknek mondhatjuk magunkat. Az egész társasjáték piac a reneszánszát éli, sorra bukkannak fel kreatívabbnál, kreatívabb projektek.

Mint, azt már az előző cikkünkben is írtuk a Kickstarter ennek a forradalomnak az egyik nagyon fontos alapját képzi. Viszont, a lehetőségek tárháza olyan nagy, hogy nehéz belelátni a projektek káoszát. Ezért ebben a negyedévben is összegyűjtöttük nektek a szerintünk legérdekesebbnek tartott játékokat.

http://stillwatercountychamber.com

1. Inoka

Az Inoka tipikusan az a fajta játék, ami nálam az úgynevezett cover buy kategóriába tartozik. Félre ne értsétek, a tartalma is elvarázsolt, de a rajzok gyönyörűek. A kő- papír- olló elemeit újragondolva a tervezők, egy egyszerű és gyors taktikai kártyajátékot álmodtak meg. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a méretei miatt könnyen szállíthatjuk.

Inoka

XYZ Game Labs is raising funds for Inoka on Kickstarter! Long ago, the forest's most enlightened creatures, the Inoka, clashed in a game of strategy & wits to become Nature's Emissary.

2. Neta-Tanka

A játék során nomád klánt irányítunk valahol Észak-Amerikában. A törzsünket, egy nagy veszteség éri, ugyanis elveszítette az egyik bölcsét/vezetőjét. A célunk pedig, az, hogy a klánunk irányításával elnyerjük az új Neta-Tanka címét.

Neta-Tanka

laboitedejeu is raising funds for Neta-Tanka on Kickstarter! Neta-Tanka is a competitive strategy game with subtle and clever twists offering a refreshing worker placement game.

3. Solomon Kane

Solomon Kane karakterét nem hiszem, hogy sokaknak be kell mutatnom. Elég annyit tudnunk róla, hogy a 16. században ő küzdött a Sötétséggel és minden szörnnyel, ami az akkor hiedelmekben csak létezhetett. Úgy, hogy készüljetek egy jó kis dark fantasy-s küzdelemre.

Solomon Kane

Mythic Games, Inc. is raising funds for Solomon Kane on Kickstarter! Play as a Virtue guiding Solomon Kane in a 1-4 player co-op game of storytelling, resource management & tactical miniatures play.

4. Solar City: a solarpunk game

A Solar City 2035-ben játszódik, ahol környezetet, a természetet az emberiség tönkretette. Ennek következtében a nagy államok, országok felbontottak, az emberek pedig kisebb csoportokban próbálják újraépíteni az emberiséget. Külön kiemelné, hogy minden játék megvásárlásával, egy fa ültetését támogatják a környezetet, a tervezők.

Solar City: a solarpunk game

Games Factory is raising funds for Solar City: a solarpunk game on Kickstarter! Innovative board game with unique tile mechanics set in beautifully illustrated solarpunk setting

5. Getaway Driver

Biztos mindannyian hallotátok már különböző filmekből, sorozatokból, hogy milyen egy igazi, minden rendőrségi erőt megmozgató, országhatárokat átszelő autós üldözés. A Getaway Driver segítségével most, ezt ki is próbálhatjátok. Egyikőtök a rendőrt, másikatok az üldözött.

Getaway Driver

Jeff Beck, Uproarious Games is raising funds for Getaway Driver on Kickstarter! A tense, 2-player game of escaping out of town before the police catch you - full of car crashes, crazy stunts, and daring escapes.

Végezetül megint azok a magyarok :)

Ebben a negyedévben olyan szerencsések vagyunk, hogy két új magyar projektet is találtam Nektek Kickstarteren. Az egyik a méltán híres Trickerion kiegészítője a Dahlgaard’s Academy, a másik pedig egy új társasjáték fejlesztő csapat a Korona Games Invisible című társasjátéka. Az pedig külön öröm, hogy mindkét társas, már most elérte a támogatott szintet Kickstarteren.

Trickerion - Dahlgaard's Academy and Collector's Edition

Mindclash Games is raising funds for Trickerion - Dahlgaard's Academy and Collector's Edition on Kickstarter! Become a legendary illusionist in Trickerion's first major expansion, also available in a Kickstarter-only Collector's Edition

Invisible

Korona Games is raising funds for Invisible on Kickstarter! Invisible is a tricky party game, where you should notice differences on cards, which item is (in)visible.

A legérdekesebb Kickstarter projectek (5+1)

Toplista, 2018.03.04. 13:53:00

Megnéztük, hogy melyek a legérdekesebb címek a Kickstarter háza táján. Erre számíthatok 2018 első negyedévében.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

08Okt

Társasjátékok halloweenre – Egy igazán rémisztő gyűjtemény

Toplista | 2022.10.08. 08:29:00

Szeretnétek a halloween partit is társasjátékokkal tölteni? Kövessétek rémisztő ajánlónkat és válasszátok ki a számotokra megfelelő legösszetettebb vagy legegyszerűbb darabot.

25Okt

Kickstarter shorts - 2022 október

Kedvcsináló | 2022.10.25. 00:56:00

A rengeteg közösségi finanszírozású társasjáték projektek közt próbálunk csemegézni.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Trickerion: Dahlgaard's Academy
  • Invisible
  • Nētā-Tanka
  • Solomon Kane
  • Solar City
  • Getaway Driver
  • Inoka