Fotó: Dívány

Társasjáték: Fröccs, Micro Macro: Crime City, Tinderblox [Divany.hu]

Keverj egy fröccsöt, oldd meg egy kisváros bűnügyi rejtélyeit vagy építs tábortüzet az idei év társasjáték-újdonságaival.

Ajánlottunk már társasjátékot fáradt péntek estékreszűk körű szilveszteri bulikra és lakásba zárt hétvégékrefantasymániásoknakstratégiai gondolkodóknak és sorozatrajongóknak; de eddig még sosem vetettük szemünket a legfrissebb játékokra. Cikkünkben az idei év társasújdonságait teszteltük.

[Cikk folytatása]

Fröccsözgetés, holttestek és Tinder: 3 újdonság társasjáték-rajongóknak

Keverj egy fröccsöt, oldd meg egy kisváros bűnügyi rejtélyeit vagy építs tábortüzet az idei év társasjáték-újdonságaival. Ajánlottunk már társasjátékot fáradt péntek estékre, szűk körű szilveszteri bulikra és lakásba zárt hétvégékre; fantasymániásoknak, stratégiai gondolkodóknak és sorozatrajongóknak; de eddig még sosem vetettük szemünket a legfrissebb játékokra. Cikkünkben az idei év társasújdonságait teszteltük.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- divany.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

15Ápr

A legjobb cicás társasjátékok, amiket nem csak a témájuk miatt lehet szeretni [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.15. 20:40:00

Macskával ugye mindent el lehet adni, de a cuki dizájn önmagában nem elég. Ezeknél a társasoknál szerencsére élvezetes játékmenet is társul mellé.

04Ápr

Végre egy egyedi képregény-adaptáció: egy társasjáték [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.04. 17:10:00

Amikor egy filmből, könyvből, képregényből készül társasjáték, akkor rendszerint azok keresik, akik ismerik és szeretik az eredeti művet. Erre is számítanak a kiadók, amikor megjelenik a Star Wars-os Monopoly vagy A Gyűrűk Urá-s Rizikó...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fröccs
  • MicroMacro: Crime City
  • Tinderblox