Camel Up: The Referee Camel & Istanbul: Caravan Leader Mini Expansion
Videó beküldése

Camel Up: The Referee Camel & Istanbul: Caravan Leader Mini Expansion

Kiegészítő, 2017
Értékelem!

Ez a játék a Camel Up és a Camel Up: Supercup kiegészítője.

A Camel Up: The Referee Camel & Istanbul: Caravan Leader Mini Expansion egy nagyon könnyen tanulható kiegészítő a Camel Up társasjátékhoz, 2 - 8 játékos részére. Az alapjátékot az Év Játékának választották 2014-ben (Spiel des Jahres) és jelölték is 2016-ban (Magyar Társasjátékdíj), illetve 2014-ben más jelölést is kapott. A társast, a könnyebb...

A Camel Up: The Referee Camel & Istanbul: Caravan Leader Mini Expansion egy nagyon könnyen tanulható kiegészítő a Camel Up társasjátékhoz, 2 - 8 játékos részére. Az alapjátékot az Év Játékának választották 2014-ben (Spiel des Jahres) és jelölték is 2016-ban (Magyar Társasjátékdíj), illetve 2014-ben más jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd, a moduláris tábla, a kockáztatás, a forgass és mozgass és a kockadobás mechanizmusokra.

Kategória: Verseny, Kiegészítő, Állat
Mechanizmus: Fogd és vidd, Moduláris tábla, Kockáztatás, Forgass és mozgass, Kockadobás, Rács mozgás

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Camel Up: Supercup társasjáték és kiegészítői (2)

A Camel Up társasjáték és kiegészítői (4)

Részletes adatok


Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 10.5 cm x 14.8 cm x 1.4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Camel Up: The Referee Camel & Istanbul: Caravan Leader Mini Expansion társasjátékhoz