Nagyfeszültség
Nagyfeszültség
Nagyfeszültség
Nagyfeszültség
Videó beküldése

Nagyfeszültség társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Nagyfeszültség egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az aukció/licit, az útépítés, a trn-02 stat turn order, a catch the leader és a változó setup mechanizmusokra. A Power Grid egy...

A Nagyfeszültség egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az aukció/licit, az útépítés, a trn-02 stat turn order, a catch the leader és a változó setup mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Power Grid egy olyan gazdasági társasjáték, amiben a játékosok egy-egy áramszolgáltató élén igyekeznek városokat elektromossággal ellátni.
A játék során a résztvevők különböző erőműveket szereznek aukciókon és erőforrásokat vásárolnak, hogy áramot tudjanak termelni. Városokat kötnek ne az elektromos hálózatukba, hogy azok áramhoz jussanak az erőműveikből. A végén az a játékos nyer, aki a legtöbb várost látja el sikeresen.

Mi van a dobozban ?

- 1 kétoldalas játéktábla (Németország/USA), erőforráspiaccal, és pontszám és játékos sorrend követésére való résszel
- 132 fa házikó 6 színben – 22 házikó/játékos
- 84 fa erőforrás jelölő – 24 szén (barna), 24 olaj (fekete), 24 szemét (sárga) és 12 uránium (vörös)
- játékpénz (Elektró néven)
- 6 játéksegédlet a körsorrenddel
- 43 erőműkártya – sorszámozás szerint : 03-40, 42, 44, 46 és 50
- 1 „3. lépés” kártya
- szabályfüzet (angol)

A játék menete és célja

Menet közben a játékosok többféle tevékenységben fognak részt venni: egymást túllicitálva próbálnak majd erőművekhez jutni, a változékony erőforráspiacon fognak beszerzéseket intézni, és hálózatot fognak építeni több és több várost bekötve és ellátva a játék során. Minden kör végén a játékosok üzembe helyezik az erőműveiket, és pénzt kapnak az ellátott városok után, amiből aztán újra erőforrásokat és erőműveket vesznek.
A játék 3 szakaszból áll, amik leginkább abban különböznek egymástól, hogy mennyire építkezhetnek egymás területére a játékosok.
Mindez egészen addig folytatódik, amíg az egyik játékos nem lesz képes 17 várost bekötni a hálózatába. Ekkor az, aki a legtöbb várost tudja ellátni árammal, az nyer.

Előkészületek

Az előkészület lépései a következők:
- A játékosok eldöntik melyik térképet használják, és hogy a térkép melyik zónáit. Természetesen ezeknek összefüggő területet kell alkotniuk. A javasolt 1 terület/fő
- Minden játékos elvesz egy készlet faházikót, 50 Elektrót, és 1 játéksegédletet
- Minden játékos elhelyez egyet a faházikói közül a játékos sorrend és a pontszám jelölőkön
- Aztán elő kell készíteni az erőforráspiacot a kezdeti nyersanyagmennyiségekkel. A nyersanyagok ára a játék folyamán a keresletnek és kínálatnak megfelelően dinamikusan változik. A megmaradt nyersanyagjelölőket félrerakjuk a tábla mellé, később még kelleni fognak
- Előkészítésre kerül az erőműpiac a szabályok szerint. A piacra nem kikerült erőművek egy részt véletlenszerűen kivesszük, a többit összekeverve pedig paklit képzünk, ami elhelyezünk a piac mellett

Ezután megkezdődik az első forduló.

A forduló felépítése

Egy forduló öt lépésből áll :

1. Játékos sorrend eldöntése

Az a játékos kezd, aki a legtöbb várost kötötte már be. Döntetlen esetén a legdrágább erőmű dönt. (az első körben véletlenszerűen választjuk ki, hogy ki kezd)

2. Erőművek aukciója

Minden játékosnak joga van egy a piacon fellelhető erőműre kezdőlicitet tenni, aminek a minimális összege az erőmű sorszáma. A licit addig folytatódik amíg már egy kivételével mindenki passzolt, és a licit nyertese magához veszi az erőmű lapját. Ezután a piacot feltöltjük egy új lappal.
2 fontos szabály : Körönként 1 játékos csak 1 erőműt vehet, illetve ha passzolt akkor abba a licitbe már nem szállhat vissza.

3. Erőforrások vásárlása

A játékosok fordított játékos sorrendben nyersanyagokat vásárolnak az erőforráspiacról. Azaz elvileg a legkisebb hálózattal rendelkező tud majd legolcsóbban vásárolni.
A megvett erőforrásokat az erőműveken kell eltárolni. minden erőmű csak olyan erőforrást tárolhat amilyet használ, és maximum a fogyasztásának a kétszeresét. Magyarul, ha olcsó valamelyik nyersanyag akkor lehet hogy érdemes betárolni.

4. Építkezés

A játékosok újabb városokat köthetnek be a hálózatukba. Ennek ára két dologtól függ : attól hogy az adott útvonal használata mennyibe kerül, valamint attól hányadiknak telepedtünk le a városban.
Az hogy a játék melyik szakaszában tartunk, meghatározza hogy hány játékos cége telepedhet meg 1-1 városban.

5. Bürokrácia

Ebben a fázisban a játékosok üzembe helyezhetik az erőműveiket, és pénzt kapnak az ellátott városok után. A túltermelés ilyenkor elveszik, mint ahogy a bekötött, de el nem látott városok se érnek semmit. Természetesen a bekapcsolt erőművekről el kell költeni a szükséges nyersanyagokat.
Ezután frissítjük az erőműpiacot és kezdődhet a következő forduló.

Negatívumok

Célszerű figyelni arra, főleg sok játékos esetén hogy ne szoruljunk be, képesek legyünk terjeszkedni. Szerencsére az hogy három szakasza van a játéknak némileg megkönnyíti a dolgunkat. Na és persze sokat kell számolni, de ez egy gazdasági játékban természetes.

Pozitívumok

A játék szerintem látszólagos egyszerűsége ellenére hozza a megfelelő hangulatot. Nekem ezen a téren a piac a kedvencem, mivel tényleg a kereslet határozza meg az árat. (azaz minél többen vesznek valamit annál drágább).

A magyar szabályt Dundának köszönhetően ide kattintva megtekintheted!

Az angol nyelvű szabályokat pedig itt olvashatod!

Forrás: Szellemlovas
5 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 19 189 Ft-tól
 • 5 ajánlat

Kategória: Közgazdaság, Gyár / Manufaktúra
Mechanizmus: Aukció/Licit, Útépítés, TRN-02 Stat Turn Order, Catch the Leader, Változó setup, Market, ECO-05 Income, Auction: Turn Order Until Pass

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Szabálykönyvek (4)

Nagyfeszültség társasjáték videók (11)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • deadfly

  2024-06-04 10:58:16

  Nagyon régóta nem találtam hozzá megfelelő társaságot, de nemrég ki tudtam próbálni 2 másik fővel. Nem csodálom, hogy még mindig masszívan tartja a TOP100-as helyezését bgg-n. Ez a játék szinte tökéletes. Tulajdonképpen pofon egyszerűek a szabályai. Erőművekre licitálunk, majd a működtetésükhöz nyersanyagot, végül pedig épületeket vásárolunk, amikért attól függően kapunk bevételt, hogy mennyit tudunk ellátni árammal. Ami különösen tetszik, az a felzárkóztató mechanizmusa, ami miatt még a tapasztalatlanabb játékosok sem maradnak le. Számolgatni kell benne, nem kicsit, nagyon. Alaposan végig kell gondolnunk, hogy mennyit költhetünk erőművekre, nyersanyagokra és épületekre, hogy dinamikusabban haladjunk előre, mint a többi játékos. Ugyanakkor annyira nem húzódik el a játék a sok agyalás közepette. 3 fővel kb. két és fél óra volt a játékidő.
  Ami picit zavaró lehet, az az, amikor egy vadabb licitharc után feljön egy overpower erőmű, amit az utolsó játékos kikiáltási áron vehet meg, amivel túlságosan is jól járhat. De hát ilyen az üzleti élet. Én a külcsínyt annyira nem bántanám, bár egy szebb térképet azért el tudnék képzelni neki.

 • nadam86

  2023-07-04 10:39:41

  Itt-ott kissé körülményes, ezt aláírom, de számunkra se nem hosszú, se nem unalmas. Épp ellenkezőleg: az, hogy a játékosok közötti interakció ennyire áthatja a játék minden fázisát, kifejezetten fenntartja mindenki figyelmét az elejétől a legvégéig. Nem a kedvencem, de stabil helye van a polcon. Még úgy is, hogy baromi ronda. (Mondjuk ez a 18000 Ft körüli árcédula erősen túlzó a komponensek mennyiségét és minőségét tekintve...)

 • mr.zehy

  2022-12-21 14:49:32

  Nem volt talán annyira rossz, de nem fogom kérni sose magamtól, hogy játszunk vele. Hosszú, nekem talán túl unalmas és kissé körülményes is. Ja, és nem is különösebben szép. Nem értem az óriáshype-ot. (régi játék, valahol értem, de ma már talán nincs létjogosultsága)

 • ARduel

  2022-07-10 12:32:27

  A Britannia/északeurópa elég jó, azt érdemes beszerezni.

 • kiralypirosanna

  2021-10-08 15:30:45

  Kedves komment olvasó!
  Engem a játék külső és név alapján nem vonzott be. Azért ültem le vele játszani, mert a párom rábeszélt és ezt nem bántam meg. Egy közepes játékidejű licitálós, termelős játékról van szó. Előszőrre nem jöttem rá a megfelelő stratégiára. Azonban játékról-játékra jobb lettem benne és összeált a kép, hogy mikre kell odafigyelni. E miatt rövididőn belül rengeteget játszottunkvele. Két fővel és maximális játékosszámmal is élvezetes volt. Tetszett, hogy lehet benne tanulni. Nem is zavart, ha veszítettem, mert e mellett is kielégítő volt és játék végén levontam a következtetést, hogy mit kellett volna okosabban csinálni. Viszont egy pár hónap alatt (tényleg heti többször játszptunk vele) úgy éreztem, hogy mostmár kitanultam a játékot. Ismerem a nyerő stratégiát. Persze így is szívesen leülnék vele újra játszani.

  Kedves kommentemet olvasó, ha próbáltad az egyik kiegésszítőt kérlek oszd meg a személyes vélemeényedet róla nekem. Megéri beruházni rájuk?

 • harnas1207

  2021-05-06 16:17:33

  A Nagyfeszültség azért került fel a listánkra, mert eléggé kifutó darab és nem akartuk az egyébként 10 000 forintnál többet nem érő játékot 30 000-ért megvenni pár hónap múlva. (Illetve persze a jó kritikái és előkelő BGG helyezése miatt mindenképp kíváncsiak voltunk rá.) Számunkra az új kiadás jutott, ami bár még mindig elég csúnya, viszont több olyan szabálymódosítást tartalmaz, ami növeli a játékélményt. Első perctől érződik, hogy ez egy könnyedebb családias euro, mely taktikázással operál, de szem előtt tartja az újrajátszhatóság fenntartását. Egy este akár 2-3 party is lenyomható egy lelkes társasággal. (Catan rajongóknak lehetséges következő szint) A játék tele van interakcióval, így sértődékenyeknek nem ajánlott. Folyamatosan figyelni kell a többiek lépéseit és ez alapján taktikát választani, a licitekből a legtöbbet kihozni, másokat hátráltatni, terjeszkedésél szintúgy. A játék végét okosan kell meghatározni, hogy az utolsó pillanatban nagyot lehessen robbantani, vagy különben kimaradunk a buliból. Mivel mi az újragondolt kiadással játszottunk, egyáltalán nem éreztük, hogy a játék balanszába hiba lenne. A játékmenet egyszerű, könnyen tanulható és könnyen beszippant olyanokat, akik ritkán kóstolnak bele ebbe a hobbyba. Alapvetően a Nagyfeszültség nem több, mint amit mutat a doboza alapján, de...

  De számomra érthetetlenül nagy hype övezi. Ez nem feltétlen hiba, csak mi vártunk tőle többet. Már a második játéknál kiderült, hogy alapvetően ez egy "lapszámlálós játék", színtiszta matek. Figyeled meddig mehetsz a licitben, mekkora költség éri meg. Mennyi pénze van a másiknak, mennyi házat tud építeni stb. AP betegségbe szenvedők könnyen tönkretehetik az egész partyt. Amit még kiemelnék, hogy nagyon keveslem az erőművek számát, illetve a térképek is hamar kitanulhatóak, így állandó játékhoz szükséges lesz pár kiegészítő.

 • harnas1207

  2021-05-06 11:24:51

  Talán már megkésett, de hátha nem:

  1. Igen, ki kell venni véletlenszerűen x db erőművet. Ez játékoszámtól függ. pl 2 főnél 1 "kezdeti" és 5 db egyéb erőművet. (Recharged szabály)

  2. Kézből nem lehet eladni. Licitálni az asztalon lévőkre lehet.

  3. A Recharged verzió viszonylag sok szabályt módosít az élvezhetőség kedvéért. Pl 1-es árú erőmű bevezetése.

 • renii96renii96

  2020-04-15 07:50:35

  A Nagyfeszültség 12+os társasjáték, de 10 éves kortól jól játszható és élvezhető. A játék mechanizmusa segíti a hátrányban levő játékost és hátráltatja a legtöbb várossal rendelkező játékost (sorrend meghatározása: ami segít olcsóbb erőforrásokhoz jutni a gyengébben állóknak és drágítja a terjeszkedést a legtöbb várossal rendelkezőnek). Nagyon tetszik az, hogy keresleti piac esetén (erőforrások), ahogyan szűkül a kínálat, úgy emelkednek az árak.

  Néhány parti után az a meglátásom, hogy az aukciókon nagyon sok múlik: Nem szabad könnyen elengedni a hatékony erőműveket, mert ezek birtokában valóban vissza lehet venni az elsőbbséget az élen állótól.

  Kicsit mesterkélt és hirtelen, ahogy 17 városnál véget ér a játék (még egyszer sem jutottunk el a 3. fázisig, mert eddig minden esetben már a 2. szakaszban meglett a 17 városos hálózat.)

  Kérdéseim a tapasztaltabbaktól:

  1.) A szabálykönyvben van utalás arra, hogy véletlenszerűen ki kell venni erőműkártyákat a húzópakliból, de ez nincs explite a szabálykönyvben. Most akkor kell kivenni, vagy sem?

  2.) Már "kézben" levő erőművet is fel lehet ajánlani aukcióra? Ha igen, akkor mi történik, ha nem viszi el senki?

  3.) Van-e esetleg olyan "privát" szabálykiegészítés, ami tovább egyensúlyozza a játékot, és nehezíti az élen álló dolgát?

 • Valezius

  2019-09-05 15:27:45

  Régi klasszikus, nagyon agyalós játék. Erőforrás menedzsment mellett területfoglalós is.

  A játék logikája:

  Erőművekre licitálunk, meglévő erőműveinkhez nyersanyagot veszünk, új mezőket kötünk a halázatba, majd a mezőket ellátjuk energiával a megvett nyersanyagokat felhazsnálva ezáltal pénzhez jutunk, amiből újabb erőművet-nyersanyagot-mezőt szerzünk, amiből újabb pénzhez jutunk.

  A játék elején egy mezőn csak egy játékos lehet később már kettő vagy akár 3 is. Így könnyen blokkolhatják ellenfeleink a nekünk fontos mezőket átmenetileg vagy végleg, vagy mi szerezhetjük meg előlük ezeket.

  Vélemény:

  A licitrendszere nekem nem igazán tetszik, nagyon lassúvá teszi a játékot, a nyersanyag váráslás/visszatermelődés szerintem jól ki van találva.

  Jól ki kell számolni, hogy melyik erőművet vegyük meg, hogy minél több körön keresztül ki tudjuk használni, meg kell találni a megfelelő pillanatot az erőmű cseréjéhez.

  Emellett erőműveinkre alapozva kell döntenünk, hogy az egyes körökben mennyit és merre terjeszkedjünk.

  A különböző térképek adnak némi változatosságot a játéknak, a térképpel együtt megváltozik az erőforrások mennyisége is. Egyik térképnél a szén az olcsó a másiknál mondjuk az atomenergia.

  Jó játék, de én a licitrendszert kicsit elavultnak tartom. A többi eleme a játéknak időtálló, de az erőművekre licitálás a játék központi eleme, így ez náloam lehúzza az összeképet.

 • nagysandor.mc

  2019-07-05 06:25:32

  Kicsit komolyabb hangvételű társasjáték, kevés szerencse faktorral, amit a kiegészítők még jobban csökkentenek.

A Nagyfeszültség társasjáték és kiegészítői (38)

 • Funkenschlag (Power Grid) 1. kiegészítő - Franciaország/Olaszország társasjáték Kiegészítő

  Két új térkép a Power Grid játékhoz, Franciaország és Olaszország. A térképek elektromos hálózati térképe hűen tükrözi a valós áram szükségleteit az ország egyes részeinek. Az új térkép, új stratégiát kíván!Angol:Two new maps for Power Grid. This is an expansion pack, so you will need the Power Grid game to play with it. As with the original, the board has a different map on each side:...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Funkenschlag (Power Grid) 1. kiegészítő - Franciaország/Olaszország társasjáték Kiegészítő 3290 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Atolla Modulis (fan expansion for Funkenschlag) társasjáték Kiegészítő

  Atolla Modulis is a free modular expansion to Friedemann Friese's Power Grid (aka Funkenschlag 2nd Ed.). The Atolla Modulis system allows players to play a different game every time as there are thousands of possible combinations! Other than the initial setup, the Atolla Modulis plays with the same rules as the base game. A copy of Funkenschlag/Powergrid...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Funkenschlag (Power Grid) 2. kiegészítő: Benelux Államok/Közép-Európa társasjáték Kiegészítő

  A Power Grid játék talán legnépszerűbb térképes kiegészítője, hiszen Közép-Európa is szerepel rajta.Angol:Two new expansion maps for Power Grid: Benelux on one side and Central Europe on the other. Along with the maps are small rule changes to reflect the power culture in these two...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Funkenschlag (Power Grid) 2. kiegészítő: Benelux Államok/Közép-Európa társasjáték Kiegészítő 3290 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Funkenschlag (Power Grid) 3. kiegészítő: Új erőműkártyák társasjáték Kiegészítő

  This deck is a complete set of power plant cards for Power Grid that can be used with any of the maps: in place of the original deck paired with the original deck (to make for an unpredictable mix) cards added to the original deck (to make the game as long as "Funkenschlag", game will end at 20 cities) in custom mixture of the two decks (to create...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Funkenschlag (Power Grid) 3. kiegészítő: Új erőműkártyák társasjáték Kiegészítő 2490 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Funkenschlag (Power Grid) 4. kiegészítő: Kína/Korea társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Funkenschlag (Power Grid) 4. kiegészítő: Kína/Korea társasjáték Kiegészítő 5690 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Power Grid: Flux Generator társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5
 • Power Grid: Transformer Station társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Funkenschlag (Power Grid) 5. kiegészítő: Brazília/Spanyolország & Portugália társasjáték Kiegészítő

  Two new expansion maps for Power Grid: Brazil on one side and Spain & Portugal on the other. In Brazil, power providers prefer biogas for the production of electricity. Thus, players should consider the garbage power plants as biogas-fired power plants and the garbage resources as biogas tanks when playing with the Brazil maps. The fight for scarce...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Funkenschlag (Power Grid) 5. kiegészítő: Brazília/Spanyolország & Portugália társasjáték Kiegészítő 5490 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • New Plants (fan expansion for Power Grid) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Hoogspanning: Uitbreiding Benelux társasjáték Kiegészítő

  This exclusive Dutch expansion box for Power Grid includes the officially released Power Grid: Benelux/Central Europe and Power Grid: The New Power Plant Cards: Benelux: As the Benelux countries support ecological power, players may have greater opportunities to acquire such power plants. Also, oil is more available and coal less available in these...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Funkenschlag (Power Grid) 6. kiegészítő: Oroszország/Japán társasjáték Kiegészítő

  Funkenschlag (Power Grid) 6. kiegészítő: Oroszország/Japán ár: 3 140Ft. Egy dobozban két új kiegészítő a Power Gridtől! A játéktábla egyik oldalán Oroszország, a másikon Japán található. Az oroszországi erőművek száma korlátozott!Az erőművek működési szabályai napjainkben változnak, ezért az üzemek vezetőinek újra kell gondolniuk őket. Japánban...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Funkenschlag (Power Grid) 6. kiegészítő: Oroszország/Japán társasjáték Kiegészítő 2990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Power Grid: Warehouse társasjáték Kiegészítő

  Power Grid: Warehouse (Funkenschlag - Lagerhalle) is part of the Power Grid: BGG Promo Card Set. It was originally a limited edition 3 card set for Power Grid (aka Funkenschlag 2nd Edition) available for a donation at the Essen Spiel show 2010. You can store up to three resources of any type in the Warehouse for future use in your own power plants. Stored...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Power Grid: BGG Promo Card Set társasjáték Kiegészítő

  In early 2011 BGG began to offer the Funkenschlag/Power Grid Promo Card set, featuring all previously released promo cards plus a brand new card - the Theme Park (Freizeitpark). The Theme Park needs so much electricity, that it counts as a whole city. The Promo Card Set includes 7 cards: Power Grid: Flux Generator (2008) Power Grid: Transformer Station...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Funkenschlag: Speicherkraftwerk társasjáték Kiegészítő

  The expansion was published in Spielbox magazine (issue 2011/01) with the approval of 2F-Spiele, but is considered non-official. Spielbox description (see file English Spielbox page with rules entry) is signed by Markus Treis (DasBaerchen) and Charly_Petri. Graphic design of the power plant is attributed to Christof Tisch under close observation by Maura...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Hoogspanning: Het Verre Oosten társasjáték Kiegészítő

  This exclusive Dutch expansion box for Power Grid includes the officially released Power Grid: China/Korea and Power Grid: Russia & Japan: Korea: The Korean board comes with two separate resource markets (North/South). China: The Chinese board has rules for the planned economy in China - power plants come out in ascending order during step 1 and step 2....

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Power Grid:The First Sparks (Az első szikrák) társasjáték

  A Power Grid – The First Sparks a méltán népszerű gazdasági társasjáték a Power Grid megjelenésének 10 évfordulója alkalmából jelent meg, mint önálló játék. Míg az eredeti Power Grid az erőművek terjedésével foglalkozik, addig a First Sparks az őskorba kalauzol el minket. A célunk ezúttal az, hogy élelmezzük és gyarapítsuk a törzsünket, és elsőként érjük...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Power Grid:The First Sparks (Az első szikrák) társasjáték 9990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Power Grid: The Robots társasjáték Kiegészítő

  Ezzel a kiegészítővel kiválthattok egy játékost.Angol:You finally have a new opponent for your Power Grid games: a robot that acts as an additional player. Thanks to his different actions and special abilities he is a strong...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Power Grid: Supply Contract társasjáték Kiegészítő

  Power Grid: Supply Contract (Funkenschlag: Der Liefervertrag) is a promotional card for Power Grid. Originally available for a donation at the 2F-Spiele booth during Spiel 2011, Supply Contract was also included with Spielbox 2013/#1, and has been available through the BGG Store since November 2012. The Supply Contract lets you permanently move one step...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Power Grid: Theme Park társasjáték Kiegészítő

  Power Grid: Theme Park (Funkenschlag: Freizeitpark) is a promotional card for Power Grid that was available for a donation at the 2F-Spiele booth during Spiel 2011. This card is also part of the BGG Promo Card Set. The card is auctioned to the players immediately after it has been drawn. It counts as an additional city for its owner and not as a power...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Power Grid: Québec/Baden-Württemberg társasjáték Kiegészítő

  Két újabb régió erősíti a Nagyfeszültség népes táborát.Angol:The two maps included in Power Grid: Québec & Baden-Württemberg were previously released in two separate Power Grid base games: Québec is part of Mégawatts, the French edition of...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Power Grid: Québec/Baden-Württemberg társasjáték Kiegészítő 2990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Funkenschlag (Power Grid) 8. kiegészítő: Észak-Európa/Egyesült Királyság & Írország társasjáték Kiegészítő

  Azon túl, hogy két új térképet kapsz, még tizenkettő új erőmű is a rendelkezésedre fog állni, amik például Észak-Európához nélkülözhetetlenek.Angol:Power Grid: Northern Europe/United Kingdom & Ireland is a pair of expansions for Power Grid that includes twelve new power plant cards exclusive for Northern Europe! • Northern...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Funkenschlag (Power Grid) 8. kiegészítő: Észak-Európa/Egyesült Királyság & Írország társasjáték Kiegészítő 3390 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Power Grid: Oracle & Industrial Espionage társasjáték Kiegészítő

  Power Grid: Oracle & Industrial Espionage (Funkenschlag: Orakel & Industriespionage) are two promotional cards for Power Grid and Power Grid: The First Sparks that were first available in October 2012 for a donation at the 2F-Spiele booth during Spiel 2012. The donation is for the self-organized youth center and youth cultural center "Die Friese" located...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Funkenschlag (Power Grid) 9. kiegészítő - Ausztrália/India társasjáték Kiegészítő

  India és Ausztrália is csatlakozik a népes Nagyfeszültség játékhoz, magukkal hozván sajátosságaikat, melyekkel szinesítik az alapjátékot.Angol:Power Grid: Australia/Indian Subcontinent is a pair of expansions for Power Grid! • Australia does not have a single connected power network. Only in the populated regions...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Funkenschlag (Power Grid) 9. kiegészítő - Ausztrália/India társasjáték Kiegészítő 5690 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Power Grid: Taxes társasjáték Kiegészítő

  Power Grid: Taxes (Funkenschlag: Steuern) is a promotional card for Power Grid that was first available in October 2013 for a donation at the 2F-Spiele booth during Spiel 2013. The donation was for the children's group Knaddeldaddel, a small playgroup for 1-3 year old children in Bremen. For more infos (in German) please go to Kindergruppe Knaddeldaddel...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Power Grid deluxe: Europe/North America társasjáték

  A Power Grid egy olyan gazdasági társasjáték, amiben a játékosok egy-egy áramszolgáltató élén igyekeznek városokat elektromossággal ellátni. A játék során a résztvevők különböző erőműveket szereznek aukciókon és erőforrásokat vásárolnak, hogy áramot tudjanak termelni. Városokat kötnek ne az elektromos hálózatukba, hogy azok áramhoz jussanak az...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 5
  • Max. ajánlott játékosszám: 6
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Power Grid deluxe: Europe/North America társasjáték 29900 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Brettspiel Adventskalender 2015 társasjáték Kiegészítő

  Brettspiel Adventskalender 2015 is pretty much what the name says it is: A board game advent calendar for 2015. It contains 24 small expansions for 24 different games, from 21 different publishers. The game rules are not included, but are posted separately on the publisher's web site, on each day from December 1st to 24th. Catan Scenarios: Santa Claus -...

  • Komplexitás: 2/5
 • Funkenschlag (Power Grid) 10. kiegészítő - Tőzsde (Die Aktiengesellschaften) társasjáték Kiegészítő

  Elérkezett az idő, hogy részvényesekké váljatok!Angol:The expansion Power Grid: The Stock Companies offers players a completely new game experience, specifically three new ways to play either Power Grid or Power Grid Deluxe. The...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Funkenschlag (Power Grid) 10. kiegészítő - Tőzsde (Die Aktiengesellschaften) társasjáték Kiegészítő 4590 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Power Grid: High-Voltage DC Transmission Passage C társasjáték Kiegészítő

  Power Grid: High-Voltage DC Transmission Passage C was first released as day 24 of the Brettspiel Adventskalender 2015, and this mini-expansion is playable solely with the Power Grid map of Germany. It was later available in a pack of promos for backing Game Boy Geek 2017 Kickstarter In future years, Germany plans a new high-voltage transmission line from...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Morphogea: a modular hex map for Power Grid (Fan expansion to Power Grid) társasjáték Kiegészítő

  Morphogea is a modular map expansion for Power Grid, which provides some 275 quadrillion map configurations — a number which excludes bottlenecks and peninsulas and any configuration with excess cities — via 14 individually configurable map hexes. If the players agree to peninsulas and/or bottlenecks, there are septillions of configurations — nonillions if...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
 • Power Grid: The Card Game társasjáték

  A Power Grid - Kártyajáték ugyan olyan izgalmakat és lehetőségeket kínál mint a táblás és delux verziója. Itt is egy-egy ármaszolgáltatót alakítunk és a városok energia ellátásáért versengünk. Az aukció mechanizmusa is a régi.Angol:In Power Grid: The Card Game, the players represent CEOs of mighty power companies producing electricity. During the game, the players bid for power plants at auctions and supply...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Power Grid: Fabled kiegészítő társasjáték Kiegészítő

  Description from the publisher: Power Grid: Fabled Expansion offers completely new experiences for both the Power Grid and Power Grid deluxe base games through the new Fable Game system introduced in Fabled Fruit. With two presorted Fable Decks, the players are confronted with exciting challenges in different campaigns on the maps of USA, Germany, Europe...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Power Grid: Fabled kiegészítő társasjáték Kiegészítő 3000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Power Grid: Middle East/South Africa társasjáték Kiegészítő

  Power Grid: Middle East/South Africa is a pair of expansion maps for Power Grid! • For decades, there has been an abundance of oil in the Middle East. However, in the near future the so-called "peak oil" threatens this area: This is the point in time when the output of the oil wells begins to decrease. Already, a few countries of this region have nuclear...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Power Grid: Europe/North America társasjáték Kiegészítő

  Power Grid: Europe/North America is a pair of expansion maps for Power Grid! Thanks to their special size, these two maps both have seven regions. The maps were released in 2014 for the tenth anniversary of Power Grid in the standalone base game Power Grid deluxe, which used a completely different graphic style. Now you can finally build your networks in...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Power Grid: The New Power Plants – Set 2 társasjáték Kiegészítő

  Power Grid: The New Power Plants – Set 2 is a complete set of power plant cards for Power Grid offering two variants to play: in place of the original deck paired with the original deck (to make for an unpredictable mix) The power plants were released in 2014 for the 10th anniversary of Power Grid in the standalone base game Power Grid deluxe, which used a...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Power Grid: The New Power Plants – Set 2 társasjáték Kiegészítő 2490 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • 파워그리드 재충전 확장: 지도 모음집 (Power Grid Recharged: Map Collection) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Funkenschlag: Orakel társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Power Grid: Industrial Espionage társasjáték Kiegészítő

  • Энергосеть: Россия (Power Grid: Russia) társasjáték

   Your main task in the board game Энергосеть. Россия (Power Grid. Russia) is to provide electricity to the largest number of cities. Players choose pre-existing routes between cities to connect, and then bid against each other to purchase the various power plants that are needed to provide the selected cities with energy. However, once the plants have been...

   • Játékidő: 120 perc
   • Min. játékidő: 120 perc
   • Max. játékidő: 120 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 2

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  2 óra
  • Játékosok:  2 - 6
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Komplexitás:  Közepesen összetett
  • Tervező:  Friedemann Friese
  • Illusztrátor:  Harald Lieske, Antonio Dessi, Lars-Arne "Maura" Kalusky, Domonkos Bence, Prapach Lapamnuaysap
  • Kiadók:  Rio Grande Games, 2F-Spiele, 999 Games, Edge Entertainment, Lautapelit.fi, Arclight, Stratelibri, Albi, Matagot, Giochi Uniti, Lacerta, Kaissa Chess & Games, Brain Games, Runadrake, Korea Boardgames co., Ltd., Smart Ltd, Gém Klub Kft., Ideal Board Games, Swan Panasia Co., Ltd., Galápagos Jogos, Hobby World, Siam Board Games, Rozum, Laguna
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, ukrán, szerb, thai

  Alternatív nevei


  Kiadások

  • English first edition
   • Kiadás éve: 2004
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 25.4 cm x 35.6 cm x 5.1 cm
   • Súly: 0.9 kg
  • German first edition
   • Kiadás éve: 2004
   • Nyelv: német
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
   • Súly: 1.3 kg
  • Polish first edition
   • Kiadás éve: 2006
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Czech/Slovak edition
   • Kiadás éve: 2007
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • English second edition
   • Kiadás éve: 2007
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
   • Súly: 1.4 kg
  • Power Grid
   • Kiadás éve: 2007
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Italian first edition
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Korean edition
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: Korean
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Spanish first edition
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Chinese first edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: kínai
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Dutch first edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • English third edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • German first edition, second printing
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: német
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Romanian edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: román
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
   • Súly: 0.5 kg
  • Japanese first edition
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: japán
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Portuguese first edition
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: portugál
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Russian edition
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: orosz
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • English edition 2011
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 27.3 cm x 37.5 cm x 5.7 cm
  • German second edition, first printing
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: német
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Italian second edition
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Nordic/Baltic first edition
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: dán
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
   • Súly: 1.4 kg
  • English fourth edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
   • Súly: 1.3 kg
  • German second edition, second printing
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: német
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Italian third edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 27.2 cm x 37.2 cm x 5.6 cm
  • French edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Greek-only edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: görög
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Portuguese second edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: portugál
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Hungarian edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: magyar
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Greek & Hebrew edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: görög
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Thai first edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: thai
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Dutch second "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • English fifth "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • German third 'recharged' edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: német
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Italian fourth "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Japanese second "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: japán
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Nordic/Baltic second "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: dán
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Polish third "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Portuguese third "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: portugál
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Spanish second "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
   • Súly: 1.3 kg
  • Thai second "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: thai
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Chinese edition 2020
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: kínai
  • Russian "Recharged" edition
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: orosz
   • Méretek: 27.1 cm x 37.1 cm x 5.9 cm
  • Korean "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: Korean
   • Méretek: 27.2 cm x 37.2 cm x 5.3 cm
  • Czech "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: cseh
  • French second "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2024
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Serbian first "recharged" edition
   • Kiadás éve: 2024
   • Nyelv: szerb
   • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Ukrainian edition
   • Kiadás éve: 2025
   • Nyelv: ukrán

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Nagyfeszültség társasjátékhoz