Sushi Go Party!
Sushi Go Party!
Sushi Go Party!
Sushi Go Party!
Videó beküldése

Sushi Go Party!

Társasjáték, 2019
Értékelem!

A Sushi Go Party! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az egyidejű...

A Sushi Go Party! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a kártya húzás és a játék végi bónuszok mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Sushi Go Party! egy bővített változata a népszerű kártyajátéknak, a Sushi Go!-nak. Ebben a játékban egy nagy buli sushi tálat kell összeraknotok.

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 6 190 Ft-tól
 • -15%-1 094 Ft

Kategória: Kártyajáték, Partijáték
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Kártya húzás, Játék végi bónuszok, Draftolás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Sushi Go Party! társasjáték videók (14)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • soetigabor

  2021-08-21 13:57:06

  Hiába van meg a csapatban már valakinek, mégis szeretném majd beszerezni, hogy másokkal is tudjuk játszani. Nagyon ritkán kerül elő, illetve ritkán tudunk többen összeülni, és minden alkalommal elölről kellett tanulnunk a szabályokat. Elsőre mindenki néz bután, hogy "mi van?", és mikor elkezdjük a játékot, minden azonnal a helyére kerül, hogy mit kell csinálni. Minimális mértékben tudunk taktikázni, körbe nézni, kinél mennyi lap van lent abból, amit szeretnénk gyűjteni, és dönteni egy kombó mellett, de a szerencsefaktor végig fenntartja mindenkiben az izgalmat. Nagyon könnyed, 8 fővel is kb. 30 perc a játékidő, és a holtidő szinte ismeretlen fogalom a játéknál. 3 fordulóból áll egy játék, és egészen az utolsó fordulóig sosem egyértelmű, hogy ki fog nyerni, szó szerint az utolsókból is lehetnek elsők. A színvilága és a grafika kellemes és nagyon autentikus, jó ránézni minden alktarészre/kártyára.

 • rocky015

  2021-04-17 14:30:37

  Pár napja mi is beszereztük és csatlakozom az előttem szólóhoz, az egyik legjobb party játék😀

  Gyorsan tanulható, megkapó tematika, kiváló újrajátszhatóság.
  A negatívum tényleg a pontozó sáv/játéktábla. Ha mondjuk egy 10-20%-kal nagyobb lenne és minden helyen latszanának a számok, az segítene. Ennek ellenére abszolút élvezhető, eddig 2fővel, holnap pedig ha minden jól megy 5fővel próbáljuk ki.

 • nemi92

  2021-03-23 10:06:07

  Ez a játék szerintem az egyik létező legjobb party játék, legalább is számomra. Hihetetlenül pörgős, nagyon könnyen tanulható, és gyorsan a társaság kedvencévé válik. A kártyákon a képek nagyon aranyosak és jópofák. A játék táblája is nagyon ötletes, hogy igazából egy menüt pakol ki elénk a játék, ahol különféle ételek kerülnek fel. Számomra apró negatívum a táblával kapcsolatosan, hogy a pontozósáv egy picit lehetne szélesebb, hiszen ha maximális létszámmal játszunk, akkor a kezdésnél nem férünk fel mind a táblára, vagy ha esetleg 1 mezőn lennénk 4-en mert ugyan annyi pontunk van, akkor is elég szűkös. Illetve lehet, hogy nagyobbra terveztem volna a pontozósávot, hiszen van, hogy körbe érünk, mert annyi pontot szedünk össze. De ezek csak apróságok, nem ront a játékélményen számomra.

  Ami viszont nagy pozitívum, hogy rengeteg menüt (játékmódot) állíthatunk össze a játék alatt. Vannak a szabálykönyvben feltüntetve lehetséges játékmódok a játékosszámnak megfelelően, de ha már nagyon ügyesek vagyunk, akkor akár mi is kreálhatunk saját menüt magunknak. Ebben is segít a szabályzat. Éppen ezért a játék újrajátszhatósága rendkívül magas, ritkán van kétszer ugyan olyan party. Persze ez a taiktikától is függ, ki milyen módszert preferál.

  Játszottuk már teljes létszámmal, de ketten is. Én személy szerint ketten is szeretem, főleg, hogy van benne olyan játékmód, ami direkt 2 személyre van kitalálva. Egyébként szerintem 5-en vagy 6-an a legélvezetesebb a játék.

  Aki szereti a pörgős, könnyen tanulható, jópofa party játékokat, annak mindenképpen megéri kipróbálni és beszerezni. Mi nem bántuk meg, hogy beszereztük. Nagyon szeretjük! :)

 • Hobiorsi

  2021-03-19 19:18:36

  Nagyon jó játék, és határozottan inkább a party mellett teszem le a voksom, mint a párosnál. Ketten is élezhető, könnyen tanulható, gyors, pörgős. A party ezzel szemben egymással kitolós (vagy nem...sosem lehet tudni), összetettebb, élménydúsabb. Nem vontatott, ami dob még rajta. A grafikája nagyon cuki, ötletes.
  Egy próbát szerintem mindenkinek megér! :)

 • Crospieler

  2021-03-18 16:12:12

  Nagyon jó, könnyed játék. Tökéletes "kapujáték" a kártya drafting mechanizmushoz. Egyértelműen családi kategória.
  Jól működik minden korosztállyal. Érdemes szerintem ezt a bővített kiadást beszerezni az alapverzió helyett, mert így változatosabb. De persze jó az alapjáték is.

  Ebben van egy 2 fős változat is, de azért inkább több fővel igazán jó a Suhi go. Jó ötlet az is, hogy a játékosok kialakíthatják a saját "menüjüket", illetve az is, hogy vannak "kezdőbb" és "haladóbb" kártyakombinációk. Előny még az alpváltozathoz képest, hogy van egy játéktábla amiben követni lehet az aktuális pontokat.

  Aranyosak a kártyákon lévő rajzok is.

  Nekem a fémdobozos megoldás nem nagyon jön be, ez talán az egyetlen negatívumom a játékkal szemben. De ez is egyéni ízlés.

  Ajánlom mindenkinek.

 • ghtyshd

  2021-01-18 12:43:34

  Abszolút. Mindenképp a nagytesót ajánlom.

  Szerintem a több kártya, játéktábla amúgy is megérné azt a pénzt amennyivel drágább (3.000 körül van a különbség ha jól emlékszem), de így sokkal de sokkal változatosabb tud lenni a játék.

  Konkrétan úgy van, hogy csak a pakli nagyon kis részét használod fel egy játék során, de épp azért van nagyon sok lap, mert készíthetsz más-más összeállításokat.

  De a szabálykönyv is ajánl játékvariánsokat (8 játékvariációt mutat, abból van ajánló külön 6-8 főre, és 2 személyes partira is). De a saját összeállítástól se kell félni, mert a szabálykönyv azt is külön leírja, hogy melyik összetevőt hány fős játéktól ajánlja vagy épp nem ajánlja. Tehát tényleg minden nagyon jól ki van benne fejtve.

  Szerintem megéri ennyivel többet áldozni rá, én már el sem tudom képzelni a parti verzió nélkül a játékot.

 • lilipl

  2021-01-18 12:26:50

  Nagyon szupi az értékelésed. Én most állok a vásárlás előtt, de vacillálok, hogy melyiket vegyem. Álltalában 4-en lennénk rá de ha az egész cslaád összeül akkor legalább 6-an és ahogy látom ennyien csak a partyval lehetne játszani. A létszámot leszámítva is megéri akkor szerinted inkább a party változatot megvenni ? :)

 • ghtyshd

  2021-01-10 19:41:24

  Kérdem alássan: van ember e földön, aki játszott ezzel a játékkal és nem szerette?

  Egy ismerősöm nagyon sokáig ajánlotta nekem a Sushi Go játékot, ami ennek a kistestvére, azonban rendelés előtt rá-rá pillantottam erre a bővített kiadásra, és végül úgy voltam vele, hogy hátha megéri azt a pár ezret amivel drágább.

  Nem is csalódtam, és itt hangsúlyozom: ez a játék egy bővített kiadása a kistesójának. Vagyis megtalálható benne az összes lap, ami a kis dobozba is. Szóval ha nem akarod a kibővített verziót nyomatni, akkor az alapjátékot is tudod.

  Különlegesnek tartom a fém dobozos kivitelezést, ugyanis azt érezteti a doboz, hogy tényleg adnak valamit a pénzedért. Nagy örömöt okoz ránézni, mert ez a masszivitás látványa esztétikai élményt ad :)

  Azonban a méretét nem tartom indokoltnak. A játéktábla félbe van hajtva és emiatt ekkora a doboz (kétlem is, hogy a pályakialakítás miatt negyedbe lehetne hajtani), de ugyanakkor van egy nagy légüres tér a belsejében, aminek paklival mondjuk negyedét ha ki tudjuk tölteni. Szóval belenézve a dobozba van egy hiányérzetem, illetve egy „pazarlás ennyi hely ennek” érzetem is.

  Ennek ellenére a játék nagyon jó. Igazi pörgős partijáték, amiben amúgy gondolkodni is kell kicsit, és bizony ki lehet szúrni a másikkal. Mégsem annyira, hogy annak elmenjen a kedve.

  A kinézete űbercuki. Én hatalmas sushi imádó vagyok, így különösen megérintenek a minták, és tényleg ott van az, hogy minden lapnál hangosan felkiáltanál, hogy „kawaii”.

  Egyébként egy rém egyszerű játékról van szó, és minden beszámoló hangsúlyozza is ezt. Azonban amikor megláttam a szabálykönyvet, őszintén le voltam sokkolva és azt hittem sose fogom tudni megérteni :D valahogy nekem a tálalása kicsit túlmagyarázott volt, élesben játszva azonban mindenkinek minden egyértelmű lesz :)

 • ifjpeczeistvan

  2020-12-01 21:38:12

  teljesen igaz, legjobb kapu játék

 • Gaji.do9

  2020-11-30 22:03:12

  Jó-jó, nem értettelek félre, de jófej tőled, hogy leírtad, köszi! 😊

 • laczkodavid

  2020-11-29 08:43:50

  Annyiban pontosítanám amit írtam, hogy ne legyen félreértés: a Dice és a Roll is eszméletlen fantasztikus😄 és mindenképp szeretném én is beszerezni a Roll-t is, szóval nem azt akartam sugallni, hogy azok kevésbbé jók :)

 • Gaji.do9

  2020-11-28 23:15:25

  Hűha, a dice verzióról még nem is hallottam :D
  Köszönöm szépen a tanácsot, szerintem meg fogom fogadni!

 • laczkodavid

  2020-11-28 22:08:09

  Szia!, szerintem a Sushi go, vagy a Sushi go party legyen az első. Egyszerűek nagyszerűek. Nekem nem volt még szerencsém játszari a roll-lal, viszont megvan a sushi dice, és ezek mind más jellegúek már. De az alap játék az örökzöld, és 2-3 ezer forintért beszerezhető, azzal garantálom, hogy nem nyúlsz mellé :)

 • Gaji.do9

  2020-11-28 21:45:27

  Nagyon sokat hallottam már a sushi go/roll játékokról, de sosem próbáltam még őket. Szerinted melyiket érdemes beszerezni elsőre?

 • laczkodavid

  2020-11-28 16:12:29

  Van benne valami, ameddig tanulja egy ember, addig a többiek lejátszanak egy kört😄 ez tetszik. Erre sose gondoltunk még, ilyenkor valahogy mindig mindenki hallgatja újra, mintha még nem tudná, rosszabb esetben mindenki beleszól a magyarázatba, hogy egy gondolatmenet se menjen végig, és egy nagy katyvasz legyen a magyarázásból😂

 • karesz.buzas

  2020-11-28 14:44:32

  Remek be-, vagy levezető kis filler játék. Kifejezetten szórakoztató, jó szívvel ajánlom bulikba, szilveszterre, strandra. 30 perc alatt lejátszható. Szóval amíg az új fiúnak valaki elmagyarázza az egész estés játék szabályait, addig a többiek sem unatkoznak ha rendelkezésre áll egy Sushi Go (Party). :D

 • vinczedani22

  2020-09-22 10:49:02

  Ha dönteni kellene a sushi go party és a sima sushi go között, mindeképpen a party-t választanám. Egyetlen hátránya, hogy nagyobb a doboz és ha vinni kell valahova, akkor ez problémát jelenthet (bár egyszerű megoldás lehet, hogy egy kiseb dobozba berakod, a játék tartalma nagyon nem tölti meg a dobozt..)
  Nekem a játék nem igazán jött be. Lehet túlságosan gamer vagyok és hiányzik a mélység a játékból vagy nem tudom. Ha draftolós játékot szeretnék játszani bármikor választanám a 7 csodát a sushi go helyett. De nyilván ez egyéni vélemény. Az illusztrációk aranyosak, de a téma teljesen elveszett számomra ennek ellenére, csak arra tudtam fókuszálni, hogy ez a lap 3 pont, ez 2, ebből ha eleget összeszedek akkor akár 4pont/lap is kijöhet.
  Előnye, hogy végtelen könnyen tanítható még akkor is ha olyanokkal ül le az ember, akik sosem játszottak modern társasjátékokkal.
  Tény, hogy van újrajátszhatóság a variálható menü miatt, de hasonló mechanikával rendelkező játék a 7 csoda, és bármikor azt választanám a sushi go helyett. Egyedül az árbeli különbség az ami a sushi go mellett szól.

 • nikoletta.89

  2020-06-16 22:27:47

  Nem tudom megunni. Kiváló nyugtató játék egy fáradt nap után. :)

 • mvotir

  2020-02-12 20:12:15

  A Sushi Go Party-ban egy running sushi lakomán vehetünk részt. Először össze kell állítanunk a menüt a választékból, majd 3 forduló alatt a lehető legtöbb pontot összegyűjteni kombinációk segítségével. Nagyon sok féle étel közül választhatunk, a sushi mellett egyéb tradicionális japán étkek is helyet kaptak.

  A sushiból van nigiri, maki tekercs, uramaki (kifordított tekercs), temaki (tölcsér formájú tekercs). Az előételek között találkozhatunk tempurázott ropogós rákkal, sashimivel (vékony nyers halszeletek), gőzgombóccal, angolnával, tofuval, onigirivel, edamame babbal, miso levessel. Kiegészítőként vannak evőpálcikák, szójaszósz, tea, étlap, kanál, különleges rendelés, bento és wasabi. Desszertnek pedig választhatunk pudingot, zöldtea-fagyit és gyümölcsöt. Megéheztél, amíg végigolvastad? Készülj fel, mert a játék alatt is csorogni fog a nyálad, annyira étvágygerjesztőek (és mellette baromi aranyosak) a lapok.

  Természetesen minden ételtípusnak különböző képessége van, különbözőképp ér pontot, rengeteg felé kell figyelni. Ha a klasszikus Sushi Go!-val játszunk, akkor is 8 különböző típusú lapot kell memorizálni és a jó kombinációs lehetőségeket átlátni.

  A menü kiválasztása

  Minden játék alkalmával azzal kezdünk, hogy eldöntjük, a játék melyik változatát szeretnénk játszani, milyen lapokból álljon a menü. Ezáltal rendkívül változatos játszmáink lehetnek, az újrajátszhatósága rendkívül magas, szinte megunhatatlan játék. Nyolc menüből választhatunk:

  • Első étkezés: bevezető játék
  • Sushi go!: az eredeti játék menüje
  • Kísérletezős party: ezzel kipróbálhatod az új típusú lapokat
  • Mesteri menü: nehezebb összeállítás, ha már nagyon megy a játék
  • Bőségtál: hatalmas pontszámokat kínál, jól összeillő kombinációkkal
  • Verseny a legjobb falatokért: interaktív és konfrontatív, egymással kiszúrós, piszkálódós lapokat tartalmaz
  • Díszebéd: a Sushi Go Party fontos újítása, hogy bővítették a játékosszámot a Sushi Go-hoz képest, így már 6-8 fővel is játszható
  • Vacsora két főre: szintén jó, hogy már van kétfős változata is a játéknak (bár még mindig többen játszva jön ki igazán a játék íze - elnézést :D

  +1. Saját menü: a játék balanszoltsága miatt néhány szabály figyelembevétele ajánlott, egyébként ti dönthetitek el, miből álljon a menü, mivel szeretnétek játszani.

  Előkészület

  Egy játék 3 fordulóból áll. Minden forduló előtt meghatározott számú lapot belekeverünk a fő pakliba (játékosszám és fordulófüggő egyébként). Ezután minden játékosnak osztunk ugyanannyi lapot. Mindenki kézbe veszi az osztott lapokat és indulhat is a játék.

  Egy kör menete

  A játékban egyszerre hajtja végre mindenki a körét, ami abból áll, hogy kiválaszt egy lapot a kezében lévő pakliból. Ezt lefordítva az asztalra rakja maga elé. Amikor minden játékos választott, felfordítjuk a lapokat és a maradék lapot a kezében lévő paklinak a tőle balra ülő játékosnak adja mindenki. Egy forduló addig tart, amíg minden lapot így körbeadva el nem fogyasztottunk (ismét elnézést :D ). Összeadjuk a fordulóban szerzett pontjainkat (a desszertkártyákat nem, azok az egész játék végénél pontozandók), majd jöhet az újabb forduló.

  A játék vége

  Amikor a 3. fordulónak is vége, vége a játéknak. Ezután összeszámoljuk a pontokat amit az utolsó fordulóban szereztünk, majd a desszertkártyákat is hozzászámoljuk a pontszámunkhoz. A 3 forduló eredményét összegezve aki a legtöbb pontot szerezte, megnyerte a játékot.

  Vélemény

  Bár a játék könnyű mechanikája, a kártyák draftolása rendkívül egyszerű játékot ígér, rengeteg stratégiai és taktikai lehetőség rejtőzik ebben a gigantikus vacsorában. Nagyon át kell látni az asztalt, figyelni, ki milyen stratégiát választott, milyen típusú ételt gyűjt, hogy áll összességében. Ha jó a memóriánk, akár azt is figyelhetjük, melyik pakli hol jár és milyen lapok maradtak így benne (tehát ha jó vagy a lapszámlálásban, ebben rengeteg sikerélményed lesz).

  Leginkább arra kell figyelnünk, hogy a mellettünk ülő játékos, akinek továbbadjuk kör végén a paklit, milyen lapokkal rendelkezik, melyik lapot nem adhatom neki, különben óriási pontkülönbség lesz köztünk. Ilyen például ha a Sashimit gyűjti a mellettünk ülő (mert elég vagány hozzá). A sashimiből 3-at kell gyűjtenünk egy forduló során, hogy pontot érjen, akkor viszont 10 pontot kapunk érte (ami nagyon soknak számít egy fordulóban). Ha csak 1 vagy 2 van belőle, 0 pontot ér. Tehát ha a mellettünk ülő bevállalta, hogy sashimit gyűjt, akkor nekünk a saját pontszerzésünk helyett érdemes bevállalnunk a sashimit, ami nekünk nem fog pontot érni, de cserébe a másik játékosnak sem fog érni semmit.

  Nagyon kell tudni lavírozni az ilyen döntések között, és mivel egyszerre döntünk, eléggé meg tudja akasztani a játékmenetet, ha olyannal játszunk, aki mindent átgondol 2-szer, számol, variál és ezzel feltartja a többieket (gyakran ilyen vagyok én is). Ez az egyetlen, ami ezt a gyorsan lejátszható és nagyon élvezetes játékot belassítja és fennáll a veszélye, hogy a többiek megunják a folytonos várakozást. Érdemes lehet ezért bevezetni egy időkorlátot (esetleg homokórával is mérni), amennyi idő van gondolkodni, különben például megkeverve a kezében tartott paklit véletlenszerűen kell húznia egyet, ezzel elesve a döntési lehetőségtől.

  Nagyon szeretem ezt a játékot, szerintem mindenkinek ki kell próbálnia legalább egyszer, nagyon cuki, de kellő mélységet rejtő játék, amit könnyű megtanítani (ezért kezdőknek is ajánlott), de nehezen lehet benne igazán jó játékossá válni. Tipikusan olyan játék, ami akár a grafika, akár a téma, vagy a könnyed játékmechanika miatt behúzhatja a hobbiba a "kívülállókat".

  Cat Lady vs Sushi Go

  Ha maga a játékmenet tetszik, de a tematika annyira nem, akkor pedig érdemes kipróbálni (mondjuk egyébként is, mert zseniális) a Cat Lady-t, ami nagyonnagyon hasonlít a Sushi Go!-ra (így a Sushi Go Party-ra is), csak cicákat és játékokat gyűjtünk benne. Viszont a pontozásban is vannak megegyező lapok: itt a gőzgombóc, amiből sorozatokat gyűjtünk, ott a cicajátékok adják ugyanazt a pontot. A puding az ottani jelmezekre hasonlít, a nigiri a plusz képesség nélküli cicákra, stb. Érdemes mindkettőt kipróbálni, hogy melyik tetszik jobban, mielőtt megvesszük a játékot, ha nem akarunk két ennyire hasonló társast venni.

  Újrajátszhatóságban szerintem a Sushi go party a nyerő.

  Sushi Go vs Sushi Go Party

  Mindenképp a party, bővített változat. Bár nem fog egy pici fémdobozba beleférni, ugyanúgy tudjuk utazójátékká alakítani, ha kivesszük a lapokat és játékostábla nélkül játszuk, mint a sima Sushi go-t. Tudjuk pontosan azt a játékot játszani vele, csak mellette rengeteg más lehetőségünk is nyílik. Épp ezért nem javasolnám senkinek, hogy a simát vegye meg, szerintem nincs akkora árkülönbség, hogy ne a Party változatot válasszuk, cserébe 8-szor annyi játékvariánst kapunk, rengeteg új lappal.

 • saxomusic

  2019-07-16 16:07:45

  A Sushi Go! bővített változata, mely a játékosok számát megnöveli ötről nyolc főre. Mi nagyon örültünk ennek a változatnak, mert az eredeti játéknál sokszor beleütköztünk abba a problémába, hogy ha nagyobb társasággal akartunk vele játszani, nem tudtunk. Akik szerették az eredetit, ezt még jobban fogják.

  Ez a játék továbbvitte az eredeti Sushi Go! játékmenetét, de rengeteg új kártyával fűszerezte meg. A játékban 24 féle kártyatípus található. Ezek közül minden játékban csak nyolcat fogunk felhasználni. A játék előtt kiválasztjuk, hogy milyen fajta kártyákkal szeretnénk játszani, vagyis összeállítjuk a menüt. Az eredeti játékhoz hasonlóan könnyen tanulható játék. Az a játékos nyer, akinek a harmadik forduló után a legtöbb pontja gyűlt össze. A játék lényegében nyelvfüggetlen, ugyanis a kártyák jelentése egyszerű, könnyen megjegyezhető.

  Többszöri játszás után sem válik unalmassá, ugyanis a különböző menü kombinációknak köszönhetően a játék változatos marad és mindig más stratégiát kíván tőlünk. A játékszabályban olvashatunk pár menü-összeállítás javaslatot, de volt, hogy mi random húztunk kártyákat, és azokkal játszottunk. :) Rövid, könnyed kártyajáték, egy-egy est hangulatát szépen megalapozza. Külön öröm, hogy ez is fémdobozban kapható, ami kissé nagyobb, mint az eredeti dobozé, de így kényelmesen belefér minden. A kártyákat ennél a játéknál is érdemes védőfóliába tenni, hogy így védjük őket az elkopástól.

A Sushi Go Party! társasjáték és kiegészítői (4)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 8
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Phil Walker-Harding
 • Illusztrátor:  Nan Rangsima
 • Kiadók:  Zoch Verlag, Gamewright, Devir, White Goblin Games, REBEL.pl, uplay.it edizioni, AURUM, Inc., Hemz Universal Games Co. Ltd., Reflexshop Kft
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
 • English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 16.3 cm x 22.2 cm x 7.9 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: olasz
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: japán
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 16.3 cm x 22.2 cm x 7.9 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: Korean
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
 • Spanish edition
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 16.3 cm x 22.2 cm x 7.9 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Sushi Go Party! társasjátékhoz