Camel Up
Camel Up
Camel Up
Camel Up
Videó beküldése

Camel Up társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Camel Up egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a forgass és mozgass, a kockadobás és a track movement mechanizmusokra. Az „Év játéka” díjjal kitüntetett...

A Camel Up egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a forgass és mozgass, a kockadobás és a track movement mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Az „Év játéka” díjjal kitüntetett Camel Up játék tevefuttatása még izgalmasabb és látványosabb lett! A fából faragott tevék és a 3D piramis mellé a játékba bekerült egy hatalmas 3D pálmafa, ami alatt a tevék hűsölnek! A versenybe két új teve szállt be, de azok olyan bolondok, hogy rossz irányba nyargalnak! Új szereplők azok a nézők, akik már nem csak fogadásokat köthetnek, hanem éljenezhetnek, vagy éppen hurroghatnak. A megújult játék új dizájnnal és új alkatrészekkel várja a versenyzőket.

Forrás: Szellemlovas
Egy felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 12 500 Ft-tól
 • 8 ajánlat

Kategória: Kockajáték, Verseny, Arab, Állat
Mechanizmus: Kockáztatás, Forgass és mozgass, Kockadobás, Track Movement

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Camel Up társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Camel Up Gut gepackedBdia

Csak csomagküldéssel! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó egy új bontatlan Camel up Gut gepacked társasjáték. Nyelv német, de a játék nyelvfüggetlen. Foxposttal tudom küldeni

2 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Camel Up társasjáték videók (13)

Kommentek

Kommentek

 • atihawk

  2024-01-20 12:16:15

  Hosszú idő után sikerült végre kipróbálnunk. Kellett hozzá 1-2 játék mire ráéreztünk, addig viszont elég lapos volt a hangulat, sőt a játék még kimondottan frusztráló is volt.

  Őszintén megvallva, sokkal szórakoztatóbb játékra számítottam, csalódás volt, mert az 5 darab piramis lapka miatt relatíve hamar vége van egy szakasznak. Főleg a játék elején volt még ez általános, amikor is 6 főnél el sem jutott hozzam a kör. Nyilván ez társaság függő is, de ezt könnyedén ki lehetett volna küszöbölni több piramis lapkával, vagy azok teljes kivételével. A kevés körön valószínűleg a fogadópartner kártyával lehet valamelyest javítani, de mi azt az első játékok alatt még nem használtuk, hogy ne kelljen extra szabályokkal is bezavarni a fejekbe.😅

  Három játékot játszottunk egymás után, abból az első tanulókör kivételével egészen jól szórakoztunk, bennem maradt egy kis hiányérzet, de talán nekem voltak nagyobbak az elvárásaim, mint azt bármi indokolta volna. Felültem picit a játékot övező hype vonatra. 🤪

  A játék szabályai nagyon könnyűek, a fogadópartnerrel valószínűleg lényegesen élvezetesebb lesz majd 6 jatékos felett is. 8 éves kortól bátran ajánlom, kicsikkel szerintem viccesebb és szórakoztatóbb is lehet mint a számolgató felnőtt társakkal 🤗. Ezzel együtt összességében nem volt annyira élvezetes mint azt reméltem, szeretném még más társasággal is kipróbálni, hátha akkor megváltozik majd a véleményem. 😄

 • ugla

  2023-04-19 19:03:50

  Nagyobb társasággal, 7-en és 8-an játszottuk. Szerintem legfeljebb 5 játékossal ajánlható. (Hogy maradjon a lépések között valamennyi összefüggés.)

  A verseny, fogadás, bukás, nyerés hangulatát jól hozza. A valószínüségszámítással matekoztunk közben, az valamennyire müködött.

  Ha filmekkel hoznánk párhuzamot, azt mondhatom: Sok olyan film van, ami közhelyes, kiszámítható, az ember minding tudja mi fog történni a következö pillanatban, és ezért unalmas. Na ez a játék nem ilyen. Pont hogy szinte teljesen kiszámíthatatlan, fordulatos, szórakoztató. Ez a játék egy laza jó vigjáték.

  Viszont azt tudni kell, hogy stratégiai lehetöségek jobbára nincsenek benne, a szerencsefaktor végig dominálja a játékot!

  Most pl. a barátom akié a játék, és számtalamszor játszott már vele, egyszer sem nyert. A többieknek pedig, akik kezdö játékosok, könyörögnünk kellett, hogy "ne vegyétek komolyan, csak pörgessük!", "elvégre verseny van!". Amikor elengedték, csak akkor tudott szórakoztató lenni.

  Ajánlanám-e? Engem nem nyert meg, nem stílusom. Többségnek viszont tetszett. Tipikusan olyan megosztó, amit szerintem mindenképpen inkább próbáljatok ki elöször, ha megvételt fontolgattok!

 • csbea

  2022-10-06 23:38:27

  Vicces, kiszámíthatlan, a szerencsén múlik minden. Amikor azt hiszed, hogy eldőlt a meccs, akkor is nagy meglepetés érhet még. :)

 • Csiracsirke

  2021-05-22 18:18:03

  Aki szereti a szerencsejátékot a lovit annak tudom ajánlani ezt a játékot, itt tevék versenyeznek egymással és úgy, hogy futtatjuk őket vagy foghadhatunk egy adott kör első helyezettjére vicces hogy egymás hátára is ugorhatnak a tevék így megelőzve az alatta lévőt, tetszik hogy van benne egy csavar 2 teve visszafelé futva nagyon megtudja keverni a dolgokat azzal, hogyha ráugrik valamelyik teve simán visszafelé cipeli a favoritot ha esetleg azt a tevét sikerül megfuttatnunk, itt minden a szerencsén múlik senki sem esélyes ettől függetlenül nekem bejött. Az nyer akinek a végén a legtöbb pénzt sikerült begyüjtenie.

 • gazsibondor

  2021-01-03 10:33:27

  Ez a játék semmivel sem ad többet, mint amit megigér: kiszámíthatatlan, vicces, egyszerűcske, de ezekben a kategóriákban, merem állitani, hogy a legjobb. Fél órás remek játékélményt biztosítt, sok váratlan fordulattal. A játék igazi ízét azonban a kiegészíttők hozzák ki telesen, az alapjáték néha kicsit rövid, és szinte semmi hatásunk a tevékre.

 • PlayHoo_95

  2020-04-16 10:45:32

  Szuper játék! A két utolsó helyről induló teve plussz színt visz a játékba, akár a fogadás.
  Az öcsémmel nagyon sokat játsszunk vele!

 • cserne

  2020-02-18 21:26:47

  Ezzel, az újabb kiadással találkoztam először. Kicsi csalódás volt a papír pálmafa, a képeken műanyagnak és máshogy kidolgozottnak tűnik. Maga a játék kicsit másabb mint az előző kiadás és néhány utasítás nem egyértelmű. Szórakoztató, élvezetes játék. Hozza a fogadások hangulatát.

 • jenei.balazs87

  2019-09-14 10:34:44

  Jópofa kis játék, ami gyerekekkel kifejezetten ajánlott. :)

 • Absztrakt

  2019-08-19 02:04:40

  Vicces kockadobalas es fogadasok.

  Az uj kiadasban:

  - van egy 3D-s palmafa, ami giccses,

  - 2 uj teve, amelyek az ellenkezo iranyba ugetnek, (ezek reszvetele a tevefuttatasban noveli az amugy is vicces hangulatot)

  - a teve figurak mar nem fabol, hanem muanyagbol keszultek (nem zavaro tenyezo),

  - a kockadobo piramis muanyag es stabil, sokkal strapabirobb, mint a regebbi kiadas papirbol keszult piramisa,

  - a kartyak giccsesebb kiviteluek,

  - a jatekosszam eggyel bovul: 3-8 fo,

  - az ara borsosabb

 • lakner.balazs92

  2019-08-06 11:00:34

  Az egyik első játékom volt, ami beszippantott a társasjátékozásba. Az új kiadáshoz még nem volt szerencsém, így csak az első kiadásról tudok írni. Egyszerű szabályok, sok szerencse, még több nevetés, talán így lehetne leírni legjobban a játékot.

  Egy tevefutam középe csöppenünk, ahol a versenyző tevékre fogadunk, hogy minél több pénzt szerezzünk. Tudunk fogadni a fordulót megnyerő tevére, a végső győztesre és a nyüzüge tevére is, aki az utolsó lesz a verseny végén. Fontos megjegyezni, hogy egyik játékosnak sincs saját tevéje. A játékosok akció lévén tudják a tevéket léptetni, még hozzá úgy hogy a tábla közepén lévő piramis segítségével „dobnak a tevék kockáival és amelyik színű teve kockáját kidobja a piramis, annyit lép előre, ahányat mutat a kocka. Persze a kiszámíthatatlanság érdekében a tevék egymás hátára is mászhatnak és cipelni is tudják egymást, valamint a játékosok különféle lapkák lehelyezésével tudják a tevéket segíteni vagy hátráltatni.

  Annak aki ismerkedik a társasok világával nagyon jó választás lehet, viszonylag rövid játékidő és a nagyobb játékos szám is előnye, viszont aki már tapasztaltabb játékos, neki nem biztos hogy elég mélységet tud nyújtani.

 • ing.komarom

  2019-05-22 09:06:42

  A játék tényleg szuper, de azért az lenne a korrekt, hogy a termék adatlapján feltünteti a webáruház, hogy nem magyar, hanem német nyelvű, akkor biztos nem ezt a terméket választom... Sebaj, majd máshova megyek.

A Camel Up társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 45 perc
 • Játékosok:  3 - 8
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Steffen Bogen
 • Illusztrátor:  Chris Quilliams
 • Kiadók:  Piatnik, Pegasus Spiele, Lookout Games, eggertspiele, Hobby Japan, Ghenos Games, Korea Boardgames co., Ltd., Swan Panasia Co., Ltd., Galápagos Jogos, uplay.it edizioni, Ediciones MasQueOca, Lucrum Games, Pretzel Games, Plan B Studio, Tower Tactic Games, SuperHeated Neurons, Choo Choo Games
 • Elérhető nyelvek:  arab, kínai, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • English/French edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English-only edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: magyar
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Ghenos Games Italian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Portuguese-only edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Spanish/Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Thai/English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • English/French edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.2 cm
 • English/Arabic/French edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: arab
 • English-only second edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: orosz

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Camel Up társasjátékhoz