Tainted Grail: Avalon bukása
Tainted Grail: Avalon bukása
Videó beküldése

Tainted Grail: Avalon bukása társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Tainted Grail: Avalon bukása egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2019-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 5 másik jelölést is kapott. A társast felnőtteknek ajánljuk! Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a...

A Tainted Grail: Avalon bukása egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2019-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 5 másik jelölést is kapott. A társast felnőtteknek ajánljuk! Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a történetmesélés és a szerepjátszás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Tainted Grail egy történetgazdag túlélő és felfedező játék 1–4 játékos részére, amelynek zord világa egyedi és kifacsart módon ötvözi az Artúr-legendákat és a kelta mitológiát. Minden játékos egyet irányít a négy, nem kifejezetten hősnek tűnő karakterek közül, akiknek olyan lehetetlen helyzetekkel kell szembenézniük, ahol a náluk erősebb és bölcsebb bajnokok mind elbuktak. Miközben a torz erővel bíró és folyamatosan szétterjedő homály üldözi őket, és egyenlőtlen harcot vívnak a szűkös erőforrásokkal és a kihívást jelentő találkozások alakjaival szemben, a karakterek útnak indulnak, hogy elérjék az elérhetetlent – és mindeközben számos alkalommal meghaljanak. A cselekménykiváltók rendszerén át a játékosok szembesülhetnek a tetteik hosszú távú következményeivel, míg a szerteágazó történetnek köszönhetően különféle módokon oldhatnak meg problémákat, így biztosan nem lesz két egyforma játék.

Egy olyan földön, mely lassan a Wyrdness-be süllyed, és melyet konfliktusok marcangolnak; a nap-nap utáni túlélés már önmagában kihívást jelent. Az éhezés, a betegség, a zord időjárás és a véletlenszerű események összeesküvést sugallnak utazásod során. Menhirs, az Őrző, ami a biztonságos utazást biztosította az egész birodalomban, lassan sötétségbe borul, és az egyszerű logisztikát megoldandó feladattá formálja. Hogy ezeket a kihívásokat legyőzhesd, a karaktered több ellentmondó irányban fejlődhet, például brutalitás / empátia vagy gyakorlatiasság / spiritualitás között kell választanod. Ezek a tulajdonságok egymást kizáró képességek gazdag választékát nyitják meg előtted, melyek különböző pakli-építési stratégiákat követelnek, jelentős és mély karakterfejlődést téve lehetővé.

Az általad kifejlesztett karakter több tucat harci és nem harci találkozás állítja kihívás elé. Néha kénytelen leszel erőszakot alkalmazni, de gyakran a diplomácia lehet a jobb megoldás. Függetlenül attól, hogy az erődet vagy az eszedet veted be, a játék egyedülálló kocka nélküli rendszere minden konfliktus megoldását szórakoztatóvá és izgalmassá teszi.

Avalonban egy legenda vár minden egyes kő és fa mögött! Minden helyszínnek meg van a maga gazdag története és titka. A helyek és a karakterek gyakran sokkal többek, mint amiknek látszanak (lehet, hogy a baglyok is? – DC). Hiába kerül a helyére lassan a kirakós minden darabja, mindig vár rád valami meglepetés. Sok titokra csak több játék derül fény. Az egyik legjobb lengyel fantasy szerző, Krzysztof Piskorski írta a Tainted Grail - Avalon bukása történetét, amely a nemlineáris narratíva határait feszegetni, ami az Awaken Realms pedig gazdag tapasztalataira építve, kiváló társasjáték-mechanikával és szemet gyönyörködtető látványvilággal tár a játékosok elé.

Olvasd el róla cikkünket is!

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
6 felhasználó és 20 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 27 000 Ft-tól
 • 26 ajánlat

Kategória: Fantasy, Felfedező, Kaland, Középkori, Miniatűrök, Mitológia, Utazás, Felnőtt
Mechanizmus: Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Kampány/Harci kártya vezérelt, Kooperatív, Történetmesélés, Szerepjátszás, Pakli tervezés, Terület mozgatás, Kockadobás, Pakli építés, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Narrative Choice / Paragraph, MOV-16 Map Addition

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Tainted Grail: Avalon bukása társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Tainted Grail: Avalon bukásalaulenra

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontott, kétszer játszottunk vele. Időhiány miatt sajnos nem kerül elő annyiszor, mint szeretném. A doboz egyik sarka kicsit benyomódott, egyébként tökéletes állapotú.

3 érdeklődő


Tainted Grail: Avalon bukásav8petrol, Balatonalmádi

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Balatonalmádi! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó egyszer végigjátszott, angol nyelvű Tainted Grail: The Fall of Avalon társasjátékom. Jár hozzá a Niamh kiegészítő és a Suprise Box. 2 karaktert használtunk, illetve 1 db mentés lapot (a kb végtelen mennyiségűből). Főleg személyesen adnám át, de nem zárkózom el a futártól sem.

2 érdeklődő


Tainted Grail: Avalon bukásankeith49, Atkár

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Atkár! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Fall of Avalon+ Niamh kiegészítő Mindkettő angol nyelvű.

0 érdeklődő


Tainted Grail: Avalon bukásahen, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó párszor játszott angol Tainted Grail alapdoboz. Átadás Budapesten, futár és fox megoldható. Gyakran kevert lapok védőzve voltak. Kickstarteres duplakieggel +27000 ft.

0 érdeklődő


Tainted Grail - Avalon bukásaelado, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

Csak személyes átvétel, bontatlan, új.

1 érdeklődő


Tainted Grail: Avalon bukása Stretch GoalsBazsix, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

Eladó egy angol nyelvű, bontatlan (fóliázott) Avalon bukása Stretch Goals, sérülésmentes.

3 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Tainted Grail: Avalon bukása társasjáték videók (2)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Leginnovatívabb játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Legjobb kooperatív játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Legjobb egyszemélyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Kommentek

Kommentek

 • sonarius81

  2023-04-07 07:10:36

  Köszönöm a választ!
  Megvettük, végül a te véleményed segített elbillenteni a mérleget. Eddig nagyon nem bántuk meg, valóban magával ragadó a világ és a sztori. Mivel felkészültem a negatívokra, kicsit elnézően szabályozzuk néha az erősséget (nem akartam rögtön az elején kudarc élményt), de ettől nem érezzük rosszul magunkat egy cseppet sem. Igyekszünk beleszőni mesélőszerűen a történetbe az apróbb félretekintéseket: például nem sebzett a csiga 5-öt, mert megcsúszott alatta az avar. :D
  Tényleg számít, kivel játszik az ember. A harc és a diplomácia kifejezetten szórakoztató. :)
  Tudom, az idegesítő dolgok később fognak kijönni, de számítok rá, végül is ez egy kemény világ. :D

 • nagycsl

  2023-03-29 17:07:54

  A sztori szerintem nem túlságosan horrorisztikus, inkább érdekes és fordulatokkal teli. Nem egy vidám menet de nekem a frusztráltságot inkább a túl gyakori harc és a kockadobásokon múló 'próbák' jelentik: pl. miután nagy nehezen végigküzdöd magad egy labirintuson a végső próbán ha nem dobsz 4 felett akkor kezdheted előlről. Mindezek ellenére mégis játszom vele mert nagyon erős a hangulata és a sztori zseniális. Szóval a horrorisztikus elem ne riasszon el, ha a harc mechanika tetszik akkor nyugodtan vágj bele de készülj fel, hogy gyakran arcon csap a játék vagy néhány brutálisan nehéz harc miatt (amiből el lehet menekülni) vagy néhány dobáson alapuló próba miatt de a történet szépen áthúz a nehézségek felett :)

 • sonarius81

  2023-03-29 15:13:03

  Sziasztok!
  Egy ideje erősen gondolkodok a játék megvételén. Az ára belefér, ha nem a polcon köt ki. Számos kritikát és hozzászólást olvastam, vidókat néztem, és kissé elriasztott egy-egy vélemény. Nem tudom eldönteni, hogy életem egyik legjobb élményét hagynám ki, vagy feleslegesen áldoznék pénzt és időt egy frusztráló játékra. A magyar játékosok véleménye elég pozitív, ahogy itt is. Illetve érdekelne, túlságosan nyomasztó, horrorisztikus a sztori? Barátnőmmel játszanám, a Végzetek (ami szintén nem egy mesekönyv) tetszett neki.
  Ennyi idő elteltével mondanátok véleményt? Még mindig játszotok vele? Ajánlanátok? Ha idővel frusztráló is, megtérül élményben a belefektetett ár, vagy megbántátok?
  Előe is köszi a választ! :)

 • marteen007

  2022-04-14 11:02:59

  Szia. Én egy karakterrel nagyából felét játszottam már le. Nagyon jól van súlyozva a játék mindig attól függ miből mennyit kapsz, hogy hányan játszatok. Ráadásul hiába vagytok többen a csapatban a találtok valamit azt el kell osztani, ha egyedül vagy minden a tiéd. A harc erőssége is attól függ hányan vagytok szóval, ha egyedül vagy akkor gyengébb. Egyetlen dologban hátrányos egyedül lenni, lassabban tudod feltérképezni a környéket ez főleg olyankor gond, ha keresel valakit vagy valamit. Én a Homályrévvel nem játszottam még, de visszajelzések alapján nekem úgy tűnik ott sokkal inkább a harc és tápolás a lényeg. Itt a történeten van a hangsúly és a karakter sem a harctól fejlődik igazán, hanem a sikeres küldetésektől (sok jól fizető mellék küldetés van). Itt nem kifizetődő, ha csak harcolsz és tápolsz (6-7 tétlen kör után büntetés jár). Sokan panaszkodnak a Homályrévnél a hosszú kipakolásra, na itt ez nem gond, a kaland méretéhez képest kifejezetten hamar felpakolható mert szinte mindent kártyapaklikkal oldasz meg. Igaz azonban, hogy mivel nagyméretű kártyákból rakod ki a térképet és azon mozogsz azok gyakran szét csúsznak (playmat kötelező). Az pedig hogy melyik a szebb Tainted Grail vagy Homályrév szerintem egyértelmű hogy TG sokkal szebb. De az Oroszlán falkát tervezem beszerezni én is ha itt végig tóltam 😊

 • Atesz

  2022-04-11 08:04:30

  Szia! Sok helyen olvastam, hogy csak két fővel jó, mert egy karakterrel játszvahamer hamar elfogy az élelem és a harcban is elvéreznek egyedül általában. Ez mennyire igaz? Hogy látod milyen volt egy karakterrel végigvinni a játékot? Mennyivel nehezebb így vagy könnyebb?

 • Atesz

  2022-04-02 08:17:25

  Sziasztok!

  Szerintetek a Homályrév: Az oroszlánfalka vagy inkább ez a játék éri meg jobban, ha főleg egy fő játszaná? Melyik nehezebb? Lényeges lenne az is hogy gyorsan kipakolható legyen és minél hamarabb elkezdhető legyen az új fejezet. Illetve mínőség is számítana és a kinézet.

  Előre is köszönöm a válaszokat!

 • cuf87

  2022-03-16 01:20:51

  Nem túlzás azt mondanom, hogy ennél jobban egy társas sem jött be.. Egyszerűen zseniális!

  Annak ellenére mondom ezt, hogy sok órányi progress ment a levesbe: a második chapter-nél rossz irányba mentünk végig és kitartóan, ami miatt újra kellett kezdenünk a fejezetet, mert szinte lehetetlenné tettük a továbbjutást. A negatív végkifejlet és az utolsó órák nyomasztó érzése mellett, hogy csak nem találjuk a célunkat, is nagyon jól éreztük magunkat: a tápolás, a felfedezés, a titkok megismerése és persze a sztori!

  Kicsit talán olyan mint egy társas és egy "Kaland Játék Kockázat" könyv szerelemgyereke. Akinek bejöhet az ilyesmi annak nagyon tudom ajánlani!

 • marteen007

  2022-02-20 21:08:50

  Egyedül Vágtam neki mert úgy láttam erre a játékra nem csak ráírták (aztán játszak 2-3 karakterrel egyszerre) hanem élvezetesen játszható egyedül is. A történet valóban rengeteg szálon fut és rengeteg döntési helyzet van. Rengeteg mellék esemény. Szerencsére a fő kalandot segít követni játék, illetve úgynevezett állapot lapon rögzíteni kell a megtalált, elvégzett eseményeket is. Sajnos az Állapotok lap nincs magyar ABC szerint sorban így gyakran igen nehéz megtalálni az aktuális állapot-ot. Érdekes hogy a kerekter fejlődését nem a harcok segítik hanem az elvégzett küldetések. Emiatt gyakran érdemes inkább elfutni egy nem kívánt harc elől. Én nagyon élvezem ezt harci rendszert (máshol nem láttam még ilyet) ahol a felhúzott harci kártyákat kell bizonyos sorrendbe egymás után rakni. Kár hogy harcért vajmi kevés tapasztalati pont jár amit fejlődésre költhetsz.
  A játék folyamatosan idő korlátokat szab és hajt előre a történetben, így esélytelen első játékra kijátszani mindent. Én jegyzeteket készítek (ez nem kötelező persze de javasolt) a főbb eseményekről de még így is nehéz követnem. A Gyűrűk urával tudom összehasonlítani ahol a történet nem ilyen színes és izgalmas, de cserében jobban követhető. Végül egy hatalmas csillagos ötös hogy a játékba bármikor beszállhat egy-két karakter és ki léphet belőle. Ráadásul nagyon jó a játék állapot mentés rendszere így a set-up kategóriájához képest igen gyorsan meg van. Hatalmas könyvben való lapozgatás bár jól működik és a könyv is nagyon jól van fűzve még is néhány óra után már macerás, igaz van egy hangulata az app-os játékokkal összehasonlítva. Ja a magyar fordításban én nem találtam hibákat és magyartalanságokat igaz nem vagyok nyelvtanár 😃

 • bolarabbit

  2022-02-18 12:23:36

  Párommal már egy pár napja csak ezzel játszunk. már több, mint 20, de lehet 30 órát is beleöltünk. Szerintem eddig ez a legösszetettebb kampányjáték, amivel játszottam (hozzáteszem, nem játszottam sokkal). A világ nagyon menő, rengeteg mellék szál és küldetés van, de a fő szál is több irányba tud elmenni, így néha kifejezetten nehéz döntéseket kell meghozni. VIszont a sok szál miatt mi biztos újra fogjuk játszani.

  Lassan a végefelé közeledve azt látjuk, hogy egyes első döntéseink is hatással vannak a végére, arról nem is beszélve, hogy a kiegészítők szintén építeni fognak bizonyos eseményekre, amik végbementek általunk.

 • kugli.akos99

  2022-01-22 15:03:44

  Magyarul vettem meg. Teljesen korrekt a fordítás, szabályok világosak érthetőek.

 • ubazsi

  2022-01-13 17:28:32

  Csak belenéztem, olvastam, szerintem rendben van. Bár ez messze nem teljeskörű ellenőrzés volt. :D

 • esze.gergo

  2022-01-13 16:33:20

  Milyen a magyar verzió? Nem tudom, hogy angolul vagy magyarul vágjak bele. A deltában nem igazán bízom...

 • nelli55

  2021-12-19 16:48:27

  https://www.tarsaskell.hu/tainted-grail-avalon-bukasa-tarsasjatek-1572

 • ubazsi

  2021-12-14 05:57:53

  Deltánál, tegnap írták, hogy jövő héten szállítják. ☺️

 • golyavagy

  2021-12-13 21:48:11

  Hol rendelted meg?

 • ubazsi

  2021-12-13 20:53:57

  Jövő héten érkezik végre!

 • szabomark93

  2020-12-23 13:56:36

  Elméletileg jön magyarul is :D
  https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/posts/10158381509031519/

A Tainted Grail: Avalon bukása társasjáték és kiegészítői (13)

 • Tainted Grail: Fall of Avalon – Niamh társasjáték Kiegészítő

  Niamh egy olyan univerzális karakter, aki a Tainted Grail játék mind a 4 kampányában használható, mert minden karaktertípus alapkártyáival és karaktertáblájával kombinálható. Fedezd fel Avalon történelmét az ő szemszögéből, miközben használhatod a kiváló harci és diplomáciai kártyáit. Niamh különbözik a többi karakterünktől. Az utcán született...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Tainted Grail: Fall of Avalon – Niamh társasjáték Kiegészítő 4990 Ft-tól! - 17 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Tainted Grail: Echoes of the Past társasjáték Kiegészítő

  An add-on during the Tainted Grail Kickstarter campaign. It contains a personal achievement sheet for each character from all three campaigns, including Niamh. This sheet lists 9 special conditions that trigger 9 unique Memories – if you fulfill any condition during the game, you can mark it off and read an appropriate Memory from the “Echoes of the Past”...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Tainted Grail: Red Death Expansion társasjáték Kiegészítő

  With the Red Death add-on campaign, you now have another option. You may play it after finishing any of the other three large campaigns, and take your favorite heroes on a last, one-way mission to mysterious Homelands. Their ship will slip into the mists separating Avalon from our reality, and spend many weeks traversing the border between the worlds....

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Tainted Grail: The Last Knight társasjáték Kiegészítő

  Set 400 years after the main story, the Last Knight is brimming with new interactions, choices, secrets, and long-term consequences of actions made 400 years ago, during the previous campaign. You will now travel a cold, desolate landscape of apocalyptic Avalon in search of answers and - perhaps - salvation. This expansion to the base game adds an...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Tainted Grail: The Last Knight társasjáték Kiegészítő 27990 Ft-tól! - 2 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Tainted Grail: Age of Legends társasjáték Kiegészítő

  Go back 1,000 years, and be one of the first humans to set foot on Avalon. Discover the truth behind the legends. Join the Knights of the Round Table in their quests and trials. This time, you will join the first humans to set foot on Avalon, 600 years before the events of the first campaign, and see the Fore-dweller empire at the height of its power. This...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Tainted Grail: Age of Legends társasjáték Kiegészítő 27990 Ft-tól! - 2 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Tainted Grail: Forever Autumn Promo társasjáték Kiegészítő

  Originally available as part of the Dice Tower 2020 Kickstarter Campaign. Tainted Grail: Forever Autumn: This promo deck adds a new side quest to the first Campaign: Fall of Avalon! Broken circle of seasons threatens your home, Cuanacht Farmhold, with starvation! Find out what has happened in the village of Glumfair and uncover its secret... Contents: 1...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Tainted Grail: Monsters of Avalon – Past and Future Miniature Pack társasjáték Kiegészítő

  These new miniatures will serve exactly the same purpose the original Monsters of Avalon had. Includes Tainted Grail: Past And Future Alternative Encounters Card Pack. The Past: Apart from several Guardians from the first Monsters of Avalon box, the Age of Legends campaign will use these additional 10 Guardians. Some of them are creatures that were already...

  • Tainted Grail: Past And Future Alternative Encounters Card Pack társasjáték Kiegészítő

   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Tainted Grail: The Fall of Avalon – War Runes társasjáték Kiegészítő

   Originally available as part of Man vs Meeple Season 3 Kickstarter. War Runes are a set of 3 Runestones with various symbols on their sides. You may choose to cast the Ware Runes at the start of your Activation, before playing any cards. The result will alter the Encounter - sometimes for better, sometimes for worse. You always have to throw all 3...

   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • 부패한 성배: 최후의 기사와 전설의 시대 társasjáték Kiegészítő

   Set 400 years after the main story, the Last Knight is brimming with new interactions, choices, secrets, and long-term consequences of actions made 400 years ago, during the previous campaign. You will now travel a cold, desolate landscape of apocalyptic Avalon in search of answers and - perhaps - salvation. Go back 1,000 years, and be one of the first...

   • Játékidő: 180 perc
   • Min. játékidő: 120 perc
   • Max. játékidő: 180 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Tainted Grail: Item Sets társasjáték Kiegészítő

   Originally available as part of Pack D from the Dice Tower 2021 Kickstarter campaign. Basic rule: Whenever you meet the requirements of a set (ie: you have the required cards or attributes), you may take its card and place it next to your items. At any moment, if you stop meeting the requirements of a set (ie: because you had to discard an item), you must...

   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 1
  • Tainted Grail: Modular Campsite társasjáték Kiegészítő

   Make a home away from home with the upgradable camp for your Characters. Compatible with both Kings of Ruin and Fall of Avalon and its SG campaigns. Components: 3-piece Campsite Miniature 4 Kings of Ruin cards 4 Fall of Avalon cards This adds alternative Modular Campsite rules for Fall of Avalon and its Stretch Goal campaigns as well as Kings of Ruin. The...

   • Tainted Grail: Story Dice Expansion társasjáték Kiegészítő

    Introducing our latest innovation, the AR Vault: Story Dice. Elevate your gaming experience with fresh twists on storytelling, stunning dice, and unpredictable outcomes. Whether you're a tabletop RPG fanatic or a board game enthusiast, we've got you covered! Our Story Dice are 5e compatible, making them perfect for RPG players seeking something new and...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves

   Részletes adatok

   Részletek

   • Játékidő:  1 - 2 óra
   • Játékosok:  1 - 4
   • Ajánlott életkor:  14+
   • Nyelvfüggőség:  Erősen nyelvfüggő
   • Komplexitás:  Összetett
   • Tervező:  Krzysztof Piskorski, Marcin Świerkot
   • Illusztrátor:  Piotr Foksowicz, Michael Peitsch, Patryk Jędraszek, Andrzej Półtoranos, Piotr Gacek, Ewa Labak
   • Kiadók:  Pegasus Spiele, Edge Entertainment, Arclight, Albi, Giochi Uniti, Delta Vision Publishing, YOKA Games, Awaken Realms, Maldito Games, Meeple BR Jogos, Crowd Games, Summon Games
   • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol

   Alternatív nevei


   Kiadások

   • English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 31 cm x 31 cm x 12.4 cm
    • Súly: 4.4 kg
   • English sundrop edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 31 cm x 31 cm x 12.4 cm
    • Súly: 4.4 kg
   • Czech edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: cseh
   • French edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: francia
   • German edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: német
   • Italian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: olasz
   • Korean edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 31 cm x 31 cm x 12 cm
   • Polish edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: lengyel
   • Russian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: orosz
   • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 31 cm x 31 cm x 12.4 cm
    • Súly: 4.4 kg
   • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: kínai
   • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 31 cm x 31 cm x 12 cm
   • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 31 cm x 31 cm x 12.4 cm
   • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: portugál
   • English 2.0 edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 31.3 cm x 31.3 cm x 12.5 cm
    • Súly: 4.2 kg
   • French 2.0 edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: francia
   • German 2.0 edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: német
   • Italian 2.0 edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: olasz
   • Polish 2.0 edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: lengyel
   • Spanish 2.0 edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: spanyol

   Hasonló játékok

   Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tainted Grail: Avalon bukása társasjátékhoz