Furfangos Labirintus
Furfangos Labirintus
Furfangos Labirintus
Furfangos Labirintus
Videó beküldése

Furfangos Labirintus társasjáték

társasjáték, 1986
Értékelem!

A Furfangos Labirintus egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla, a pontról pontra mozgás, az útépítés és a négyszög-rács mechanizmusokra. A Furfangos...

A Furfangos Labirintus egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla, a pontról pontra mozgás, az útépítés és a négyszög-rács mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

A Furfangos labirintus falai is beleremegnek, ha játszani kezdtek! A Furfangos labirintus társasjáték rengeteg észvesztő izgalmat rejt, kincseket, kísérteteket és sárkányokat, amik mind előbukkanhatnak, ha odébb tolod a labirintus falait. De vigyázz, mert a játékostársak könnyen keresztül húzhatják a számításaidat! A Furfangos labirintus társasjáték lényege, hogy te juss el először a feladatkártyán szereplő képhez. De miközben próbálod megtalálni, ne felejtsd el úgy tologatni a falakat, hogy ellenfeleid útját akadályozd!

Forrás: Kockamanó
Az üzletekben most 25% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 6 900 Ft-tól
 • 24 ajánlat

Kategória: Rejtvény / Kirakós, Gyerek játék, Útvesztő
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Moduláris tábla, Pontról pontra mozgás, Útépítés, Négyszög-rács, MOV-18 Map Deformation, Slide/Push

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Furfangos Labirintus társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Furfangos LabirintusKisslivia, Veszprém és környéke

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Veszprém és környéke! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó egy bontott, néhányszor játszott, kifogástalan állapotú Ravensburger Sötétben világító labirintus társasjáték. Személyesen átvehető Veszprémben és környékén. Csomagküldés megoldható, de annak költsége nincs benne az árban.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Furfangos Labirintus társasjáték videók (9)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • pnehandi87

  2023-02-11 15:03:16

  Gyerekek nélkül is jól jàtszható, felnőtt fejjel is szórakoztató időtöltés. Ha csak egy gyors jàtékra van időnk a Labirintus jó választás, hiszen gyors, pörgős a jàtékmenet, bàr ez attól is függ, hogy ki mennyit gondolkodik egy tolàs előtt. A legügyesebb játékos aki màr minden kincset összegyűjtött a jàték végén akadàlyokba ütközhet, mivel ahhoz hogy nyerjen vissza kell érnie a kiinduló ponthoz, természetesen ezt a többi jàtékos ügyesen igyekszik megnehezíteni.

 • Kacsix

  2023-01-12 11:49:18

  Nagyon szórakoztató játék. Mikor már látszik, hogy ki lesz a nyertes, mert már minden kincset összegyűjtött, és csak vissza kell érnie a kezdőhelyre, akkor el szoktuk engedni a játékot, és mindenki összefog, hogy halogassuk az elkerülhetetlent, és megakadályozzuk, hogy visszajusson.

 • kvarclovag

  2021-10-30 22:28:39

  Meg mernék esküdni, hogy nekünk ez a játék Bolondos labirintus néven volt meg. De bármilyen néven is, igazán remek szórakozás.

 • Merse

  2021-01-12 11:41:55

  Még ma is szívesen vesszük elő gyerekekkel. Nem fog rajta az idő, jó kis játék. Nem tudom az új kiadások milyenek, de a régi fajta jó.

 • Marcike

  2020-10-17 21:28:06

  Nekem valahogy nagyon kimaradt gyerekkoromban ez a játék, így felnőtt fejjel találkoztam vele először. Szerintem kifejezetten jópofa, ráadásul a sötétben világító változatot tudtuk beszerezni, ami még sokkal hangulatosabb, mint a "mezei" kiadás. 🙂

  Szerintem nagyon jó az ötlet és a kialakítás is eléggé kompaktra sikerült ahhoz, hogy sikerre vigye a koncepciót.

  Mindent egybevetve szerintem ragyogó jó játék, még ha nem is játszanék vele minden hónapban, Halloween idején mindenképpen előkerül a polcról. 😄 Már csak a sötétben világító jellege miatt is.

 • somarakosa

  2020-10-08 10:14:47

  Gyerekkorom egyik kedvence!

 • gyd

  2020-01-02 20:42:52

  Labirintus, amiből nem kijutni kell. Lehet, hogy ezért furfangos...

  Érdekes kis játék szerény véleményem szerint. Nem az a túl összetett, de talán erre némi magyarázatot adhat az a tény, hogy a játék többek között a gyerek játék kategóriába van sorolva. És mi a bája egy gyerek játéknak? Egyszerű, könnyen tanulható, élvezetes, könnyen érthető. Nos, ezek a tulajdonságai szerintem megvannak ennek a Furfangos Labirintus nevű társasjátéknak. Ugyan ez szintén olyan gyerek játék, amibe azért felnőttként lehet erősen taktikázást vinni, de talán nem annyira nagy előnyre lehet akkor sem szert tenni. Pl. egy Panic Lab is inkább gyerekeknek szánt játék, de ott is óriási előnyt lehet kovácsolni egy taktikus keresésből. Ha mondjuk egy Roll over 16-t(vagy más helyeken Switch 16-t) veszünk, ott egy az egyben a szerencsére épül az egész játék. Jobban belegondolva az sem feltétlenül jó, ugyanis addig rendben van a dolog, hogy teljesen kiegyensúlyozza az esélyeket kortól, tudástól és minden egyébtől függetlenül, de nem ad egy minimális taktikázási, stratégikus gondolkodási lehetőséget, ami fejlesztené a gyerek gondolkodását. És ez volna a célja egy gyerekeknek szánt társasjátéknak szerintem, legalábbis ez a "kategória" a legmegfelelőbb a fejlődést illetően.

  A Furfangos Labirintus egy korrektül összerakott gyerek játék. Van benne azért egy erős szerencsefaktor, de mégis szükséges egy kis taktikázás, a lehetőségek kiismerése, és emellett egy jó nagy adag éleslátás. Sok Aranyásók menet után azért rá kell álljon az ember szeme arra, hogy bizony itt nem szabálytalan, ha egy út a falnak megy. Persze ez lehet, hogy csak egyéni probléma...

  A grafika egyébként szerintem teljesen rendben van, főleg a korát illetően. Vannak mindenféle lények, szörnyek, kincsek meg minden egyéb, hogy egy jó kis képzeletvilágba vigyen a dolog, illetve egy jó tematikát adjon az egésznek(felkelti az érdeklődést, főleg a gyerek korosztálynak), de emellett egy komoly fejlesztő játék is egyben.

  Ez a szépsége, a nagy előnye ennek a játéknak, amiért érdemes kipróbálni, beszerezni és játszani a gyerekekkel, mert megvan benne az egyensúly a szerencsefaktor és a taktika között. Fejleszti nagy mértékben a logikus, összetett gondolkodást, így egy jó befektetés lehet a jövőt tekintve. Ahhoz képest, hogy nem éppen egy mai játék, még a beszerezhetősége is átlagon felüli. Még mai játékok egy részét sem lehet ilyen könnyedén beszerezni, mint ezt - legalábbis az eladók számát tekintve.

  Bevallom, én felnőttként is élveztem a játékot, mert egyszerű ugyan, de gonolkodni kell rajta, ami jó. Plusz zsenialitás a készítők részéről a 24 darab kártya, melyeket meg kell találni a játékosoknak. Hogy miért olyan zseniális? Mert osztható 2-vel, 3-mal és 4-gyel is(a potenciális játékosok száma), így nincs vita azon, hogy valakinek többet kell megtalálnia, netán ki kell rakni néhány lapot az esélyegyenlőség nevében adott játékosszámnál.

  Nekem egyelőre csak két játékos módban volt szerencsém ehhez a remekműhöz, és ekkor valamivel kevesebb a szerencsefaktor a játékban, hiszen gyorsabban újra az én köröm jön, és kevesebb változást kell korrigálnom, ha netán többkörös stratégiát építettem a megfelelő tárgy/szörny megtalálása érdekében. Lehet, hogy a több játékos még nagyobb izgalmakat rejteget magában, majd kiderül...

  Egyébként ha valaki egy egyszerű, de mégis taktikázós játékot keres, netán a gyerekekkel akar játszani(vagy őket akarja játszatni), vagy esetleg teljes mértékben nyelvfüggetlen társasjátékot keres, annak ajánlom.

  Érdemes lehet egy pillanatást vetni még a Roll over 16-re, Panic Lab-re, Set-re is, na meg rengeteg egyéb társasjátékra annak céljától, célközönségétől függően.

 • jenei.balazs87

  2019-09-03 15:19:32

  Jópofa családi játék nagy szerencsefaktorral, hiszen lehet, hogy az összes megtalálandó lényed / tárgyad egy kupacban van, és ilyenkor az ellenfél nem fog tudni túlságosan kitolni veled. Ennek ellenére egyedi a játék alapötlete, már csak ezért is megéri kipróbálni. :)

 • saxomusic

  2019-07-17 18:50:46

  Nagyon régóta megvan, emlékszem gyerekként sokat játszottunk vele. Nagyon jó az alapötlet és jó a megvalósítás is. Igazi családi játék, kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes élményt nyújt (kezdésként a kisebbeknek a Junior változat ajánlatos). Megdolgoztatja mind a gyerekek, mind a felnőttek agyát. Fejleszti a logikai gondolkodást, problémamegoldó készséget, valamint a tér- és síkbeli tájékozódást. A játék újrajátszhatósága nagy. Többen játszva nyújt igazán izgalmas élményt. Előnye, hogy nem bonyolult, könnyed a játékmenete, ezért nem nyúlik hosszúra egy-egy kör.

 • kchpank1.kv

  2019-04-11 11:29:31

  Gyermekeim kapták 1-2 éve az új változatot. Nagyon szeretik, minket is gyakan behúznak egy-egy játékra. Ez is egy régi, de szuper klasszikus darab. 😁

 • benczikakos

  2019-04-11 10:59:21

  Ez a játék nagyon szórakoztató kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Junior moduláris tábla mechanizmus, nagyon aranyos

 • intrisz

  2019-04-05 21:29:02

  Gyerekként kaptam. Nagyon szerettem, nagyon jó logikát, probléma megoldó képességet fejlesztő játék.

A Furfangos Labirintus társasjáték és kiegészítői (3)

 • Junior Labyrinth társasjáték

  Ravensburger: Labirintus Junior - Verdák társasjáték ár: 6,790Ft. Légy te a legjobb, és gyűjtsd be te a legtöbb Verdák 3 szereplőt! Ebben az fergeteges társasjátékban volán mögé ül az izgalom és a ravaszság, hiszen sosem lehet tudni, milyen helyzet állhat elő, és miként kell cselekedned. A játékosok különböző útvonalakon juthatnak el a karakterekhez, ám a...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 5+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Junior Labyrinth társasjáték 7000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 20 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Star Wars Labyrinth társasjáték

  Ravensburger Star Wars labirintus ár: 12 140Ft. Labirintus társasjáték Star Wars témában. A Star Wars: Labirintus társasjáték labirintusában Luke Skywalker, Yoda mester, R2-D2 és számos Star Wars szereplő rejtőzött el. Induljatok el az űrhajókkal és a Halálcsillaggal, hogy megtaláljátok őket!Kis lapocskák betologatásával a labirintus útjai megváltoznak...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Star Wars Labyrinth társasjáték 8490 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Labyrinth 3D társasjáték

  Labyrinth 3D társasjáték ár: 10 790Ft. A Labirintus játék őrült szórakozás a kincsek, szellemek és sárkányok vadászatában egy elvarázsolt labirintusban! Minden játékosnak ügyesen kell mozgatnia a labirintus utait, hogy titokzatos tárgyakat és lényeket elérjen. Az a játékos nyer, aki először feltárja az összes titkot, és visszatér a kiindulási pontra. A...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Labyrinth 3D társasjáték 9980 Ft-tól! - 10 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Max J. Kobbert
 • Illusztrátor:  Max J. Kobbert, Herbert Lentz, Joachim Krause, Wolfgang Scheit, Andreas Härlin, Stephen Hillenburg, Horst Laupheimer, illuVision, Thomas Weiss, vitamin-be.de, Paul Windle, Sybille Ring
 • Kiadók:  Ravensburger Spieleverlag GmbH, Otto Maier Verlag, Discovery Toys, Grow Jogos e Brinquedos, Estrela, Ronda, Korea Boardgames co., Ltd., MoBi, Elmark, Το Καλό Παιχνίδι Α.Ε., VAKKO
 • Elérhető nyelvek:  cseh, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, szolvén, horvát

Alternatív nevei


Kiadások

 • Italian edition
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 25.4 cm x 35.6 cm x 2.5 cm
 • Ravensburger Dutch first edition
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 4 cm
 • Ravensburger edition 1986
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 37 cm x 27 cm x 3.8 cm
 • Ravensburger edition with SdJ
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 36.8 cm x 27.3 cm x 3.6 cm
 • Ravensburger French first edition
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
 • Discovery Toys edition 1988
  • Kiadás éve: 1988
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 3.8 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Ravensburger Danish/Norwegian/Swedish edition
  • Kiadás éve: 1988
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 3.4 cm
 • Ravensburger English edition 1988
  • Kiadás éve: 1988
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 3.8 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Ravensburger English edition 1988
  • Kiadás éve: 1988
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 3.2 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Ravensburger English edition 1988
  • Kiadás éve: 1988
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 4.6 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Ravensburger Finnish first edition
  • Kiadás éve: 1988
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 3.6 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Ravensburger Scandinavian edition 1988
  • Kiadás éve: 1988
  • Nyelv: norvég
  • Méretek: 37.1 cm x 27.1 cm x 3.6 cm
 • Ravensburger French edition 1991
  • Kiadás éve: 1991
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 37.5 cm x 27.5 cm x 3.5 cm
 • Ravensburger edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Ravensburger German edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.1 cm x 37.3 cm x 3.2 cm
 • Ravensburger Blue-Edged English Edition 1995
  • Kiadás éve: 1995
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 3.2 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Ravensburger Dutch second edition
  • Kiadás éve: 1995
  • Nyelv: holland
 • Ravensburger English edition 1995
  • Kiadás éve: 1995
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 36.8 cm x 27.1 cm x 3.2 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Ravensburger French edition 1995
  • Kiadás éve: 1995
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Ravensburger Croatian/Slovenian/Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: szolvén
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 3.5 cm
 • Ravensburger German first edition
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: német
 • German edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger / Discovery Toys edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 3.2 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Ravensburger Dutch edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: holland
 • Ravensburger English edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 5.1 cm
 • Ravensburger Finnish edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Ravensburger multilingual edition
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: cseh
 • Ravensburger Scandinavian edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27.2 cm x 37.2 cm x 5.2 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Greek edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: görög
 • Ravensburger Japanese edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 36.5 cm x 27 cm x 5.4 cm
 • Ravensburger multilingual edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: holland
 • Ravensburger 20th Anniversary edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Ravensburger Dutch 20 Jaar Doolhof Limited Edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: holland
 • Ravensburger Dutch edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: holland
 • Ravensburger Finnish/Swedish edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 5.5 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 30.5 cm x 38.1 cm x 5.1 cm
 • Ravensburger Dutch edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Ravensburger East European edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 36.8 cm x 27.1 cm x 3.2 cm
 • Ravensburger French edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Ravensburger German-only edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: német
  • Méretek: 30.5 cm x 38.1 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Ravensburger multilingual edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 30.5 cm x 38.1 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Ravensburger Spanish edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 27 cm x 37.5 cm x 5 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Ravensburger edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.5 cm x 38 cm x 5 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Ravensburger English/French edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30.5 cm x 38.1 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Ravensburger multilingual edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 37 cm x 27 cm x 6 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Ravensburger Dutch 25th Anniversary Edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger English 25th Anniversary Edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 36.8 cm x 26.7 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Ravensburger English 25th anniversary metal edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Ravensburger German 25th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Ravensburger German metal box edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Ravensburger Italian 25th Anniversary Edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 5.5 cm
 • Multilingual Swiss edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.3 cm x 37.1 cm x 5.4 cm
 • Ravensburger Dick Bruna Celebration Edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Estrela Brazilian edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 27 cm x 36 cm x 5 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Ravensburger German edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
  • Súly: 1 kg
 • Ravensburger English trial edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.8 cm x 14.3 cm x 0.3 cm
 • Ravensburger English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • French 30th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27 cm x 38 cm x 5 cm
 • German 30th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
 • Italian 30th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 27.3 cm x 37.3 cm x 5.5 cm
 • Multilingual 30th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 5.1 cm
 • Portuguese/Spanish 30th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
 • Portuguese/Spanish special edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
 • Star Wars VI edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
 • English edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Multilingual "Despicable Me" edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
 • Ravensburger Dutch "Verschrikkelijke Ikke" edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Japanese edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 27 cm x 36.5 cm x 8.9 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: Korean
 • Multilingual Harry Potter edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Multilingual Star Wars edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Multilingual Super-Mario edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: holland
 • German edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Multilingual edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
 • Multilingual Pokémon edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Ravensburger English edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 37.3 cm x 27.4 cm x 5.6 cm
 • Korean edition 2022
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 37.2 cm x 27.2 cm x 4.9 cm
 • Multilingual Asterix edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Multilingual edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: holland
 • German edition 2023
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
 • Elmark Polish edition
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 18 cm x 31 cm x 3 cm
 • English/German edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23 cm x 34 cm x 6 cm
 • Geberit German edition
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.1 cm x 37.2 cm x 3.6 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Grow first edition
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 27 cm x 38 cm x 3 cm
 • Hebrew edition
  • Nyelv: héber
 • MoBi Polish edition
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 23.2 cm x 34 cm x 4.5 cm
 • Ravensburger German first edition
  • Nyelv: német
  • Méretek: 37 cm x 27 cm x 5 cm
 • Ronda Spanish language edition.
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Furfangos Labirintus társasjátékhoz