MicroMacro: Crime City
MicroMacro: Crime City
MicroMacro: Crime City
MicroMacro: Crime City
Videó beküldése

MicroMacro: Crime City társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A MicroMacro: Crime City egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 45 perc. A játékot az Év Játékának választották 2021-ben (Spiel des Jahres), illetve ebben az évben több, összesen 4 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól...

A MicroMacro: Crime City egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 45 perc. A játékot az Év Játékának választották 2021-ben (Spiel des Jahres), illetve ebben az évben több, összesen 4 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a solitaire, a szcenárió / küldetés / kampány és a deduction mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Köszöntünk Crime Cityben – a városban, ahol minden sarkon bűn terem! Vedd kézbe a nagyítódat és eredj a titokzatos bűntények nyomába! Rejtélyre fel, nyomozó!
A MicroMacro: Crime City a klasszikus keresős, vagy más néven böngészős játékokat veszi alapul, mint amilyen a világhírű Hol van Wally? (brit) / Hol van Waldo? (amerikai). Azonban csavar egy hatalmasat a zsáneren, és a kutatható rajzon nem csupán térben, de időben is vannak eltérések az egyes események és helyszínek között. Ugyanis ebben a többszörösen díjnyertes társasjátékba nem csupán meg kell találni valamit, vagy valakit, de bűntényeket kell feltárni, nyomozni és szálakat felgöngyölíteni amik térben és időben el vannak szórva Crime City-ben. Ettől olyan izgalmas és forradalmi a játék, ahogyan megoldja a kronológiai eltolódást egy kétdimenziós bohókás rajzolaton, avagy doodle-ön.

A játék mechanikája rendkívül egyszerű, és ettől annyira szórakoztató, nem kell hozzá semmi extra előkészületet, nem igényel előzetes tudást. Csak hajtogasd ki a város képét, vedd elő az egy bűntényhez tartozó paklit, és anélkül, hogy átnéznéd annak lapjait, nézd meg az első nyomot, majd próbáld megtalálni a térképen! Sikerült? Nagyszerű, akkor jöhet a második nyom. És ez addig folytatódik, amíg minden szálat sikerül felgöngyölíteni, és megoldod a bűntényt. Az egyes eseteket 1-4 fő számára találták ki, de elméletben semmi akadálya, hogy többen tegyetek próbát vele, és nagyjából 15-45 perc a játékidejük, de ez nagyban függ az észlelőképességedtől is. A játék 16 esetet tartalmaz, amik bár mechanikailag nem bonyolultak, és a játékot akár 8 éves kortól ki lehet próbálni, a későbbi bűntények már esetleg szülői felügyeletet is igényelhetnek, ezért 12 éves kortól javasoljuk.

Mit gondolsz? Elég jó megfigyelő vagy, hogy még a legapróbb nyom se kerülje el a figyelmed? Akkor is, ha egy 75 x 110 cm-es képen kell megtalálnod a kis részleteket?Akkor tedd próbára magad és családod, barátaid a MicroMacro: Crime City társasjátékban, és tárd fel a város összes bűnét!

Díjak

 • Az év játéka (As d'Or 2021)
 • A leginnovatívabb társasjáték (Golden Geek 2020)
 • A legjobb könnyed társasjáték (Golden Geek 2020)
 • Az év legjobb társasjátéka (Spiel des Jahres 2021)
Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 12% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 6 000 Ft-tól
 • 51 ajánlat

Kategória: Következtető, Gyilkosság / Rejtély
Mechanizmus: Kooperatív, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Deduction

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

MicroMacro: Crime City társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

MicroMacro: Crime Citymmark, Budapest XI.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest XI.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Állapot: új, bontatlan, fóliázva

0 érdeklődő


MicroMacro: Crime Cityitsmorethanagame

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontott nem játszott

1 érdeklődő


MicroMacro: Crime CityKocsis Evelin, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Végigjátszás miatt eladó. Hibátlan állapotban várja a társasjáték az új gazdáját. Szívből ajánlom azoknak, akik szeretik a nyomozós játékokat, esetleg valami szokatlanra vágynak.

3 érdeklődő


MicroMacro: Crime Citykcsshlg, Mezőkövesd, Eger, Kazincbarcika, vagy Miskolc és Sátoraljaújhely között, ha útba esik

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Mezőkövesd, Eger, Kazincbarcika, vagy Miskolc és Sátoraljaújhely között, ha útba esik! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Mi már kijátszottuk, ezért új gazdát keres.

0 érdeklődő


MicroMacro: Crime Cityannahernadi, Budapesten a Budakeszi úton vagy Stadionoknál

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapesten a Budakeszi úton vagy Stadionoknál! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó végigjátszás miatt. Foxposton postázom.

11 érdeklődő


MicroMacro: Crime Citysalbeeking

Akár cserélném is! Csak személyesen!

Cserélném MicroMacro Cime City társasjátkékom a MicroMacro Full House-ra vagy az All In-ra. Nyelv : magyar Állapot: újszerű (egyszer játszott) Ár: Csere Átvétel Bikás park, Dunapláza környéke

2 érdeklődő


MicroMacro: Crime Cityszanamarci, Fonyód

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Fonyód! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Fonyód! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát! Végigjátszás miatt eladó. Hibátlan állapotban várja a társasjáték az új gazdáját. Szívből ajánlom azoknak, akik szeretik a nyomozós játékokat, esetleg valami szokatlanra vágynak.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

MicroMacro: Crime City társasjáték videók (9)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Light Game of the Year

nyertes, Golden Geek Awards, 2020

Leginnovatívabb játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2020

Legjobb kooperatív játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2020

Legjobb egyszemélyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2020

Kommentek

Kommentek

 • zsuzsa.dobos

  2022-12-25 10:02:09

  Tizenegy éves kisfiammal nagyon évezzük. Hátránya, hogy több nagyon egyszerű feladvány van benne, ami annyira nem jelent kihívást, így a 16 feladványon nagyon hamar végig fogunk érni. Ár-érték arányban ezért kicsit drágának találom, főleg, hogy újrajátszani nem igazán lehet.

 • rekszem

  2022-12-03 09:00:52

  Én a 8 és fél éves fiammal játszottam tegnap szinte egész nap, és ő azt mondta, hogy az összes társas közül ezt élvezte eddig a legjobban. Plusz 2 nagyobb méretű nagyító, asztali láma és két jó zseblámpa is kéznél van szerencsére, ezek nélkül valóban nehéskesebb lett volna a játék (nekem).

  Ami még kifejezetten tetszik, hogy vannak becsapós részek is, amik simán rosz nyomra visznek, pedig az egyértelműen helyes megoldás is ott volt a képeken, csak ugye volt egy hibás előfeltételezésünk, ami teljesen félre vitte a nyomozást :D

 • hierroo

  2022-12-03 08:37:28

  Abszolút egyetértek. Egy jó lámpa tényleg nem árt. Nekem itthon volt egy másféle nagyítóm, és az még jobb is volt , mint ami a játékhoz volt. Az sem rossz, de ha többen kell keresni a térképen, akkor nem árt több nagyító. Amit még megfigyeltem a keresés közben, az az, hogy tuti hogy valaki árnyékolni fog amíg nézelődik. Szóval nem érdemes túl sokan körbe ülni vagy állni a térképet pont emiatt. Bár ha valakiket ez nem zavar, akkor ez a megjegyzés nem nekik szólt. A figurák néha nekem egy kicsit picik, és ha nem lenne nagyítóm, vagy a szemem lenne rosszabb, akkor lehet hogy nem csatlakoznék ehhez a játékhoz. Ami pedig a korosztályt illeti, szerintem is lehet fiatalabbakkal is játszani ezt. A 10 éves keresztányom is nagyon élvezte. Jó, persze ezek bűncselekmények igazából, de mégsem folyik piros vér sehol! :)
  Egyébként meg bizonyos rajzfilmek sokkal kevésbé valók gyerekeknek, pedig mégis ők nézik leginkább.

  Legjobb az ebben a játékban, hogy közösen gondolkodva jutunk el a megoldásig, ami jó társas móka!

 • rekszem

  2022-12-03 07:29:47

  Nagyszerű játék, ezzel tényleg egész nap el lehet lenni. A rajzok is zseniálisak és tényleg logikus benne minden.

  Lámpa és nagyító kell hozzá, de amúgy alig van előlészülete és a szabályok is olyan egyszerűek, hogy kb 3 sorban elférnek.

  Újra játszhatóságról nyilván nem lehet beszélni, viszont nem is megy tönkre a játék, így akárhány társaság is tud vele játszani.

  Ja és akárhányan lehet játszani, az sem gond, ha menet közben egyedül maradunk, simán játszható tovább.

  Azt írják, hogy 12 éves kortól, de szerintem kisebbekkel is lehet játszani, jelölve is vannak, hogy melyikek a durvább sztorik.

 • hierroo

  2022-06-13 14:19:18

  Teljesen igaz! Én is alig látom a figurákat és a tárgyakat! Tényleg kell a nagyító! Amikor többen keresgetünk akkor folyamatosan szólunk egymásnak, hogy "Józsi" vidd onnan a kezed, mert nem látok tőled! 😄

 • kvarclovag

  2022-06-13 14:07:12

  Nekem olyan problémám van, hogy ahhoz hogy keresgessek a térképen, már szemüveg kell nekem, és kicsit fölé kell hajolni a térképnek, mert ülve nem lehet átlátni, muszáj körbejárni. A görnyedéstől viszont félóra után megmacskásodik a hátam 😃 Ez, amolyan öregemberes probléma, de gond lehet az idősebb generáció bevonásánál 😃

 • hierroo

  2022-06-13 11:30:09

  Ez egy szuper kis játék! De nem tudom összehasonlítani egy másféle társasjátékhoz. Nincs konkrét győztes, de igazából vesztes sem, csak idő kérdése, hogy a feladat megoldódjon. Nincs tervezgetés, nincs szerencse, vagy bónusz, csak egyszerűen keresni kell és fel kell fedezni az összefüggéseket ezen a "brutális" feketefehér várostérképen. Viszon jópár előnye van annek a játéknak. Először is mindegy hányan játszák, akár egy fő is lehet, a maximumot, csak a körbeülők száma adja meg. Azért ketten hárman kellemes szórakozás. És ha esetleg valaki később csatlakozik, vagy hamarabb el kell mennie, attól még folytatható maga a játék. Illetve a játék maga is megszakítató és később folytatható majd, akkor is ha az eszközöket össze is kellett rakni.
  Semmilyen különleges szabály nincs, tehát nem kell betanulni a szabályokat. Minden magától értetődő. Akár fiatal, akár idős, nyugodtan csatlakozhat. És még van egy pozitív hozadéka is. Aki nem annyira kedveli a társasjátékokkat pont a sok előkészület miatt, itt ilyen gondjai nem lesznek! Ez nem is társasjáték igazán, csak egy remek szórakozás! :D

 • umfuhrerrichard

  2022-01-30 19:44:27

  Egy 75x110 cm térképre zsúfolva 16 bűneset és annak minden apró részlete. Még van pár bűneset, de ha végére jutunk, akkor baráti körben továbbadjuk, küzdjön meg más a micro bűnjelekkel 😊
  Szórakoztató tud lenni a kutatás, amihez nem a szokásos nyomozási módszereket és dedukciót kell feltétlen használni (elvileg), hanem elég a mefigyelésre hagyatkozni, sőt minden felmerülő kérdésre a térkép egy képkockája a válasz.
  Mindezek ellenére, ha elakad az ember, nem árt logikus következtetéseket levonni és megérzésekre hagyatkozva, arra felé folytatni tovább a kutatást.
  Kapunk hozzá 1 db nagyitót, ebből lehetne több is, mi a mobil kamerájával nagyítottuk a térkép fontosabb részleteit 🙂
  Különböző nehézségi szintű esetek vannak benne, van olyan ami komoly fejtörést okozott.
  Talán még fontos megemlíteni, hogy a játék kinézete ellenére, sok eset egyáltalán nem való gyerekeknek, sőt!

  Nem klasszikus társasjtáték, nincs győzelmi pont, nincs "nyertes", a jó élmény van a végén. Ha pedig valaki túlbuzgó, akkor könnyen átveheti az irányítást az egész játék felett, erre érdemes odafigyelni!

  Az extra 4 eset, itt található angolul.

 • kvarclovag

  2022-01-27 15:14:11

  Hát, van benne rendesen. A felénél tartunk, és a nagyobb része eddig erőszakos volt. Felnőttnek egyáltalán nem vészes, de egy gyereknek azért lehet, hogy magyarázni kéne, mért öli meg a férjét néni. Maguk a képek nem erőszakosak, nem feldarabolt, vérben tocsogó hullák, szóval, ha a sztorit meg tudjátok beszélni, akkor a képi rész nem vészes. Mintha Poirot krimiket néznél.

 • esze.gergo

  2022-01-27 09:46:41

  Mennyire gyerekbarát a játék? Mindig gyilkosságot kell kinyomozni, vagy vannak olyan feladatok is, amik kevésbé erőszakos bűntényeket derítenek fel?
  Kislányom imádja a böngésző könyveket, sőt ez nekünk sokszor családi program, hogy keresgetünk dolgokat bennük, egymásnak adunk feladatokat. Viszont lassan már mindegyik minden apró részletét fújjuk kívülről. Gondoltam, hogy ez tök izgi lenne családi játéknak., de azért nem feltétlenül szeretném mindig megkerestetni vele "a bácsit, akinek kés áll ki a hátából" :)

 • mvik19

  2021-08-22 08:27:53

  Ez a játék valami olyan hangulatot hozott a társasjáték világba, ami már nagyon hiányzott. A hatalmas térképen bármit megtalálni és bármilyen cselekményre rájönni hatalmas sikerélmény, amit kis odafigyeléssel nagyon jól adagol a játék és mégsem érződik könnyűnek... vagyis inkább egyenletesen nehezedik. A grafikák kellően aranyosak, de mégsem túlzottan. Néhány bűntény már-már durva ehhez a rajzfilmes hangulathoz. A szabály kb két mondat. Előkészülni kb egy perc. Sokszor van az, hogy nem játszunk egy bizonyos játékkal, mert már előkészíteni is sok időt vesz igénybe. Itt ahogy előveszed, a második percben már játszol is. Nem csoda, hogy megnyerte a leginnovatívabb játék díját. Teljesen megérdemelte. Már most várom a kiegészítéseket.

 • deze76

  2021-08-03 22:28:55

  Ajándékba kaptam, és rögtön másnap ki is próbáltuk négyen.

  Rögtön két egymást követő este is előkerült. Eddig a fele esetet oldottuk meg.

  Tény, hogy az újrajátszhatósága gyakorlatilag nulla, mert sokáig tart olyan szinten elfelejteni, hogy újra az újdonság erejével hasson 1-1 bűncselekmény. Kivéve az aranyhalaknak. 😊

  Ettől függetlenül azonban pár óra kellemes kikapcsolódást biztosít a játék.

  Részletes a kidolgozása, viccesek a figurák és bizony (sajnos) előre is fel lehet fedezni, illetve észre lehet venni egy későbbi gyilkost, gyilkosságot, miközben az aktuális "ügyön" dolgozunk. Talán emiatt jobb nem azonnal 3-4 estet is megoldani, de mindenképpen jót tesz neki a hosszabb szünet, és nem 1 hét alatt végigjátszani, hiszen akarva, akaratlanul is meg fogunk jegyezni bizonyos részleteket szerintem.

  Összegezve tehát, az árát figyelembe véve, és elosztva a bűnesetek számával, nem gondolnám, hogy ne érhetné meg. Megfelelő társasággal pedig kifejezetten jó játékélményt ad(ott).

  Személy szerint én remélem, hogy lesz folytatás, vagy új város, újabb megoldandó ügyekkel. 😊

  Ami kicsit kár, hogy bár ajánlja a játék is jelölők használatát a térképen, egy darabot sem adnak hozzá, holott tényleg hasznos lenne.

 • hierroo

  2021-07-21 09:16:21

  Pont ez benne a jó, hogy nem tudod rögtön megtalálni a dolgokat! A lényeg a részletekben rejlik. Az tény, hogy ami már meg van találva, az innentől kezdve nem érdekes, kivéve akkor, ha elfelejtettük, hogy mi hol és hogy volt! :) Szóval újrahasznosítható a játék, azoknál, akiknek nem olyan jó a memóriájuk! :)

 • Alleira

  2021-07-20 14:11:12

  Bár a tavalyi év játéka nyertes Képérzék nem szerepel a kipróbálandók listáján, de most hogy bejelentették ennek a játéknak a díjazását még inkább kíváncsi lettem rá.

  A demot kipróbáltam és nagyon tetszett, köszi a tippet. Kíváncsi lennék, hogy nem szólóként játszva milyen élmény lehet. Mennyire megy a kooperáció egy ilyen típusú játéknál, ahol nincs körsorrend meg kioszott szerepek/különleges képességek? Nem jön elő nagyon az "alfa-játékos probléma"?

 • hylsuy

  2021-07-19 21:58:59

  Egy játéknak elmegy. De tényleg nagyító kell hozzá.

 • hierroo

  2021-05-09 15:50:27

  Ez egész jó kis keresgetős játék. Viszont nem tudom, hogy hogy lehet többször újrajátszani? Bár elég nagy a térkép, biztos van benne sok keresgetni való!

 • Robby

  2021-03-24 13:03:26

  Nagyon jópofa játék, egy hatalmas térképen kell felderítenünk a bűneseteket. Egy kicsit furcsa, hogy a helyszínek más-más időpillanatot takarnak, de a feladat szempontjából teljesen jó. Itt van egy kis online demo aki ki szeretné próbálni. Fel kell göngyölíteni egy bűnesetet, hogy ki miért követte el bűncselekményt, hova rejtette a fegyvert, hol van most, stb...

 • dirabozi

  2021-03-24 11:17:07

  A gyártó oldalán van 4 plusz feladat ami szintén megoldásra vár.

  Ezen felül biztos vagyok benne, hogy a térkép bőven rejt még eseteket amik még nincsenek kiadva.

  Mi már majdnem az összeset végig játszottuk hard módban. Aki nem tud jól angolul az is el tud boldogulni a kérdésekkel ha megrendeli külföldről a játékot a kérdések világosak, egyértelműek nem kell nyelvésznek lenni a feladatok értelmezéséhez, mire itthon megjelenik magyarul (2021 nyár) addigra szerintem jönnek az új kérdések is a gyártó oldalán.

 • gavlak82

  2021-03-23 13:21:29

  Nekem kicsit olyan Pictureka utánérzésem van, bár ez a játék többről szól, tudom. Ámbátor félő, hogy ha 'elfogynak' a nyomozós küldetések, vajon generálnak e még hozzá?

A MicroMacro: Crime City társasjáték és kiegészítői (2)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 45 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Johannes Sich
 • Illusztrátor:  Johannes Sich, Daniel Goll, Tobias Jochinke
 • Kiadók:  Pegasus Spiele, Oxygame, Hobby Japan, Lautapelit.fi, White Goblin Games, Blackrock Games, Brain Games, Spilaborg hf., MINDOK, Lifestyle Boardgames Ltd, Vennerød Forlag AS, Galápagos Jogos, Jolly Thinkers, Artipia Games, Mandoo Games, SD Games, Edition Spielwiese, Lucky Duck Games, Siam Board Games, Reflexshop Kft, MS Edizioni, Rawstone, Meanbook Games, Nova Era (Нова Ера)
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, izlandi, ukrán, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm
 • German edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 19 cm x 27.4 cm x 3.7 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: román
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
 • Danish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: dán
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28 cm x 19 cm x 3.6 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Estonian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 19 cm x 28 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Finnish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 3.5 cm
 • German edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: görög
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 19.2 cm x 27.5 cm x 3.7 cm
 • Icelandic edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: izlandi
  • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 3.3 cm
 • Latvian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lett
 • Lithuanian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: litván
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: portugál
 • Rawstone Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 19 cm x 27 cm x 4 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 19.1 cm x 27.9 cm x 3.8 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Jolly Thinkers Traditional Chinese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: kínai
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 3.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) MicroMacro: Crime City társasjátékhoz